|
|
#541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Hmmm, wielbicielka Hermesa i... szyprów? Można tak powiedzieć? To zupełne opposition do mnie pod każdym względem
Ale kolekcja jednoznacznie zarysowuje gust
|
#542 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zapachy wyjątkowe, każdy w jakiś sposób niezwykły. Ogródki, EDM, Kingdom, Alien, Agencior... Naprawdę skarby. A pudełka... Cudo! Mam pytanie o AA. Która to? Po kolorze wygląda na Figowca. I to raczej edt, niż edp, ale tu nie dam sobie nic uciąć, bo zdjęcie jest dość ciemne.
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Gwai, powiem tylko że zbieram szczękę z podłogi
![]() Aszku, masz bardzo piękną kolekcję i boską szkatułkę z hermesowymi flakonami, których Ci bardzo zazdroszczę
|
#544 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I śliczny kot ( ![]() Cytat:
![]() Jakie rozczulające zdjęcie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Większość zapachów przygarnęłabym z otwartymi ramionami (oczywiście Venezię, OI, Alchimie), poza tym mamy wiele wspólnych fascynacji, dlatego Twój zbiór tak bardzo mi sie podoba ![]() Cytat:
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#546 | |||
|
Rozeznanie
|
Moja kolekcja perfum - część IV
Figowiec, Sabbath ma rację EDT
Cytat:
![]() Wielbicielka Hermesa, T.Muglera i L'Artisanów. W tym ostatnim przypadku daleka droga przede mną ![]() Gdybym miała kolekcję wielkości Twojej, chyba dostałbym nakaz eksmisji z domu, he he he ! Imponujący zbiór ![]() Cytat:
![]() W kasetkach przechowuję zapachy, których w danym momencie nie używam, albo te, które chcę schować przed TŻ Idealnie się do tego nadają ![]() AA to Anisia Bella, uwielbiam delikatny słodki anyżek. Dokładnie taki jak w AA i... w małych białych ciasteczkach, które czasem kupuję ![]() Cytat:
Prawda, że Hermesy mają w sobie coś co je odróżnia i wyróżnia ? Jean-Claude Ellena tworzy cudeńka . No dobra, nie tylko on
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-05-02 o 01:09 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji EDYTUJ i MULTICYTOWANIE! |
|||
|
|
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
Camila1983
gwaihally Aszku73 Macie prześliczne kolekcje, bardzo Wam gratuluję. Piękne zapachy i butelki, z wielką przyjemnością je oglądałam |
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mala aktualizacja
![]() W odlewkach Dzongkha i Osmanthus od Aggie |
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
brakuje tylko malego Smoka, spi w torebce
![]() Gratis- senna Panna Wegeta dla Cioci Zuzi
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-05-03 o 15:28 |
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#552 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
mskladaczku, super kolekcja!!! gratuluję
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
mskładaczku-super kolekcja-Innocent, Dolce Vita mrrrr
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, piękna kolekcja, a Panna Vegeta to jak perełka w koronie
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Magdo-gratuluję świetnej kolekcji i wspaniałej Wegety
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Mskladaczku, świetna kolekcja - dodam, że łączy nas aż osiem zapachów i wiele masz takich, które ja też chciałabym mieć.
No i chora byłabym, gdybym nie zapytała o wersję edt Kingdom, bo wydaje mi się, że jedna z czerwonych flaszek to właśnie to, prawda...? Opiszesz, jak się ma do edp?
|
#557 | |
|
Rozeznanie
|
Moja kolekcja perfum - część IV
Super kolekcja
I czerwona, i kulista, i kanciata Fajne grupowe zdjęcia ![]() Cytat:
Ale przyznaję, najbardziej roztkliwiło mnie ostatnie zdjęcie Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-05-03 o 20:07 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji edytuj i multicytowanie |
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, Magduś, jedno z tych zdjęć jest straszne! To z DV! Przecież ona Ci się prawie kończy! Moja butelka też tak kiedyś będzie wyglądała...
![]() Piękna kolekcja na którymś zlocie zamawiam sobie Ciebie pachnącą Innocentem bo jestem bardzo ciekawa jak on się normalnie na ludziach rozwija, na mnie nigdy nie chciał być nawet chociaż trochę słodki
|
|
|
|
#559 |
|
rude jest piękne:)
|
Dawno nie zagladalam na ten watek ,a tu tyle wspanialosci.
Paulinka S ,Camila 1983 , Nefernefer 35 , Aggie ,Burn, Blue Summer , Bulba , Gwai, Aszku73- gratuluje pieknych kolekcji wiele buteleczek z tych kolekcji sama chcialbym miec Mskladaczku laczy nas Smok,Czarna Coco, DV, Samsara,Shalimar ale ostatnie zdjecie jest najpiekniejsze dziekuje slicznie
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 |
|
Wiedźma
|
Mskładaczku, napisałabym, że najpiękniejszy jest Twój psi skarb, ale kiedy spoglądam w smocze oko (edp!
) to sama nie wiem, co bym wybrała... Mój syn ma alergię na psią sierść, a na smocze wyziewy nie ma. ![]() A tak serio. Powiem Ci szczerze: Twoja kolekcja jest jedną z najbardziej zaskakująco odbieranych przeze mnie z wszystkich, jakie tu widziałam. A wiesz dlaczego? - Bo choć prawie żadnego ze składających się na nią zapachów nie mam, to wszystkie właściwie nie tylko podziwiam i doceniam, ale także lubię. Tak jak gdybyś ogarnęła całe moje zapachowe "pogranicze", do którego podchodzę czasem i to zawsze nieskutecznie. ![]() Takie wiesz... marzenia senne. Dziwne, nie? Ale kończąc już te dywagacje: Twoja kolekcja jest bezsprzecznie niezwykła, zawiera zapachy wielkie i kompletne, po prostu KOLEKCJA, nie jakieś zbiorowisko, czy nawet zbiór. No i zdjęcia. Świetne konstelacje flakonów.
|
#562 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nefernefer, Lynn, Paulinka_S, Golgie, Aggie, Aszku73 dziekuje pieknie
Cytat:
Cytat:
![]() EDT to nadal jest (klimat) Kingdom ![]() Cytat:
![]() Mnie tez ten ubytek DV przeraza To chyba jedyny zapach, ktory tak szybko mi sie 'ulatnia'... Planuje w najblizszym czasie zrobic zapas ![]() Nastepnym razem bede pachniec niewinnie, obiecuje ![]() Cytat:
![]() Wegol tradycyjnie ucalowany ![]() Cytat:
Rozumiem Cytat:
![]() Nigdy zbioru moich flaszek nie uwazalam za kolekcje, a juz napewno nie za KOLEKCJE. Zawsze mi sie wydawalo, ze to takie "od Sasa do lasa" jest
|
||||||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
MSkladaczku gratuluję pięknej kolekcji Podoba mi się to, że w zasadzie można tu znaleźć zapach na każdą okazję - coś intrygującego i zadziornego (np. Agent Provocateur), coś uwodzicielskiego i eleganckiego (np. Czarna Coco), coś lżejszego i świdrującego (Np. Coco Mademioselle), coś pazurzastego (np. Smok), coś rozleniwiającego, przytulnego (np. Cristobal), coś klasycznego (np. Prada), coś słodkiego i optymistycznego (np. Dolce Vita), coś sexownego, zmysłowego (np. Hypnotic Poison) itp. Bardzo ładny zbiór A czy ta mała, czerwona kuleczka między HP i Kingdom to Le Feu ?
|
|
#564 |
|
Przyczajenie
|
Moje aktualne zbiory
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
MARISPOSO - chyba jesteś moją zapachową siostrą! 3/4 z Twojej kolekcji to moje typy
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zaległości.
W tym wątku zatrzymałam sie na Burnowej kocinie pilnującej Demeterów, a tu zatrzęsienie nowych kolekcji, każda inna... Wybaczcie więc, ze tak pokrótce: Aggie- zestawienie niebanalnych swieżaków, z tak charakterystycznym dl aCiebie Angelique- Lilas z Messe Nefernefer- podoba mi sie z kolei zestawienie Aliena i Dune ujęło mnie zatrzęsienie miniatur Paulinki wesoła i większości kulista w formie ( te Britnejki) kolekcja Camili istne szaleństwo zapachowe u Gwaihally piekne Hermesowe pudełko u Aszku klasyczna i pięknie pokazana kolekcja Mskladaczka i urocza Marisposy gratuluję Wam wszystkim serdecznie
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim gratuluję niepowtarzalnych kolekcji
![]() a to zbiór mojego M, dołożyłam mu swój New Haarlem, bo czasem używa
|
|
|
|
#569 |
|
rude jest piękne:)
|
Mariposa swietna kolekcja gratuluje Taka swietna kolekcja bardzo charakterna i Zegna i Gucci PH i New Haarlem gratuluje
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję ciekawego zbioru z charakterem
Zazdraszczam NH
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

Ale kolekcja jednoznacznie zarysowuje gust