Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-01, 11:23   #2581
noell88
Rozeznanie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja

ja mam chyba glupie pytanie

Dziewczyny gdzie dostalyscie Nisim FAST? Apteka czy przez internet?
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 11:25   #2582
Giga10
Rozeznanie

Ja kupowałam ze strony ciao.pl - tulipana kiedyś podawała ten link. Bardzo miły Pan wszystko wyjaśnił, przysłali błyskawicznie. Firma z Katowic
Giga10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 12:01   #2583
malinowamambaa
Raczkowanie

GG do malinowamambaa

http://www.helfy.pl/olejek-kokosowy-wlosy co o nim myślicie?
Stary 2008-05-01, 12:39   #2584
noell88
Rozeznanie

chcialabym sie jeszcze upewnic co do nissima.

nie dziala w przypadku wlosow farbowanych. a jak sie ma odrost 4 cm to powinien zadzialac, co nie? to ma dzialac na skore i cebulki, nieprawdaz?
Stary 2008-05-01, 13:08   #2585
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
chcialabym sie jeszcze upewnic co do nissima.

nie dziala w przypadku wlosow farbowanych. a jak sie ma odrost 4 cm to powinien zadzialac, co nie? to ma dzialac na skore i cebulki, nieprawdaz?
Tak, dziala bez zarzutu przy takim odroscie. Owszem, na skore glowy i na cebulki. Masujesz szamponem i odzywka jedynie skore glowy, nie naklada sie tego na cale wlosy.
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 14:08   #2586
isa666
Zakorzenienie

Ja czekam na mój Nisim, wysłany został we wtorek(tak napisali mi na stronie w historii zamówienia), ale chyba nie dojdzie szybko, bo teraz są dni wolne a od poniedziałku ponoć strajk Poczty Polskiej
Stary 2008-05-01, 14:16   #2587
blonndee
Wtajemniczenie

jesli ma cie to pocieszyc to wczoraj wieczorem na tvn24 mowili, ze strajku 5maja nie bedzie
Stary 2008-05-01, 14:26   #2588
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
jesli ma cie to pocieszyc to wczoraj wieczorem na tvn24 mowili, ze strajku 5maja nie bedzie
Co? Nawet nie straszcie, czekam na duza ilosc przesylek
Stary 2008-05-01, 18:56   #2589
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Już wiem, że odwołany
Cieszę się, bo inaczej pewnie bym poczekała na paczkę
Stary 2008-05-01, 19:02   #2590
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Uff, no to dobrze, że odwołany.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 19:15   #2591
Giga10
Rozeznanie

ja zaczęłam stosować nisim od poniedziałku. Mam gdzieś 2-3 cm odrosty. Liczę na to, że zadziała. Przy myciu włosów, tam gdzie mam swoje niefarbowane, zawsze odczuwam takie jakby piszczenie . Ponadto włosy po tym są bardzo błyszczące. Przeczytałam również na butelce od szamponu, że należy je umyć i czynność powtórzyć. Wychodzi na to, że myję je dwa razy, dopiero daję odżywkę
Stary 2008-05-01, 19:47   #2592
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

mi wlosy również rosną szybciej z tylu glowy

Nisim naprawde dziala, chociaz do wczoraj mialam jeszcze watpliwosci. same rozumiecie, jak codziennie patrzycie na swoje wlosy to po pewnym czasie wpada sie w obsesje i wiele rzeczy moze sie nam po prostu wydawac.

wczoraj popoludniu umylam wlosy, gdy wyschly stwierdzilam, ze nie urosly wcale tak duzo jak mi sie wydawalo. no i sie troche zdolowalam, ze posiadanie dlugich wlosow znowu przesunie sie w czasie.

ale spotkalam sie wczoraj z chlopakiem, nie widzielismy sie 1,5tygodnia. on wiedzial, ze stosuje Nisim, mowilam mu, ze wlosy mi rosna szybciej.

jak mnie zobaczyl to zrobil dziwna mine i zaczal dotykac moich wlosow. powiedzial "wow, ale urosly" i zaczal sie smiac. ja oczywiscie odebralam to jako nabijanie sie ze mnie i na niego fuknelam

ale potem bylo mi glupio...

powiedzial mi, ze jest w szoku, bo nie spodziewal sie, ze wlosy moga tak zauwazalnie urosnac w tak krotkim czasie. na jego oko w ciagu tego czasu urosly ok 2-2,5cm. a wiem, ze nie probowal mnie pocieszyc, mimo, ze wiedzial jak mi na tym przyroscie zalezy.

no i postanowilam nie rezygnowac z szamponu, naprawde jest dobry. szkoda tylko, ze nie da sie produktow z serii Nisim FAST kupic osobno
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 19:57   #2593
Perelkowaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
mi wlosy również rosną szybciej z tylu glowy

Nisim naprawde dziala, chociaz do wczoraj mialam jeszcze watpliwosci. same rozumiecie, jak codziennie patrzycie na swoje wlosy to po pewnym czasie wpada sie w obsesje i wiele rzeczy moze sie nam po prostu wydawac.

wczoraj popoludniu umylam wlosy, gdy wyschly stwierdzilam, ze nie urosly wcale tak duzo jak mi sie wydawalo. no i sie troche zdolowalam, ze posiadanie dlugich wlosow znowu przesunie sie w czasie.

ale spotkalam sie wczoraj z chlopakiem, nie widzielismy sie 1,5tygodnia. on wiedzial, ze stosuje Nisim, mowilam mu, ze wlosy mi rosna szybciej.

jak mnie zobaczyl to zrobil dziwna mine i zaczal dotykac moich wlosow. powiedzial "wow, ale urosly" i zaczal sie smiac. ja oczywiscie odebralam to jako nabijanie sie ze mnie i na niego fuknelam

ale potem bylo mi glupio...

powiedzial mi, ze jest w szoku, bo nie spodziewal sie, ze wlosy moga tak zauwazalnie urosnac w tak krotkim czasie. na jego oko w ciagu tego czasu urosly ok 2-2,5cm. a wiem, ze nie probowal mnie pocieszyc, mimo, ze wiedzial jak mi na tym przyroscie zalezy.

no i postanowilam nie rezygnowac z szamponu, naprawde jest dobry. szkoda tylko, ze nie da sie produktow z serii Nisim FAST kupic osobno
Doookładnie, ja zaledwie kilka dni stosuje pokrzywke, drożdze, Seboradin(tyle, że juz tak długo mam krótkie włosy które ledwo co spinam, bo kolejny raz zostałam obcięta nie tak;/)..i codzien przed lustrem na odrost.. To głupie, może za jakis czas przywykne do 'codziennego picia pokrzywki,drożdzy, wmasowywania Seboradinu itd itd..;p' i bede juz tylko sporadycznie lookać w lustro.. Tak bym chciała aby podziałała..

Edytowane przez Perelkowaa
Czas edycji: 2008-05-01 o 20:01 Powód: sprostowanie
Perelkowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 19:58   #2594
Giga10
Rozeznanie

Muszę przyznać, że ten szampon to dla mnie ostatnia deska ratunku. Jak oglądam zdjęcia dziewczyn to jestem w szoku widząc ile im urosły włosy przez kilka miesięcy. Moje nie dość, że są bardzo cienkie to jeszcze się kruszą. Żeby chociaż szybciej rosły to nie byłabym taka załamana. Coraz częściej jednak myślę aby pójść i pocieniować końcówki pozbywając się tym samym tych zniszczonych włosów bo wychodzi na to, że więcej się ich łamie i są krótsze niż gdybym je podcięła
Stary 2008-05-01, 19:59   #2595
kosmarka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
dziewczyny a też tak macie, że bardziej Wam włosy rosną z tyłu ? Uzywam tych wszystkich przyśpieszaczy i z tyłu różnicę widać, ale z przodu gorzej tak jakoś :/.
Masz troszkę dłuższe od moich włosków . Ale ogólnie podobny skręt do moich-chm my kiedyś chyba rozmawiałyśmy, o tym , że mamy podobne-no dobra do rzeczy - też coś podobnego zauważyłam - grzywa w ciągu 3 miesięcy urosłajakieś 2 cm - tyle, że ja mam ścięta z ukosa, najkrótsze włoski mają 15 cm z prawej strony-za ucho je zakładam, ale się jeszcze wyślizgują .

Też taki dziobek miałam na włosach z tyłu - tych najdłuższych , ale fryzjerka powiadzieła mi, że trzeba ściąć ten jeden lok najdłuższy - bo akurat zwijały się tak śmiesznie i nieciekawie to wyglądało, podrównuje te najdłuższe juz od 3 ścięć od grudnia i już mam 2 loki-strąki najdłuższe . Zbyt duże schody miałam, i teraz chcę je trochę zmniejszyć, ale nie tak szybko, bo jak bym chciała wyrównać-to bym za ucho włosy miała.

Odnośnie jantara - jak dawałam tylko jego na włosy strarczało na 5-6 wcierek na całe włosy, a mam ich dużo naprawdę, więc się nie dziwcie, że tyle szło. Ale najpierw przed samym jantarem zaczęłam kombinować - dodawałam biostyminę po 2 ampułki, trochę olejku rozmarynowego, soku z łopianu i pokrzywy - i wówczas rzeczywiście starczało na dłużej-hm na jakies 10 myć - nie więcej.

Jeszcze paczki nie mam od tanatosa od 21 kwietnia od zamówienia składników na wcierkę Jolie -we wrek wysłali dopiero - czekam z niecierpliowścią .

Tak z innej beczki - Tż mój zauważył coś ciekawego na moich włosach - na początku myślał, że to aberracja chromatyczna (zniekształcenie koloru na zdjęciach) - ten mój kolor włosów, potem na oko w słońcu stwierdził, że mam rudawe refleksy . No tak farba ciemny brąz zeszła i pasemka jaśniejsze z poprzedniego lata prześwitują , a farbować już nie chciałam . Teraz mam dylemat bo na zdjęciach z bliska jednak widać ten mój odrost -jak siwy prawie . Płukanki z pokrzywy tzreba zintensyfikować .

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 20:18   #2596
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Giga10 Pokaż wiadomość
Muszę przyznać, że ten szampon to dla mnie ostatnia deska ratunku. Jak oglądam zdjęcia dziewczyn to jestem w szoku widząc ile im urosły włosy przez kilka miesięcy. Moje nie dość, że są bardzo cienkie to jeszcze się kruszą. Żeby chociaż szybciej rosły to nie byłabym taka załamana. Coraz częściej jednak myślę aby pójść i pocieniować końcówki pozbywając się tym samym tych zniszczonych włosów bo wychodzi na to, że więcej się ich łamie i są krótsze niż gdybym je podcięła
Oczywiscie, ze podciac. Nie ma sie nad czym zastanawiac, sama teraz zaluje ze od razu nie ucielam swoich zmeczonych tylko meczylam sie z nimi tyyyle czasu... Nie ma co trzymac na sile - ani ladnie nie wygladaja, ani nic pieknego z nich nie wyrosnie. Zdrowe rosna szybciej.

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Masz troszkę dłuższe od moich włosków . Ale ogólnie podobny skręt do moich-chm my kiedyś chyba rozmawiałyśmy, o tym , że mamy podobne-no dobra do rzeczy - też coś podobnego zauważyłam - grzywa w ciągu 3 miesięcy urosłajakieś 2 cm - tyle, że ja mam ścięta z ukosa, najkrótsze włoski mają 15 cm z prawej strony-za ucho je zakładam, ale się jeszcze wyślizgują .

Też taki dziobek miałam na włosach z tyłu - tych najdłuższych , ale fryzjerka powiadzieła mi, że trzeba ściąć ten jeden lok najdłuższy - bo akurat zwijały się tak śmiesznie i nieciekawie to wyglądało, podrównuje te najdłuższe juz od 3 ścięć od grudnia i już mam 2 loki-strąki najdłuższe . Zbyt duże schody miałam, i teraz chcę je trochę zmniejszyć, ale nie tak szybko, bo jak bym chciała wyrównać-to bym za ucho włosy miała.

Odnośnie jantara - jak dawałam tylko jego na włosy strarczało na 5-6 wcierek na całe włosy, a mam ich dużo naprawdę, więc się nie dziwcie, że tyle szło. Ale najpierw przed samym jantarem zaczęłam kombinować - dodawałam biostyminę po 2 ampułki, trochę olejku rozmarynowego, soku z łopianu i pokrzywy - i wówczas rzeczywiście starczało na dłużej-hm na jakies 10 myć - nie więcej.

Jeszcze paczki nie mam od tanatosa od 21 kwietnia od zamówienia składników na wcierkę Jolie -we wrek wysłali dopiero - czekam z niecierpliowścią .

Tak z innej beczki - Tż mój zauważył coś ciekawego na moich włosach - na początku myślał, że to aberracja chromatyczna (zniekształcenie koloru na zdjęciach) - ten mój kolor włosów, potem na oko w słońcu stwierdził, że mam rudawe refleksy . No tak farba ciemny brąz zeszła i pasemka jaśniejsze z poprzedniego lata prześwitują , a farbować już nie chciałam . Teraz mam dylemat bo na zdjęciach z bliska jednak widać ten mój odrost -jak siwy prawie . Płukanki z pokrzywy tzreba zintensyfikować .
Z pokrzywy? A nie probowalas olejkow Amla (ponoc zwiekszaja skret i przyciemniaja kolor?). Jest jeszcze wcierka, o ktorej pisala Maria221: "By pokryć siwe włosy u szatynek i brunetek Do 10 zielonych zmiażdżonych łupin orzecha włoskiego dodaj 3 łyżki wody i łyżeczkę oliwy. Miksturę rozprowadź na włosach, załóż foliowy czepek i owiń głowę ręcznikiem. Po godzinie dokładnie umyj głowę Maseczka pomoże ukryć pierwsze siwe włosy."

Mnie kusi, zamierzam wyprobowac jesli Amla nie podziala Bo tez nie chce niszczyc wlosow nawet minimalnie Castingiem...Tzn chce i nie chce Wszystkie dobrze wiemy, jak to wyglada..

EDIT
Wlasnie sie zastanawiam czy to http://www.e-vita.istore.pl/sklep,18...,240489,0.html byloby rownie dobre co lupiny orzecha, ktore chyba teraz sa niedostepne

Edytowane przez tulipanna.
Czas edycji: 2008-05-01 o 20:29 Powód: dopisek
Stary 2008-05-01, 20:30   #2597
saszulek23
Raczkowanie

Ehh kusicie Nisimem ale najpierw wykoncze to co mam, a to pewnie mi zajmie jakies 2-3miesiace.
Mam zamiar zastosowac maseczke drozdzowa, tylkopowiedzcie czy dodac czos jeszcze do: olejek rycynowy, drozdze, mleko, zoltko, miod.
I jeszcze, bo jaos mi umknelo, na cale wlosy czy tylko skore (choc u mnie to niewielka roznica) i czy to wysusza czy nawilza wlosy
bo ja juz nie wiem
saszulek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 21:25   #2598
Perelkowaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez saszulek23 Pokaż wiadomość
Ehh kusicie Nisimem ale najpierw wykoncze to co mam, a to pewnie mi zajmie jakies 2-3miesiace.
Mam zamiar zastosowac maseczke drozdzowa, tylkopowiedzcie czy dodac czos jeszcze do: olejek rycynowy, drozdze, mleko, zoltko, miod.
I jeszcze, bo jaos mi umknelo, na cale wlosy czy tylko skore (choc u mnie to niewielka roznica) i czy to wysusza czy nawilza wlosy
bo ja juz nie wiem
Mi troszke podsuszyło, ale miałam tylko drożdze z miodem i mlekiem,także gdyby dodatkowo jakiś olejek był w moim składzie to chyba było by wszystko okej. Ale to Dziewczyny sa bardziej doświadczone;P czy ten olejek starczy czy cos jeszcze;> (choc zapewne jeszcze kilka by nie zaszkodziło.. I też właśnie u mnie bez dużej roznicy czy nakładam na skóre czy same włosy..

Perelkowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 22:36   #2599
white_orchid
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Juz nowy
Przeszłam na herbatki xDD
ale wiecie Seboradin jest naprawde dobry pozatym wlosy sa mniej tluste ;/
Można wiedziec co to takiego? Chętnie bym uzyla

white_orchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 22:47   #2600
iinnkkaa
Zakorzenienie

a ktory nisim uzywacie? bo weszlam na strone a tam kilka rodzai http://www.nisim.pl/pielegnacja_wlosow
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 22:52   #2601
Voirrey
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
a ktory nisim uzywacie? bo weszlam na strone a tam kilka rodzai http://www.nisim.pl/pielegnacja_wlosow

http://www.nisim.pl/index.php?cPath=21_25_26_36
Voirrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 22:55   #2602
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość

Ja właśnie włosów wyrównać nie chcę, muszę mieć postopniowane bardzo, bo inaczej wyglądają na strasznie ulizane i się gorzej kręcą, cała fryzura ma wtedy gorszy kształt. Najkrótsze włosy mam o góry do ucha, nadłuższe właśnie do zapięcia stanika, ale tylko z tyłu, z przodu zastój :/.
A z tą grzywką to ja kurcze nie wiem co to ma być. Mam wiele koleżanek z grzywkami, które narzekają że im grzywka rosnie najszybciej i że ciągle muszą chodzić ścinać
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 23:02   #2603
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Ja właśnie włosów wyrównać nie chcę, muszę mieć postopniowane bardzo, bo inaczej wyglądają na strasznie ulizane i się gorzej kręcą, cała fryzura ma wtedy gorszy kształt. Najkrótsze włosy mam o góry do ucha, nadłuższe właśnie do zapięcia stanika, ale tylko z tyłu, z przodu zastój :/.
A z tą grzywką to ja kurcze nie wiem co to ma być. Mam wiele koleżanek z grzywkami, które narzekają że im grzywka rosnie najszybciej i że ciągle muszą chodzić ścinać
Zastanawialam sie nad tym dzisiaj pod prysznicem i doszlam do prostego, zeby nie powiedziec banalnego wniosku. Kiedy grzywka urosnie o pare milimetrow to juz robi roznice 5mm w jej przypadku to sporo. Na calych wlosach 5mm nie zauwazysz, nawet centymetr to granica bledu. Ot, caly sekret
Stary 2008-05-02, 08:05   #2604
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
Na ten nisim sobie troche poczekasz
Bo tej pani w kraju nie ma
a ja chciałam sobie zamowic ten kerte zel

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 08:16   #2605
noell88
Rozeznanie

WweronikaWw a skad masz takie info? i kiedy wroci? bo tez chcialam sobie zamowic w najblizszych dniach...
Stary 2008-05-02, 08:23   #2606
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez white_orchid Pokaż wiadomość
Można wiedziec co to takiego? Chętnie bym uzyla
To dawno pisałam nie pamietam juz

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
WweronikaWw a skad masz takie info? i kiedy wroci? bo tez chcialam sobie zamowic w najblizszych dniach...
Bo uprzedzala ze wysle paczke jak wroci bedzie za 2 tygodnie moze juz niecale 2

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-05-02, 08:29   #2607
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
To dawno pisałam nie pamietam juz

Bo uprzedzala ze wysle paczke jak wroci bedzie za 2 tygodnie moze juz niecale 2
Ooooo...a ja mam w historii zamówienia, że Nisim wysłany do mnie w poniedziałek

A BTW. zauważyłam, że odkąd piję pokrzywę(jakieś 3 tygodnie) od głowy wychodzi mi mnóstwo maleńkich, nowych włosków i to tak dużo, że aż gołym okiem to widać(miałam duże prześwity na czole a teraz tam pełno maleńkich kłaczków ). Jeśli Nisim jeszcze na nie zadziała, to będę mieć szybko bujną i długą czuprynę
Stary 2008-05-02, 08:37   #2608
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ooooo...a ja mam w historii zamówienia, że Nisim wysłany do mnie w poniedziałek

A BTW. zauważyłam, że odkąd piję pokrzywę(jakieś 3 tygodnie) od głowy wychodzi mi mnóstwo maleńkich, nowych włosków i to tak dużo, że aż gołym okiem to widać(miałam duże prześwity na czole a teraz tam pełno maleńkich kłaczków ). Jeśli Nisim jeszcze na nie zadziała, to będę mieć szybko bujną i długą czuprynę
Mozliwe ze tego e-mali napisała mi w poniedziałek Ale moze wczesniej zamowilas i ktos inny wysłał.
I przepraszam napisałam ze pani jest po za krajem a jest poza Warszawa

Edit:
Oto ten e-mali faktycznie został napisany 28 ale z rana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nisim.jpg (10,5 KB, 27 załadowań)

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-05-02, 15:31   #2609
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Wlasnie najsmieszniejsze jest to, ze zawsze bylam przekonana, ze to wlosy z przodu glowy rosna szybciej - najszybciej odrasta grzywka. Jesli tak jest, to kreconowlose sa wyjatkami potwierdzajacymi ta regule Choc nie wiem, czy to regula, pewnie jeden z wielu mitow tworzonych wokol wlosow...Otoz ja mam dokladnie taka sama sytuacje jak Ty. Grzywka odrasta mi wolniej. Kiedy wlosy skoczyly mi po nisimie chyba tylko grzywka skoczyla zaledwie 2-3cm. W tej chwili, po podcieciu wlosow marze juz o momencie, kiedy wyrowna sie z reszta, a brakuje jej do tego jakichs bagatela 5cm...Dlatego nawet nie nastawiam sie na zapuszczanie wlosow i gwaltowne przyspieszanie ich porostu, bo we wrzesniu ide do fryzjera skrocic wlosy do dlugosci grzywki Nie wiem dlaczego przod rosnie mi wolniej? Byc moze to kwestia wcierania - jakos chetniej i dluzej masuje glowe z tylu i po bokach niz na samym czubku.

A w ogole - sprzedalam swoj Nisim Czekam teraz na olejek Amla. Jesli przyspieszy wzrost to okej, ale zalezy mi glownie na podkresleniu skretu i podkręceniu koloru
Tulipanno, dlaczego sprzedałaś nissim? przestał ci służyć?
Stary 2008-05-02, 16:35   #2610
oleczka87
Rozeznanie

Ja dzisiaj zobaczyłam w drogerii ten odżywczy płyn do włosów L-102. Był za 3,7 więc wzięłam od razu 2 opakowania. Ma przyśpieszać porost i wciera się go 25-30 dni. Zobaczymy .

A tak na marginesie to maseczkę glorii jeszcze dzisiaj spotkałam i kupiłam za 4,6 zl
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości