|
|
#2731 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
o jezu no przeciez mnie zaraz cos trafi... wlasnie wlazlam na pudelka a tam moja ulubiona gwiazda o ktorej wczoraj pisalam nowy biznes juz ma: koszule do karmienia za 230 zl hehe.
Posiada właściwości "antystatyczne, bakteriobójcze, antygrzybicze, a dodatkowo jest ekologiczna". no matko tego to jeszcze nie slyszalam zeby ubranie tak dzialalo. Uwaga jak ktos jest sklonny do infekcji jak wyzej to trza sobie kupic
|
|
|
|
#2732 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak pisałaś, że dla chłopca bys go brała Cytat:
Cytat:
Szybciutko!Cytat:
![]() Cytat:
Możesz sie potem dzielic z nami Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wpadaj częściejCytat:
Kurka nie zacytowało mi wszytskiego Gratulacje wczorajszych wizyt!!! Klikałam te posty ale mi nie weszły ![]() Zaczęłam powoli pakować torbę, Musze jeszcze rozwiącac problem z kosmetykami, jakis jeden płyn do mycia ciąła i włosów moze babydream, nowa szczoteczka i pasta, żeby juz tam były. Jedne klapki musze odnalezc, reczniki dla siebie i gary. Jak nic druga torba będzie potrzebna
|
||||||||||
|
|
|
#2733 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie mam balkonu nawet ale za to mam teściowa na wsi i wywale się na leżak pod jablonka albo orzechem Cytat:
![]() Cytat:
dzień dobry pogoda w dupkę trochę. pochmurno, chłodno dziś dzień leniuchowania, nareszcie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jeszcze sama się pierze i pobudza laktację Cytat:
Wózek na żywo jest mniej niebieski niż na zdjęciach. Gdybym widziała tylko w katalogu, to bym się pewnie nie zdecydowała na niego Wolałabym jasnobrązową rączkę, ale stelaż od początku chciałam szary Mi akurat czarne się nie podobają, a białe niepraktyczne, ale to wszystko kwestia gustu. Dobrze, że każdy ma inny gust, bo po ulicach by nudno było, gdyby wszyscy te same kolory wybierali ![]() Dzięki za wszystkie miłe słowa odnośnie koloru wózka. Przespałam się z tematem i zdania nie zmieniłam, więc zostaje turkusowy
|
||
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubek, talerzyk, sztućce Jak za pierwszym razem trafilam do szpitala z biegu i nie mialam dobrze spakowanej torby, to z wielką łaską wypożyczono mi sztućce na obiad. Mogłam palcami jeść no nie ![]() Zgadzam się No ale mojego wózka na ulicy na pewno nie spotkam
|
|
|
|
|
#2736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może dobrze że tyle już ogarnięte to wakacje'będą tylko od odpoczynku ![]() Cytat:
lista coraz mniejsza 😁Ja niedawno śniadanie zjadłam ale nawet jakoś nie miałam ochoty. zjadłam jogurt z amarantusem i suszonymi śliwkami .
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do doświadczonych mam, albo do tych medycznie ogarniętych
![]() Krople Viburcol - kupować czy nie? Koleżanka powiedziała, że lekarka jej poleciła podać małemu po szczepieniu w razie, gdyby był bardzo rozdrażniony. Pomogło. Przy kolkach parę razy też mu podała. Ja mam wątpliwości, bo to jednak jest jakaś forma leku uspokajającego i nie chciałabym go podawać maluchowi. Jednak z drugiej strony jest to lek homeopatyczny, dostępny bez recepty, więc chyba nie powinien być szkodliwy Wiadomo, że nie chodzi o podawanie go dla świętego spokoju, tylko w sytuacjach ekstremalnych, jeśli inne sposoby nie pomogą, ale i tak mam jakieś opory
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#2739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze tarasu, ja mam balkon, ale lozko polowe by tam nie weszlo ![]() Cytat:
) i ja mu wtedy zawsze cos podrzucam mojego, bo przeciez po koszulach taka bluzeczka to sama przyjemnosc ![]() Cytat:
2. ja musialam isc na kompromisy..stelaz mam bialo czarny, ale blisko ziemi czarny to zobaczymy. maz obiecal ze bedzie wycieral jak cos nasz wozek to jedyny ktory mi sie spodobal koniec koncow wiec nie narzekam ![]() edit: sa już lutówki 2018
Edytowane przez crescent Czas edycji: 2017-05-25 o 10:48 |
|||
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2742 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Judkama to byłaby myśl
skoro są wypożyczalnie samochodów to ja bym otworzyła wypożyczalnie wózków Akurat nam się udało ale w dwóch sklepach nam mówili że w lipcu producent wstrzymuje produkcję i wtedy wózki dopiero na wrzesień. A i już teraz np model torino został zepchniety na trzecią linię produkcyjna i jak ktoś teraz by to zamawiał to dopiero na wrzesień. |
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam właśnie Już bliziutko do nas Mogliby
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dochodziło do pomyłek w realizacji zamówień ![]() Oglądałam na żywo tego twojego Espiro i też mi się bardzo podobał Ale ten czas leci. Jak się lipcówki zaczną rozpakowywać, to się zacznie ciśnienie u nas ![]() Chociaż ja już po wczorajszym badaniu czuję większą presję. Tym bardziej, że lekarka powiedziała, że ona by mnie na miejscu mojego lekarza położyła do szpitala w okolicach tp, żeby mieć mnie pod kontrolą, i że będzie o tym rozmawiać z moim lekarzem prowadzącym Do połowy lipca muszę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik ![]() W ogóle dziewczynki z Poznania polecam dr Kowalską-Jasiecką z Panacei, rewelacyjna babeczka |
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wózka to chcialam model manhattan, ale nie z ta kieszonka na gondoli a sam next ma ja ladnie ukryta
|
|
#2749 |
|
Zadomowienie
|
luty 2018... to znaczy że na nas juz niebawem przyjdzie pora
|
|
|
#2750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam mamusia lutowa 2015 🙊
Ja żadnego viburcolu nie używałam i teraz też nie zamierzam. Ja w ogóle anty te wszystkie leki dla dzieci. Wiadomo jak'już trzeba to trzeba. W apteczce to przeciw gorączkowe tylko syrop najczęściej że gdybym była sama a J coś brało to mogłam jej dać .
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Roan tez wstrzymuje produkcje w lipcu i złozone w czerwcu zamówienia raczej bedzie robic w sierpniu dopiero, takze tez rzutem na tasme sie załapałam
|
|
|
|
|
#2753 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://www.bociek.eu/img/cms/Anex/a...-z-gondola.jpg http://www.altrak24.com/8075-thickbo...-2017-ab03.jpg Tylko, że TŻ się zupełnie nie podoba i chyba zostaniemy przy pomarańczowym jednak 2. Gary ![]() Cytat:
Cytat:
Największa zaleta naszego mieszkania, moim zdaniem. Trochę słabo, że na I piętrze, bo spacerowicze mogą zapuszczać żurawia Tysiąc razy bardziej wolałabym rozwalić się pod jabłonką, ale jak się nie ma, co się lubi.... ![]() Co do śniadanka, to na razie dopchałam jabłkiem, ale już mi lody chodzą po głowie ![]() Dzisiaj mam szkołę rodzenia - zajęcia z fizjoterapeutą, ale nie chce mi się iść strasznie. Wszystkie dotychczasowe były nieziemsko nudne. Chyba sobie odpuszczę i od przyszłego tygodnia zacznę chodzić rzetelnie na bardziej "dzieciowe" zajęcia. O 19:20 skoczę na chwilę do gina po przedłużenie zwolnienia, może zmierzy mi przynajmniej szyjkę przy okazji. ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Leżę sobie z kompem w łóżku, a pies śpi obok mnie i chrapie tak, że go w całym mieszkaniu słychać
|
|||
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 m2..zazdroszcze jedz lody! dziecku odmowisz? tez dzis mam szkole rodzenia ![]() ja dzis z kumpela ide do manekina i mam zamiar zjesc nalesniki buritto a ze sr mam obok i bedziemy mialy czasu a czasu to jeszcze kawe i deser najwyzej zgaga mnie dziś zabije
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I balkon mega duży ! ja mam 12 metrów balonu i wydaje mi się duży. nie wyobrażam sobie 20 metrów 😁
|
|
#2756 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej, nadrabiam
![]() Co polecacie na drętwienie w nogach? Od wczoraj czasem mi się zdarza. |
|
|
|
#2757 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie też się podoba Cytat:
Hormony szczęścia też są potrzebne dziecku ![]() Smacznego! |
||
|
|
|
#2759 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z innej beczki. Potrzebuje turkusowa narzute na łóżko, polecacie moze jakieś stronki lub sprzedawców na allegro?
ide ogarniac kuchnie i bluzke prasowac, bo za godzine musze wyjsc a siedze i w sufit patrze ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

zamowilismy Bebetto Murano kolor 11M. Ma być w przyszłym tygodniu.
Szybciutko!

ja nie mam balkonu nawet
ale za to mam teściowa na wsi i wywale się na leżak pod jablonka albo orzechem
Pewnie jeszcze sama się pierze i pobudza laktację
Wiadomo, że nie chodzi o podawanie go dla świętego spokoju, tylko w sytuacjach ekstremalnych, jeśli inne sposoby nie pomogą, ale i tak mam jakieś opory 

i mam zamiar zjesc nalesniki buritto
a ze sr mam obok i bedziemy mialy czasu a czasu to jeszcze kawe i deser