|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Minini
Kciuki za wizytę! A sukienka świetna, czekam też na foto torby ![]() Chilli Ten ból spory, ciężko ustać, ale nie taki żywy raczej tępy... typowy ucisk pezy spojeniu, tak ba samym dole. Gdy mały sie ruszał to wtedy.musiał dotykać jakis miękkich tkanek bo to.była masakra... teraz już mi się zaczyna, ale to jeszcze nie to. Tyle że Twoj synek już jest spory prawie tyle ile Tymon do porodu, wiec czuć będziesz... zwłaszcza jak głowa nisko... staraj sie stać mało gdy boli... bo.on schodzi wtedy.jeszcze niżej :/ Trzymam kciuki za Ciebie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale taedio wstawiała swoje z dolce sono więc pewnie zamowie. Chociaż jutro jak się nie rozłożę to jeszcze w jedno miejsce pojadę stacjonarnie obczaic. Najgorsze że dolce sono ma siedzibę w mieście w którym aktualnie przebywam a dzwoniłam i nie ma ani odbioru osobistego ani moLiwosci przymierzenia:/ Coś mnie rozbiera bo dziś mnie przewiało. Nie spodziewałam się że tak nagle o 10 stopni spadnie temperatura:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pestycyda mleko z czosnkiem i miodem!
|
|
#4114 |
|
MerDer 4ever
|
Pestycyda oni na aukcji maja dokładne wymiary koszul. Polecam bo tanio a 100% bawełny. Rozpinane na napy.
Kuruj sie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4115 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja przytylam 4kg w tym miesiącu. I bez kitu nie wiem jakim cudem.Co do lewatywy, nie wyobrażam sobie rodzić bez niej. Polecam robić już w trakcie porodu. Mi wtedy bylo już wszystko obojętnie i nawet nie pamiętam jak to dokładnie wyglądało 😋 zrobili mi jakoś przy 7cm, potem przebili pęcherz płodowy.
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ja po ciąży też będę nosić Ja też w ostatnim miesiącu przytylam 4kg nie wiem jak :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja dziewczyny:p mam poklikane w hubiworld koszyk na 350 zł ale tak się zbieram żeby w końcu zamówić.
Dzisiaj mój tata przychodzi i mówi że robi interesy z jakąś miłą babeczką w ciąży która prowadzi sklep internetowy z rzeczami dzieciowymi i jak wyśle jej na maila co chce to jakiś rabacik rzuci. Daje mi namiar, ja patrzę a tu nasz stary dobry Hubi:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zależy jak zawiazesz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4120 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój synu 3kg Cytat:
Ja już w łóżku padam dzisiaj w ogóle ostatnio strasznie mi się chce spać a wieczorami ledwo siedze... dobranoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4121 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja chcę. Na sr położna też polecała, bo to komfort dla nas, a poza tym dziecko wychodzi głową w stronę naszego tyłka
![]() Cytat:
![]() A tymi 3kg to się nie przejmuj. Nie rozumiem czemu położna miała jakieś wąty Cytat:
Fajnie się zachowali w lumpie ![]() Cytat:
może posłuchaj męża i jutro posiedź z tyłeczkiem w domu żeby odpocząć ![]() Cytat:
kuruj się Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4122 |
|
MerDer 4ever
|
Ja juz tez leżę w łożku a mąż ogląda mecz. Ukochany Manchester
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4123 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wymieniam ją i zamówię też jedną od dolce. A pajace to z tych z CA za 30 zł? Cytat:
Cytat:
Może darmowa dostawa dla lipcówek? Ja też dzisiaj miałam kiepski dzień i leżałam. Za dużo nerwów wczoraj chyba ![]() Dobrze, że jutro usg, proszę o kciuki
|
|||
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczyny
Ja pije ostatni dziś łyk inki i lulu... Wysiadła mi krtań coś czuję, bo migdały nie bolą tylko na środku krtań właśnie i tracę głos... Płucze, psikam, itp... ale jakoś nie pomaga... :/ Calineczka ![]() Chilli Dasz radę tylko musisz faktycznie wiecej na dupce siedzieć wtedy. No to się zaczyna nagle bo.on.nagle spada w dół i tyle. Ja tez juz mam.ochotę ciagle nogi rozkładać już bym chciała ten 36 tydzień kończyć.Ciekawe kiedy mnie dopadnie i zejdzie mały tak nisko? Morelle Moj synek nie wiem ile ma ale obstawiam 1800-2100 w tej chwili ale to tylko.na.podstawie.wagi Tymona i tego, że szli podobnie i ja z wagą też podobnie. Pestycyda No'to korzystaj ile się da Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-24 o 22:09 |
|
|
|
#4125 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Nie ma sprawy ![]() Wymieniaj Pajace tez z dolce Odpoczywaj Ja tez jutro wizytuje ![]() Leżę teraz w łożku i mam wrażenie, że mi wody odejdą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Wpadłam na chwilę bo się stęskniłam, mimo że już padam na nos Świętujemy dziś z mężem rocznicę ślubu, jest na urlopie więc fajnie cały dzień razem aktywnie ![]() SAMANTHA fajnie że się odezwałas! Mój syncio podobnych gabarytów. Współczuję sytuacji z kotem SWEET przykro mi z powodu z tej stopki. Trzeba być dobrej myśli! Nie zadręczaj się tak! Ja lewatywę raczej będę chciała. Chociaż przy pierwszym porodzie mialam ze sobą, bo mnie w obu szpitalach nie robią, to jej nie zrobiłam. Jakoś się balam A i położna będąca u mnie na zmianie jakoś nie zachęcała, wręcz przeciwnie. Dziwnie. No ale było bez niespodzianek :P---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Jutro mam wizytę u diablo, jestem jej ciekawa.
|
#4127 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale świat jest mały Rabacik dla lipcowek tez się przyda ![]() Cytat:
Wszystkiego dobrego dla Was
|
||
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż wysłał mi zdjęcie pomalowane sypialni
ja siedzę i rodziców żeby farby nie wdychac 1495658363879.jpg1495658374499.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora pytałaś o hemoglobinę. Mam zalecone żelazo w tabletkach (sorbifer), miałam brać 2 tab.dziennie, ale w związku z tym, że pojawiły się zaparcia biorę jedną. Popijam ją wodą z cytryną, bo moja diab.powiedziała, że aż 5krotnie zwiększa się wtedy przyswajanie żalaza (broń boże nie popijamy herbatą, bo spowalnia cały proces). Poza tym często piję jednodniowe soki z buraka, jem łososia (też skrapiam cytryną). Żadnych wątróbek nie jem, ponoć nie sa w ciąży wskazane. Jem też cytrusy, jajka, brokuły, natkę pietruszki tam gdzie mogę. Dużo żelaza ma kakao, ale ja w ciąży mam wstręt. Kupiłam sok z pokrzywy, ale na butelce jest info.że kobiety w ciąży za zgodą lekarza i sama nie wiem czy pić. Mam nadzieję, że przy następnym badaniu hemo już będzie z 12 z przodu
|
|
#4130 | |
|
Zadomowienie
|
Mała zdrowia, nie dawaj się!
Cytat:
To też kciuki! |
|
|
|
|
#4131 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na hm jest oferta i hm club minus 10% za 100 pkt.
Kliknęłam sukienkę i bluzkę.
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere daj znać po wizycie
Kciuki podwójne ode mnie ✊️✊️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Kiedyś któraś z Was zastanawiała się nad śpiworkiem z c&a, bo są bardzo tanie po 25zł. Ja zaryzykowałam, dziś przyszedł i jest bardzo fajny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle a co kliknełaś?
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki masz rozmiar?Dzięki za kciuki
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam na 70 cm ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie wiem czy te 70 to długość czy to na taki wzrost dziecka?
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro rano zmierzę i dam znać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, po chwili dopiero zaczyna Ci jeździć po jelitach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4140 |
|
MerDer 4ever
|
Mąż wyprawiony do pracy, ja po śniadaniu dopije herbatę i idę spać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

ja przytylam 4kg w tym miesiącu. I bez kitu nie wiem jakim cudem.
zrobili mi jakoś przy 7cm, potem przebili pęcherz płodowy.

mocz też ok, hemoglobina 11,2 (ost.było 10,4) idzie w górę, jeszcze muszę troche powalczyć
ale opłacało się, kupiłam jakieś tuniki i sukienkę. W ogóle zostałam przepuszczona do przymierzalni, pani mi nawet krzesełko przyniosła, żebym nie stała i potem do kasy też mnie poproszono
🏻 lump wzorem dla przychodni, biedronek itp.
kuruj się