|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 41 część wątku ciśniemy wszystkie bez wyjątku
FitP kuchnia b. ładna
Ale jaka sypialnia ).
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2017-05-30 o 19:19 |
|
|
|
#1862 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja toaletka http://allegro.pl/biala-toaletka-z-l...4.html#thumb/3 ![]() Cytat:
Pierwsze co zrobiłam po wejściu do domu to lody, a dopiero później zjadłam obiad ![]() Cytat:
A sukienka bardzo ładna Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję jeszcze 30 min rowerka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna kuchnia a sypialnia super
![]() ![]() Oglądam właśnie dokument o czekoladzie i nie wiedziałam, że są już deficyty czekolady bo jest zbyt duży popyt
Edytowane przez tulipan1994 Czas edycji: 2017-05-30 o 20:04 |
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
ARMANA super ze wyjazd udany
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Brawo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Tz jednak nie wziął młodego bo coś z autem nie tages. Młody zaczął wymawiać s Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja się nayebczyłam i nie ćwiczyłam.... ![]() Za dużo stresu dziś miałam (sprawy urzędowe bez języka) i tak mnie to jakoś rozłożyło że zaległam z winem ![]() Jutro zaś walczę na nowo
|
#1868 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
już teraz kupiłam wafelki rożki w Tesco i nakładam do nich kulki, bo tak to za szybko znikały Jak jutro je wyciągniesz z zamrażalnika, to będą miały żółtawy kolor, ale jak się je zmiksuje w TM to staną się białe dajesz czadu!Chyba i ja poćwiczę pomimo zakwasów, bo aż głupio ![]() Dziewczyny, to chyba w takim razie w czwartek podjadę do sklepu i przymierzę o rozmiar mniejszą tą sukienkę, zobaczę jak tamta będzie leżała może faktycznie mniejsza będzie lepsza w sklepie wydawalo mi sie, że ta jest idealna...
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
No ja dzisiaj nie poćwicze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1870 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() słońce świeciło więc meduje stałą trasę bez szaleństw ![]() 8,5 km w 1:10
|
|
|
#1871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno mi będą smakowały to wiem na 100% Zawsze robię lody w maszynie do lodów a nie mrożąc i miksując więc mam nadzieję, że i tak wyjdą wystarczająco puszyste ![]() Ja będę dzieliła na 3 porcje albo i więcej bo zrobiłam prawie że z podwojonych składników. W sklepie była tylko śmietanka 500g więc co będę zostawiała ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1872 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaz wiele jeszcze brakuje do idealu ale w koncu po tylu latach doczekalam sie kuchni i mieszkanie zaczyna wygladac tak jak chce ![]() Cytat:
no tragedia, dobrze ze lozko to zakrylo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez tulipan1994 Czas edycji: 2017-05-30 o 22:35 |
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam ale nie mam siły odpisywać..
Nie byłabym sobą, gdybym się nie pochwaliła ![]() Mamowe pazurki, nawet nie skomentuje mojego szoku, że taki kolor wybrała. Wlasciwie, to chyba mi się to sni 1496176736014.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1876 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z roletami to bym się zastanowiła z ciemnym kolorem, bo znacznie Ci przyciemni wnętrze.. mówisz, że byś chciała plisy? A na którym piętrze mieszkacie? P.S. byłam wczoraj w Fashion House i faktycznie jest stoisko NN wziełam sobie jeden lakierek- chyba Lady Pink ![]() Cytat:
Melduję cardio+ silowe na ramiona i plecy
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2017-05-30 o 22:42 |
||||
|
|
|
#1877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rolety nie sa az takie niezbedne, jedynie zeby zaslonic dol. Myslalam o takich zaciaganych od dolu. Nasi znajomi takie maja i sa fajne bo nie zaslaniaja swiatla a mozna zaslonic np. tylko kilkanascie cm. O plisach myslalam bo mezowi sie podobaja wiec zeby nie bylo ze o wszystkim ja decyduje chociaz ciemny blat do kuchni to on wypatrzyl bo ja chcialam drewniany i myslalam ze sie nie ugne a tu jednak hahaha![]() Ale tak jak mowisz, ja tez sie martwie ze moze byc za ciemno chociaz nie zaslanialabym calego okna, nawet nie pol tylko troche od dolu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) więc dużo czasu im nie daję ![]()
|
||
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:44 ---------- Poprzedni post napisano o 04:24 ---------- Melduję wczoraj 15 min hula hop Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mam małe załamanie w diecie ale trzymam się dalej zaspałam i już chciałam zrobić jakąś kanapkę, byle szybko ale ogarnęłam się i jem zgodnie z SB ) Oczywiście dziś mam wolne na uczelni, chciałam w końcu się wyspać, ale wyskoczyło mi milion innych spraw i Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja od paru lat średnio za lodami przepadam ![]() Cytat:
![]() Bry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Dobilam do 73km.jestem w punkcie wyjscia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1883 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mieszkam 50 km od Kołobrzegu. Wczoraj nawiedziły mnie aż dwie burze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To chyba wszystkie farby tak mają, u mnie jest na ścianach Tikkurilla, czyli dość droga farba, a i tak póki nie przyszło biurko i TŻ siedział na podłodze i opierał się o ścianę to mam taką wytartą plamę i chyba trzeba będzie malować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry wczoraj po powrocie do domu musiałam prać kompletnie wszystko, łącznie z bielizną, ponieważ po tym zmoknięciu towarzyszył mi piękny zapach mokrego psa ![]() melduję zumbę Dziewczyny, nie wiem, ale chyba coś źle robię. Od kilku dni bardzo mnie bolą plecy w dolnej części, nie wiem czy źle wykonuję jakieś ćwiczenia, czy to coś nie tak z łóżkiem
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
![]() za kolorowe posty Geo widziałam pazurki, jak zawsze śliczne Dzień dobry Melduję 40 min FB ![]() Wczoraj mnie tak żołądek bolał że myślałam że umre, nie wiem od czego
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj lepiej? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1886 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
melduję że wreszcie ruszyłam tyłek i wczoraj poćwiczyłam - BUM BUM z Brazilian Butt i prawie 30 minut ćwiczeń z hantelkami
|
|
|
|
#1887 | |
|
Rozeznanie
|
Brawa dla Kolorków
![]() Ja wczoraj miałam woooolneeeee ale mam nadzieję, ze dziś trening zostanie odbyty, w planach sylwetki gimnastyczne, a życie pokaże co i jak wyjdzie ![]() Cytat:
) trenowałam tak "na poważnie" sporty walki i jeździectwo, później tzw. ekstremalne kolarstwo górskie (przy czym to już nie pod zawody).Z tym ostatnim mnie niestety proza życia rozdzieliła Tak to ćwiczę dla samej siebie bo w młodszych latach zawsze mi sport towarzyszył i tak trochę jest stałym elementem mojej rzeczywistości. I nie ukrywam, że wolę taką formę niż regularne trenowanie bo, przynajmniej mnie, zabijało to frajdę. Stawało się obowiązkiem. Stąd nawet amatorskich zawodów unikam jak ognia, kiedyś chciałam sobie pobiec w jakiś zawodach ale jak tylko to wymyśliłam to od razu odechciało mi się treningów biegowych, które tydzień wcześniej były u mnie na topie. Taki głupi charakter ![]() (A najgorsze, że mnie teraz przyjaciółka próbuje na Runmaggedon namówić Sportowo prowadziłam grupę zawodników ale jako "zarządca" od spraw logistycznych, administracyjnych, transportowych etc., był też czas że organizowałam zawody. I tyle.Sama nie trenowałam nikogo bo nie mam ku temu żadnych uprawnień, jedynie nieraz coś ogólnie mogę komuś wytłumaczyć, pokazać czy nakierować, ale nic więcej się na siłach nie czuje, szczególnie że trening powinien iść w parze z dietą (rozumianą jako sposób odżywiania) a moja wiedza o odżywianiu nie jest wystarczająco aktualna. Chociaż mam za sobą ułożone parę planów treningowych ale to dla ludzi znanych osobiście po jakimś czasie obserwacji ich pod tym kątem. Więcej grzechów nie pamiętam
"(...) bo nieważne co w twym życiu się dzieje wiem, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje(...)" Edytowane przez Belet Czas edycji: 2017-05-31 o 09:35 |
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1889 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dla mnie inne słodyczy mogą nie istnieć, lody wystarczą ![]() Cytat:
Już przeszło? Dzień dobry |
||
|
|
|
#1890 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jak ćwiczysz, to zaokrąglasz plecy, czy są zawsze wyprostowane?Cytat:
![]() Biedna Dzień dobry
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

).

teraz potrzebuję czegoś na szybko, zastanawiam się nad neutrogeną z maliną i garnierem tym czerwonym

To lato mialam powitac z ladna figura a ja zamiast schudnac to przytylam 
70->69->68->67->66->
65->64->63->62-> 61->

w sklepie wydawalo mi sie, że ta jest idealna...

i teraz pytanie