|
|
#4171 | |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Już wystarczająco go teściowa rozpieściła
|
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Mama wie co lubię
![]() 1495701639134.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Tegoroczny dzień dziecka może być naprawdę wyjątkowy dzięki rabatom, jakie empik.com przygotował specjalnie dla użytkowników PayPal.
Najpopularniejsze gry i zabawki znane z reklam telewizyjnych â z kodem paypalDD teraz o 15%* taniej! Kultowe klocki LEGO, które ucieszą dziecko w każdym wieku â z kodem paypal5 teraz o 5%* taniej! A dla maluszków â łóżeczka, wózki, foteliki i krzesełka do karmienia â z kodem paypal15 teraz o 15%* taniej!
|
#4174 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Dziewczyny czy może któraś z Was używa/używała kosmetyków mary kay? Biorę się za nadrabianie Morelle jeśli bardzo lubisz jeździć na rowerze i często to robiłaś, możesz pomyśleć o przyczepce Nie wiem czy dla noworodka, pewnie zależy od firmy i modelu od jakiego wieku można przewozić. Kuzyni mojego męża bardzo wcześnie zaczęli tak wozić córkę.http://www.dzieciakiwplecaki.pl/arty...o-wieku-zaczac https://allegro.pl/kategoria/akcesor...-98846?order=m |
|
|
|
#4175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 20min spacerem od domu zewnętrzną siłownię właśnie i widzę to tak, że biorę wózek, psa na smyczy przy wózku i śmigam tam poćwiczyć. Tym samym zaliczam: trening, spacer z dzieciem i wyjście z psem, 3 in 1 ![]() Cytat:
Piękny jest ten top Mam nadzieję, że po wizycie będziesz spokojniejsza o brzuszek, Tobie już została naprawdę końcówka, więc pewnie takie sytuacje są normą.Cytat:
Ja obecnie na cellulit nic nie stosuje. Myślę sobie, że na wątku Lipcówek tak się wszystkie pięknie wspieramy to i na jakimś powracającym do formy będzie podobnie. Na mnie w ogóle wizaż działa rewelacyjnie i motywująco ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4176 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam taaaaaaką ochote na truskawki ale tak się boje ze znowu mnie wywali Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4177 |
|
Rozeznanie
|
Nasza kołyska
|
|
|
|
#4178 |
|
MerDer 4ever
|
Karolinusia mmmm
![]() Baby śliczna kołyska Kto za mnie policzy ciuszki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś prowadziłam blog o tematyce fitness mogę Nas motywować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|
#4182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczna
![]() Cytat:
![]() Dostałam kod rabatowy z hm, wpisuję i mi wchodzi -0%........ wkurzyli mnie |
|
|
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak ja :p moja też go rozpiescila ale jest co raz lepiej :p Cytat:
Ja używam podkłady z mary kay obecnie i mam kilka innych produktów a raczej mama Super będę mieć podobna tylko cała biała i ma szczebelki cała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Dziewczyny jakie kupujecue biustonosze ? I gdzieś stacjonarnie czy przez internet ? Miękkie czy lekko usztywniane . Zawsze mam lekko usztywniane i ciężko mi jakoś się przełamać do tych miekkich ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej się opłaca kliknąć hm club 10% za 100 pkt. Przelogować się i wtedy nie pobiera tych 100 pkt. Niby przesyłka jest wtedy płatna, ale finalnie wyszło mi 3 zł mniej niż z ich kodem. ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśle że jak już się rozpakujemy to będziemy się wspierać co by zgubić to co nam już nie potrzebne. |
|
|
|
|
#4186 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Ojj Lepiej nie wkurzać ciężarnej ![]() Cytat:
Ja kupię w h&m chyba |
||
|
|
|
#4187 | |
|
Zadomowienie
|
Ładna
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oki to ja się zapisuję. Jeszcze może któraś się zgłosi i menu mi ułoży tylko będzie ciężko bo ja niejadek jestem i wielu rzeczy nie lubię. |
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko wtedy nie było oferty letniej. Teraz akurat jest i łączy się z kodem 10%. Bardziej się opłaca, oczywiście na rzeczy z tej oferty. W regularnej cenie nie.
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ciuszki. A dziewczyny bo właśnie szukam takich body z tym serduszkiem i żeby było tatę i mamę gdzie kupić można |
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
w hm
|
#4193 |
|
Rozeznanie
|
Devilek ja mam dwa ciążowe biustonosze właśnie takie miękkie, nie bardzo się w nich czuję, niby trzymają piersi ale jakoś tak dziwnie pod bluzką wyglądają jakby rozjechane na boki
Może dlatego że ja mam duży biust i jeszcze delikatnie mówiąc zmarnowany przez starszaka |
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle nie widziałam wczoraj zdj
czekam na foty :-DBaby śliczna kołyska ![]() Taedio nikt, sama licz ![]() Mała ooo tak możesz być naszm motywatorem ![]() A ja uważam ze te siłownie plenerowe to strata czasu, słabe obciążenie to dla dziadków dobre :P to już lepiej poćwiczyć z obciążeniem własnego ciała lub zrobić porządny spacer z wózkiem
|
|
|
|
#4195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Piękna ![]() Cytat:
Same śliczności widzę Ja szybko liczę ![]() Cytat:
No i super ![]() Cytat:
A to nie jest taki indywidualny z darmową dostawą? Bo ja taki miałam w skrzynce i też nie wchodzi. Cytat:
Też nie lubię i nie noszę żadnych miękkich. Muszę mieć chociaż trochę usztywniane i będę szukać stacjonarnie, bo piersi mi się zmieniły i wolałabym pomierzyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę, że raczej nie będę miała częstej możliwości zostawienia dziecia z kimś i wyjścia na normalną siłownię to dla mnie ogarnięcie tego słabego obciążenia też będzie ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlaanie też oglądam w hm . Te jeden jest bardziej usztywniany a drugi miękki .. w moim hm pewnie nie będzie żeby je przymierzyć ... A boję się że teraz będą pasować a później będą za duże lub za małe ...Jeszcze oglądałem w bon prix ale też miękkie IMG_1495703780.696308.jpgIMG_1495703789.920542.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba kupię przez internet ale dopiero po porodzie na razie śmigam w sportowym i taki wezmę do szpitala. I chyba kupie jeden troszke usztywniony a drugi nie bo ja mam te nakładki na piersi i ich będę używać (jak się sprawdzą) jako wkładki laktacyjne to w usztywnianym mogłabym wyglądać jak pamela jak mi jeszcze cycki urosną
|
|
|
|
|
#4200 | ||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja na pewno na tych plenerowych siłowniach ćwiczyć nie będę bo się wstydzę ![]() Z resztą u mnie muszą wystarczyć spacery bo więcej mi się nie będzie chciało Cytat:
Wbijaj!
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

Już wystarczająco go teściowa rozpieściła 

Nie wiem czy dla noworodka, pewnie zależy od firmy i modelu od jakiego wieku można przewozić. Kuzyni mojego męża bardzo wcześnie zaczęli tak wozić córkę.

mam taaaaaaką ochote na truskawki ale tak się boje ze znowu mnie wywali

Lepiej nie wkurzać ciężarnej 
Ja szybko liczę