![]() |
#481 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
My ze względu na przymusowy remont nie chcemy by mała przyszła do nas w tym tygodniu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe czy oni tak naprawde czy tylko dlatego zeby nas pocieszyc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zzo musisz sama rozważyć za i sprzeciw. A kolana to może od ciężaru 😀 jak wchodzę po schodach to czasem czuje... Jestem usg. Pierwszy raz tak sprawnie było bo doktor robi usg a pielęgniarka w tym samym czasie zapisuje. Małemu się wszystkie proporcje wyrównaly bo prawie równo z realnym wiekiem ciąży. Afi zmalalo do 10. Więc niezła różnica. A mały na tym usg ma szacowana masę na 3050 (w czwartek na IP było 3350) więc pocieszające i mogę na spokojnie jechać jutro na kwalifikacje do domu narodzin 😁😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#484 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ledwo was doczytałam 😉 przy dwójce dzieci jednak jest co robić, a jak nie ma to wolę odpoczywać lub spać. U nas wszystko dobrze, córka kocha dzidziusia aż mnie to trochę dziwi 😂 we wszystkim uczestniczy i chce pomagać. Młody za to należy do dzieci z dużą potrzeba bliskości więc non stop się tulimy wszyscy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Nasz pokoik juz dodany na fb
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ☺
Ja siedzę już jak na szpilkach, boję się dzisiejszej wizyty jak cholera... nie chcę skierowania do szpitala 😭 Paula jednak badanie badaniu nie równe. Duża różnica te 300 g. Już trzymam kciuki za jutrzejszą kwalifikację ☺ Monia Marcelkowi się nie spieszy. Widać jak mu dobrze u mamusi. Na KTG żadne skurcze się nie pisały? Jelonek ciekawe z tym ananasem 🤔 Wiem że po In vitro zalecają jeść ananasa bo sprzyja on zagniezdzaniu zarodka ale o tym jeszcze nie słyszałam. Ciekawe bo to w sumie dwie sprzeczne informacje 😉 Współczuję Wam problemów że spaniem. Ja jak usnę to bite 8 godzin prześpię, przerwa na siku i jeszcze minimum 2 godziny snu ☺ Fakt ciężko mi się przewraca ale zarzucam jedną nogę na bok i jakoś idzie. Tylko muszę spać z poduchą inaczej nie da rady... Rozstępów narazie brak ale zaniedbałam się ostatnio i nie smaruje regularnie więc nie zdziwię się jak coś się pojawi... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Paula super to szykuj sie
![]() Daga no to tul sie ile mozesz a jak Twoja kondycja ?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z poniedziałku 2 porody się szykują. Ustawiać się w kolejce mamuśki. Ja przepuszczam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najpierw zaciskam nogi do 10, bo wtedy wraca mój gin z urlopu więc gdyby coś się działo to uderzamy na Kraków. Druga to 13 bo wtedy mam jeszcze wizytę u swojego lekarza. I ostatnia to 15 bo wtedy kuzyn wyjeżdża na wakacje i udostępnia nam swoje mieszkanie. Więc najlepiej dla nas to rodzić po 15 czerwca jednak. No chyba że dzisiaj wszystko szlag trafi.... Cytat:
My też w sumie dzisiaj po łóżeczko jedziemy ale to turystyczne, zapasowe ☺ Pakuj się dziewczyno 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Velus kciukiii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Ja to chciałbym doczekać do niedzielim aby był równy 38tydzien
Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Vela na ktg zadnych skurczy nie bylo widac. No coz......cala ciaze sie trzeslam z mezem aby za szybko sie nie urodzil to teraz jestemy na luzie i wrecz juz go chcemy , bynajmniej ja 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Paula oby Ci sie udalo tak jak sobie marzysz 😊 Daga - tul ile wlezie- kiedy jak nie teraz? Potem bedzie uciekal 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Vela ✊✊ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#495 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam starsza corke wiec zawsze cos sie znalazloby ;D nie no-w czwartek ide juz do szpitala, w piatek ciecie wiec jestem bliska mobilizacji ;D Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja już po. Jak dojdę do siebie opisze. To był koszmar który skończył się cesarskim cieciem. Ale mała jest duuuuza i zdrowa i pieknaً . 3200، 52 cm i 10 pkt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
Brzuch płaski aż zapadnięty, szok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Avilka odpoczywaj..gratulacje..w idac..juz byl ten czas na was..czekamy na opis !!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Byl kierownik..znowu zostawil troche ciuszkow. Urocze ..znowu pranie hehe..zjedlismy obiad i pojechal.. Fajnie mnie pozegnal i bedzie czekal na wakacjach na fote malego 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Vela o której masz jutro dokładnie wizytę? Musimy wiedzieć o której kciuki trzymać.
Za mnie proszę o 8 rano ![]() Wracając wstąpiłam do KFC. Od początku ciąży nie byłam a głod mnie złapał to wzięłam bsmart i lody. Nie wiedziałam że takie dobre maja. Byłam w Lidlu bo dzisiaj sporo fajnych rzeczy. Bardzo jestem zadowolona z zakupów. Jerzykowi wzięłam spodenki - to planowałam. Body - nie planowałam. Ale materiał mi się podoba bardzo. Taki leciutki i przewiewny. I skarpetki bo mało mam takich małych. I sobie kupiłam dwie spódnice maxi, dwie bokserki i dwie pary spodni. Spodnie są boskie. Ja latem bardzo lubię haremki. Po ciąży będą dobre bo są niskie więc brzuch nie zmienia rozmiaru 😀 i są z modalu. Uwielbiam ten materiał ale jest mało dostępny. Jak kiedyś pracowałam w sklepie z francuska moda to ciuchy z modalu były bardzo drogie a tu spodnie za 25 zł... Wszystkie ciuszki fajnie leżą o dziwo i są mega wygodne. Super bo już miałam ostatnio problem co na siebie włożyć 😁 i później na spacerki będzie pasowało. I wrzucam zdjęcie dywanu. Jednak klasyka. Udany zakup bo za 100 zł a jest świeżo wyprany i wygląda jak nowy. Jeszcze tylko ramka na zdjęcia i pokój będzie gotowy 😆😆 Koty go jak widać uwielbiają 😊1496662975435.jpg1496662983825.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Paula super zakupy..dywan ekstra a ciuszki boskie.
Kciuki juz na jutro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Spodenki dla malego boskie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Pojade do lidla ale pewnie juz ich nie bedzie. Dostalam w sumie fajne krotkie spodenki od kuzynki..czekam na te z alliexpres no ale 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Raczkowanie
|
Tak córeczka Majunia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale oczywiscie GRATULACJE!😍😘 szybkiego powrotu do formy i niech malutka rosnie zdrowo!😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#506 |
Raczkowanie
|
Ten cewnik jest okropny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Paula Ty to zawsze masz udane zakupy 😃 te spodenki dla malego fajne. Kurcze szkoda ze lidla nie mam.pod nosem bo bym sie wybrala. No ale coz.....moge tylko na Twoje zakupy popatrzec 😃
A te body i spodenki to pewnie rozm.62? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Ania Ty czekasz na spodenki a ja na hybrydy. Zamowilam 6 kolorow i juz sie nie moge doczekac. W pt.przyszedl mi tylko zolty bo byl od innego sprzedawcy. A i yak czekam juz 5 albo 6 tyg😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- A tak w ogole to padam. Szorowalam nasza ohydna bazerie. Jak maly sie urodzi to pewnie tatus zrobi inspekcje 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Ale zazdroszcze tym ktore juz sa po i maja malenstwa przy sobie... ja bylam oplewic troche truskawki. Na kolanach bo schylac sie to nie dam rady.. pozbieralam szpinak z ogrodka, rzodkiewke. A moj maz sie zmotywowal i sprzata kolo domu bo powiedzialam ze jak tego nie zrobi to po szpitalu nie wracam z mała do domu poki nie bedzie porządku i chyba sie przestraszyl ze mowie serio ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Te babskie ciuchy teraz też są na prawdę fajne. A propos hybryd to jedne które mam z allie trzymaja mi się jak żadne inne. Oglądam ciąże z zaskoczenia :P
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.