|
|
#4561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Fajne te sukienki macie ☺
U mnie miało być dzisiaj malowanie, ale mąż przed chwilą wrócił z pracy i rzyga jak kot, do tego bardzo boli go głowa. W pracy mało co zrobił, w drodze do domu musiał się zatrzymywać i wymiotował. Jedliśmy od wczorajszego popołudnia to samo, nie mam pojęcia skąd tak go wzięło 😕 Poszedł spać, mam nadzieję, że mu po drzemce będzie lepiej 😐 |
|
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ma turkus bez daszka. Jeśli zamierzasz dużo czasu spędzać w ogródku/ba balkonie gdzie jest duże nasłonecznienie to może warto kupić z daszkiem. Ja mam taras w połowie zadaszony i mam nadzieję, że dodatkowy w bujaku nie będzie potrzebny. Cytat:
Ojej biedny zdrówka dla niego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka dla męża |
||
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka
Oby mu przeszło... ja w drodze na grilla Byłam też po ta spódnice... super jest i też tanio 19 zl Wstawiam foto: 1495887555785.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4566 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rzeczywiście super ta spódnica. Ja dzisiaj po sprzątaniu padłam i skończyło sie na drzemce. Nie lubię spac w środku dnia bo potem ciezko mi sie dobudzić. Na 18tą jedziemy do TZ mamy z prezentem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4568 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też jak zrobię sobie drzemkę w ciągu dnia to nie mogę się obudzić potem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4569 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nulka zdrówka dla męża!! Ja oczywiście poszłam spać drugi raz bo mnie zmogło po śniadaniu poleżeliśmy trochę z tżtem niedowierzając ,że już niedługo będziemy rodzicami i będzie między nami leżał synuś ![]() okropnie sie czuje dzisiaj czuje takie parcie małego w dole brzucha.Poszłam dwa bloki dalej po truskawki i ledwo doszłam i wróciłam płakać mi się dziś chcę z bezsilności i jednocześnie śmiać... no nic idę smażyć te naleśniki a później na kanapie zalegam do końca dnia...
|
|
#4570 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Mnie dziś złapały doły, hormony mi szaleją i pół dnia ryczę. Jeszcze siostra mnie zdenerwowala i trochę jej wygarnelam. Cieszę się że tylko do porodu muszę z nią wytrzymać
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie brzuch pobolewa więc leżę. A wieczorem grill i jutro wracam po tygodniu do domku. Mąż.zaraz.przyjedzie do nas
|
#4572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4573 |
|
Zadomowienie
|
Samantha ale masz dryg w rekach! Ja jestem absolutnie lewa w takich sprawach😏
Nulka zdrówka dla męża! Moze to tylko chwilowa niestrawność. Mojemu bardzo czesto szkodzą grzyby, nawet pieczarki. Mala swietna spodnica 😉 zdrowiej juz! Xzora ja nie potrafie rozkladac sprzątania na czesci pierwsze. Zazwyczaj jak wpadam w wir to ogarniam chatę za jednym podejsciem  ciąża mnie troche stopuje wiec aktualnie odpoczywam ale zaraz biore sie za prasowanie. Morelle faktycznie lipa z ta położna. Ale moze trafisz blizej na jakas fajna srodowiskowa. Ja jeszcze teo tematu nie ogarnęłam,nie wiem czy tu na mojej wsi jest jakas polozna srodowiskowa. Jon juz sie nie moge doczekac az pokazesz efekty 😍 moze mnie zainspirujesz. Etusia jeszcze ja pochwalę wózek! Wygląda na solidny i kolory fajne😉 Emilia witaj w klubie tez mam dzis gorszy dzien 😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka, mam nadzieję że to nie jelitowka. Biedny. Zdrówka!
Mała, fajna kiecka i jeszcze Cię wyszczupla:pEmilia, każdy czasem na doła zajedzie lodami! A co!Czekam na męża i tesciow. Dziś spotkanie rodzinne z moimi rodzicami. Panowie pewnie przyjadą padnięcia bo cały czas remont u nas wrze. Już bym chciała wrócić do domu. Ostatnio jak byłam to mnie moja mała kotka-pierdółka nie poznała niby dobrze mi u rodziców ale nie ma jak u siebie...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Jestem tak k*a wściekła , ze nie mogę. Pochwaliłam się kotem nie ma co. Rzygała pół nocy i obsikala podłogę w łazience koło muszli i wlazlam noga w to wszystko. Tz sprząta i chodzi wściekły tez. To miał być cudowny dzień . Nie ma rozrabiaki to kot dał się we znaki. Ona jest już poprostu skończona. I czuje, ze bez sensu przedłużać jej życie. Tylko je i rzyga . Tragedia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ta spódnica, ja też w takich teraz chodzę i dobrze się w nich czuję ![]() Cytat:
Ejże co to za dołek? Słońce pięknie świeci, ptaszki śpiewają, zjedz coś pysznego i będzie dobrze zjedz też za mnie, bo dziś chodzą za mną lody, których przecież nie mogę. A siostra to siostra i tak Cię kocha ![]() Chilli ja też tak mam z tym bałaganem. Ciągle widzę coś do posprzątania. Jakaś pedantyczna się robię, masakra. Do pracy chodziłam i wiele rzeczy mi nie przeszkadzało, a bałaganu przecież nie miałam. W ogóle to powiem Wam, że ostatnio mam tak, że wcale mi brzuch nie ciąży, wręcz go nie czuję. Jutro zaczynam 33tydz i czuje się najlepiej od początku ciąży. Dobrze czy źle? ![]() Macie już sterylizatory, podgrzewacze? Jeśli tak to jakie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4578 |
|
królikoholiczka
|
Dzięki dziewczyny
Wyzalilam się tż i kazał mi przyjeżdżać, ale mi się nie opłaca bo we wtorek jeszcze dentysta a w czwartek wizyta u gina. Ale w piątek jadę i zostaje jak najdłużej
|
|
#4579 | |
|
Zadomowienie
|
Chilli coooooo????? Ty juz na wylocie
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Emmos mam to samo gdzie nie spojrzę to coś do zrobienia a tak do roboty szłam miałam czysto ugotowane i mnie tak wszystko nie wkurzało
![]() Cytat:
![]() Samantha współczuję tej sytuacji z kotem męczy się i Wy też...
|
|
#4581 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest tak jak się ma dziecko chyba. Poza tym myśle, ze poprostu ta kanapa była słabej jakości , mimo iż zapłaciliśmy sporo i jestem tym faktem rozczarowana ![]() Cytat:
Mnie tez nikt nie zmusi jedynie mój syn potem nie pójdzie do szkoły bo go nie przyjmą bez szczepień :/ Ta kanapa pod kocem jest cała taka w te dziury. Ja już mam dość tego koca bo się wiecznie ściąga . Cytat:
![]() A czemu będziesz mieć cc ? Cytat:
Ja tez Cytat:
Ah nie No to tak. W ogóle uwazam ze trzeba być rozsądnym i miarkować we wszystkim Cytat:
To zrób sobie syrop z cebuli i czosnku z imbirem i miodem. Ja wypiłam w chorobie 8sloikow ![]() ![]() Płucz gardło szałwia. Srebro jest tez fajne. I ja rozkrajalam cebule na noc i kładłam koło łóżka oraz wkładałam w skarpety sobie Cytat:
Cytat:
Pięknie ![]() Ja w tej ciąży to jak burak tylko leginsy nosze. Już są takie dowalone ze makabra :/ Cytat:
No dokładnie . Ale ja ostatnio olałam temat sprzątania chaty bo się zajęłam czymś innym i mam burdel okropny. Mój syn lubi stać przed tv i dotykać postaci z bajki i potem cały tv i szafka są jakby ktoś lizał ten telewizor Mogę sto razy mówić żeby usiadł , ale on ma robaczki w tej chudej dupince swojej i siedzenie to nie jest jego rzecz ![]() ![]() Cytat:
Oj Tule DZIĘKUJE WAM ZA KOMPLEMENTY DOTYCZĄCE MOJEGO DZIERGANIA :dziękuje: ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zdrówka! Ja dopiero wróciłam z zakupów. Skurcze co 30 min. Leżę od pół godz i przeszło. Chciałam kupić czereśnie, ale nie było. Zjadłam truskawki ze śmietaną. Kupiłam wanienke na wannę z korkiem ![]() Ps. SIS zarezerwowala dziś salę na maj będzie miała ślub cywilny w ogrodzie i jak pogoda pozwoli obiad na tarasach. ![]() ![]() ![]() Miejsce do niej pasuje bardziej niż moja sala
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli ja za Cie rozumiem. Ja bym mogła za 3 tyg. Tydzień po Tobie, bo mi zostały równo 4 tyg.
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos ja mam sterylizator do butelek taki do mikrofalówki z Avent i w poprzedniej ciąży tez miałam i mi wystarczał.
Tylko , ze ja do roczku prawie wyparzalam butelki bo mi oczywiście nikt nie powiedział, ze się wyparza tylko do 6mca życia ![]() Podgrzewacz kupię jak będę musiała kupić czyli jeśli zajdzie potrzeba używania mm bo swojego mleka nigdy nie podgrzewalam, zostawiałam na wierzchu niewielka ilość i było Ok. Mam takie jakby pokrowce z TT które trzymają temp. Jak musiałam wyjąc z lodówki to w garnuszku z gorąca woda z czajnika podgrzewalam i chyba nawet szybciej niż podgrzewacz. Dodam , ze jak któraś z Was będzie tylko chciała karmić z butelki to najlepiej mieć butelki szklane bo szybciej się podgrzewa mleko Ja w ogóle mam w planie kupić takie coś sobie bo pamietam jak się palowalam z tymi garnuszkami i obiadkami , a potem kupiłam steamcooker ale taki duży i wkurzało mnie to wyciągać na jedna marchewkę. Mrożone gotowce się u mnie nie sprawdziły . Wielokrotnie zapominałam wyjąc z zamrażarki W ogóle rozszerzenie diety to była katastrofa. Skończyłam na organicznych słoiczkach bo mój syn miał moje jedzenie w głębokim poważaniu. Na szczęście u nas jest masa dobrego sloiczkowego jedzenia bez jakiś maczek etc. https://www.amazon.com/Cuisinart-BFM.../dp/B009L1VWCO Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaczynam się naprawdę źle czuć i może dlatego tak gadam ,że za dwa urodzę... Miejsce na ślub bajeczne gdzie to? Wanienka spoko sprawa
|
|
#4587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja steryzlizator i podgrzewacz kupię dopiero po porodzie, na początku nie sądzę żeby mi to było potrzebne. Laktator elektryczny też myślałam po porodzie, bo na razie mam ręczny i na początek powinien wystatczyć. My się relaksujemy nad jeziorkiem dzisiaj, a zaraz grilla sobie zrobimy 1495899451449.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam podgrzewacz canpol dostałam od brata kupili a nie używali a sterylizatora chyba nie kupie. Zastanawiam się nad butelkami lovi samosterylizującymi.
|
|
|
|
#4589 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
No i pieseł jaki szczęśliwy
|
|
#4590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W czołówce obstawiam Sam, Nulkę, Ciebie i Małą; ) Zajazd pod Kasztanami. Koło Niskich Łąk - Opatowice. Czyli niedaleko mojej mamy ![]() Moja sis mi to kiedyś znalazla. Tylko ja chciałam coś bliżej rynku i nie musiało być ogrodu. Potem o tym zapomnialysmy. A teraz mi się przypomnialo. Moja sala była bardziej elegancka. A do niej bardziej pasuje romantyczna ![]() Cytat:
![]() Ale wam fajnie! ![]() Ja podgrzewacz mam swój z dzieciństwa. Sterylizatora nie kupuję. Garnek z wrzątkiem mi wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Taedio miałam Ci pisać, że zjadłam dziś sorbet pomarańczowy. Jedyny jaki jadam - boski
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Morelle śliczna sukienka. Kiedy planujesz chrzciny? Ja myślałam o wrześniu.
Poszedł spać, mam nadzieję, że mu po drzemce będzie lepiej 

zajedzie lodami! A co!