|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Cytat:
ten wizaz to niedobry jest no a pytalam, bo sie do Poznania na studia wybieram i tak z ciekawosci czy bysmy sie nie spotkaly
|
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7424635]Dobre dobre
ten wizaz to niedobry jest no a pytalam, bo sie do Poznania na studia wybieram i tak z ciekawosci czy bysmy sie nie spotkaly [/QUOTE]A Ty gdzie?
|
|
|
|
#1653 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli pracujesz w nocy a śpisz w dzień,to moim zdaniem w nocy jedz normalnie i tak wszystko spalasz,bo pracujesz całą noc.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7424635]Dobre dobre
ten wizaz to niedobry jest no a pytalam, bo sie do Poznania na studia wybieram i tak z ciekawosci czy bysmy sie nie spotkaly [/QUOTE]hej, ja też maturzystka i właśnie do Poznania idę
|
|
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
IR1988, nisiulek, kroooliczek i reszta maturzystek, które zapewne pominęłam: trzymam kciuki!!
![]() i nie strachać się, bo to coś jak sprawdzian_ po prostu maksymalnie się skupcie, zróbcie swoje a później jak da radę i będziecie miały wątpliwości to popytajcie w koło . Tylko jak wystarczy czasu!! Najpierw liczcie na siebie ![]() Zresztą: pisemne to pikuś: na ustnych jest masakra dopiero ![]() ale jak się dobrze przygotujecie to będzie git Tylko nie zakładajcie zbyt cienkich obcasów, bo od wibracji sowodowanych trzęsieniem(jest takie słowo?? ) się kolan zbyt cienkie mogą się złamać :P nie no żart ![]() ![]() Agness51: czy mogę więc jeść twarożek z pomidorem, cebulką, ogórkiem itp tak 1,5 h przed snem?? Bo teraz wracam z pracy o 24... GobE mam wrażenie, że im chudszym się jest, tym trudniej się zrzuca. Ja narazie lecę w dół ale boję się tego momentu. Mogłabyś napisać w jaki sposób "grzeszysz" (np co takiego zjadłaś wczoraj) i ile kcal dziennie spożywasz?? Dużo ćwiczysz?? Może to jakieś drobiazgi nie pozwalają Ci spaść...(typu-nie wiem- za dużo owoców, przekąsek)? Tylko się nie łam ![]() ![]() Ja to już mam taką ochotę zjeść coś "ekstra, że urasta ona do rangi priorytetu. Bo w sumie głód nie jest najgorszy tylko te zachcianki.... Ale obiecałam sobie, że za dwa tygodnie pozwolę sobie na coś słodkiego. Odliczam
|
|
#1657 | |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko, sas, IR1988, kroooliczek89 - Dziekuje Wam dziewczyny
![]() ![]() az mi wstyd mi przed Wami Cytat:
![]() Poza tym zmecozna jestem juz tym "odchudzaniem" psychicznie zmeczona!![]() Nie wiem czy wejde na wage jutro rano, nie wiem czy chce... Przepraszam lyseux, wiem ze jeszcze niedawno prosilam sie o wpis na liste a teraz takie jaja odwalam. JAk cos zapisz moze te sama, najwyzej bede miala wiecej do zrzucenia na nast sobote. Nie chce znow "dokumentowac" zwyzki wybacz![]() ide spac.. moze rano bede sile miala pobiegac czy co... Kolorowych snow kochane moje
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh... A u mnie waga stoi w miejscu...
Nadal to cholerne 74kg! :[ Wściec sie można no Do wyjazdu zostało mi 8 tygodni... A jeszcze 14 kg nadbagażu Ale damy rade nie dziewczynki? ![]() Już sobie upatrzyłam takie sexy bikini Tylko jeszcze trzeba sie w nie zmieścić
|
|
|
|
#1659 |
|
Rozeznanie
|
Ja wagi nie podam bo mam okres :P
Króliczek pewnie że damy rade Musimy nie?
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
hej, dziewczynki
![]() JA WAŻE 74 KG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! schudłam już DZWADZIEŚCIA SZEŚĆ KG !!!!!! szok jezuuu ![]() ![]() ![]() aż sie popłakałam...![]() nie wierzę.. a 4 lutego, była brzydka, chora i pustzyta na każda strone swiata
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
A mnie padł norton i byłam odcieta od swiata. Zatem brak Waszego motywujacego wpływu i skutki długiego weekendu było widac dzis na wadze: 62,5 kg. Znowu to samo. W czwartek bylo 60,6 kg, a jak przychodzi sobotnie wazenie, to znowu to Cholene 62,5 kg !!!
![]() lesyeux, Matko, jestes wielka!!! Tzn w przenosni, bo w rzeczywistosci juz nie. Gratuluje. Ogromniasty sukces. Chyle czola i czapki z głów. |
|
|
|
#1662 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wakacje marzeń czy coś? ja też już latałam za bikini, ale jakoś żadne mnie nie zachwyciło... Cytat:
|
||
|
|
|
#1663 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja nadal 70kg
![]() i się z tego baaardzo cieszę, bo w sumie po przedwczorajszym myślałam, że waga pójdzie w górę bo duzo węgli było, i cola i kiełbaska z grilla i ketchup i lody i advocat więc jest dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już się pytałam, ale nie dostałam odpowiedzi, co to za dieta? |
||
|
|
|
#1664 |
|
Raczkowanie
|
Moja waga 67 kg
czyli spadlo o 1kg fajne uczucie![]() ;DLesyeux GRATULACJE I dalszych sukcesów
|
|
|
|
#1665 |
|
Rozeznanie
|
Marzeniatko lasyeux jest na diecie herbalife.
Ech, czuję się strasznie grubo. Wiem że powinnam akceptować to jaka jestem i dążyć do tego żeby było lepiej. Czuje że kiedy schudnę będę się czuła lepiej ale z drugiej strony bardzo ciężko mi uwierzyć w to że w ogóle kiedyś będę wyglądała tak jak na prawde chce...
|
#1666 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
Gratuluje Wam wszyskim Moja waga bez zmian nadal 60,8kg ciekawe czemu nie wiecej bo jem ostatnio troche sporo lody musiałam zjeść no bo jak to tak na początek mojówy![]() GobE nie łam się mi tutaj! dasz rade i będzie fajnie.Jeśli jesteś załamana to nic na siłe, nie myśl o tym jak o torturach może masz taki dzień poprostu?Uśmiech na twarz, pomyśl o czymś przyjemnym... i od razu będzie lepiej![]() Mi to też się nie chce i czasem za dużo sobie pozwalam i łamie reguły(jak tak teraz myśle o tym co ja jem to chyba wydaje mi się że waga mi sie popsuła napewno.. ważyć więcej powinnam) Będzie dobrze ![]() Kroooliczek-właśnie, zdradź dokąd jedziesz?
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Nie no ja chyba się zaraz rozryczę
![]() Kilogramek jeden wrócił ![]() Moje aktualne wymiary: wzrost--166cm waga--61kg pas--72cm biodra--91cm udo--51cm pod biustem--84,5cm biust--87,5cm Muszę się najpierw komuś wyżalić, potem poryczeć a na końcu wziąśc się za siebie od nowa. Świat się cały dla mnie wali Miłego dnia Wam życzę
|
|
|
|
#1668 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() ja wagi dzis nie podam bo jej nie mam w domu a do pracy ide dopierowe wtorek wiec wtedy podam chyba ze zatysfakcjonuje waga z czwartku 64, 9 kg do idealnej jeszcze tak ok3 do 5 kg mam nadzieje, ze mi sie uda chociaz moja dieta nie jest tak idealna jak wasza, ehhGobE rozumiem Cie ja tez nie jestem wogole twarda w dietach i malo wytrwala...ale jakos mam nadzieje, ze jednak sie uda!!!i Tobie napewno tez....trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
GobE
![]() lesyeux moje najszczersze gratulacje. ![]() Moja waga to 71 kg (ciekawe ile z tego to woda ) No nieważne- i tak jest super Jeszcze tydzień i wracam z naładowanymi bateriami
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
W czw sie zwazylam i sie zalamalam pokazalo tka jakbym od poczatku schudla 4 kg a nie 11
swietnie;/;/ tylko ze kazdy mi mowi ze schudlam it ze duzo schudlam a tu dupa .. nie wiem czy ta waga jest popsuta czy co ale trudno;/;/;/Dzis 5 dzien a6w. Troche zalamka z ta waga i mam slabsza wole eh...
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zadne wakacje marzeń, tylko poprostu "odrobienie" zeszłych wakacji
Które niestety całe straciłam Ale było, mineło i jest jak jest A wyjeżdżam nad nasze polskie morze Poopalać sie troche |
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Mam ochote na czekolade, powstrzymajcie mnie!
|
|
|
|
#1673 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A moja dzisiejsza waga to mniej niż 58 kg ale nie mam elektonicznej wiec zostaję przy 58 ale znów mam luźne spodnie _________________________ ________________ 63...62...61...60...59...58...57...56...55...54...53 ...52 |
|
|
|
|
#1675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje! ![]() A jaka dietę itd. stosowałaś że schudłaś 26 kg w ciągu 2,5 miesiąca?
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
A jeśli można to przyłączę się do Was
. Ważyłam 74 kg ale spadłam do 72 kg, mój cel jak narazie do 64, a później jeszcze z 4kg. Ciągle ulegam pokusą(niestety) ![]() , myślę że z Wami mi się uda
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewuszki
![]() Ja dopiero co niedawno w domowe zacisze powróciłam i tym samym czas imprez majowych i grillowania zakończyłam. Zaliczyłam dwa i ku mojemu zdziwieniu nie było tak źle. ![]() Wiadomo, grzeszki się zdarzyły, piwko, jakiś sosik i inne cuda, ale wszystko w granicach rozsądku. ![]() Poza tym, dużo na świeżym powietrzy, trochę ruchu, wiec faktycznie nie wyszło najgorzej. ![]() Dzisiaj niestety mnie w domku nie było od rana - stąd brak moich centymetrowych danych. Ale jutro rano nadrobię i oczywiscie wstawię - mam nadzieję, że nowe i niższe od poprzednich. I zdjęcie 'przekrojowe' oczywiście. ![]() Widzę, że u Was nieźle. Gratuluję wszystkim kolejnych kilogramków w dół. A Tobie Lasyeux gatuluję w szczególności. Świetnie chudniesz. Jesteś naszym guru.
|
|
#1678 |
|
Raczkowanie
|
A ja sie dziś mogę pochwalić godzinkę byłam na basenie i ostro pływałam tam i z powrotem wiec może trochę tłuszczyku zostawiłam w tej wodzie
wodę w uchu mam do tej pory i nie mam pojęcia jak sie jej pozbyć ![]() Moja waga to 65 kg , nie jest dobrze -ale czuje sie lepiej i ubranka jakieś luźniejsze chciałabym zrzucić jeszcze z 4 -5 kg ale z moim tempem to może do jesieni mi sie uda Witam wszystkie nowe wizażystki !!!
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
MAM DLA WAS MOTYWACJE< ze RZECZY NIEMOZLIWE STAJA SIE MOZLIWE
![]() JESTM INNĄ OSOBĄ: ullalala1.JPG trwazyczki.jpg uało sie wstawić przed dietka : ,,,,,,,,.jpg buziaki ;* Kochane
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pracuje na noc i robie tak, że o okolo 20.30 jem ostatni posiłek, a pierwszy o 7.30 po czym ide spąc. Nie wie czy to jest zdrowe rozwiązanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

ten wizaz to niedobry jest no
a pytalam, bo sie do Poznania na studia wybieram i tak z ciekawosci czy bysmy sie nie spotkaly

nie mam pojecia co to jest ta redukcja,szukam i nic nie moge znalezc

Tylko nie zakładajcie zbyt cienkich obcasów, bo od wibracji sowodowanych trzęsieniem(jest takie słowo?? ) się kolan zbyt cienkie mogą się złamać :P
Ale obiecałam sobie, że za dwa tygodnie pozwolę sobie na coś słodkiego.
Odliczam

Ale damy rade nie dziewczynki? 

wystarczy Marzena