|
|
#4321 | |
|
królikoholiczka
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
|
|
|
#4322 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Za dużo się Małej i Morelle naczytałam Ale już zwalniam tempo ![]() Cytat:
Szkoda, że to nie zawsze chodzi ze sobą w parze Mnie też ta główka przeraziła! Bardziej niż szyjka Już nie szaleje Cytat:
|
|||
|
|
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4324 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Pajacyki dokupię Cytat:
|
||
|
|
|
#4325 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
takie koktajle gdzies mi tez nie leżą. Sent from my LG-D620 using Wizaz Forum mobile app |
||||
|
|
|
#4326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ze swojego gina na nfz jestem na razie bardzo zadowolona, bardziej niż z tego prywatnego Polecam młodych, bo później pewnie każdy już prywatny gabinet zakłada Choć w tej przychodni na nfz do której chodzę pracuje też starszy profesor i wydaje się być bardzo sympatyczny, jego pacjentki też zawsze go chwalą z tego co słyszę w poczekalni Nie szalej i nie stresuj się też, pewnie większość naszych dzieci ma już główki wyczuwalne rękami przez gina, a podczas skurczy też pewnie nam szyjki znikają - najważniejsze że wróciła i jest ok
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Etusia, jak odbierzecie wózek to daj foty.
Emilia, koktajl wygląda zdrowo:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Zamknęłam wyprawkę apteczną. Dobrze, że sobie podzielilam na etapy.
Jeszcze została mi wanienka,niania i łóżeczko turystyczne.
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Tego przymierzalas ? Wysłane z aplikacji Forum WizazIMG_1495734460.841630.jpg
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle a po co 90 tabl mama DHA jak za miesiąc CC?
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Położna polecała karmiącym.
|
#4332 | |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Czytam opinie w internecie ale tez wiem, że nie do końca pisza je tylko pacjenci Do drugiej ciąży trochę czasu, kogoś znajdę do tego czasu Dzięki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Cytowanie mi wcięło
![]() Carolles - zgrabny brzuszek ![]() Cashmere - brawa za cukier ![]() 🏻Super Wasze zakupy dziewczyny ![]() 🏻Torba do wózka mega ![]() Taedio- Omg niezła akcja z ta główka małego. W którym jesteś tc? Odpoczywaj dużo ![]() Ja mam nadzieje , ze za dwa tyg u gina usłyszę taka wiadomość ze mi się skraca najlepiej jakby mi powiedział , ze mam rozwarcie i rodzę Jon Snow- zrób z kartonu i jakiś starych ręczników budkę dla kotka na noc i dokarmiaj go poprostu . Jak możesz to zawieź do weta żeby zobaczył kocinę czy kot czy kotka i w jakim wieku. Możesz na swojej ulicy zaczepić ogłoszenia ze znalazłaś kotka i ze szukasz właściciela. Daj ogłoszenie na fb tez jak masz , może ktoś chętny do opieki się znajdzie Ja mam na teraz dwa staniki bez drutów z lekka gąbka w środku bo zebra mi wychodzą pod biust i nie wyobrażam sobie z drutami sztywnych nosić. W ogóle nie nosze stanika wieczorem bo jest mi nie wygodnie. Normalnie nosze lekkie push up lub nie z gąbka dlatego ze mam duże sutki i przebijają się przez taki zwykły stanik i czuje się głupio wtedy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4334 |
|
MerDer 4ever
|
Samantha 33 tydzien. Bede więcej odpoczywać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Siilmariien - mary kay bardzo popularne w USA . Takie coś ala Avon. Dla mnie to kolejny shit kit typu loreal.
Chilli - Omg co za france w tym szpitalu szok ![]() A próbowała dać dziecku smoczek? Mój mały mi tak wisiał na cycku właśnie. Dałam smoczka już w szpitalu bo on ciagle albo cycek albo kciuk do buzi wkładał . Nie mieliśmy żadnych problemów potem. Żabki ma zdrowe ładne, a smoka oddał mi sam bo przegryzł. Mi tak boli brzuch jak bym miała dostać skrętu kiszek . Idę się umyć na wszelki wypadek. Zaraz chyba zemdleje z bólu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
Ja 34 . Odpoczywaj chociaż wytrwaj do tego 36tc a najlepiej do końca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba że jutro też tu spędzi cały dzień, to coś mu dam. Z tym kartonem coś wymyślę, bo ciągle siedzi pod drzwiami... Na fb już napisałam i wkleiłam foty, a na mojej ulicy oprócz nas mieszka dwóch sąsiadów, więc ogłoszenie nic nie da jak jutro jeszcze tu będzie to się przejdę do sąsiadówWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że jednak są dobre produkty z mary kay nie mówię że wszystkie tak jak loreal czasem trafi się coś fajnego z każdej firmy nawet z głupiego Avonu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha takie mocne masz skurcze?
|
#4339 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno kogoś znajdziesz Cytat:
Choć za tę cenę myślę że może mogłabym mieć coś lepszego... Nie wiem jak w usa, w pl ceny są sporo wyższe niż avon i loreal. |
||
|
|
|
#4340 |
|
MerDer 4ever
|
Samantha ja chce do drugiego tygodnia lipca dotrwać!
![]() Zamówiliśmy pizze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musial Cię nastraszyć. Ja nawet nie wiem jak u mnie z ktg, ale też pewnie dodatkowo płatne Cytat:
Ja narazie miałam co 4 tygodnie, teraz mam wizytę 06.06 i później będę chodzić co 2 tygodnie. Cytat:
|
|
#4342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podkłady i puder mineralne, więc niby powinno być ok... Pani z mk na spotkaniu powiedziała tylko, że kosmetyki nie zawierają hormonów, ale konserwanty i parabeny tak...
|
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ciężko o skład ale tak jak mówisz ziaja ma też gorsze i lepsze więc nie ma co wrzucać od razu do gorszego worka mnie marka nie obchodzi zazwyczaj a sklad ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Mamy zaproszenie na chrzciny na 25.06. Mam nadzieję że jeszcze dotrwam w 2packu Teraz oczywiście jest problem, co ja mam wtedy na siebie nałożyć!? :P Nie chce kupować kiecki której później już nie założę, bo będę wtedy już wielka :P
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle ja nie zgadzam się z tym ,żeby dać butle jak trzeba bo uważam ,że nie trzeba skoro matka chcę karmić, tylko trzeba ją wspierać i pomóc pokazać a trafiła na krowy którym się nie chciało i dzięki nim się nacierpiała nie tylko psychicznie ale też fizycznie.Uważam ,że jedna butelka może bardzo dużo szkód narobić takiej mamie...
mówiła,że super miała ekipę przy porodzie.A Tamte położne później pomogły jej z tym pokarmem ale teksty i traktowanie nie na miejscu.... Samantha nie pytałam już o szczegóły bo bardzo przeżywała jeszcze ten temat także niech zapomni i cieszy się małą.
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie Chilli
ja się nie zgodzę na żadne podanie butelki w pierwszej dobie na pewno w razie problemów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4348 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() 7 stron od wieczora ![]() Chili ale koleżanka miała pecha. Też bym pisała skargę. Cytat:
![]() A już największy problem mam z malinami, które uwielbiam- jak je myć? ![]() Cytat:
![]() Widzę, że masz z HM te dwupaki z kochaniem rodziców i te zestawy po 3 z czapeczką (ja mam akurat ten cudowy i marynarski). Jak oceniasz rozmiarowo? Bo ja mam rodziców na 68, a zestawy na 62 i body są identyczne Może źle mi metki przyszyli ![]() A, i jeśli masz te zestawy 3 -elementowe w róznych rozmiarach to zerknij proszę czy rozmiary czapeczek są różne Bo ja mam dwie z zestawów a 62 i nie wiem czy będą ok, czy mam jeszcze kupić mniejszą czapeczkę...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję za kciuki, na USG wszystko ok. Mały w 31 tyg. ma 1700 więc standardowo ![]() Ciamtał sobie coś słodziak, chyba zaczyna mnie rozczulać Po badaniu pół dnia zakupów, ale załatwiliśmy trochę rzeczy. Wózek kliknięty
|
|||||
|
|
|
#4349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie glodzic dziecka. Co do tekstów położnych to były nie na miejscu. Tak nie powinno być. Natomiast ja wiem, że tam jest znieczulica juz po położnej ze szkoły rodzenia. Mimo wszystko chce tam rodzić. Wszystkie kobiety w mojej rodzinie tam rodziły i każda była zadowolona. Nawet ta, której przeciagneli poród. ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-05-25 o 21:52 |
||
|
|
|
#4350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

myślę ze tak 20-30zł Max
Ale już zwalniam tempo 
No tak, są takie szalone mamy, ale nie na naszym wątku
Nie wiem co mnie bardziej przeraziło ta szyjka czy ta główka wyczuwalna palcami
takie koktajle gdzies mi tez nie leżą.

🏻

chyba że jutro też tu spędzi cały dzień, to coś mu dam. Z tym kartonem coś wymyślę, bo ciągle siedzi pod drzwiami... Na fb już napisałam i wkleiłam foty, a na mojej ulicy oprócz nas mieszka dwóch sąsiadów, więc ogłoszenie nic nie da 
badał mi szyjkę i mowi mi, że pani prawie nie ma szyjki
po chwili okazało sie, że akurat miałam skurcz i tak sie wydawało. Na usg wyszło 3 cm szyjki czyli skróciła sie o lekko ponad centymetr. Młody bardzo naciska na szyjkę, lekarz wyczuł główkę palcami 
Bo ja mam dwie z zestawów a 62 i nie wiem czy będą ok, czy mam jeszcze kupić mniejszą czapeczkę...