![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
Sarenka ja nie mam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Trzymam kciuki za ktg 💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Brydzia..mysle..ze jestesmy tego swiadome ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Mnie się coś pomidorza powiadomienia.
Nic mi się nie chce Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Normalnie jakbym wakacje miała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
Nic w nocy nie spałam. Hania jeszcze gorączkuje. Ma humor i o dziwo apetyt, ale jest taka biedniutka. O 13 mamy pediatrę.
Ja teraz czekam w kolejce do gin. Odebrałam wyniki i mam lekko podwyższone AST. Ciekawe co ona na to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Konto usunięte
|
A nie miała jakiejś szczepionki? Dzieci czasem mają gorączkę po szczepieniach i może ona wystąpić nawet do kilku dni po.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Rozeznanie
|
Witam sie przy śniadaniu... Dzis pozniej bo Córka nie poszła duo przedszkola. Cos Jej oczka ropieja więc obserwuje... No i tym sposobem pospalysmy...
Plam na dzis - pranie kolorowe - skąd ja mam tylec rzeczy do prania ze codziennie piore? - oplacic wszystkie rachunk. Ja sie tym zajmuje wiec jak pojde do szpitala to zeby nie bylo opóźnień, - musze skoczyc na poczte , mam do odebrania jakas przesylke- juz sie pogubilam co to moze byc - zakupy zapasy. Musze kupic wedline i mies zrobic dzisiaj szybki obiad a na jutro bede robic obiad jakis na dwa dni. Taki na jutro i na czwartek zeby Maz mial jak bede juz w szpitalu. Wczoraj Mu posegregowalam w szufladzie w zamrazarce jedzonko jakim maja sie ratować pod moja nieobecnosc. Chociaz spodziewam sie ze moja mama i tesciowa nie dadza Im zglodniec, Tylko z Corka to ja nie wiem ile dam rade ogarnac. Bo ostatnio ma faze ze wszystko jest na nie. Poki co sprzatam kuchnie... U Nas goraco... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
Jelonek a co ty? Daj znac co i jak..
![]() Kuzynka chce kase za ten lezaczek..trudno wysle..jak juz obiecalam..ale napisalam..ze tez w tesco sa w promo ale nie napisalam po ile.. Nie lubie takich sytuacji ale jestem slowna.. A ona raz chciała kase raz nie.. Kolyske tez dala na "chrzciny" chociaz odkupila od kogos za grosze.. Te lezaczki sa ponoc za 25 zl jakby ktoras chciala..ja jej place 50 a ona niby dala 150 ale wierzyc mi sie nie chce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Konto usunięte
|
U mnie pochmurno, ale może wyjdzie słońce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty po prostu jej napisz że w tesco są za 25zł więc wolisz kupić nowy i tyle ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- chociaż osobiście nie wierzę żebyś go gdzieś jeszcze znalazła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Hej😘
Vela ja tez sie wystraszylam jak zaczelam czytac Twoja przygode...wspolczuje. Tak jak Maja pisala pewnie przez plytki piscily te strupki. Ojj biedna. Ja bym na Twoim miejscu polozyla sie jednak w tym szpitalu. Bylabys pod obserwacja. Ania nie wiem z jakiej firmy masz ten bujaczek ale fiszer price moze kosztowac 150zl. Dziwna ta kuzynka ze tak zmienia zdanie. W ostatecznosci mozesz kupic w tesco a ten jej oddac😛 Jelonek co z Hania? Ojj dobrze ze ma apetyt. Ale w taka pogode tak sie doprawic... W sumie z dwojga złego lepiej teraz niz jak bedzie w domu maluszek. Sarenka Ty jestes mistrz organizacji😁 U nas tez sie chmurzy...nie lubie takiej pogody, ale wszystkim sie nie dogodzi😁 Wczoraj mi przywiezli nowa komode i znowu poukladalam ciuszki a dzisiaj mnie wszystko boli od schylania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7442362 6]Witajcie. Dziś znowu pobudka o 4.30. Sama się budzę tak wcześnie. Ale mam przynajmniej teraz troszkę ciszy. Od dziewiątej powtórka z wczoraj - hałas i kucie. Ale jeszcze tylko trzy dni. Wczoraj zlapalam w locie lekarza, więc dziś nie jadę na szpital, by pokazać wyniki lekarzowi. Dobry plus. Ja wolałabym SN ale wokół tak mnie wszyscy straszą że masakra. I mówią same najgorsze rzeczy że dla mnie poród to już jest w tym momencie horror. Mój mąż mnie uspokaja, ale on nie jest świadomy tego i nawet nie wie nic o etapach porodu. Eh. Nie przeczytał od czasu ciąży ani jednej informacji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mój by sam z siebie też nie przeczytał. Na szczęście jest szkoła rodzenia. Jak miałam rozdział dla taty w książce to też przeczytał. I miałam fajne filmiki o noszeniu dzieci to mu podeslalam i mówił wczoraj ze obejrzał. I na kocie noszenie ćwiczy 😆😆😆 ubaw mam bo swojego kota naprawdę jak dziecko traktuje. Instynkt tacierzynski 😊 Cytat:
Cytat:
Jestem już po kwalifikacji 😆 wstępnie zakwalifikowana. Bardzo przyjemnie było, położna bardzo miła. Z doula nie ma problemu. Na tym etapie to tylko infekcja by mnie mogła wykluczyć. I lepiej nie przenosić bi wtedy będę musiała do nich na ktg jeździć... Położna zaleciła już spacery i seks ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Konto usunięte
|
Mmona ale ty masz tych ubranek - ja nawet nie mam połowy z tego co ty masz. Też mam ogromną ochotę na piwo alkoholowe. Ale nie kupię, a te bezalkoholowe typu reds, karmi czy warka z dodatkami cytryny są paskudne i nigdy ich nie lubiłam. Będę musiała poczekać no chyba że jakaś firma wreszcie wyprodukuje zwykłe piwo bez cytryny i karmelu.
Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-06-06 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Aniu a napewno ten identyczny model jest po 25 zł?Ta promocja jest naprawdę jakaś mega. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Haha święta prawda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Konto usunięte
|
Ja również powiedziałabym co i jak z tym leżaczkiem i wołała kupić ten tańszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my kupiliśmy szafę ale miejsca i tak ciągle mało, myślę jeszcze nad komodami z ikei ![]() [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7443136 1]Mmona ale ty masz tych ubranek - ja nawet nie mam połowy z tego co ty masz. Też mam ogromną ochotę na piwo alkoholowe. Ale nie kupię, a te bezalkoholowe typu reds, karmi czy warka z dodatkami cytryny są paskudne i nigdy ich nie lubiłam. Będę musiała poczekać no chyba że jakaś firma wreszcie wyprodukuje zwykłe piwo bez cytryny i karmelu.[/QUOTE] bezalkoholowe typu reds warka itd i tak mają alkohol, reds to chyba nawet powyżej 4% warka 2% ![]() Typowo bezalkoholowe to Bavaria 0,0% są zwykłe i smakowe ![]() Ponoć do kupienia w auchan albo Carrefour - nie wiem nie sprawdzałam ![]() ![]() W pierwszej ciąży tż mi kupił jakieś dziwne piwo właśnie typowo 0,0 (nie bavaria) i było okropne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Zadomowienie
|
Wrocilam z ktg. Na badaniu mialam lekkie bole podbrzusza jednak nic takie sie nie zapisalo. Mala leniwa na badaniu byla, widocznie taka pora.
Polozna pomacala mi brzuch i mowi ze mala juz niziutko i brzuch tez. Te bole to chyba od przygotowywania sie do porodu. Takze chyba odpuszcze sobie ta dodatkowa wizyte u gina, jak TZ wstanie to z nim jeszcze porozmawiam. Mowila tez, ze brzuch mam juz nisko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Aaaa no i jeszcze Lech free 0,5%
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Kurcze ja mam schize z tymi saczacymi wodami😒 Co chwile mam jakas mokra plame na bieliznie i musze sie przebrac. Na noc zastosowalam lactovaginal wiec moze od tego... Jutro wizyta🙏 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
Brydzia tylko ja juz go mam w domu..eh .. Nic zaplace jej i tyle a pozniej jak zapyta to powiem.. W sumie jakies ciuszki tez mi dala za free..chociaz polowe z nich do nieczego sie nie nadaje
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- To jest lezaczek bright stars jakos tak..na ich stronie kosztuje teraz w promo 116 zl wiec moze w tesco sa jakieś bez firmowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Mmona piekna komoda i jaki porzadek..ja tylko dociskam nowe ciuszki. Hehe powoli miejsc brak ale mam od 56 do 68 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Vela i jaki byl teb radler..ja jak urodze..nakarmie to tez szklanke wypije 💪😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Paula super wieści to teraz nic tylko dzialac !! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Zadomowienie
|
Hej, mam stresa...
Chyba wczorajsze badanie u gin coś rozkręciło.. Boli mnie w podbrzuszu inaczej, mocniej... Brzuszek ciągle się spina... No i jakaś takaś dziwna jestem... nie wiem czy to stres czy co... Apetytu nie mam... ręce mi drżą... Gin wczoraj mówiła, że to kwestia następnych dni... rety, rety... mmona24 - piękna komoda... i mnogo tych ubranek ![]()
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2017-06-06 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
Migotek piwo bavaria smakuje jak piwo i ma 0.0 %
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie się obudziłam 😉 Musiałam odespać te wszystkie emocje z wczoraj i z dzisiejszego rana. Nie no rano to był koszmar, wyskoczyłam z łóżka jak poparzona, bo tej krwi było na prawdę dużo, 3 duże plamy i żywo czerwona.
Musiałam się w nocy albo podrapać albo przy przekręcaniu coś podrażnic, a że krew rozrzedzona to trysnęło. No i jak tu robić cesarkę jak mi z takich malutkich ranek tyle krwi poleciało ☹ Dziękuję w ogóle za troskę, pamięć i wszystkie rady 😘 Bardzo to miłe! Maja - narazie zostaje w domu. Poprosiłam położną aby przychodziła co drugi dzień posłuchać serduszka, będę się lepiej czuła jak mi sprawdzi tętno małej. W piątek powtarzam badania, i jeśli cokolwiek wyjdzie nie tak, albo ja poczuje się gorzej to kładę się w piątek do szpitala i już tam poczekam pewnie na rozwiązanie i swojego lekarza bo ma dyżur w poniedziałek. Na sms niestety nie odpisał tzn. w ogóle nie został doręczony więc pewnie nie wziął tego telefonu że sobą. Czekam... 4 dni mnie nie zbawia, a wiem po sobie że leżenie w szpitalu i czekanie na Bog wie co, nie za dobrze by na mnie wpłynęło. Ok, idę zjeść jakieś śniadanie i będę nadrabiać ☺ Trzymam kciuki za wszystkie KTG i wizyty dzisiaj!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
Maja to tak jak myslalam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Brydzia w rossmanie sa. Ja mialam ale smakuje jak szampan. Ale fajne wino bez alko dostalam ale to kuzynka kupila w jakies winiarni..jak takie... pol slodkie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Milvunia no to moze się cos rozkreci..nie stresuj sie..idz pod prysznic lub do wanny o zobaczymy czy przejdzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pannaanna_87 Czas edycji: 2017-06-06 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
Milvunia, może jest coś na rzeczy
![]() Ja muszę jutro powtórzyć to badanie, bo dziwne, że tylko to mam podwyższone. Szyjka zgładzona, rozwarcie na palec. Nie znam dnia ani godziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Konto usunięte
|
Właśnie się dowiedziałam że musimy jeszcze nowy kompakt do WC kupić - bo nasz nie ma poziomego odpływu i go nie podłączą pod nową rurę. Coś czuję że chyba po porodzie zrobimy przymusowy gruntowny remont łazienki. A teraz to tylko by WC działało i by woda była.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.