|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Mój lekarz jest zły ze nic nie robią albo po prostu chce być czysty.
Moja mama była u ordynatora. Z początku nie chciał udzielić informacji bo powiedział ze Pan Tomasz czyli mąż jest upoważniony i ze gdzie on jest a mama mówi że w pracy. No to w końcu jej powiedział że poród jeszcze się nie zaczął i na razie trzeba czekać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się.
U mnie kiepsko od rana. Po śniadaniu cukier z kosmosu nie wiem czemu...potem zaczęłam Was nadrabiać i było mi niedobrze, myślałam nawet, że Karolinusią się przejęłam i położyłam się troche. Nagle przyszły wymioty masakra, 33tydz a ja mam mdłości i wymioty...po wymiotach cukier mega w dół i znowu mi niedobrze fajnie się tydzień zaczyna. Karolinusia jestem z Tobą myślami i jestem przekonana, że wszystko będzie ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz nie ma możliwości jechać do mojego szpitala bo oni nie mają miejsc na patologii i to od moich rodziców jest ok 150 km
Mam zaświadczenie i dałam im je Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszły mi sukienki i nie wiem sama co z nimi zrobić. Są trochę jak namiot, a z drugiej str ok. Sama nie wiem. Nie wiem też co z nimi później zrobię. Na plażę też średnio. Szczególnie ta biała. Z nią mam ogromny problem. Tą drugą raczej zostawie. Doradźcie
|
|
#4835 |
|
*sportaddict*
|
Morelle moim zdaniem ta biała Cię przytłacza przez tę wielką falbanę na biuście.
|
|
|
|
#4836 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle nie wiem co Ci doradzić bo sukienki to nie mój gust
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Weźcie tyle nie piszcie, bo jak ktoś ma dziecko to nie może nadążyć :P KAROLINUSIA myślę o Tobie i wysyłam pozytywne fluidy! MORELLE moim zdaniem te kiecki Cię przytłaczają. Masz extra figurę, a w nich moim zdaniem kiepsko wyglądasz. Mam nadzieję że się nie obrazisz No ale mam porównanie, jak wyglądasz w innych ciuchach
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle
tak białą to chyba nie Twój krój całą urodę zakrywa... choć jest ciekawa. Karolinuuusia- mam nadzieję, że będzie dobrze, rozwarcie można przeżyć, ale oby się nie skracała ta szyja... pewnie dopiero rano jak Cię zbadają to będziesz wiedzieć coś więcej. Nie stresuj się bo to pogarsza sprawę, ja myślę, że oni sami nie wiedza za bardzo co z Toba zrobic- bo rozwarcie może być takie małe już w tym czasie, szyja się skraca Tobie od dawna ( to niesie ryzyko) a skurcze masz malusie więc tez nie chcą pewnie niepotrzebnie dawać leków... i po prostu chcą zobaczyć czy którakolwiek z tych spraw pójdzie do przodu?- ja liczę że się wycofa i będziesz mogła spokojnie donosić
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-29 o 13:07 |
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super rozpiska |
|
|
|
|
#4841 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Umie już wrócić, bo zniknął ![]() Co do masażu i rozwierania to nie mam pojęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nacierpisz się z tymi wymiotamiCytat:
![]() W ogóle gdzieś Ci w nich brzuszek zginął ![]() Pozdrawiam znad miseczki z CZEREŚNIAMI, w końcu się doczekałam |
||||
|
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że więcej wymiotów mieć nie będziesz i cukier się unormuje. Cytat:
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2017-05-29 o 13:17 |
||
|
|
|
#4843 |
|
Rozeznanie
|
Morelle faktycznie nie bardzo te sukienki
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj teściu przywiózł mi ze wsi swojskie eko truskawki
Ale są pyszne! Moje pierwsze nie mrożone w tym roku. Dziś widziałam u mnie pod Biedronka że w końcu ktoś sprzedaje. Ciekawe w jakiej cenie, ale nie chciało mi się iść pytać. Mam też wielką reklamówkę swojskiej sałaty. Nie wiem kto to zje
|
#4845 |
|
Rozeznanie
|
Jon czereśnie mniam
u mnie po 40 zł są , szkoda mi tyle wydać |
|
|
|
#4846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W planie porodu napisałam, że chcę mieć możliwość skorzystania z wanny i prysznica i jeśli w tej pierwszej fazie spodoba mi się w wannie to wtedy poproszę o możliwość urodzenia maluszka do wody. A jak nie to z niej wyjdę na czas parcia. chyba masz rację, wykreśliłam tą część o rozwieraniu i zostawiam sam masaż Cytat:
Cytat:
3mam kciuki, żeby samopoczucie się poprawiłoCytat:
|
||||
|
|
|
#4847 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Wtajemniczenie
|
Emmos, współczuje
mam nadzieje ze to jednorazowa akcja... nie dość ze człowiekowi coraz ciężej to jeszcze zle samopoczucie...Morelka, ja zgadzam się z Xzora ![]() Pierwsza partia prania wstawiona, brawo ja! ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym przypadku myśle że na razie taką podróż sobie odpuść. szkoda ze twój lekarz nie ma wpływu na tych ze szpitala |
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za opinie
Jasne, że się nie obrazę to są xs. Sprawdzę czy płacę coś za zwrot. Biała raczej out. Ta druga myślę. Przyszły rzeczy z la millou i są
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zrobie foto. W ogóle dzwoni do mnie kurier czy mogę wyjść przed osiedle po paczkę bo mu się ciężko wykreca na parkingu u nas. Pow, że poszlabym bez problemu, ale jestem w 9 mc ciąży i mam lekkie skurcze. Hhaha jego reakcja bezcenna.
Przybiegł pod drzwi i pyta czy wszystko ok. Nie potrzebuje pomocy bo jak usłyszał skurcze to zbladl
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
morelle tylko się nie obraź na mnie ale jakoś mi te sukienki do ciebie nie pasują jakby za duże były. A za miesiąc i jeden dzień brzuszek będzie mniejszy to już w ogóle.
|
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale brawa dla kuriera
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, wszystko będzie dobrze
darietta leży z rozwarciem już tak długo. Szkoda że nie dają nic na wyciszenie ale pewnie dlatego że skurcze nie piszą się na ktg. Trzymaj się![]() Jon, to teraz jesteś współwłaścicielka kota;p Emmos, współczuję wymiotów:/ może coś Ci Szkodziło? Morelle , Ty tak niedużo przytyłam że myślę że na tym weselu będziesz mogła iść w swojej kiecce z przed porodu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekam na fotę! Zaczęłam prasować. Już mnie głowa boli ![]() A tak mniej więcej będzie wyglądał nasz kącik niemowlęcy nie jest to jeszcze efekt końcowy, TŻ przechodzi przez proces rozstania z tv, na razie jest na etapie prawie akceptacji ![]() Wygląda to jakoś w miarę akceptowalnie ?1496059491220.jpg 1496059500776.jpg 1496059510757.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale chodziło mi bardziej o jakieś znajomości wiesz w jednym mieście to ci lekarze trochę się znają i jeden przez drugiego cos może by załatwił |
|
|
|
|
#4859 |
|
Rozeznanie
|
Karolinuuusia trzymak kciuki zeby wszystko bylo dobrze. 2cm nie tragednia donosic sie da. Wiec nie martw sie na zapas.
Dziewczyny przerazacie mnie ze juz macie cale wyprawki, wszystko gotowe i nawet torby do szpitala popakowane. Ja ostatnio zamowilam torbe, dzis kurier przywiozl lezaczek tiny love (wychaczylam uzywany na olx za 220zl z przesylka) ale taki wielki karton ze czekam na tz az wroci z pracy. Ja to jeszcze w czarnej ... ciuszki nie prane nie prasowane. Ehh.. Chyba mysle ze w domu urodze i do szpitala nie pojde 😂😂 Ah no i wizyte przelozylam na 2.06 i zobaczymy czy przypadkiem nie bede miec cc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4860 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za szczere opinie ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Niestety zwrot płatny. Ale białą oddam. Nad drugą myślę. Oczywiście mężowi obie się podobają ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

nie wiem czemu...potem zaczęłam Was nadrabiać i było mi niedobrze, myślałam nawet, że Karolinusią się przejęłam i położyłam się troche. Nagle przyszły wymioty 

co prawda była jakieś 2 tyg przed terminem ale nic jej się od tych ćwiczeń nie pogorszyło, więc to nie musi oznaczać że będziesz za chwilę rodzić 

:P
No ale mam porównanie, jak wyglądasz w innych ciuchach 
Maluch coś lubi mamie uciekać

Mam nadzieję że więcej wymiotów mieć nie będziesz i cukier się unormuje.
), ale stawiam bardziej na spontaniczne podporządkowanie się sytuacji i położnej, nie chcę planować...
darietta leży z rozwarciem już tak długo. Szkoda że nie dają nic na wyciszenie ale pewnie dlatego że skurcze nie piszą się na ktg. Trzymaj się