Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-01, 12:28   #1591
Nina17
Raczkowanie

Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II

ehh...ta nauka, mnie tez to czeka ale dopiero jutro dzisiaj bede sie obijac, moze spacerek)
a dietki dzien 2 i jak narazie na sniadonko 2 krazki ryzowe z szynka i serkiem i szkl soku marchewkowego, a na drugie winogronka mysle nad obiadem, moze jakies pomysly?
Nina17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 13:03   #1592
Moonique2
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!
Miałabym pytanie do kogoś kto się naprawdę zna na odżywianiu...
Nie wiem jak pogodzić posiłki z pracą... co i kiedy jeść. Może mogłaby mi któraś pomóc?
Mój dzień wygląda następująco:
I dzień praca od 6 do 18
II dzień praca od 18 do 6 rano
III dzień wolny-odsypianie po nocce
IV dzień wolny
i tak w kółko...
W pracy nie mam zbytnio możliwości by coś podgrzać wiec wszystko muszę jeść zimne. Bardzo proszę o jakieś rady

_________________________ _________________________

63...62...61...60...59...58...57...56...55...54...53 ...52
Moonique2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 13:05   #1593
Orni
Raczkowanie

Nina17 zjedz sobie rybkę duszoną w warzywkach, albo pieczone udka bez skóry (i tłuszczu!) z jakąś surówką (zrobioną przez siebie) albo sałatką ze świeżych warzyw- to moje ulubione danie
Krążki ryżowe radzę zastąpić jakimś ciemnym pieczywkiem. Oczywiście szynka chuda a serek nie żółty??

GobE masz taki tok myślenia jak ja hehe- też myślę, że dwa będą optymalne, ale zaczęłam się zastanawiać czy większe nie będą lepsze (czyli jeden rząd ) :-P

ijaa a te aniony to co mają dać??

spijam kawkę, zaraz abs trzasnę i do pracy
Stary 2008-05-01, 13:28   #1594
Nina17
Raczkowanie

A co zlego jest w moich krązkach?
Nina17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 13:30   #1595
aAsicAa31
Raczkowanie

Talking Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II

JA dziś na śniadanie zjadłam kanapkę i wypiłam herbatkę, a na obiadek ryż z warzywami i to wszystko na dziś, bo mi się już nie chcę.
Ale zaraz zrobię sobie moją ukochaną czerwoną herbatkę i będę pić jak szalona

Było rano słoneczko, a teraz? Cholera a ja myślałam, że się dziś poopalam ;dd
Stary 2008-05-01, 14:08   #1596
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orni Pokaż wiadomość
Nina17 zjedz sobie rybkę duszoną w warzywkach, albo pieczone udka bez skóry (i tłuszczu!) z jakąś surówką (zrobioną przez siebie) albo sałatką ze świeżych warzyw- to moje ulubione danie
Krążki ryżowe radzę zastąpić jakimś ciemnym pieczywkiem. Oczywiście szynka chuda a serek nie żółty??

GobE masz taki tok myślenia jak ja hehe- też myślę, że dwa będą optymalne, ale zaczęłam się zastanawiać czy większe nie będą lepsze (czyli jeden rząd ) :-P

ijaa a te aniony to co mają dać??

spijam kawkę, zaraz abs trzasnę i do pracy
Anion jest atomem o ładunku ujemnym. Często spotykaną nazwą jest „jon ujemny”.

Jony to cząsteczki naładowane dodatnio lub ujemnie. W powietrzu unosi się mnóstwo takich elektrycznie naładowanych cząstek. Miliardy niewidocznych cząstek powstają przez promieniowanie kosmiczne, pierwiastki promieniotwórcze zawarte w glebie, promieniowanie ultrafioletowe, burze, wodospady, wiatry, cząsteczki nawiewanego piasku lub kurz. Za każdym razem gdy wdychamy powietrze, do naszych płuc przedostają się takie cząstki, które rozprowadzane są z krwią po całym organizmie. Cząstki te oddziałują silnie na nasze samopoczucie, są odpowiedzą na pytanie dlaczego bydło przed burzą zachowuje się tak niespokojnie, dlaczego czujemy ból w stawach, gdy tylko spadnie ciśnienie oraz skąd mrówki wiedzą kiedy mają zamknąć wejścia do tuneli zanim spadnie deszcz. Najspokojniejsze i najbardziej ożywcze regiony są przepełnione miliardem jonów ujemnych. Powietrze wokół gór, wodospadów, plaż i lasów to miejsca wśród których poziom jonizacji występuje w naturalnej i pełnej równowadze. Po burzy większość z nas czuje się rześko i wspaniale. Dzieje się tak za sprawą tryliona kojących jonów ujemnych, które spływają po deszczach łagodząc napięcie, a my czujemy się pełni sił.

Cytat:
Napisane przez aAsicAa31 Pokaż wiadomość
JA dziś na śniadanie zjadłam kanapkę i wypiłam herbatkę, a na obiadek ryż z warzywami i to wszystko na dziś, bo mi się już nie chcę.

Jesz dwa posiłki dziennie? I to jeszcze takie skromne?
Robisz sobie nieziemską krzywdę dziewczyno!!
Poza tym, jeśli chcesz na takiej 'diecie' tfuu, głodówce schudnąć to nie masz pojęcia o funkcjonowaniu organizmu ludzkiego i zdrowym trybie życie.

Ręce i cycki mi dół opadły!!

I u mnie ładnie było, a teraz chmurki. Odrazu mi chęć do życia odbierają.
Idę pomyśleć nad jakimś obiadem.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 14:40   #1597
Orni
Raczkowanie

Cytat:

aAsicAa31

No jeśli jesteś dopiero co po obiedzie to wiadomo, że Ci się nie chce. Ale myśle, że do wieczora powinno Ci się zachcieć jeszcze co najmniej trzy razy!! I nie lekceważ tego głodu tylko go zlikwiduj czymś zdrowym! Nie możesz się tak odchudzać (szczególnie mając prawidłową wagę i chcąc zejść do niedowagi ) bo Ci siądzie metabolizm. Jedz zdrowo a nie mało, do kżdego posiłku białko i ćwicz- inaczej "cienko" Cię widzę .
Stary 2008-05-01, 14:46   #1598
Orni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nina17 Pokaż wiadomość
A co zlego jest w moich krązkach?
Szczerze mowiąc nie znam składu ogólnie nie są najgorsze pewnie- lekkie itd. Ale dla kogoś na redukcji biały ryż, w dodatku "dmuchany", czy tam poddany jeszcze innej dodatkowej obróbce, nie jest najlepszy- ma dużo cukru Pewnie od czasu do czasu nie zaszkodzi, ale myślę, że pełnoziarniste pieczywo lepsze i smaczniejsze
Zapytaj może jeszcze kogoś bardziej kompetentnego

ijaaa hehe- tyle to ja na allegro przeczytałam ALe zauważ, że tam żadnych konkretów nie ma. DLatego zastanawiam się czy to nie jakaś ściemka W każdym razie dzięki
Stary 2008-05-01, 14:50   #1599
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mowiąc nie znam składu ogólnie nie są najgorsze pewnie- lekkie itd. Ale dla kogoś na redukcji biały ryż, w dodatku "dmuchany", czy tam poddany jeszcze innej dodatkowej obróbce, nie jest najlepszy- ma dużo cukru Pewnie od czasu do czasu nie zaszkodzi, ale myślę, że pełnoziarniste pieczywo lepsze i smaczniejsze
Zapytaj może jeszcze kogoś bardziej kompetentnego

ijaaa hehe- tyle to ja na allegro przeczytałam ALe zauważ, że tam żadnych konkretów nie ma. DLatego zastanawiam się czy to nie jakaś ściemka W każdym razie dzięki
Ja to z natury raczej w te rzeczy nie wierze, i średnio mnie interesuje czy to coś robi, czy nie, działa, czy nie.
Zależało mi na cięższym HH, którego nie będę miałam niczym napełniać - a później tego sprzątać, jak mi sie podczas kręcenia rozwali - i kulkach masujących.
Nic poza tym.
Jakieś tam jony czy nie jony mi dyndają i powiewają

Stary 2008-05-01, 15:13   #1600
aAsicAa31
Raczkowanie

Nie były skromne, były dosyć, dosyć, ale zjem jeszcze coś, ale potem. Wróciłam z pola dopiero i umieram ze zmęczenia. Skosiłam trawę, tą która jeszcze u mnie jest i ta co wyrasta i wyzamiatałam całe podwórko. Ojej. I wyszło słoneczko, ale tylko an chwilkę. A obiecywali ładną pogodę. xD

Będąc sobie na polu myślałam dużo o tym co mi mówicie na temat tej mojej całej diety. Macie rację. Głodówką sobie nie pomogę, tylko zaszkodzę(moja koleżanka nic nie jej od roku i jakoś szczuplejsza nie jest, nie miesiączkuje i takie tam) więc nie chcę tak skończyć. Przeczytam działy o zdrowym i racjonalnym odżywianiu. I możecie mi jakieś dobre ćwiczenia polecić na wzmocnienie mięśni brzucha, pośladków i nóg? Bo ja robie brzuszki takie do połowy i skaczę, ale chciałabym coś nowego spróbować.

Buziaki ;*
Stary 2008-05-01, 15:21   #1601
nisiulek
Raczkowanie

ijaaa - a swoje hula zamawiałaś z allegro może, czy kupowałaś gdzieś w sklepie? i koło jakiej średnicy masz?
nisiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 15:29   #1602
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nisiulek Pokaż wiadomość
ijaaa - a swoje hula zamawiałaś z allegro może, czy kupowałaś gdzieś w sklepie? i koło jakiej średnicy masz?
Kupiłam na allegro, bo nigdzie w Łodzi nie mogłam dostać innego niż 'zabawkowe'.
Średnicy ma 105 cm. Dużeeeeeeee jest. Mogę tylko w jednym miejscu w pokoju nim kręcić nie obijając nic przy tym.

Stary 2008-05-01, 16:03   #1603
nisiulek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Kupiłam na allegro, bo nigdzie w Łodzi nie mogłam dostać innego niż 'zabawkowe'.
Średnicy ma 105 cm. Dużeeeeeeee jest. Mogę tylko w jednym miejscu w pokoju nim kręcić nie obijając nic przy tym.
no ja też szukałam na allegro i jest najmniejsze o średnicy 95 cm (http://www.allegro.pl/item355905814_...tra_masaz.html) cały czas zastanawiam się czy kupić czy nie
nisiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 16:20   #1604
ana0502
Raczkowanie

Hulahop o srednicy 105cm skladajace sie z 8 elementow, mozna zlozyc z 7 wtedy srednica wychodzi ok 95cm. Mialam takie hula i gucio. Teraz kolezanka nim kreci i sobie chwali
ana0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 16:51   #1605
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nisiulek Pokaż wiadomość
no ja też szukałam na allegro i jest najmniejsze o średnicy 95 cm (http://www.allegro.pl/item355905814_...tra_masaz.html) cały czas zastanawiam się czy kupić czy nie
Podobne do mojego.
Ja kupiłam takie: http://www.allegro.pl/item340654222_...uper_cena.html

Stary 2008-05-01, 18:16   #1606
gosiaczek010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Drugi dzien a6w fajowo ile dam rade heh?!;p

Uwazam tak samo jako gosiczek ze niektore dziewcyzny przesadzaja, bo przyy wzroscie 170 nie powinno sie wazyc ponizej 50 ... watpie ze ktos ma jakies sadelko czy cos... chyba ze ma masakrycznie 'lekkie ' kosci... Wg mnie na poczatku ten watek jakos lepszy byl teraz jest coraz wiecej dziewczyn ktore naprawde maja ladne figurki... niektore sa juz bardzo szcuzple.... i te diety coraz mniej zdrowe. ponizej 1000 chociaz w opisie tego watku jest powyzej;p.

Ale ja sie nie znam...

Dobranoc

Cytat:
I ja witam i powiem odrazu, że przeżyłam wstrząs: Kobitko, przecież Ty już teraz musisz być szcuplutka! JAk zejdziesz do 50 kg będziesz miała poważną niedowagę. Chcesz wyglądać na chorą, być wycieńczona itd?? Wybacz ale ja się nie zgadzam! nie będę Cię wspierać Nie sądzisz, że lepiej byłoby ćwiczyć wzmacniając mięśnie i wysmuklając sylwetkę zamiast się "głodzić"?? I napewno korzystniej na tym wyjdziesz

gocha20
czyt. wyżej!!

ok..a co ze mną?? hop hooop? Pytałam o hulahopa: anionowe? z magnesami węglowymi czy zwykłe masujące?? Jeden rząd większych kulek masujących, dwa mniejszych czy trzy najmniejszych?? JAk już tyle kasy na koło chcę wydać to chciałabym żeby było dobre!!
i o to właśnie mi chodziło... gratuluje Orni
...gdy płaczesz - płaczesz sama
gosiaczek010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 18:53   #1607
GobE
Raczkowanie

Cytat:
(...) możecie mi jakieś dobre ćwiczenia polecić na wzmocnienie mięśni brzucha, pośladków i nóg? Bo ja robie brzuszki takie do połowy i skaczę, ale chciałabym coś nowego spróbować

sprobuj te cwiczonka 8 minutes.. podalam ostatnio linki, sa na poprzedniej stronie

A ja sie dzis obzarlam, i to nie za zdrowo.. sniadanie tylko jako takie, a potem szkoda gadac.. ladny poczatek maja sobie urzadzilam

"Podroz tysiaca mil zaczyna sie jednym malym krokiem"
GobE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 18:57   #1608
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez GobE Pokaż wiadomość
A ja sie dzis obzarlam, i to nie za zdrowo.. sniadanie tylko jako takie, a potem szkoda gadac.. ladny poczatek maja sobie urzadzilam
Ojj jeden zly dzionek nie zaszkodzi jutro i po jutrze i po po... bedziesz sie trzymac dietki
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 19:08   #1609
sas
Wtajemniczenie

czesc kobietki
nio wreszcie sobie usiadlam
wrocilam z pracy, cos przegryzlam, zrobilam obiadek dla tz- nio ja tez troche zjem nio i juz po cwiczonkach:
widze, ze poruszacie temat hula hop ja tez musze sobie sprwic jakies tylko kurcze tutaj nie widzialam nio, ale moze cos wymysle...
dzisiaj nie byl zbyt dopry dzionek jesli chodzi od odzywianie..tzn duzo nie zjadlam- wlasnie chyba za malo, rano sniadanko platki z mleczkiem i trodzke serka homo i kawa-ehh, potem niestety tylko batona z kukurydzy i kawa xnowu, potem szklanke maslanki nio i teraz zjem sobie zeimniaczka- bez luszczu itp i kawalek mieska...
ale jutro bedzie lpeiej
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 20:51   #1610
anniaa

Cytat:
tylko tyle dzisiaj masz zamiar zjesc?
obiedzie brak białka. nie szkodz sobie i zacznij jesc zdrowo bo głodówka schudniesz owszem ale efekt joj bedzie i inne skutki.

Cytat:
Napisane przez Moonique2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Nie wiem jak pogodzić posiłki z pracą... co i kiedy jeść. Może mogłaby mi któraś pomóc?
I dzień praca od 6 do 18
IV dzień wolny
i tak w kółko...
W pracy nie mam zbytnio możliwości by coś podgrzać wiec wszystko muszę jeść zimne. Bardzo proszę o jakieś rady
W domu wieczorem przygotuj sobie do pojemników jedzenie i zabieraj ze soba

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 23:31   #1611
joanna-pieczarka
Raczkowanie

A mi się należą baty !!!! zjadłam 2 kawałki pizzy z sosem czosnkowym + piwko do tego. Masakra no nie?? ale jakie pyszne to było żałuje oczywiście bardzo ale mam nadzieje ze jakoś specjalnie sie to nie odbije na moich centymetrach

Nasypałam soli do hula-hop i wiecie co... jeszcze parę razy i sie nauczę fest kręcić (dziękuje za poradę z tą solą ) i kto wie moze kupie jakieś pozadniejsze
Stary 2008-05-02, 01:31   #1612
Orni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek010 Pokaż wiadomość

i o to właśnie mi chodziło... gratuluje Orni
gosiaczek010- tu zaistniała sytuacja ekstremalna na którą nie dało się inaczej zareagować Wszystkie o tym wiemy łącznie z aAsicAa31. Poza tym jeśli ja mam 165cm i marzę żeby ważyć znowu 60kg (wiedząc, że wyglądam wtedy ok, a później ewentualnie ćwiczeniami podrasować sylwetkę) to jest to dla mnie naprawdę anormalne chcieć ważyć 50 (albo mniej!!) przy wzroście 171..

Ale mnie giry bolą po tych 8min legs fajnie! przynajmniej czuję, że coś zrobiłam

ijaa miałąm nadzieję, że waśnie tak napiszesz Ja też kupię ze względu na te "wypustkie masujące" hehe. Tylko nie wiem czy dwa rzędy czy jeden w końcu. W sumie też wolałabym mniejsze...
Stary 2008-05-02, 03:07   #1613
GobE
Raczkowanie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7412880]Ojj jeden zly dzionek nie zaszkodzi jutro i po jutrze i po po... bedziesz sie trzymac dietki[/quote]

tego wlasnie potrzebowalam dziekuuje

Cytat:
Ale mnie giry bolą po tych 8min legs fajnie! przynajmniej czuję, że coś zrobiłam
a co po buns?? boli dupcia??

ja jeszcze nic nie cwiczylam, ale wybralam sie choc na spacer, lepsze to niz nic;/

"Podroz tysiaca mil zaczyna sie jednym malym krokiem"
GobE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 09:55   #1614
lesyeux
Zadomowienie

Jaka piękna pogoda, ptaszki cwierkają, słoeneczko rozgrzewa wsyztsko. jejku jak cudownie. Kiedy tylko bedzie juz po sesji, bedą wakacje, a no zpaomniałam jeszcze 4 tyg prakyk w lipcu ale pozniej sierpien i wrezsien, bede leżała na słoenczku nawet pod domem ogłogiem

Kocham się opalac, mimo ze jestem z matki natury blondynką to opalam sie na czekoladke, nei an zcerwono hehe jak taki murzynek. ach...

ostatnio spodnie rozmiar 44 były za duze mierzone w h&m
spodnie dresowe XL i L za duze a M nie było
ale jednak kupilam spodnie dresowe w rozmiarku 42 - specjalnie na wieczorne spacerki.
bluzki to juz nosze w rozmiarku M a nie XXL/XLdnie
a bluze kupilam w rozmiarze 36 WOWO wowm WOWO masakraaaaaaaaa... cos ie dzieje jupiii

szok szok szok szok HURAAAAAAAAAAAAAAAAA:jupi :

Zycie jest piękne, jeżeli masz zrzucony nadbagaż, wszytskie zmartwienia, smutki zostału porzucone razem z nim, nie ma krepujących sytuacji itp. jest fantastycznie WSPANIALE
Stary 2008-05-02, 10:38   #1615
dianowe
Rozeznanie

u mnie dzisiaj brzydka pogoda ale humorek dobry

dianowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:06   #1616
zabawmySie
Raczkowanie

GG do zabawmySie Wyślij wiadomość przez MSN do zabawmySie Send a message via Skype™ to zabawmySie

dianowe - to najważniejsze. ;d pogoda nie powinna mieć nad nami władzy. ; )

lesyeux - tylko pogratulować. ; ) no.. jeszcze ewentualnie pozazdrościc.;p

właśnie dziewuszki. jak majówka.? ;>
ja wybieram się za niedługo do centrum. Sztokholmu rzecz jasna. ;pp przedłużam sobie leciutko majowy weekedn i zostaję tu do 11 o.;p miodzio. ^
zabawmySie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:07   #1617
joanna-pieczarka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Jaka piękna pogoda, ptaszki cwierkają, słoeneczko rozgrzewa wsyztsko. jejku jak cudownie. Kiedy tylko bedzie juz po sesji, bedą wakacje, a no zpaomniałam jeszcze 4 tyg prakyk w lipcu ale pozniej sierpien i wrezsien, bede leżała na słoenczku nawet pod domem ogłogiem

Kocham się opalac, mimo ze jestem z matki natury blondynką to opalam sie na czekoladke, nei an zcerwono hehe jak taki murzynek. ach...

ostatnio spodnie rozmiar 44 były za duze mierzone w h&m
spodnie dresowe XL i L za duze a M nie było
ale jednak kupilam spodnie dresowe w rozmiarku 42 - specjalnie na wieczorne spacerki.
bluzki to juz nosze w rozmiarku M a nie XXL/XLdnie
a bluze kupilam w rozmiarze 36 WOWO wowm WOWO masakraaaaaaaaa... cos ie dzieje jupiii

szok szok szok szok HURAAAAAAAAAAAAAAAAA:jupi :

Zycie jest piękne, jeżeli masz zrzucony nadbagaż, wszytskie zmartwienia, smutki zostału porzucone razem z nim, nie ma krepujących sytuacji itp. jest fantastycznie WSPANIALE
SZCZERZE GRATULUJE
Stary 2008-05-02, 11:18   #1618
Olga:P
Wtajemniczenie

lesyeux- GRATULUJĘ!!

Jutro się ważymy, tak? Podajemy wagę obecną, tydzień temu i cel tak? Czy jeszcze coś?

Olga:P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:19   #1619
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nina17 Pokaż wiadomość
ehh...ta nauka, mnie tez to czeka ale dopiero jutro dzisiaj bede sie obijac, moze spacerek)
a dietki dzien 2 i jak narazie na sniadonko 2 krazki ryzowe z szynka i serkiem i szkl soku marchewkowego, a na drugie winogronka mysle nad obiadem, moze jakies pomysly?
Marne śniadanie,powinno być bardziej syte.
IIŚn to nie posiłek,bo same owoce nim nie są,zwłaszcza że winogrona niepolecane na redukcji.

Cytat:
Napisane przez Moonique2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
I dzień praca od 6 do 18
IV dzień wolny
i tak w kółko...
Możesz przygotować coś w domu,wpakować do pojemniczka i zabierać ze sobą.
Dobrym rozwiązaniem jest też np. kanapka z białkowym wkładem,serek wiejski,owoce (1-2 dziennie),warzywa w nieograniczonych ilościach (oprócz skrobiowych i strączkowych) .

Cytat:
Następnym razem za taki jadłospis będzie ban lub punkt karny.
Nie żartuję

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
kurcze tutaj nie widzialam nio, ale moze cos wymysle...
dzisiaj nie byl zbyt dopry dzionek jesli chodzi od odzywianie..tzn duzo nie zjadlam- wlasnie chyba za malo, rano sniadanko platki z mleczkiem i trodzke serka homo i kawa-ehh, potem niestety tylko batona z kukurydzy i kawa xnowu, potem szklanke maslanki nio i teraz zjem sobie zeimniaczka- bez luszczu itp i kawalek mieska...
ale jutro bedzie lpeiej
Wiesz,że na takiej 'diecie' tylko spowalniasz metabolizm?
Radzę jeść więcej.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:47   #1620
aAsicAa31
Raczkowanie

A ja właśnie sprzątam sobie w domu, bo sama jestem i mi kazali. Zjadłam sobie już śniadanie, czyli jedną bułeczkę z szyneczką i kanapkę do tego, a potem jeszcze coś skonsumuje. A wczoraj byłam na grillu, ale nie jadłam mięsa, bo jakoś mi nie podchodziło z wyglądu. Ble. Ale za to zjadłam chipsy xD wiem, to grzech przy diecie, ale ja uwielbiam je, mmmm ;dd

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości