Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-06-05, 10:27   #481
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA

My ze względu na przymusowy remont nie chcemy by mała przyszła do nas w tym tygodniu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 10:37   #482
moniamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Moniamm widzisz..cudowny maz..i tak powinno byc 💪ja tez mojemu narzekam..ze uda grube..biodra..ramiona..z awsze mnie podbuduje.
Jak zebra Cie bolaly to moze Ola nozka tam grzebala
Sprawdzilam dzis alli i nagle status sie zmienil..ze 31 przesylka dotarla do Warszawy takze..jest nadzieja..ze niedlugo będzie u mnie !!

Ale to tak wysoko, przy piersi prawie. Nie wiem ale bol jest ogromny. Nie pierwszy raz mi sie to zdarzylo.
Ciekawe czy oni tak naprawde czy tylko dlatego zeby nas pocieszyc bo czuje sie strasznie gruba... jeszcze te kostki i uda jak u slonia.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
Monia widzisz jakiego masz kochanego męża... Tak powinno być ze nie widzi wad.

Sarenka ż z jednej strony chyba najbardziej wyluzowana mama, ale z drugiej strony każdy dzień zaplanowany na tip top. Brawo Ty

Maja- ja pisałam o tym bolu kręgosłupa po zzo, przez pół roku ciężko było na plecach się położyć, a np.na twardej podłodze jak się chciałam bawić z córką to jyz w ogóle porażka była.
No i tak jak mówią lekarze może spowodować problemy przy porodzie. Ja jak dostałam zzo to skurcze ustały i jak córka była już tuż tuż to po zzo z powrotem się cofnela i się lekarz zaczął zastanawiac nad cc, ale na szczęście po paru minutach zaczęło się od nowa.

I wg mnie też prawda ze przed godziną 0 na się wielką moc. Mnie nosiło cały dzień i jak pół ciąży przelezalam tak w ostatni dzień poszłam z mężem na działkę na zakupy do Kauflanda i na lody do Maca. A wieczorem wody odeszły (oczywiście mówię o 1 ciazy)
Kurcze to ja juz nie wiem co robic z tym znieczuleniem... niby ja mam wysoki prog bolu ale nie chce potem żałować...

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Ojj tez mnie bola palce jak zginam, a najbardziej to mnie bola kolana jak zginam to pozniej nie moge wyprostowac...

Tez mnie kolana bola. Ciekawe od czego to

moniamm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 10:44   #483
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniamm Pokaż wiadomość
Ale to tak wysoko, przy piersi prawie. Nie wiem ale bol jest ogromny. Nie pierwszy raz mi sie to zdarzylo.
Ciekawe czy oni tak naprawde czy tylko dlatego zeby nas pocieszyc bo czuje sie strasznie gruba... jeszcze te kostki i uda jak u slonia.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Kurcze to ja juz nie wiem co robic z tym znieczuleniem... niby ja mam wysoki prog bolu ale nie chce potem żałować...

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Tez mnie kolana bola. Ciekawe od czego to

Mój też tak mówi że jestem najpiękniejszą ciężarówką a rozstepow nigdy nie widział a cellulit to nawet lubi zboczeniec 😅

Zzo musisz sama rozważyć za i sprzeciw.

A kolana to może od ciężaru 😀 jak wchodzę po schodach to czasem czuje...

Jestem usg. Pierwszy raz tak sprawnie było bo doktor robi usg a pielęgniarka w tym samym czasie zapisuje. Małemu się wszystkie proporcje wyrównaly bo prawie równo z realnym wiekiem ciąży. Afi zmalalo do 10. Więc niezła różnica. A mały na tym usg ma szacowana masę na 3050 (w czwartek na IP było 3350) więc pocieszające i mogę na spokojnie jechać jutro na kwalifikacje do domu narodzin 😁😆

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 10:50   #484
Daga825
Wtajemniczenie

Hej, ledwo was doczytałam 😉 przy dwójce dzieci jednak jest co robić, a jak nie ma to wolę odpoczywać lub spać. U nas wszystko dobrze, córka kocha dzidziusia aż mnie to trochę dziwi 😂 we wszystkim uczestniczy i chce pomagać. Młody za to należy do dzieci z dużą potrzeba bliskości więc non stop się tulimy wszyscy.

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 10:59   #485
moniamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Daga825 Pokaż wiadomość
Hej, ledwo was doczytałam 😉 przy dwójce dzieci jednak jest co robić, a jak nie ma to wolę odpoczywać lub spać. U nas wszystko dobrze, córka kocha dzidziusia aż mnie to trochę dziwi 😂 we wszystkim uczestniczy i chce pomagać. Młody za to należy do dzieci z dużą potrzeba bliskości więc non stop się tulimy wszyscy.

Tul tul bo ja bedzie duzy to nie bedzie chcial sie tulic do mamusi

Stary 2017-06-05, 11:02   #486
pannaanna_87
Zakorzenienie

Nasz pokoik juz dodany na fb

pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 11:05   #487
VelaLuca
Wtajemniczenie

Dzień dobry ☺
Ja siedzę już jak na szpilkach, boję się dzisiejszej wizyty jak cholera... nie chcę skierowania do szpitala 😭

Paula jednak badanie badaniu nie równe. Duża różnica te 300 g. Już trzymam kciuki za jutrzejszą kwalifikację ☺

Monia Marcelkowi się nie spieszy. Widać jak mu dobrze u mamusi. Na KTG żadne skurcze się nie pisały?

Jelonek ciekawe z tym ananasem 🤔 Wiem że po In vitro zalecają jeść ananasa bo sprzyja on zagniezdzaniu zarodka ale o tym jeszcze nie słyszałam. Ciekawe bo to w sumie dwie sprzeczne informacje 😉

Współczuję Wam problemów że spaniem. Ja jak usnę to bite 8 godzin prześpię, przerwa na siku i jeszcze minimum 2 godziny snu ☺ Fakt ciężko mi się przewraca ale zarzucam jedną nogę na bok i jakoś idzie. Tylko muszę spać z poduchą inaczej nie da rady...
Rozstępów narazie brak ale zaniedbałam się ostatnio i nie smaruje regularnie więc nie zdziwię się jak coś się pojawi...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-05, 11:05   #488
pannaanna_87
Zakorzenienie

Paula super to szykuj sie

Daga no to tul sie ile mozesz a jak Twoja kondycja
??

Stary 2017-06-05, 11:10   #489
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
Mój też tak mówi że jestem najpiękniejszą ciężarówką a rozstepow nigdy nie widział a cellulit to nawet lubi zboczeniec 😅

Zzo musisz sama rozważyć za i sprzeciw.

A kolana to może od ciężaru 😀 jak wchodzę po schodach to czasem czuje...

Jestem usg. Pierwszy raz tak sprawnie było bo doktor robi usg a pielęgniarka w tym samym czasie zapisuje. Małemu się wszystkie proporcje wyrównaly bo prawie równo z realnym wiekiem ciąży. Afi zmalalo do 10. Więc niezła różnica. A mały na tym usg ma szacowana masę na 3050 (w czwartek na IP było 3350) więc pocieszające i mogę na spokojnie jechać jutro na kwalifikacje do domu narodzin 😁😆

Kciuki, aby wszystko było zgodnie z twoim planem.
Cytat:

Fantastycznie, że córcia tak kocha braciszka sama przyjemność pewnie patrzeć na taką dwójkę

Z poniedziałku 2 porody się szykują. Ustawiać się w kolejce mamuśki. Ja przepuszczam
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 11:16   #490
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Haha mnie sie podoba 15.06😀 polowa roku😀
W kazdym razie nie jutro bo jutro mam egzamin a pozniej grzecznie zaczniemy maluszka wyganiac
My to mamy 3 graniczne daty i tak z dnia na dzień przesuwamy terminy 😀
Najpierw zaciskam nogi do 10, bo wtedy wraca mój gin z urlopu więc gdyby coś się działo to uderzamy na Kraków.
Druga to 13 bo wtedy mam jeszcze wizytę u swojego lekarza. I ostatnia to 15 bo wtedy kuzyn wyjeżdża na wakacje i udostępnia nam swoje mieszkanie. Więc najlepiej dla nas to rodzić po 15 czerwca jednak.
No chyba że dzisiaj wszystko szlag trafi....
Cytat:
Napisane przez Sarenkaa13 Pokaż wiadomość
Czekamy niecierpliwie na wiesci...

Śniadanko wlasnie wciagam. Plan na dzis: ostatni (pożegnalny) basen. Potem pranie (gotowanie) recznikow. Rozpakowanie torby basenowej i zwolnienie w niej miejsca na rzeczy do szpitala... Moze kiedys sie spakuje.
Zakup Corce jakiegos prezenciku od brata gdy wroci ze szpitala. Zeby miala pamiatke jako starsza siostra.
I dalej sprzątanie mieszkania. Może zamówię dziś materac do łóżeczka Synkowi? Bo jeszcze nie mam

Sarenka Ty to jesteś niemożliwa 😂 Mam wrażenie że najbardziej pracowita z nas wszystkich, każdy dzień zaplanowany, zero leniuchowania, pełna energii, a tu na 4 dni przed się dowiadujemy o takich brakach 😂
My też w sumie dzisiaj po łóżeczko jedziemy ale to turystyczne, zapasowe ☺
Pakuj się dziewczyno 😀

Stary 2017-06-05, 11:16   #491
pannaanna_87
Zakorzenienie

Velus kciukiii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-05, 11:18   #492
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:

Super się czyta tak pozytywne wiadomości 😍

Stary 2017-06-05, 11:24   #493
tunia89
Zakorzenienie

Ja to chciałbym doczekać do niedzielim aby był równy 38tydzien

Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 11:36   #494
monika860902
Zakorzenienie

Vela na ktg zadnych skurczy nie bylo widac. No coz......cala ciaze sie trzeslam z mezem aby za szybko sie nie urodzil to teraz jestemy na luzie i wrecz juz go chcemy , bynajmniej ja 😉

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Paula oby Ci sie udalo tak jak sobie marzysz 😊
Daga - tul ile wlezie- kiedy jak nie teraz? Potem bedzie uciekal 😃

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Vela ✊✊

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 12:02   #495
Sarenkaa13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Sarenka Ty jestes dobra 😃 ale jakieś ciuszki masz?😂

Hehe mam w poprzednia sobote skonczylam prasowac
Mam starsza corke wiec zawsze cos sie znalazloby ;D nie no-w czwartek ide juz do szpitala, w piatek ciecie wiec jestem bliska mobilizacji ;D
Cytat:
Napisane przez ssissi21 Pokaż wiadomość
Jelonek, ja sobie właśnie w tym momencie to samo pomyślałam! Wszyscy mówią, że jak zbliża się poród to dostaje się mega mocy na sprzątanie. Leze soboe wygodnie na kanapie i dochodzę do wniosku, ze to na pewno jeszcze nie dziś
Mam do umycia prysznic i do wyprasowania koszule, a tak mi sie nie chce.
Niecierpie prasowac koszul.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
Monia widzisz jakiego masz kochanego męża... Tak powinno być ze nie widzi wad.

Sarenka ż z jednej strony chyba najbardziej wyluzowana mama, ale z drugiej strony każdy dzień zaplanowany na tip top. Brawo Ty

Maja- ja pisałam o tym bolu kręgosłupa po zzo, przez pół roku ciężko było na plecach się położyć, a np.na twardej podłodze jak się chciałam bawić z córką to jyz w ogóle porażka była.
No i tak jak mówią lekarze może spowodować problemy przy porodzie. Ja jak dostałam zzo to skurcze ustały i jak córka była już tuż tuż to po zzo z powrotem się cofnela i się lekarz zaczął zastanawiac nad cc, ale na szczęście po paru minutach zaczęło się od nowa.

I wg mnie też prawda ze przed godziną 0 na się wielką moc. Mnie nosiło cały dzień i jak pół ciąży przelezalam tak w ostatni dzień poszłam z mężem na działkę na zakupy do Kauflanda i na lody do Maca. A wieczorem wody odeszły (oczywiście mówię o 1 ciazy)
Przyznam ze rozgryzlas mnie

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-05, 12:34   #496
avilka77
Raczkowanie

Dziewczyny ja już po. Jak dojdę do siebie opisze. To był koszmar który skończył się cesarskim cieciem. Ale mała jest duuuuza i zdrowa i pieknaً . 3200، 52 cm i 10 pkt

avilka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 12:35   #497
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avilka77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja już po. Jak dojdę do siebie opisze. To był koszmar który skończył się cesarskim cieciem. Ale mała jest duuuuza i zdrowa i pieknaً . 3200، 52 cm i 10 pkt

Witamy na świecie
Stary 2017-06-05, 12:36   #498
avilka77
Raczkowanie

Brzuch płaski aż zapadnięty, szok

Stary 2017-06-05, 12:37   #499
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:

Ty masz córeczkę? Dlaczego ja mam wpisane synek?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-05, 12:42   #500
pannaanna_87
Zakorzenienie

Avilka odpoczywaj..gratulacje..w idac..juz byl ten czas na was..czekamy na opis !!

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Byl kierownik..znowu zostawil troche ciuszkow. Urocze ..znowu pranie hehe..zjedlismy obiad i pojechal.. Fajnie mnie pozegnal i bedzie czekal na wakacjach na fote malego 😂

Stary 2017-06-05, 12:43   #501
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewelinka kiedyś po prostu się tak nie badało dokładnie więc nie wychodziły takie wady.
Ja się np. teraz w ciąży dowiedziałam, że mam jakąś szparę w sercu ale to nie powód do zmartwień ani nawet obserwacji.
Pewnie wielu ludzi chodzi z "czyms" i nawet nie wiem o tego istnieniu

Cytat:
U mnie w szpitalu tez identycznie powiedziala polozna. Anestazjolodzy obrazili sie na porodowke. Co za kraj....
U mnie na genetycznych lekarz mowil ze maly moze.miec cos z serduszkiem, chyba szmery ale.mowil ze.to po.porodzie sie okaze. No i tez slysAlam ze to.przechodzim bede trzymac kciuki za Teoje malenstwo aby przeszlo

U Waszego synka tez będzie dobrze
Cytat:

Gratulacje obyś szybko doszła do siebie

ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 12:43   #502
paula.cw
Zakorzenienie

Vela o której masz jutro dokładnie wizytę? Musimy wiedzieć o której kciuki trzymać.
Za mnie proszę o 8 rano

Wracając wstąpiłam do KFC. Od początku ciąży nie byłam a głod mnie złapał to wzięłam bsmart i lody. Nie wiedziałam że takie dobre maja.

Byłam w Lidlu bo dzisiaj sporo fajnych rzeczy. Bardzo jestem zadowolona z zakupów.

Jerzykowi wzięłam spodenki - to planowałam. Body - nie planowałam. Ale materiał mi się podoba bardzo. Taki leciutki i przewiewny. I skarpetki bo mało mam takich małych.

I sobie kupiłam dwie spódnice maxi, dwie bokserki i dwie pary spodni. Spodnie są boskie. Ja latem bardzo lubię haremki. Po ciąży będą dobre bo są niskie więc brzuch nie zmienia rozmiaru 😀 i są z modalu. Uwielbiam ten materiał ale jest mało dostępny. Jak kiedyś pracowałam w sklepie z francuska moda to ciuchy z modalu były bardzo drogie a tu spodnie za 25 zł... Wszystkie ciuszki fajnie leżą o dziwo i są mega wygodne. Super bo już miałam ostatnio problem co na siebie włożyć 😁 i później na spacerki będzie pasowało.

I wrzucam zdjęcie dywanu. Jednak klasyka. Udany zakup bo za 100 zł a jest świeżo wyprany i wygląda jak nowy.
Jeszcze tylko ramka na zdjęcia i pokój będzie gotowy 😆😆

Koty go jak widać uwielbiają 😊1496662975435.jpg1496662983825.jpg

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
Stary 2017-06-05, 12:48   #503
pannaanna_87
Zakorzenienie

Paula super zakupy..dywan ekstra a ciuszki boskie.
Kciuki juz na jutro

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Spodenki dla malego boskie

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Pojade do lidla ale pewnie juz ich nie bedzie. Dostalam w sumie fajne krotkie spodenki od kuzynki..czekam na te z alliexpres no ale 😂

Stary 2017-06-05, 13:03   #504
avilka77
Raczkowanie

Tak córeczka Majunia

Stary 2017-06-05, 13:05   #505
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:

Az tak zle bylo? Jej az sie boje- do czego mi sie spieszy 😲
No ale oczywiscie GRATULACJE!😍😘 szybkiego powrotu do formy i niech malutka rosnie zdrowo!😘

Stary 2017-06-05, 13:05   #506
avilka77
Raczkowanie

Ten cewnik jest okropny

Stary 2017-06-05, 13:16   #507
monika860902
Zakorzenienie

Paula Ty to zawsze masz udane zakupy 😃 te spodenki dla malego fajne. Kurcze szkoda ze lidla nie mam.pod nosem bo bym sie wybrala. No ale coz.....moge tylko na Twoje zakupy popatrzec 😃
A te body i spodenki to pewnie rozm.62?

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Ten cewnik jest okropny

A ogólnie skurcze? Da sie przezyc bez wrzaskow?

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Ania Ty czekasz na spodenki a ja na hybrydy. Zamowilam 6 kolorow i juz sie nie moge doczekac. W pt.przyszedl mi tylko zolty bo byl od innego sprzedawcy. A i yak czekam juz 5 albo 6 tyg😩

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

A tak w ogole to padam. Szorowalam nasza ohydna bazerie. Jak maly sie urodzi to pewnie tatus zrobi inspekcje 😁

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-05, 13:28   #508
moniamm
Rozeznanie

Cytat:
Vela o której masz jutro dokładnie wizytę? Musimy wiedzieć o której kciuki trzymać.
Za mnie proszę o 8 rano

Wracając wstąpiłam do KFC. Od początku ciąży nie byłam a głod mnie złapał to wzięłam bsmart i lody. Nie wiedziałam że takie dobre maja.

Byłam w Lidlu bo dzisiaj sporo fajnych rzeczy. Bardzo jestem zadowolona z zakupów.

Jerzykowi wzięłam spodenki - to planowałam. Body - nie planowałam. Ale materiał mi się podoba bardzo. Taki leciutki i przewiewny. I skarpetki bo mało mam takich małych.

I sobie kupiłam dwie spódnice maxi, dwie bokserki i dwie pary spodni. Spodnie są boskie. Ja latem bardzo lubię haremki. Po ciąży będą dobre bo są niskie więc brzuch nie zmienia rozmiaru 😀 i są z modalu. Uwielbiam ten materiał ale jest mało dostępny. Jak kiedyś pracowałam w sklepie z francuska moda to ciuchy z modalu były bardzo drogie a tu spodnie za 25 zł... Wszystkie ciuszki fajnie leżą o dziwo i są mega wygodne. Super bo już miałam ostatnio problem co na siebie włożyć 😁 i później na spacerki będzie pasowało.

I wrzucam zdjęcie dywanu. Jednak klasyka. Udany zakup bo za 100 zł a jest świeżo wyprany i wygląda jak nowy.
Jeszcze tylko ramka na zdjęcia i pokój będzie gotowy 😆😆

Koty go jak widać uwielbiają 😊Załącznik 7096771Załącznik 7096776

Pokaz jeszcze te zakupy dla Cb fakt Ty zawsze na coś fajnego trafisz a potem taka seksi mamuska

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Ten cewnik jest okropny

Avilka szybko zleci i zapomnisz o bolu i meczarniach. A malutka na pewno słodka... jej usmiech Ci wszystko wynagrodzi

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Ale zazdroszcze tym ktore juz sa po i maja malenstwa przy sobie...

ja bylam oplewic troche truskawki. Na kolanach bo schylac sie to nie dam rady.. pozbieralam szpinak z ogrodka, rzodkiewke. A moj maz sie zmotywowal i sprzata kolo domu bo powiedzialam ze jak tego nie zrobi to po szpitalu nie wracam z mała do domu poki nie bedzie porządku i chyba sie przestraszyl ze mowie serio

Stary 2017-06-05, 13:31   #509
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:

Ooo jak slodko😍😁

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-05, 13:33   #510
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Paula super zakupy..dywan ekstra a ciuszki boskie.
Kciuki juz na jutro

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Spodenki dla malego boskie

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Pojade do lidla ale pewnie juz ich nie bedzie. Dostalam w sumie fajne krotkie spodenki od kuzynki..czekam na te z alliexpres no ale 😂

U mnie tych spodenek było dużo bardzo. W sumie bodziaków też. Ale bardzo mało takich małych rozmiarów. A letnich za bardzo na zapas nie ma co kupować bo jak zimą będą dobre to trochę słabo :P

Cytat:

To nie taka duża się wydaje Dobrze, że już po ale aż się boję tej opowieści

Cytat:

Wow to mega szybko. Szczęściara- rzadko się to zdarza

Cytat:
Paula Ty to zawsze masz udane zakupy 😃 te spodenki dla malego fajne. Kurcze szkoda ze lidla nie mam.pod nosem bo bym sie wybrala. No ale coz.....moge tylko na Twoje zakupy popatrzec 😃
A te body i spodenki to pewnie rozm.62?

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

A ogólnie skurcze? Da sie przezyc bez wrzaskow?

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Ania Ty czekasz na spodenki a ja na hybrydy. Zamowilam 6 kolorow i juz sie nie moge doczekac. W pt.przyszedl mi tylko zolty bo byl od innego sprzedawcy. A i yak czekam juz 5 albo 6 tyg😩

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

A tak w ogole to padam. Szorowalam nasza ohydna bazerie. Jak maly sie urodzi to pewnie tatus zrobi inspekcje 😁

Tak wszystko rozmiar 62/68 więc tak na 3 miesiące dopiero. Skarpetki to nie mam pojęcia jak te rozmiary działają- wzięłam najmniejsze 11-12 chyba.

Te babskie ciuchy teraz też są na prawdę fajne.

A propos hybryd to jedne które mam z allie trzymaja mi się jak żadne inne.

Oglądam ciąże z zaskoczenia :P

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości