Sierpniówki 2017 <3 cz.4 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-25, 10:25   #2731
Lalalandia
Rozeznanie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

o jezu no przeciez mnie zaraz cos trafi... wlasnie wlazlam na pudelka a tam moja ulubiona gwiazda o ktorej wczoraj pisalam nowy biznes juz ma: koszule do karmienia za 230 zl hehe.

Posiada właściwości "antystatyczne, bakteriobójcze, antygrzybicze, a dodatkowo jest ekologiczna". no matko tego to jeszcze nie slyszalam zeby ubranie tak dzialalo. Uwaga jak ktos jest sklonny do infekcji jak wyzej to trza sobie kupic
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 10:27   #2732
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Apropo wozka. Dzis dostalismy info ze kolor ktory chcemy bedzie dostepny na poczatku lipca... to chyba nie za pozno??? Nie mam sil wybierac innego juz

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Będzie w sam raz

Cytat:
Napisane przez yabadabadooo Pokaż wiadomość

Lalalandia- oj, to trzeba trzymać wstrzemięźliwość Pamiętam mój ból, jak tż miał przyjechać w marcu na weekend po 2m-cach nieobecności i z powodu plamienia kosmówkowego, które miałam kilka tygodni wcześniej lekarz zabronił wszystkiego myślałam, że tż będzie robił "seks na wilka",- że się położy koło norki i będzie wył

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Zamówiłam wózek. Turkusowy Zobaczyłam go na żywo i się zakochałam. A tak gadałam, że szary kupię

A jednak Tak pisałaś, że dla chłopca bys go brała Ładny jest tylko mi szary stelaż i biała raczka nie podoba się

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Hehe, ja dzisiaj zobaczyłam na żywo swojego Anexa Foxy i ten odcień pomarańczowego też jakoś mi nie podszedł do końca, więc nie wiem, czy nie wezmę innego
Masz coś innego na oku?

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Graruluje! Jaki wózek?

U nas też klamka zapadla zamowilismy Bebetto Murano kolor 11M. Ma być w przyszłym tygodniu.
Szybciutko!

Cytat:
Ahahahaha - wygooglowałam sobie z ciekawości. Reklamuje go koleś z gołą klatą
https://foteliki-cybex.pl/wp-content...yqmrWa9DND.jpg
Bleee

Cytat:
Eee to i ja jeszcze może kupię drugi wózek, co ? Skoro się zdecydować nie mogłam

Kto biednemu zabroni bogato żyć
Jak dla mnie to możesz mieć i trzy wózki Możesz sie potem dzielic z nami

Cytat:

Głodzilla u Ciebie zaatakowała dzisiaj Heheheheheeh może firma od wózków stwierdziła, że baby w ciąży są tak rozochocone i wyposzczone i hormonalnie niezrównoważone, że kawałek gołej wygolonej klaty przypominającą klatę "Boskiego żigolo" spowoduje u nich masowe zakupy?
Kazdy chwyt jest dobry

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Witam

Czytam was codziennie, ale nie mam weny pisac. Tymek rosnie w 26i 6 ważyl 1111g.
Na szczescie dalej jest chlopcem
Ja czuje sie raz lepiej raz gorzej. Mam juz prawie cala wyprawke pozostal tylko wozek i pranie

Pozdrawiam
Wpadaj częściej

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
No plany świetne, tylko nie wiem jak z naszymi brzuchami i stopami przy 30 stopniach bedzie 😂

Wysłane za pomocą mTalk
Bedę brzuszek okrywac bambusowym kocykiem

Kurka nie zacytowało mi wszytskiego

Gratulacje wczorajszych wizyt!!! Klikałam te posty ale mi nie weszły

Zaczęłam powoli pakować torbę, Musze jeszcze rozwiącac problem z kosmetykami, jakis jeden płyn do mycia ciąła i włosów moze babydream, nowa szczoteczka i pasta, żeby juz tam były. Jedne klapki musze odnalezc, reczniki dla siebie i gary. Jak nic druga torba będzie potrzebna

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 10:29   #2733
yabadabadooo
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj przyszło do mnie łóżko polowe na taras <3 I oczywiście zamiast wygrzewania się, musiałam zafundować sobie spacer z psami w deszczu Z utęsknieniem czekam na 30 stopni, żeby wyciągnąć na nim grzbiet i trochę nasłonecznić się z książką.
looo zazdroszczę tarasu ja nie mam balkonu nawet ale za to mam teściowa na wsi i wywale się na leżak pod jablonka albo orzechem

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Hej
Kciuki za wizyty!
Zamówiłam lozeczko i mam już większość odhaczona z listy

gratki
Cytat:
Ja już część popralam i poprasowalam i dla mnie w tym momencie było to uciążliwe, nie wyobrażam sobie stać przy zelazku w upalach , z drugiej strony mąż mógłby się wtedy tym zajac:p

ja dziś się zabieram za pranie, mam nadzieje ze wszystko wyschnie.

dzień dobry pogoda w dupkę trochę. pochmurno, chłodno dziś dzień leniuchowania, nareszcie!

yabadabadooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 10:36   #2734
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
o jezu no przeciez mnie zaraz cos trafi... wlasnie wlazlam na pudelka a tam moja ulubiona gwiazda o ktorej wczoraj pisalam nowy biznes juz ma: koszule do karmienia za 230 zl hehe.

Posiada właściwości "antystatyczne, bakteriobójcze, antygrzybicze, a dodatkowo jest ekologiczna". no matko tego to jeszcze nie slyszalam zeby ubranie tak dzialalo. Uwaga jak ktos jest sklonny do infekcji jak wyzej to trza sobie kupic
Pewnie jeszcze sama się pierze i pobudza laktację

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
A jednak Tak pisałaś, że dla chłopca bys go brała Ładny jest tylko mi szary stelaż i biała raczka nie podoba się

Zaczęłam powoli pakować torbę, Musze jeszcze rozwiącac problem z kosmetykami, jakis jeden płyn do mycia ciąła i włosów moze babydream, nowa szczoteczka i pasta, żeby juz tam były. Jedne klapki musze odnalezc, reczniki dla siebie i gary. Jak nic druga torba będzie potrzebna
Gary A Ty tam sama sobie obiady będziesz gotować?

Wózek na żywo jest mniej niebieski niż na zdjęciach. Gdybym widziała tylko w katalogu, to bym się pewnie nie zdecydowała na niego Wolałabym jasnobrązową rączkę, ale stelaż od początku chciałam szary Mi akurat czarne się nie podobają, a białe niepraktyczne, ale to wszystko kwestia gustu. Dobrze, że każdy ma inny gust, bo po ulicach by nudno było, gdyby wszyscy te same kolory wybierali

Dzięki za wszystkie miłe słowa odnośnie koloru wózka. Przespałam się z tematem i zdania nie zmieniłam, więc zostaje turkusowy
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 10:43   #2735
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie jeszcze sama się pierze i pobudza laktację

Gary A Ty tam sama sobie obiady będziesz gotować?

Wózek na żywo jest mniej niebieski niż na zdjęciach. Gdybym widziała tylko w katalogu, to bym się pewnie nie zdecydowała na niego Wolałabym jasnobrązową rączkę, ale stelaż od początku chciałam szary Mi akurat czarne się nie podobają, a białe niepraktyczne, ale to wszystko kwestia gustu. Dobrze, że każdy ma inny gust, bo po ulicach by nudno było, gdyby wszyscy te same kolory wybierali

Dzięki za wszystkie miłe słowa odnośnie koloru wózka. Przespałam się z tematem i zdania nie zmieniłam, więc zostaje turkusowy

Kubek, talerzyk, sztućce Jak za pierwszym razem trafilam do szpitala z biegu i nie mialam dobrze spakowanej torby, to z wielką łaską wypożyczono mi sztućce na obiad. Mogłam palcami jeść no nie

Zgadzam się
No ale mojego wózka na ulicy na pewno nie spotkam

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-05-25, 10:43   #2736
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orchidea30 Pokaż wiadomość
Dermatolog stwierdził że to odczyn fototoksyczny czyli że mała miała kontakt z jakąś roślina plus słońce i wyszły plamy

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Mogę wiedzieć po co sprawdza się przepływy?

Chciałam odpisać ale Marta już wyjaśniła o co chodzi z przepływami. Generalnie przechodzi nimi tlen i 'pokarm' także ważne jest żeby były drożne.

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Witam

Czytam was codziennie, ale nie mam weny pisac. Tymek rosnie w 26i 6 ważyl 1111g.

Na szczescie dalej jest chlopcem

Ja czuje sie raz lepiej raz gorzej. Mam juz prawie cala wyprawke pozostal tylko wozek i pranie

Pozdrawiam
Brawo 😁 duży chłopak
Może dobrze że tyle już ogarnięte to wakacje'będą tylko od odpoczynku

Cytat:
Hej
Kciuki za wizyty!
Zamówiłam lozeczko i mam już większość odhaczona z listy

Super lista coraz mniejsza 😁

Ja niedawno śniadanie zjadłam ale nawet jakoś nie miałam ochoty. zjadłam jogurt z amarantusem i suszonymi śliwkami .

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 10:45   #2737
Martoolka87
Zakorzenienie

Pytanie do doświadczonych mam, albo do tych medycznie ogarniętych
Krople Viburcol - kupować czy nie?
Koleżanka powiedziała, że lekarka jej poleciła podać małemu po szczepieniu w razie, gdyby był bardzo rozdrażniony. Pomogło. Przy kolkach parę razy też mu podała.
Ja mam wątpliwości, bo to jednak jest jakaś forma leku uspokajającego i nie chciałabym go podawać maluchowi. Jednak z drugiej strony jest to lek homeopatyczny, dostępny bez recepty, więc chyba nie powinien być szkodliwy Wiadomo, że nie chodzi o podawanie go dla świętego spokoju, tylko w sytuacjach ekstremalnych, jeśli inne sposoby nie pomogą, ale i tak mam jakieś opory
Stary 2017-05-25, 10:46   #2738
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Chciałam odpisać ale Marta już wyjaśniła o co chodzi z przepływami. Generalnie przechodzi nimi tlen i 'pokarm' także ważne jest żeby były drożne.

Brawo 😁 duży chłopak

Może dobrze że tyle już ogarnięte to wakacje'będą tylko od odpoczynku

Super lista coraz mniejsza 😁

Ja niedawno śniadanie zjadłam ale nawet jakoś nie miałam ochoty. zjadłam jogurt z amarantusem i suszonymi śliwkami .
Zazdroszczę ci braku ochoty na śniadanie bo ja juz dwa zjadłam 😂

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 10:46   #2739
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na śniadanie kasza owsiana polana olejem z orzechów włoskich. Zaraz sobie przygotuję. Muszę odpokutować trochę za wczorajszą rozpustę

Wczoraj przyszło do mnie łóżko polowe na taras <3 I oczywiście zamiast wygrzewania się, musiałam zafundować sobie spacer z psami w deszczu Z utęsknieniem czekam na 30 stopni, żeby wyciągnąć na nim grzbiet i trochę nasłonecznić się z książką.
matko co za postne sniadanko
zazdroszcze tarasu, ja mam balkon, ale lozko polowe by tam nie weszlo

Cytat:
Mój też płacze ale ostatnio zdarza się ze i dla mnie coś przy okazji uprasuje:p Ale ile gadania przy tym...

moj sam sobie prasuje koszule, bo ja przeciez nie umiem (i nie zamierzam się ujawniać ) i ja mu wtedy zawsze cos podrzucam mojego, bo przeciez po koszulach taka bluzeczka to sama przyjemnosc

Cytat:
1. Pewnie jeszcze sama się pierze i pobudza laktację

2. Wózek na żywo jest mniej niebieski niż na zdjęciach. Gdybym widziała tylko w katalogu, to bym się pewnie nie zdecydowała na niego Wolałabym jasnobrązową rączkę, ale stelaż od początku chciałam szary Mi akurat czarne się nie podobają, a białe niepraktyczne, ale to wszystko kwestia gustu. Dobrze, że każdy ma inny gust, bo po ulicach by nudno było, gdyby wszyscy te same kolory wybierali

1. a nie?

2. ja musialam isc na kompromisy..stelaz mam bialo czarny, ale blisko ziemi czarny to zobaczymy. maz obiecal ze bedzie wycieral jak cos nasz wozek to jedyny ktory mi sie spodobal koniec koncow wiec nie narzekam choc nadal nie rozumiem dlaczego miedzy modelami nie ma mozliwosci zmiany stelaza skoro przy 3 modelach maja identyczny...

edit: sa już lutówki 2018

Edytowane przez crescent
Czas edycji: 2017-05-25 o 10:48
crescent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 10:48   #2740
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Kubek, talerzyk, sztućce Jak za pierwszym razem trafilam do szpitala z biegu i nie mialam dobrze spakowanej torby, to z wielką łaską wypożyczono mi sztućce na obiad. Mogłam palcami jeść no nie
Dobrze, że Ci nie zblendowali i nie podali w butelce
Stary 2017-05-25, 10:51   #2741
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:

Koleżanka powiedziała, że lekarka jej poleciła podać małemu po szczepieniu w razie, gdyby był bardzo rozdrażniony. Pomogło. Przy kolkach parę razy też mu podała.

Ja mam wątpliwości, bo to jednak jest jakaś forma leku uspokajającego i nie chciałabym go podawać maluchowi. Jednak z drugiej strony jest to lek homeopatyczny, dostępny bez recepty, więc chyba nie powinien być szkodliwy Wiadomo, że nie chodzi o podawanie go dla świętego spokoju, tylko w sytuacjach ekstremalnych, jeśli inne sposoby nie pomogą, ale i tak mam jakieś opory
Ja uważam, że przed wcześnie nie masz po co go kupować bo może w ogóle ci sie nie przyda. Może twoja niunia będzie ostoją spokoju i nic nie bedzie jej dolegało 😀 Ja żadnych leków oprócz witamin, soli fizjologicznej i spirytusu salicylowego nie kupuję. Zawsze można chłopa do apteki wysłać 😉

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-05-25, 10:53   #2742
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:

potwierdzam.. sztucce, talerzyk, kubek sa niezbedne w torbie do szpitala.
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 10:54   #2743
aneta_91
Zakorzenienie

Judkama to byłaby myśl skoro są wypożyczalnie samochodów to ja bym otworzyła wypożyczalnie wózków

Akurat nam się udało ale w dwóch sklepach nam mówili że w lipcu producent wstrzymuje produkcję i wtedy wózki dopiero na wrzesień. A i już teraz np model torino został zepchniety na trzecią linię produkcyjna i jak ktoś teraz by to zamawiał to dopiero na wrzesień.
Stary 2017-05-25, 10:54   #2744
admirable
Zakorzenienie

Cytat:

moj sam sobie prasuje koszule, bo ja przeciez nie umiem (i nie zamierzam się ujawniać ) i ja mu wtedy zawsze cos podrzucam mojego, bo przeciez po koszulach taka bluzeczka to sama przyjemnosc

1. a nie?

2. ja musialam isc na kompromisy..stelaz mam bialo czarny, ale blisko ziemi czarny to zobaczymy. maz obiecal ze bedzie wycieral jak cos nasz wozek to jedyny ktory mi sie spodobal koniec koncow wiec nie narzekam choc nadal nie rozumiem dlaczego miedzy modelami nie ma mozliwosci zmiany stelaza skoro przy 3 modelach maja identyczny...

Lutowki? Omg!

admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 10:56   #2745
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy tego nie miałam

Cytat:

Widziałam właśnie Już bliziutko do nas

Cytat:
Dobrze, że Ci nie zblendowali i nie podali w butelce
Mogliby

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-05-25, 10:57   #2746
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie też tego nie kumam. Tym bardziej, że Roan Bass miał opcję kompletowania zestawu stelaż+misa+tapicerka w różnych kombinacjach, a nowsza wersja Soft już tej opcji nie ma Może dochodziło do pomyłek w realizacji zamówień

Oglądałam na żywo tego twojego Espiro i też mi się bardzo podobał

Ale ten czas leci. Jak się lipcówki zaczną rozpakowywać, to się zacznie ciśnienie u nas
Chociaż ja już po wczorajszym badaniu czuję większą presję. Tym bardziej, że lekarka powiedziała, że ona by mnie na miejscu mojego lekarza położyła do szpitala w okolicach tp, żeby mieć mnie pod kontrolą, i że będzie o tym rozmawiać z moim lekarzem prowadzącym Do połowy lipca muszę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik

W ogóle dziewczynki z Poznania polecam dr Kowalską-Jasiecką z Panacei, rewelacyjna babeczka
Stary 2017-05-25, 10:57   #2747
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:

1. a nie?

Lutówki 😲

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-05-25, 11:11   #2748
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie też tego nie kumam. Tym bardziej, że Roan Bass miał opcję kompletowania zestawu stelaż+misa+tapicerka w różnych kombinacjach, a nowsza wersja Soft już tej opcji nie ma Może dochodziło do pomyłek w realizacji zamówień

Oglądałam na żywo tego twojego Espiro i też mi się bardzo podobał

Ale ten czas leci. Jak się lipcówki zaczną rozpakowywać, to się zacznie ciśnienie u nas
Chociaż ja już po wczorajszym badaniu czuję większą presję. Tym bardziej, że lekarka powiedziała, że ona by mnie na miejscu mojego lekarza położyła do szpitala w okolicach tp, żeby mieć mnie pod kontrolą, i że będzie o tym rozmawiać z moim lekarzem prowadzącym Do połowy lipca muszę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik

W ogóle dziewczynki z Poznania polecam dr Kowalską-Jasiecką z Panacei, rewelacyjna babeczka
Pierwsze czerwcowe juz na świecie...

Co do wózka to chcialam model manhattan, ale nie z ta kieszonka na gondoli a sam next ma ja ladnie ukryta
Stary 2017-05-25, 11:31   #2749
yabadabadooo
Zadomowienie

luty 2018... to znaczy że na nas juz niebawem przyjdzie pora

yabadabadooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 11:41   #2750
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:

1. a nie?

Dobry patent z ta bluzeczka do prasowania dla przyjemności ☺☺

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 11:53   #2751
emdzik
Zakorzenienie

Ja byłam mamusia lutowa 2015 🙊

Ja żadnego viburcolu nie używałam i teraz też nie zamierzam.
Ja w ogóle anty te wszystkie leki dla dzieci. Wiadomo jak'już trzeba to trzeba. W apteczce to przeciw gorączkowe tylko syrop najczęściej że gdybym była sama a J coś brało to mogłam jej dać .

27.01.2015 <3
Stary 2017-05-25, 11:55   #2752
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Judkama to byłaby myśl skoro są wypożyczalnie samochodów to ja bym otworzyła wypożyczalnie wózków

Akurat nam się udało ale w dwóch sklepach nam mówili że w lipcu producent wstrzymuje produkcję i wtedy wózki dopiero na wrzesień. A i już teraz np model torino został zepchniety na trzecią linię produkcyjna i jak ktoś teraz by to zamawiał to dopiero na wrzesień.
Bedziem kręcic biznes

Roan tez wstrzymuje produkcje w lipcu i złozone w czerwcu zamówienia raczej bedzie robic w sierpniu dopiero, takze tez rzutem na tasme sie załapałam

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-05-25, 11:58   #2753
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:

Masz coś innego na oku?

1. Myślałam o Anexie (jednak się go trzymam), ale czarno-turkusowym:
https://www.bociek.eu/img/cms/Anex/a...-z-gondola.jpg
http://www.altrak24.com/8075-thickbo...-2017-ab03.jpg
Tylko, że TŻ się zupełnie nie podoba i chyba zostaniemy przy pomarańczowym jednak Gdyby tylko ten pomarańczowy był żywszy... Bo na żywo jest trochę blady.

2. Gary Ciekawe, jak zareagowałyby położne, gdybym przywiozła sobie taką elektryczną kuchenkę turystyczną, garnek i patelnię

Cytat:
looo zazdroszczę tarasu ja nie mam balkonu nawet ale za to mam teściowa na wsi i wywale się na leżak pod jablonka albo orzechem
Cytat:
To właściwie taki taraso-balkon, ale 20m2 ma Największa zaleta naszego mieszkania, moim zdaniem. Trochę słabo, że na I piętrze, bo spacerowicze mogą zapuszczać żurawia Ale co mi tam.
Tysiąc razy bardziej wolałabym rozwalić się pod jabłonką, ale jak się nie ma, co się lubi....

Co do śniadanka, to na razie dopchałam jabłkiem, ale już mi lody chodzą po głowie

Dzisiaj mam szkołę rodzenia - zajęcia z fizjoterapeutą, ale nie chce mi się iść strasznie. Wszystkie dotychczasowe były nieziemsko nudne. Chyba sobie odpuszczę i od przyszłego tygodnia zacznę chodzić rzetelnie na bardziej "dzieciowe" zajęcia.

O 19:20 skoczę na chwilę do gina po przedłużenie zwolnienia, może zmierzy mi przynajmniej szyjkę przy okazji.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Leżę sobie z kompem w łóżku, a pies śpi obok mnie i chrapie tak, że go w całym mieszkaniu słychać
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 12:02   #2754
crescent
Zakorzenienie

Cytat:

To właściwie taki taraso-balkon, ale 20m2 ma Największa zaleta naszego mieszkania, moim zdaniem. Trochę słabo, że na I piętrze, bo spacerowicze mogą zapuszczać żurawia Ale co mi tam.
Tysiąc razy bardziej wolałabym rozwalić się pod jabłonką, ale jak się nie ma, co się lubi....

Co do śniadanka, to na razie dopchałam jabłkiem, ale już mi lody chodzą po głowie

Dzisiaj mam szkołę rodzenia - zajęcia z fizjoterapeutą, ale nie chce mi się iść strasznie. Wszystkie dotychczasowe były nieziemsko nudne. Chyba sobie odpuszczę i od przyszłego tygodnia zacznę chodzić rzetelnie na bardziej "dzieciowe" zajęcia.
super wielki 20 m2..zazdroszcze

jedz lody! dziecku odmowisz?

tez dzis mam szkole rodzenia ale ja lubie te zajecia. dzis o pologu

ja dzis z kumpela ide do manekina i mam zamiar zjesc nalesniki buritto a ze sr mam obok i bedziemy mialy czasu a czasu to jeszcze kawe i deser najwyzej zgaga mnie dziś zabije
Stary 2017-05-25, 12:26   #2755
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
1. Myślałam o Anexie (jednak się go trzymam), ale czarno-turkusowym:
https://www.bociek.eu/img/cms/Anex/a...-z-gondola.jpg
http://www.altrak24.com/8075-thickbo...-2017-ab03.jpg
Tylko, że TŻ się zupełnie nie podoba i chyba zostaniemy przy pomarańczowym jednak Gdyby tylko ten pomarańczowy był żywszy... Bo na żywo jest trochę blady.

2. Gary Ciekawe, jak zareagowałyby położne, gdybym przywiozła sobie taką elektryczną kuchenkę turystyczną, garnek i patelnię

O 19:20 skoczę na chwilę do gina po przedłużenie zwolnienia, może zmierzy mi przynajmniej szyjkę przy okazji.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Leżę sobie z kompem w łóżku, a pies śpi obok mnie i chrapie tak, że go w całym mieszkaniu słychać
No ten wózek mega ładny

I balkon mega duży ! ja mam 12 metrów balonu i wydaje mi się duży. nie wyobrażam sobie 20 metrów 😁

27.01.2015 <3
Stary 2017-05-25, 12:34   #2756
_km
Raczkowanie

Hej hej, nadrabiam
Co polecacie na drętwienie w nogach? Od wczoraj czasem mi się zdarza.
_km jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-25, 12:38   #2757
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
No ten wózek mega ładny

I balkon mega duży ! ja mam 12 metrów balonu i wydaje mi się duży. nie wyobrażam sobie 20 metrów 😁
Ten turkusowy, w sensie? Mnie też się podoba Ale TŻ twierdzi, że zbyt smutny.

Cytat:
super wielki 20 m2..zazdroszcze

jedz lody! dziecku odmowisz?

tez dzis mam szkole rodzenia ale ja lubie te zajecia. dzis o pologu

ja dzis z kumpela ide do manekina i mam zamiar zjesc nalesniki buritto a ze sr mam obok i bedziemy mialy czasu a czasu to jeszcze kawe i deser najwyzej zgaga mnie dziś zabije
Hehe, już pożarłam Hormony szczęścia też są potrzebne dziecku

Smacznego!
Stary 2017-05-25, 12:55   #2758
aneta_91
Zakorzenienie

Ten turkusowy mega urabiaj Tz ! Tych pomarańczowych anexow jeździ całe mnóstwo. Jak widzę anexa to najczęściej w tym pomaranczu
Stary 2017-05-25, 12:57   #2759
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Ten turkusowy mega urabiaj Tz ! Tych pomarańczowych anexow jeździ całe mnóstwo. Jak widzę anexa to najczęściej w tym pomaranczu
No właśnie też mi się tak wydaje. Wczoraj w CH dwie mamusie widziałam z tym pomarańczem... Będę nad tym pracować
Stary 2017-05-25, 13:02   #2760
crescent
Zakorzenienie

Dziewczyny z innej beczki. Potrzebuje turkusowa narzute na łóżko, polecacie moze jakieś stronki lub sprzedawców na allegro?

ide ogarniac kuchnie i bluzke prasowac, bo za godzine musze wyjsc a siedze i w sufit patrze

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości