|
|
#3961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Dzień dobry, u mnie deszcz od rana, ale to dobrze bo już wyschło wszystko i musieliśmy podlewać trochę wilgoci się przydaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() U mnie zaczęło padać o 4:20. Tez nie mogę spać
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny ja już nie śpię. U mnie też dzisiaj chłodniej i pochmurno . Ja teraz lubie deszczyk bo pyłki troszke zmyje i mi się lepiej oddycha.
|
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to ostatnio śpię od 21 do 7-8 zależy na ile córka pozwoli 😊 i wstaje tylko raz na siku albo wogole. W tej ciąży to bym tylko spala. Od jutra mąż do pracy to będę wstawać żnow o 6😊 u mnie od wczoraj od 15 burza za burza dziś chłodno i mało sloneczka😕
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zbieram do kina. Miłego dnia
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Wybaczcie, ze tak zniknęłam. Wchodziłam tu kilka razy, ale zawsze coś mi zabierało czas. Mója kotka jest na wykończeniu i mnie to strasznie frustruje. Przedwczoraj bardzo wymiotowała a wczoraj nic nie jadła ani nie pila. Dopiero pod wieczór odżyła. Myślałam już ze to koniec . Tz chce żebyśmy ja uśpili bo nie chce patrzeć jak ona tak się meczy Ja czuje się coraz ciężej i ledwo daje radę. Mogłabym już urodzić naprawdę. Miałam usg i mój synuś w 34tc wazy lekko ponad 3kg także Dziś mam wizytę u gina i jestem ciekawa co mi powie. Pozdrawiam Was i mam nadzieje , ze uda mi się już bywać normalnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3967 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Karolinuuusia jak tam sytuacja?
Cytat:
Ale to jak teraz gin ma już opinię ortopedy, to może zleci cc ![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Cytat:
Współczuję ogromnie sytuacji z kotką ![]() ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- A ja dzisiaj idę razem z siostrą cioteczną na SPA Mama, jakieś darmowe zabiegi z okazji Dnia Matki ![]() Przełożyli mi w luxmedzie usg Miało być jutro, będzie we wtorek dopiero...
|
||
|
|
|
#3968 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykro mi z powodu kotki jak się naprawdę męczy to może lepiej jej ulżyć?Duży chłopiec Ci rośnie Cytat:
A usg prawie o tydzień przełożyli? jak tak można..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha martwiłyśmy się tu o Ciebie! Uff dobrze, ze się odezwałaś
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie dalej lipne samopoczucie :/ ale nie jest gorzej a to już dużo...bo zawsze się po.pierwszych objawach choroba rozkręca. Oby poszła precz bo nie mam sił strasznie czuję sie słabo i jeszcze ta dzisiejsza pogoda... Muszę dziś sporo popracować, ale potem koc i kanapa. Karolinuuusia Ja tam sie masz? Ustaliły te twardnienia? Samantha witaj, biedna ta Twoja kotka i Wy też przy okazji Wytrzymaj jeszcze trochę... chwila i się zaczniemy rozpakowywać A synek zacny rośnie super ze wszystko jest dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3972 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Samantha przykra sprawa z kotkiem, ale jak ma się męczyć to może lepiej uśpić. Waga synka ładna , ciekawe ile będzie ważył na koniec? Pytałam wczoraj moją gin ile miej więcej będzie ważyć moja mała do porodu, to powiedziała że za wcześnie na takie prognozy, bo dziecko najbardziej zaczyna przybierać od 36t.c. i może być nawet pół kilo na dwa tygodnie. Więc jak by się u ciebie sprawdziło to niezły klocek się szykuje A starszy jaką miał wagę po urodzeniu?
|
|
|
|
#3973 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry! Przespalam dzis całą noc :szok: obudzilam sie dopiero przed 7 na siku, co prawda spac poszlam koło północy
![]() Byłam w labie na badaniach o dziwo nie bylo kolejki! A teraz u mnie sie burza rozpętała i myślę co by tu dziś robić. Moze pojade na rundke po ciuchlandach bo nie mam sie w co ubrac  Samantha nie strasz nas! Tfu tfu już myślałam ze urodziłas. Przykro mi z powodu kotki, moze faktycznie lepiej ją uśpić niż ma się tak męczyć  rozumiem ze to okropne. Karolinusia jak tam sytuacja? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mam pytanie do was z racji tego że musze lezec chciałabym zadbać o swoje stopy w domu czy któraś uzywała skarpetek złuszczających jeśli tak to jakie jaki efekt i czy w ciąży można. Karolinusia jak się czujesz dzisiaj. |
|
|
|
|
#3975 | |||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A nie mam mnie w domu jak wrócę to sprawdzę ![]() Dzięki Cytat:
Daleko nie masz ![]() Fajnie, że jesteś zadowolona z zajęć Zapraszam ![]() Może na jedno auto się umówcie ![]() Hej Zabiję mojego męża Znowu ustawia sobie po 3 budziki więc pobudka o 4 ale byłam tak zmęczona, że jak wyszedł to zasnęłam dalej ![]() Pogoda wstrętna Ale przynajmniej nie puchniemy ![]() Samantha dobrze, że się odezwałaś! Przykro mi z powodu kotki Dużego masz już synka! Czym go karmisz? ![]() Darietta ja czytałam, że skarpetek złuszczających w ciąży nie można ale głowy za to nie dam |
|||||
|
|
|
#3976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3977 |
|
Wtajemniczenie
|
Spokojnie dzisiaj u nas na forum
![]() Czekam na zmówienie od flaminga, już niby kurier ma w rękach, ale o której będzie to nie napisali , a chciałam na zakupy jechać, bo w lodówce tylko światło i nie mam nic na obiad. Numeru do kuriera też nie podali, muszę czekać
|
|
|
|
#3978 |
|
Wtajemniczenie
|
Lekarz zgłosił nieobecność... Pewnie do innego byłoby szybciej, ale zależało mi na tym... Na szczęście to nic terminowego, po prostu mam sprawdzić na lepszym sprzęcie niż ma mój gin czy Łucja nie ma żadnych zmian sugerujących że zaraziła się toxo... Ale odliczałam już dni, a tu znowu trzeba czekać
Dzięki To tylko tak szumnie brzmi, po prostu będzie zabieg na twarz, usta albo dłonie ![]() Do prawdziwego spa chętnie bym się wybrała na jakąś kąpiel w błotku i masaż
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam skurcz
u mnie czesto taka kula po prawej stronie rośnie, że wygląda jak mały gdy sie wypina.Tymus ostatnio już co raz bardziej czeka, caluje brzuszek mówi do niego i szepta swohe tajemnice Wcziraj tak o.nagle mówi: fajnie w końcu będę miał swojego brata... widać że bardzo sie ciszy. Zachowuje sie dojrzale ( na razie ) obyśmy dali radę z zazdrością itp. Na razie to.mi powiedział, że on bedzie tego dzidziusia kochał troszke bardziej od nas... ale tak, tylko o jeden gram! ![]() 1495612213485.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-24 o 09:58 |
|
|
|
#3981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3983 | ||
|
MerDer 4ever
|
Aaa wiem co chciałam napisać o tych zajęciach wczoraj z laktacji!
Położna powiedziała nam, że teraz zaleca się karmienie piersią minimum 6 msc a najlepiej 9 msc. Potem to już niby przyzwyczajenie i wygoda dla matki ale mleko nie ma już tyle wartości odżywczych. Mówiła, że generalnie nie ma dietki matki karmiącej ale ona zaleca jedzenie z głową, można jeść wszystko. Tzn jak mamy ochotę na czekoladę to jemy czekoladę ale nie tabliczkę tylko 2 kostki. Powiedziała, że mamy się wystrzegać jedynie truskawek bo bardzo silnie uczulają. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Cytat:
Mnie po wczorajszym wieczorze bolą wszystkie organy wewnętrzne i żebra. Przez 3 godziny wypinał się we wszystkie strony, tyłkiem to chyba żołądek pod gardło mi wycisnął Nogi w żebrach i boku. Masakra po prostu. A jak zadzwonił budzik o 4 to też się obudził i znowu to samo.. Myślałam, że się popłaczę
|
||
|
|
|
#3984 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorzej jak juz zacznie sie ryczeć w takich sytuacjach. potem ciezko przestać. mnie czeka dzien rodziny w przedszkolu 6czerwca Cytat:
ale moze faktycznie zeby sie dluzej nie meczyla. co na to weterynarz? Cytat:
tez dzis bylam oddac krew i moczjutro wizyta, to ostatnia chwila zeby zdazyly przyjsc wyniki Cytat:
przynajmniej podlało moje truskawki na parapecie jade zaraz do zabrza, jak bede wracac to juz pewnie bede glodna. o ktorej ten obiadek? brzmi tak że az mi ślinka leci! Cytat:
|
|
|
#3985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie mogę ostatnio Was dogonić. U mnie też deszcz od rana. Tż zaczął chodzić na siłownię na 6 rano i 3 razy w tygodniu jego budzik budzi mnie o 5 ![]() Cashmere wczoraj na kolacje miałam przeogromną ochotę na tosty, zjadłam 2 z chleba pełnoziarnistego i powiem Ci, że cukier w normie ![]() Chilli wiem, że łatwo się pisze, ale najważniejsze to zachować spokój,Twoje dziecię na pewno sobie poradzi. Trzymam mocno za Was kciuki Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo moja cały czas do kręgosłupa. |
|
|
|
|
#3987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Samantha dobrze, że u Ciebie wszystko ok. Zdrówka dla kota. Dziewczyny siedzę w kinie i czekam na seans. Od wyjścia z domu strasznie boli mnie brzuch na wysokości Pępka. Nie skóra tylko od środka. Brzuch miękki. Jakiś pomysł co to może być? Juz ponad 1h i nie puszcza.
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Samantha7, dobrze, że się odezwałaś. Już niedługo Ci zostało, na pewno dasz radę. Może akurat dzidziuś urodzi się wcześniej skoro już waży 3kg.
Biedna kotka- może jeszcze jej się poprawi... Cytat:
No, ale do wtorku też czas szybko zleci.Co do pokrzywy - właśnie chyba kupię sok, bo póki co nie zlokalizowałam rosnącej w pobliżu domu. Właśnie wypiłam sok z 2 pomarańczy i 3 buraków. Cytat:
Na kolejną wizytę mam zrobić HIV, HBS, HCV, mocz i morfologię. Podliczyłam, że koszt badań to 114zł i zdecydowałam się zapisać do gina w Luxmedzie po skierowania. Najwyżej mnie spławi... |
||
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta
W sumie to nie wiem gdzie ma buzię, różnie chyba ![]() Morelle Nie mam pomysłu, może mała sie tak ułożyła i ciśnie w jeden punkt? Xzora No.nospy kazal nie brać ew w naglych.mocnych przypadkach... ale ja wtedy biorę, kiedy uznam że pora ![]() Ja na następnej wizycie robie u niego GBS, 35 zł. Na teraz robiłam tylko mocz i morfologie, hemoglobina ponad 12... a myślałam, że lepsza będzie, troche fosforanow i bakterii w moczu Ja chyba zamowie tą biało czarną torbę, będzie mi pasowała do kocyka minky na jesień, bo mam biało-czrno-czerwony ( oczywiście już mi się to zestawienie nie podoba :/ ) ale nie będę wymyślać już... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-24 o 10:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

trochę wilgoci się przyda

Ale to jak teraz gin ma już opinię ortopedy, to może zleci cc 

A starszy jaką miał wagę po urodzeniu?

A nie mam mnie w domu
Pakuję się i przyjeżdżam!
Znowu ustawia sobie po 3 budziki
Ale przynajmniej nie puchniemy
, a chciałam na zakupy jechać, bo w lodówce tylko światło i nie mam nic na obiad. Numeru do kuriera też nie podali, muszę czekać
obyśmy dali radę z zazdrością itp. Na razie to.mi powiedział, że on bedzie tego dzidziusia kochał troszke bardziej od nas... ale tak, tylko o jeden gram!
ale moze faktycznie zeby sie dluzej nie meczyla. co na to weterynarz?