|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Przez Wasze gadanie o jedzeniu wylądowałam w McDonaldzie;(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam truskawki ze śmietaną
|
#3933 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle która poprzednia cześć? Bo prometeusz to nie jest cześć obcego generalnie
![]() Pestycyda my wczoraj byliśmy w kfc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłabym truskawki;( jutro jak pójdę na wizytę i stanę na wagę to będzie ryk.
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie się zwazyłam. Stwierdzilam, że mogę ciasto
właśnie wcinam ![]() Wg aplikacji na tym etapie waga powinna być +10-13kg. Mi wyszło przed chwilą 8kg. Więc nie będę się szczypac :p
|
#3937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie, maly na pewno soe odwinie z pepowiny. Powiem ci ze kawal chlopa bedziesz miala jak juz 3 kg. Moje gratulacje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3938 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Morlle
Fajnie, choć nadal.mam.obawy czy nie za drastyczny.dla mnie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
|
#3942 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie opinie
Nie wiem nawet jak jest u mnie z tymi koszulami, nie pomyślałam, że mogą coś dawać... Przeraża mnie jak piszecie o końcówce. Dla mnie to ponad 2 miesiące, żadna końcówka ![]() Chili Ty to juz w ogóle pojechałaś z tym porodem za tydzień ![]() Jak to się stało, że nie jesteś w czerwcówkach jak masz termin z om na 10.06? ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja chcę kupić tą sukienkę, tylko wzór w paski, dzięki za podesłanie Cytat:
A pajacyki mega Cytat:
Ale nie widziałam nigdzie czegoś w tym stylu |
||||||
|
|
|
#3943 |
|
Zadomowienie
|
Super, że wizyty udane!
Ja się dzisiaj wkurzyłam tak, że nawet lody karmelowe z solą nie pomogły ![]() Znalazłam na allegro tę koszulę w sklepie z mojego miasta. Pojechałam ja kupić stacjonarnie, żeby nie płacić za przesyłkę. W opisie - 100 % bawełna. Dobranocka. 60 zł. Nie pomyślałam, żeby sprawdzić. Potem patrzę, a tam 40 % poliestru No wściekła jestem! Sprawdzałam też jakie mam już ciuszki i wychodzi na to, że wszystkie body z długim rękawem mam takie same Mam z H&M, rozmiar 62 jest idento jak 68 |
|
|
|
#3944 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zważyłam się! Nieopisana ulga. +0,8kg od wizyty (3tyg temu), nawet nie wiecie jak się ucieszyłam, bałam się że znowu będzie +5 i skończę z wagą +20 na końcu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Dobrze że ta druga moja z Italian fashion to 100% bawełna .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
CHILLI będzie dobrze z tą pępowina! Na pewno nie zrobi sobie krzywdy, dzieci bardzo często się okręcają. Ale rozumiem że się martwisz
No i jak termin masz z om na 10.06 to może Ty rozpoczniesz nasze porody? ![]() XZORA gratuluję udanej wizyty! DARIETTA cieszę się że i u Ciebie po wizycie dobrze!
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde nie wiem co robić ale co ok 15 min mam napięty brzuch. Nie jest to jakieś mega spiecie ale skóra napięta... zaczynam się bać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
To ja dodam od siebie że my dziś na kolację mieliśmy domowe tortille
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
ChilliPepper - nie dziwie sie, ze masz mętlik w głowie po wizycie - usłyszeć ze za tydzień - dwa możliwy poród to musi byc niezły szok. Co do pępowiny lekarz i dziewczyny mają racje, wiec nic sie nie przejmuj.
Devileek - gratuluje zakupu kołyski i wózka! Dziewczyny, dziekuje za kciuki za wizytę i to podwójne w TK Maxx kupiłam prezenty na dzien matki - dla teściowej zestaw pędzli (wydają sie porządne), a dla mojej mamy koszulkę sportową na fitness. Kupiłam tez matę do jogi - ostatnio TZ ćwiczy, wiec będziemy mogli wspólnie, a pózniej tez jak bede ćwiczyć to dziecko bede kładła obok siebie.Nie było wyboru toreb do wózka - 2 na krzyż i nic ciekawego. Za to jest mnóstwo fajnych grubszych kocykow dla dziecka, czego wcześniej nie widziałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Liczyłaś juz ile było tych spięć i od kiedy są? Ja bym wzięła nospę, odczekała trochę a jakby sie nie uspokoiło to IP. Dzisiaj pani przepuściła mnie w kolejce, przeniosła moj koszyk i jeszcze dostałam uwagę (ale taką sympatyczną), ze nie powinnam dźwigać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam takie koszule w bon prix IMG_1495569286.577358.jpgIMG_1495569294.668076.jpg
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Ok 16 brałam 2 zwykle nospy od tamtego czasu czuje te napinania ale nie bolą. Chyba tylko panikuje bo bardzo się nie napina
|
#3953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a pępowiną moje dziecko co drugą wizyte jest owinięte - wcale sie nie dziwie bo wije sie w tym brzuchu jak żmija! lekarka mowi ze jesli pepowona jest wystarczajacej dlugosci to owiniecie sie nią nie przeszkadza w niczym dziecku i spokojnie moze sie nirmalnie urodzic. nie martw sie Cytat:
mmmm marzy mi sie taki deser! ale czekam na polskie truskawki. jakos mi te hiszpanskie nie bardzo podchodzą.. na moich zajeciach bylo super! polożna extra! mlodsza odemnie, wesoła, otwarta i bardzo kontaktowa... dzis tylko papierki i troche opowiadala tak ogolnikowo co bedziemy robic. mowila sporo o skurczach, twardnieniach i o tym kiedy jechac do szpitala. zaznaczyla tez ze to sie tyczy prawidlowej njeskracajacej sie szyjkk. ale jesli przez conajmniej 2 godziny sa skurcze regularne i trwajace ok 30sek. to wtedy jechac. jak są nieregularne albo słabną to są to przepowiadające. onteresowal mnie tez temat skurczy po orgazmie. powiedziala ze to normalne i poprostu wziac nospe. jesli powtarza sie to za kazdym razem to nozna uzywac gumek, bo to jakis tam skladnik spermy wywoluje skurcze. mowila tez ze to jest przydatne pod koniec ciązy - duzo seksu, wtedy macica sie latwiej przygotowuje do porodu. mowila tez o tym masazu krocza jak, czym i że mozna tylko wtedy gdy szyjka sie nie skraca niebezpiecznie. pytala czy nikt nie ma przeciwskazan do cwiczen itp. ogolnie jestem zadowolona i chetnie pojde w przyszlym tyg.
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3956 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uroniło się kilka razy Ale bałam się że przez te hormony będę ryczała jak nienormalna przez całe przedstawienie Fajnie to rozwiązałaś, że poszłaś razem z synkiem! Cytat:
Cytat:
Mi teraz pępek też wystaje (zawsze miałam go głęboko do środka, w 1 ciąży nie odstawał), ale olewam to Mam gorsze problemy jeśli chodzi o wygląd Cytat:
Super, że wszystko ok A soku z pokrzywy nie zamierzasz pić? Cytat:
Ale na 1 stronie masz chyba tp koniec czerwca nie? Skąd ten termin się wziął, z usg?Pępowiną się nie przejmuj, wszystko będzie dobrze! ![]() A wymiary synek rzeczywiście ma już "wyjściowe", brawo! Gratuluję wizyty! Cytat:
Pakuję się i przyjeżdżam! Cytat:
Trzymam kciuki żeby przeszło!
|
|||||||||
|
|
|
#3957 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze poczekaj jeszcze troche i obserwuj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3958 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super Cytat:
Super, że szkoła fajna. My jednak idziemy jeszcze do takiej weekendowej |
||
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę spać |
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

ogólnie teraz mało słodkiego jem
juz chce jutro!

zdecydowanie w zielonej się czuję lepiej, różowa jest oczoj... nie spodziewałam się
i nie wiem czy nie zwrócić, będę musiała mieć na prawdę dobry humor, żeby tą różową ubrać bo rzuca się w oczy. Drażni mnie też pępek! na dodatek on zmienia swój wygląd w zależności od ułożenia się dziecka...
No i jak termin masz z om na 10.06 to może Ty rozpoczniesz nasze porody? 

Uroniło się kilka razy
Ale bałam się że przez te hormony będę ryczała jak nienormalna przez całe przedstawienie

Trzymam kciuki żeby przeszło!