|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ja wlasnie sie obudzilam i wizazuje, weekend faajanie mija,pogoda wczoraj piekna,pojechalismy z TZ na fajny spacer nad jeziorko. Potem dirneczki w sloneczku na ogrodzie i duuzo zimnego arbuza z truskawkami niedlugo planuje wstac i upiec swieze buleczki(juz takie kupne tylko nieupieczone) i zrobis jakies kanapki i jedzemy na wycieczke znowu Jutro mam wolne bo u nas dlugi weeknd milego dnia wam zycze!
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Pusto tu ostatnio,no ale rozumiem,że korzystacie z weekendu wolnego ja jeszcze będę leniuchowała jutro i pojutrze,bo matury w szkołach,więc nie mam zajęć przez dwa dni Pogoda nie dopisała niestety,ale nie martwię się,ważne,żeby nie padało,bo nie znoszę jak mi się rozwalają włosy podczas deszczu![]() Jabłuszko - Cieszę się,że miałaś udany wyjazd U mnie wczoraj dzień super,dzisiaj mam nadzieję,że również będzie fajny Umówiłam się z siostrą,że skoczymy na naleśnika w ramach obiadu (i poplotkujemy sobie ),a potem jadę do TŻ-ta![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ewuś... Hmmm Kolega fajny, wypad udany Czyżby zapowiadało się coś więcej ? Jeśli byś tego chciała to Ci zyczę aby się tak stało Milciu, to super, że wypad się udał, zaraz wejde na n-k obejrzeć fotki ![]() ![]() Jabłuszko ! Naprawde mogę się z Tobą zabrać ? Kurde Kochana moja Ty wiesz, że mnie kusisz, jak nie tym abym pojechała do Ciebie nad morze to z Toba w góry... Kurde jeszcze kiedyś naprawde pojade i będziesz załowała Bardzo się cieszę, że udało Ci się spędzić super majówke naprawde super i zazdroszcze i tego, że było fajnie i tego, że schudłaś, a swoją drogą, to coś w tym jest, że im mniej się na coś spinamy i do czegoś dążymy to to samo przychodzi... :c mok: A co do Ustki to... Mam z tym miejscem piękne wspomnienia... Chyba zbyt piekne ![]() ![]() Schism ja takie sny miałam przed testami gimnazjalnymi, ale u mnie były one chyba dlatego, że... zaspałam na próbne - jak człowiek chce to potrafi Ale mam nadzieję, że Ty nie zaspisz i co więcej świetnie Ci pójdzie jutro ![]() Agolku ajjj, ale masz fajnie z tym zwiedzaniem ![]() Ojjj dziewczynki, wczorajszy dzien minął... śmiesznie ![]() Grill zaczął się po 15, ale ja poszłam na niego dopiero koło 16. Słońce swieciło, że hohhohooo ! (Tylko nie myslcie że alkoholiczka ze mnie ) Wypiłam sobie piwko, potem wino (wytrawne ), potem wódke, piwo i tak w kółko (tyle, że bez wina ) i to wszystko na tym słońcu A czułam się świetnie, nic mi nie bylo Śmiać mi się tylko chciało, jak rodzice z przerażaniem patrzyli na to gdy do wszystko mieszalam I jeszcze najzabawniejsze było jak chcieli mi zrobić znajomi drinka, a ja do nich "Ja nie chce, wole czystą i coś do popitki" rodzice padli ![]() Ojjj raz mogła się zdarzyć taka imprezka %% ^^ W kazdym razie bawiłam sie dobrze i oczywiście kulturalnie ![]() A teraz życzę udanej niedzieli ciche plotkary
|
|
#3124 |
|
♥
|
Witam
![]() oj ostatnio mniej tutaj pisze heh dzisiaj nauka znow bedzie ale to wieczorkiem bo za chwile trening kilka rzeczy i z bratem umówiłam sie i jedziemy na zakupy i przy okazji kupimy prezent dla jego dziewczyny na 18 ostatnio mam bardzo dobry kontakt z bratem Wczoraj znowu byłam na działce a najbardziej cieszy mnie to ze sa juz małe efekty mojego odchudzania tamonita oo to widze ze ładnie sie wczoraj bawiłas
|
|
|
|
#3125 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotki piękne )Cytat:
bardzo się cieszę że weekend masz udany Cytat:
oby tak było Cytat:
Cytat:
niezłe z Ciebie ziółko super że się dobrze bawiłaś ![]() Cytat:
i udanych zakupów ![]() witajcie Kochane dzień zapowiada się bez większych atrakcji, ale może i dobrze bo nadmiar ich ostatnio miałam zabiorę się w końcu za jakieś tłumaczenie no i wracam do Katowic po południu, bo jutro uczelnia i praca ![]() miłej niedzieli
|
||||||
|
|
|
#3126 | |||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
hej hooo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na szczęście odbyło się bez takich "przebojów", u Ciebie też na pewno pójdzie wszystko dobrze, w końcu wszystkie będziemy kciuki mocno zaciskać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji ![]() Cytat:
To chyba wiosenno-letnia energia już zawitała ![]() Cytat:
Ale już takim wyjazdem pewnie porządnie kondychę poprawiłaś :PCytat:
![]() Miłego wycieczkowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hehe Jak to mówią: "lepiej coś zrobić i później żałować niż żałować, że się tego nie zrobiło" więc podtrzymuję moje propozycje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() padłam ![]() ale skoro bawiłaś się dobrze to wszystko super, a skoro kulturalnie to szacun Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyspałam się choć spałam krócej niż zazwyczaj, słoneczko świeci, aż chce się gdzieś wyjść Stety-niestety zanim wpadnie rowerek albo spacer będę musiała odbębnić zakupy, bo lodówka świeci pustkami^^ Mam jeszcze coś tam do zrobienia na jutrzejsze zajęcia, ale za to zabiorę się wieczorem, a co ![]() Teraz tylko 3dni zajęć, bo czwartek i piątek z racji jakiejś konferencji organizowanej przez nasz wydział będą wolne Czyli kolejny długi weekend się szykujeBuziaki i miłego dnia życzę
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Życie nadal leży i kwiczy, zawalona książkami 24h na dobę marnie próbuję podwyższyć ilość wiadomości w moim antymózgu - wpadłam tylko pożyczyć miłego dzionka
.Have nice sunday kobitki |
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane
błagam! trzymajcie jutro kciuki!
|
#3129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() się wie kochana, się wie ![]() ![]() ![]()
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3131 |
|
Zadomowienie
|
Heyah w ten cudnie słoneczny niedzielny wieczór^^
Tsaa już jutro chwila prawdy Się okaże ile zapamiętało się w przeciągu 3 lat ![]() Generalnie staram się powoli podchodzić do tego na luzie. Będzie git,a ile śmiechu po latach. Znowuż relaksowałam się tym razem na spacerze w Sopocie, wreszcie kupiłam kilka zapasowych długopisów w tym jeden z króliczkiem Playboya z Empiku, a nuż ... Szyja latała mi dookoła głowy,jak zwykle zresztą. ![]() W domu atmosfera burzowa. Non-stop przepierki z matką ,głównie na temat przyszłego leczenia, teksty typu:[...]Zachciało Ci się matury w tym roku ,a lekarze kazali jak najszybciej jechać bo zagrożenie jest.' , czy "twoja to wina,że po lataniu na randki sie do ciebie żaden nie odzywa" Na domiar tego przyjaciółka dzwoniła ze złośliwymi wyrazami współczucia,żebym wytrzymała pisanie na jednej sali z panem... Plus przechwałki jak to jej się w "uczuciach" bosko układa o.O E tam co się będę na ludzkie postawy oglądała, trza iść na przekór dumnie do przodu,ot co ![]() Miłego wieczoru, no i powodzenia jutro,tym wszystkim ,które.... Damy radę |
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Schizm-wzajemnie! A ludźmi się nie przejmuj - gupie klamki i nazgule i tyle xD
edit: aaaaaa! połknęłam kożuch od mleka!
|
#3133 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam cały tydzień naukowo-pracujący, łącznie z weekendem Cytat:
kciuki będą wielkie jak mur Chiński a Ty co? pisz co słychać, a nie minki stroisz ![]() Cytat:
jasne że dacie radę przepraszam, ale ![]() ale dziś pogoda paskudna mam nadzieję ze jutro będzie lepiej bo mam ulotki nic nie przetłumaczyłam, za to zaczęłam planować wydatki na maj i coś mi się wydaje że będę musiała napaść na bank moje zachcianki kosmetyczne plus Juwenalia, to mnie zniszczy |
||||
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z domu. Tam nawet nie mam internetu na tym smoku domowym
Zrobiłam zakupy Jeansy z 36 rozmiaru zeszły na 33/32
|
#3135 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
padłam ![]() ![]() Cytat:
malinko - ![]() ![]() ![]() odezwijże się do nas ![]() EDIT - o, odezwałaś się Ładnie pojechałaś z tymi spodniami, znowu będzie megazwężanie^^Kochane Maturzystki - jutro już od rana będę ostro kciuki za Was zaciskać - postarajcie się nie denerwować (wiem, że to trudne, ale jak już wejdziecie z innymi na salę to stres powinien pójść do diabła^^), wierzę, że dacie radę ![]() ![]() ![]() Zakupy zrobiłam, byłam na rowerze, a później jeszcze poćwiczyłam trochę także spożytkowałam nadmiar energii i teraz czuję przyjemne zmęczenie Mam nadzieję, że szybko zasnę bo jutro pobudka o nieznośnej 5.00! O tej porze to się powinno spać chodzić, a nie wstawać![]() Siup pod prysznic i do łóżeczka ![]() Buźka, miłych snów
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zwężać tylko stare trzea będzie czyli jakies 20 par w tym 10 jeansów rybaczkó długich itp i 10 materiałowych matko ile spodni a teraz kupiłam dwie pary własnie jedna 33 druga 32 i bluze zółto- czarną takie delikatne pastelowe kolory na polarze patrzyłam za nowymi rolkami i normalnie szok cenowy od 300 w górę. myslałam ze sie w 200 zamknę PS. dziewczyny znacie jakieś dobre "combo" witaminowe coś w stylu Centrum itp? Ale z tego co widzę to i tak będe magnez i skrzyp kupowac osobno. Bo od kiedy biorę Mg to nie mam skruczy i nie "skacze " mi powieka. Kurcze szukam czegoś niedrogiego a dobrego ![]() PPS. ja też trzymam kciuki
|
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeeeeestem
Melduje sie, ze wrocilam cala i zdrowa Gorki pozaliczane pieszo i rowerowo, w zaleznosci od checi i sił bylo swietnie, tylko szkoda ze tak krotko... Oby nastepna wycieczka GDZIES byla jak najszybciej, bo juz tesknie... ![]() a teraz padam i zmykam spac.. ![]() pozdrawiam Was
|
#3138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic nie zrobiłam gadałam cały wieczór z "kolegą" na gg ![]() miłych snów Laseczki |
|||
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego maturzystki
!Malinka - nie chciała byś się tak podzielić ze spodniami? Bo ja mam 4pary a z tego dwoje jeszcze pamięta czasy podstawówki... ...cho dzą mi po głowie zakupy, ma kto czas i forsę do zapożyczenia ?Nefre - powaliłaś z tym kożuchem .Ewusia - jak się miło gawędziło, to chyba nie tak źle, że zero roboty .Gujana - gratuluję udanego wyjazdu .Zmykam jeszcze do nauki, jakoś po dniu łez i snu kiedy pierwszy raz się pozbierałam o 18 się w końcu dokopałam przynajmniej do 5zakresów i powtarzania tego co olałam wczorej ...cie kawe przy którym zakresie se pójdzie humor w las ...Miłej nocki i udanego poniedziałku kobitki !
|
|
|
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie tylko matko obsesja butowa mi się włącza ![]() ![]() Cytat:
a kasy ja też na debecie bo stypendium za 3 ms nie przyszło jeszcze no i jeszcze nie dostałam tego do pożyczyłam ludziom, potem będę szaleć ![]() Miłego
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
Maturzystki czekamy na relacje
I oczywiscie mocno trzymamy kciuki ![]() ![]()
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia wszystkim maturzystkom
|
|
|
|
#3143 |
|
♥
|
ja równiez trzymam mooocno kciuki
![]() enex w której jestes klasie ? |
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
hm, jesli dobrze pamietam enex studiuje medycyne Wielkie kciukasy za wszystkie maturzystki!!!
|
#3145 |
|
♥
|
ooo
ja tez mam zamiar isc na medycyne - tyle az nauki pociesz mnie tylko fakt ze enex ma praktycznie same 6 a ja az takich ocen nie musze miec |
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Powiem Ci szczerze, że było nieźle ![]() Cytat:
ja zupełnie nie rozumiem czemu się ze mnie smiejecie ![]() ![]() ![]() [btw. widzę, że się nie spodziewałyście takiej Moniki ] Nefruś ! Padłam ![]() Malinko super, że rozmiar spodni zmieniłaś W sumie znam ten ból bo u mnie tez 4-5 numerów w dół spodnie poleciały i wszystko zmienic musiałam Ale wiesz Nie ubolewam ![]() KOHANYM MATURZYSTKĄ ŻYCZĘ POWODZENIA I JUŻ OD RANA MOCNO TRZYMAM KCIUKI
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
dolaczam sie do zyczen
![]() :kc iuki:Cytat:
Mi poki co 1 i to nie w te strone![]() dziewczyny, ja przed chwila stanelam na wage a tam 56kg jasna cholera,za przeproszeniem,co sie dzieje! nie jem duzo,cwicze,fakt ze dodalam wegli troche (ciemne pieczywo 2 razy w tyg,dalej zero ryzu,kasz itp) bo lekarz kazal wrzucic troche w zwiazku z okresem. Okres dostalam ale nie chce sie roztyc..Nie wiem teraz co robic za bardzo..Boje sie,ze jak zaczne sie odchudzac to znowu mi zaniknie okres a tyle lat ''walczylam'' zeby bylo ok. Nie moge sobie pozwolic na branie lekow znowu bo chcialabym sie zaczac starac o dziecko za rok moze..wracam chyba na plaze, biore ThermLIneII, skromniejsze kolacje i nie wiem co jeszcze.. Alez zla jestem dzis...a mam wolny dzien, piekna pogoda a ja tu sie uzalam nad soba ![]() planuje zrobic dzis male oczyszczanie po tym majowym weekendzie(troche alko i grilla wpadlo), dzis na herbatkach, arbuzie i warzywkach gotowanych. Od jutra plaza. Zobaczymy jak bedzie.. pojade nidlugo na spacer nad jeziorko,wezme ksiazke i polaze troche.. milego dnia.
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Anniaa - trzeci rok na lekarskim
. A szósteczki...oj jakoś tak wyszło, raz dopiero za drugim podejściem, raz się za mnie wstawili koledzy, że żal by było psuć, choć w sumie jeden niecelujący też jest, więc znowu aż taka hiper to nie jestem . A teraz to się szczerze po prostu zadowolę zdaniem za pierwszym razem . Aniu u ciebie teraz matura czy jak? Bo chyba przeoczyłam gdzieś ...A studia gdzie planujesz?Gujana - dobrze pamiętasz .Wpadłam na chwilę, dopiero co przyjechałam na akademik, za godzinę wybywam na obiad i do szpitala, mamy dziś z tym samym "miłym" panem zajęcia co w zeszłym tygodniu... . Koooocham internistyczny, koooocham internistyczny, koooocham...autosugescjo działajKobitki jak tam u was poszły matury? Już ktoś po ?
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po - musiałam skracac wypracowanie, bo mi miejsca zabrakło
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Maturzystkom
![]() ![]() Edit: Nefre na pewno miło się rozczarujesz w dniu ogłaszania wyników
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

Spóźnione sto lat dla niego
No i równie bardzo gratuluję sukcesów w pracy ciesze sie strasznie, że wszystko dobrze poszło
) No i tak sie dotleniłam, że ho ho 
Ja dzis siedze w domku, musze sie wyspac w koncu^^

Hmmm Kolega fajny, wypad udany 

rodzice padli 

fotki piękne 

. Koooocham internistyczny, koooocham internistyczny, koooocham...autosugescjo działaj