![]() |
#691 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
Dziewczyny a może zrobimy jakiś wątek porad moje niemowlę? Boję się że ja tych waszych wszystkich rad nie spamiętam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
A kurczenie się macicy przy cc jest takie bolesne. Dziś dostałam śmiesznego SMS od brata i się zapomniałam i zaśmiałem to był taki ból ze mnie załamał
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za zyczenia😘 po slubie jestesmy 3 lata, a dzis osma rocznica zwiazku😉 po slubie przestalismy ja obchodzic dlatego bylam zdziwiona ze maz pamietal😁 dostalam kwiatki a po egzaminie mnie zabral do resto na obiad😍 moj kochany😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#695 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie skończyłam myć podłogi z tego pyłu. Wszędzie go pełno. Mąż poszedł do marketów na poszukiwania WC(kompaktu) ciekawe co i czy w ogóle kupi coś dziś. Fajnie by było - bo jutro panowie będą montować i fajnie byłoby mieć nowy już. Starego nie mogą podłączyć do nowych rur.
Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-06-06 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#697 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
Avilka, kurcze... wyslij meza zeby pogadal z kim trzeba. Ty slaba jestes wiec nalezy Ci sie pomoc.
Nie wyobrazam sobie zeby polozne mialy kobiete po cc w d.. Domagaj sie swoich praw Kochana! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Ja zmoim mężem jestem 5 lat, 2 po ślubie. Znamy się z 18 ^^
Kącik porad by się przydał hihihi Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avilka kurcze co to za szpital?! Moze taka zmiana sie trafila, a teraz na nocke przyjda inne. Przeciez wiadomo ze jestes wyczerpana po cc, zwlaszcza ze porod trwal tak dlugo...musisz sie zregenerowac. Nie miej pretensji do siebie. Jak masz watpliwosci czy z mala jest ok to to zglos. Sama jestes na sali? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie zjadlam mala paczke oreo ktora mialam...do porodu..pierwszy raz je jadlam..sa pyszne a syb tak cos wystawia kolk pepka teraz ze az kwicze z bolu..wystawil i tak trzymal..gorzej niz na tym filmie co wrzucilam..zastanawiam się czy to nogi czy co..go glowka nisko..z lewej strony komo glowki czuje jakby raczki a po prawej stronie obok pepka takie duze części ciala.. To jak on jest ulozony to je nie wiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Monia cudna ta poduszka.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Tunia a co to oznacza..ze jest niedojrzaly..cos zlego? To jakby psiknal albo wlasnie doroslemu jak się sni ze spada to sie tak otrzepuje i budzi. Migotek potem bedziemy w watku odchowalni wiec tam beda wszystkie rady.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do kolek to chyba jednak nie one tylko poprostu jakieś bóle brzuszka i wzdęcia Mohijto tez bym się napiła ![]() Cytat:
Może niech mąż coś podziała i porozmawia z kimś Cytat:
![]() Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Avilka bardzo mnie NIE pocieszasz hehe ale ogolnie cyba obkurczanie boli niezależnie od porodu. Ja tam bede brala jakby co apap
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Sorka za te bledy ale tel nie nadaza za moimi palcami 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Teraz znowu maly mnie gmyra przy bozenie..prady szyjki i pecherz..za chwilę znowu gorka kolo pepka.. Eh nie strasz Ewelinka niech posiedzi..ewentualnie czwartek bo chyba moj gin ma dyzur 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do meza sie śmieje ze specjalnie urodze w sobote bo jedzie na zawody i go nie ma pol dnia a mi to nie za bardzo sie podoba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba taką opaskę też małej kupię ![]() Cytat:
![]() Dzidzię zbroiliśmy zaraz po ślubie w podróży poślubnej :P Mąż wierzył, że się uda... a mi się zdawało, że będziemy się starać i starać :P Cytat:
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7444695 6]Ja właśnie skończyłam myć podłogi z tego pyłu. Wszędzie go pełno. Mąż poszedł do marketów na poszukiwania WC(kompaktu) ciekawe co i czy w ogóle kupi coś dziś. Fajnie by było - bo jutro panowie będą montować i fajnie byłoby mieć nowy już. Starego nie mogą podłączyć do nowych rur.[/QUOTE] To ja u rodziców a mąż sam w mieszkaniu remont robi... Z jednej strony super, bo ten syf, hałasy mnie ominą... z drugiej... on wszystko sam wybiera i decyduje ![]() ![]() No i wiem, że wątek to super źródło wiedzy i miejsce na pogaduchy ![]() Zniknęłam, bo miałam straszne doły w pewnym momencie... Ciągle tylko płakałam, zero sił na siedzenie w necie itd... Hormony czy depresja... nie wiem... Teraz całe szczęscie lepiej...
![]() |
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie mały też ciągle gmera z lewej strony, ale czego on tam szuka? Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#707 |
Konto usunięte
|
No ja nie mogę pojechać teraz ani do teściów, ani do rodziców ani do siostry -bo musiałabym wszystkie rzeczy do porodu zabierać - nie mówię już o trudnościach dojechania w razie co do szpitala.
na razie wygląda to na dzień dzisiejszy troszkę gorzej jak w załączniku, bo zdjęcie z wczoraj. Ze względu na czas niekorzystny tej całej wymiany - remont pozostały, czyli wykończenia (kładzenie nowych płytek, zakrywanie rur) zostawiamy na lipiec/sierpien. Teraz nie mamy jak sobie tego zrobić, mamy ważniejsze sprawy - wysprzątanie przed narodzinami mieszkania z tego syfu. A było już tak czysto ![]() Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-06-06 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Milvunia to juz nas nie opuszczaj.
![]() Tunia to spoko...teraz znowu spokój ale brzuch mnie boli po tym jego wyginaniu sie i trzepotaniu W ogole co chwile chodze i cos podjadam .... 😒 Migotek wspolczuje wam teraz tego remontu :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pannaanna_87 Czas edycji: 2017-06-06 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Konto usunięte
|
Poszło by szybciej i już byłoby po sprawie, gdyby nie dwójka lokatorów która nie wyraża zgody i nie życzy sobie remontu - więc wszystko się poprzesuwało na czerwiec. Masakra jak ludzie utrudniają innym życie i pracę.
Z jednej strony to dobrze, bo będzie zrobione a ja nie myślę ciągle o porodzie, tylko o tym co musimy w domu zrobić, a z drugiej chciałabym mieć możliwość wykąpania się w pięknej łazience po trudach porodu ![]() Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-06-06 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avilka - przykro mi z powodu twojej sytuacji. Poproś kochana o pomoc, bo się zamęczysz. Ja obkurczania macicy nie czulam po SN w ogóle, a teraz po cc ze 2 skurcze ale takie Średnio bolesne, za to kaszlnąc w pierwsze 2 dni to była masakra ze względu na ranę.
![]() |
![]() |
#712 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
No to jest jakies pocieszenie. Czekałam caly dzien na burze..dopiero dotarla..
No to zobaczymy..jak się bedzie kurczyc..najwyzej bede na lekach..dosc juz meczenia się. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Do mnie burza ma dojść za godzinę a cały dzień czuje jak jest duszno...
Tak sobie pomyślałam, ze zaraz u lipcowek sie zacznie... część już za chwile będzie donoszona Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Vanesska 13..a 12 jade do szpita chyba ze Miki zechce szybciej 😄
Tunia i tak sie dziwie..ze jeszcze nie zaczely..my od 1 maja zaczelysmy hehe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
I teraz nas zaczną wyprzedzać hahaha
Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#718 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Ma być chłodniej 2 dni i znowu upały
Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.