Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-04, 08:58   #3121
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
agolku, gratuluję TZ, super prezent Ci sprawił Spóźnione sto lat dla niego No i równie bardzo gratuluję sukcesów w pracy ciesze sie strasznie, że wszystko dobrze poszło
btw. widze, ze podobnie mamy urodzinki - ja jestem z 13 czerwca

dziekuje tez jestes Blizniaczek , faaajnie wszystkie blizniaki sa fajne

Echhhhhh, majówka baaaardzo udana Może nie wypoczęłam w sensie fizycznym bo nocami było zimno, nie było ciepłej wody i było więcej ludu niż łóżek wiec sie gnieździlismy po kilka osob w jednym^^ Ale takie sa uroki wyjazdow - psychicznie odpoczelam bardzo - okolica piekna, ludzie sprawdzeni, jedzonko pyszne, muzyczka, taniec i spiew i ogolnie duuużo śmiechu Ciesze sie, ze pojechalam; po sesji planujemy powtorzyc wyjazd

uwielbiam takie wyjazdy jak towarzystwo dopisuje to nic wiecej nie trzeba. Ciesze sie,ze wypoczelas.

wrocilam wczoraj wieczorem i od razu padłam^^ A dzis na caly dzien pojechalam z rodzicami do Ustki nad morze - to taka tradycja, zawsze w maju tam jeździmy; kiedys mielismy tam rodzinke (niestety juz poumierali ładnych pare lat temu) No i tak sie dotleniłam, że ho ho

nie bylam w Ustce jeszcze, ale ma postawnowienie ze jak wroce z UK to bede jezdzic po Polsce bo do tej pory sporo miejsc na swiecie widzialam a Polska jakos pozostala ''nietknieta''.

W ogole jadłam co chciałam totalnie, wręcz czułam sie przejedzona, a schudłam ciuchy na mnie bardziej wiszą i weszłam w spodnie, w ktore nie wchodziłam od niepamiętnych czasow i juz byłam pogodzona z tym, ze sie w nie nie zmieszcze

Jednym słowem: czadddd

super! tez bym chciala ja tez jakos na ten weekend sie objadam. To jakas pizza, troche lodow, troche %. Obym tez schudla

Buziaki dla Was i miłego wieczorku Ja dzis siedze w domku, musze sie wyspac w koncu^^
dzien dobry wszystkim obecnym i nieobecnym

ja wlasnie sie obudzilam i wizazuje, weekend faajanie mija,pogoda wczoraj piekna,pojechalismy z TZ na fajny spacer nad jeziorko. Potem dirneczki w sloneczku na ogrodzie i duuzo zimnego arbuza z truskawkami

niedlugo planuje wstac i upiec swieze buleczki(juz takie kupne tylko nieupieczone) i zrobis jakies kanapki i jedzemy na wycieczke znowu pojedziemy do Stirling na ten monument Wallace'a (chyba tak sie pisze,wiecie tego co go Mel Gibson gral w Braveheart), a potem pozwiedzac okolice.

Jutro mam wolne bo u nas dlugi weeknd

milego dnia wam zycze!
Stary 2008-05-04, 09:43   #3122
agness51
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Pusto tu ostatnio,no ale rozumiem,że korzystacie z weekendu wolnego ja jeszcze będę leniuchowała jutro i pojutrze,bo matury w szkołach,więc nie mam zajęć przez dwa dni Pogoda nie dopisała niestety,ale nie martwię się,ważne,żeby nie padało,bo nie znoszę jak mi się rozwalają włosy podczas deszczu

Jabłuszko - Cieszę się,że miałaś udany wyjazd

U mnie wczoraj dzień super,dzisiaj mam nadzieję,że również będzie fajny Umówiłam się z siostrą,że skoczymy na naleśnika w ramach obiadu (i poplotkujemy sobie ),a potem jadę do TŻ-ta

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 10:04   #3123
tamonita
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ewuś... Hmmm Kolega fajny, wypad udany Czyżby zapowiadało się coś więcej ? Jeśli byś tego chciała to Ci zyczę aby się tak stało
Milciu, to super, że wypad się udał, zaraz wejde na n-k obejrzeć fotki A co do wypadu w góry, to wiesz... miałabym do pokonania pół Polski, rodzice chyba by się zamartwili o mnie, a zresztą aby jechać, to fakt 18 lat mieć nie trzeba, ale jakąś fajną grupke osób tak, a z tym gorzej...
Jabłuszko ! Naprawde mogę się z Tobą zabrać ? Kurde Kochana moja Ty wiesz, że mnie kusisz, jak nie tym abym pojechała do Ciebie nad morze to z Toba w góry... Kurde jeszcze kiedyś naprawde pojade i będziesz załowała Bardzo się cieszę, że udało Ci się spędzić super majówke naprawde super i zazdroszcze i tego, że było fajnie i tego, że schudłaś, a swoją drogą, to coś w tym jest, że im mniej się na coś spinamy i do czegoś dążymy to to samo przychodzi...:c mok: A co do Ustki to... Mam z tym miejscem piękne wspomnienia... Chyba zbyt piekne
Schism ja takie sny miałam przed testami gimnazjalnymi, ale u mnie były one chyba dlatego, że... zaspałam na próbne wpadłam w ostatnim momencie na sale, a do szkoły (pół miasta) dobiegłam w 5 minut - jak człowiek chce to potrafi Ale mam nadzieję, że Ty nie zaspisz i co więcej świetnie Ci pójdzie jutro Będe mocno kciuki trzymała
Agolku ajjj, ale masz fajnie z tym zwiedzaniem Baw się dobrze

Ojjj dziewczynki, wczorajszy dzien minął... śmiesznie
Grill zaczął się po 15, ale ja poszłam na niego dopiero koło 16. Słońce swieciło, że hohhohooo ! (Tylko nie myslcie że alkoholiczka ze mnie ) Wypiłam sobie piwko, potem wino (wytrawne ), potem wódke, piwo i tak w kółko (tyle, że bez wina ) i to wszystko na tym słońcu A czułam się świetnie, nic mi nie bylo Śmiać mi się tylko chciało, jak rodzice z przerażaniem patrzyli na to gdy do wszystko mieszalam I jeszcze najzabawniejsze było jak chcieli mi zrobić znajomi drinka, a ja do nich "Ja nie chce, wole czystą i coś do popitki" rodzice padli
Ojjj raz mogła się zdarzyć taka imprezka %% ^^ W kazdym razie bawiłam sie dobrze i oczywiście kulturalnie

A teraz życzę udanej niedzieli ciche plotkary
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 10:07   #3124
anniaa

Witam
oj ostatnio mniej tutaj pisze heh dzisiaj nauka znow bedzie ale to wieczorkiem bo za chwile trening kilka rzeczy i z bratem umówiłam sie i jedziemy na zakupy i przy okazji kupimy prezent dla jego dziewczyny na 18 ostatnio mam bardzo dobry kontakt z bratem
Wczoraj znowu byłam na działce
a najbardziej cieszy mnie to ze sa juz małe efekty mojego odchudzania i ze trzymam tą diete w 100% nic narazie mam baaardzo silna wole oby tak dalej. mimo ze cały czas wypady wszedzie pełno pokus a ja nic ;D

tamonita oo to widze ze ładnie sie wczoraj bawiłas

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 11:14   #3125
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

No niestety podczas wspinania się byłam taka padnięta, że nie miałam siły fotek cykać A podczas schodzenia taka skupiona, żeby położyć noge tam gdzie trzeba, że tych fotek jest dosyć mało Dawno nie byłam w górach i mi kondycja spadła
rozumiem Cię doskonale, nieźle można się zmęczyć podczas takiego wędrowania fotki piękne (dobrze że NK jest tak blisko )
Cytat:

Mam nadzieje, że z kolegą się ułoży tak po Twojej myśli

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim obecnym i nieobecnym

ja wlasnie sie obudzilam i wizazuje, weekend faajanie mija,pogoda wczoraj piekna,pojechalismy z TZ na fajny spacer nad jeziorko. Potem dirneczki w sloneczku na ogrodzie i duuzo zimnego arbuza z truskawkami

niedlugo planuje wstac i upiec swieze buleczki(juz takie kupne tylko nieupieczone) i zrobis jakies kanapki i jedzemy na wycieczke znowu pojedziemy do Stirling na ten monument Wallace'a (chyba tak sie pisze,wiecie tego co go Mel Gibson gral w Braveheart), a potem pozwiedzac okolice.
udanego wypadu bardzo się cieszę że weekend masz udany

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

U mnie wczoraj dzień super,dzisiaj mam nadzieję,że również będzie fajny Umówiłam się z siostrą,że skoczymy na naleśnika w ramach obiadu (i poplotkujemy sobie ),a potem jadę do TŻ-ta
to widze ze dzień się miło zapowiada oby tak było

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Ewuś... Hmmm Kolega fajny, wypad udany Czyżby zapowiadało się coś więcej ? Jeśli byś tego chciała to Ci zyczę aby się tak stało
nie zapeszam i nie dziękuję

Cytat:
Grill zaczął się po 15, ale ja poszłam na niego dopiero koło 16. Słońce swieciło, że hohhohooo ! (Tylko nie myslcie że alkoholiczka ze mnie ) Wypiłam sobie piwko, potem wino (wytrawne ), potem wódke, piwo i tak w kółko (tyle, że bez wina ) i to wszystko na tym słońcu A czułam się świetnie, nic mi nie bylo Śmiać mi się tylko chciało, jak rodzice z przerażaniem patrzyli na to gdy do wszystko mieszalam I jeszcze najzabawniejsze było jak chcieli mi zrobić znajomi drinka, a ja do nich "Ja nie chce, wole czystą i coś do popitki" rodzice padli
Ojjj raz mogła się zdarzyć taka imprezka %% ^^ W kazdym razie bawiłam sie dobrze i oczywiście kulturalnie
padłam niezłe z Ciebie ziółko super że się dobrze bawiłaś
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
oj ostatnio mniej tutaj pisze heh dzisiaj nauka znow bedzie ale to wieczorkiem bo za chwile trening kilka rzeczy i z bratem umówiłam sie i jedziemy na zakupy i przy okazji kupimy prezent dla jego dziewczyny na 18 ostatnio mam bardzo dobry kontakt z bratem
Wczoraj znowu byłam na działce
a najbardziej cieszy mnie to ze sa juz małe efekty mojego odchudzania i ze trzymam tą diete w 100% nic narazie mam baaardzo silna wole oby tak dalej. mimo ze cały czas wypady wszedzie pełno pokus a ja nic ;D
gratuluję postępów w odchudzaniu
i udanych zakupów

witajcie Kochane
dzień zapowiada się bez większych atrakcji, ale może i dobrze bo nadmiar ich ostatnio miałam zabiorę się w końcu za jakieś tłumaczenie no i wracam do Katowic po południu, bo jutro uczelnia i praca

miłej niedzieli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 11:45   #3126
madame_apple
Zadomowienie

hej hooo
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Madame-miło,że wyjazd udany, cóż takie są tego uroki,że człek potem pada ze zmęczenia iiii zadowolenia
kocham takie zadowolone zmęczenie
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
strasznie się cieszę ze wyjazd udany ale byś żałowała jakbyś się nie zdecydowała
ojj na pewno
Cytat:
Fotki wrzuciłam na nk Ciesze się, że podobnie jak u mnie Twój wypad również udany Teraz czekam z niecierpliwością do 8, bo w brzuchu burczy, zero jedzenia w domu, a sklepy pozamykane No istna tragedia
śliczne fotki ja też się cieszę, że udała Ci się majówka no i mam nadzieję, żeś się już najadła porządnie
Cytat:
Jabłuszko - Cieszę się,że miałaś udany wyjazd
Cytat:
Kolejny dzień majówki spędziłam na swoistym luzie. Generalnie fakt rozpoczęcia poniedziałkowej matury średnio do mnie dociera,choć jutro może być różnie Jedyne co to 2 razy pod rząd śniło mi się,że zaspałam i gdy szykowałam się okazało się,że jest 8.30 (a o tej mamy być w szkole) Budzę się przerażona, patrzę na zegar,a tam 5 rano
hah ja pamiętam, że samą maturą nie stresowałam się prawie wcale, natomiast też miałam podobne sny i przerażały mnie te wszystkie sprawy formalne - a to, że się spóźnię, a to, że rozerwę przez przypadek arkusz, a to, że komuś zadzwoni komórka i unieważnia egzamin... Na szczęście odbyło się bez takich "przebojów", u Ciebie też na pewno pójdzie wszystko dobrze, w końcu wszystkie będziemy kciuki mocno zaciskać
Cytat:
Z wiadomym panem chwilowo daję se spokój,znaczy się na przedmaturalny czas odpuszczam inicjowanie ponownego kontaktu. 2 razy coś tam neutralnie napisałam (znaczy się pewne linki zapodałam) i odzewu zero. W sumie nie gdybam dlaczego.
Może w poniedziałek coś się mhmm zmieni,a może nie
No i bardzo dobrze - odpuść sobie i nie gdybaj, jeśli coś ma z tego wyjść to na pewno wyjdzie prędzej czy później, tak "samo z siebie"
Cytat:
Jak wspomniałam już spędziłam bardzo miły wieczór, w ogóle to
człowiek się nie spodziewa, jak ktoś kogo znał przez 8 lat może się pozytywnie zmienić
ohohohoh
trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji
Cytat:
Wczoraj w ogóle prawie nie spałam ale dziś też mi się nie chce spać, dziwne
dziwne, mi też po moich ostatnich przebojach sennych teraz dla odmiany prawie wcale się spać nie chce choć teoretycznie powinnam być bardziej zmęczona
To chyba wiosenno-letnia energia już zawitała
Cytat:
No niestety podczas wspinania się byłam taka padnięta, że nie miałam siły fotek cykać A podczas schodzenia taka skupiona, żeby położyć noge tam gdzie trzeba, że tych fotek jest dosyć mało Dawno nie byłam w górach i mi kondycja spadła
hehe, mogę sobie to wyobrazić Ale już takim wyjazdem pewnie porządnie kondychę poprawiłaś :P
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

Jutro mam wolne bo u nas dlugi weeknd
ooo piękny dzień się zapowiada
Miłego wycieczkowania
Cytat:
Pogoda nie dopisała niestety,ale nie martwię się,ważne,żeby nie padało,bo nie znoszę jak mi się rozwalają włosy podczas deszczu
oooo, skąd ja to znam...
Cytat:
to udanego naleśnikowania, plotkowania i teżetowania
Cytat:
Jabłuszko ! Naprawde mogę się z Tobą zabrać ? Kurde Kochana moja Ty wiesz, że mnie kusisz, jak nie tym abym pojechała do Ciebie nad morze to z Toba w góry... Kurde jeszcze kiedyś naprawde pojade i będziesz załowała

hehe Jak to mówią: "lepiej coś zrobić i później żałować niż żałować, że się tego nie zrobiło" więc podtrzymuję moje propozycje
Cytat:
Bardzo się cieszę, że udało Ci się spędzić super majówke naprawde super i zazdroszcze i tego, że było fajnie i tego, że schudłaś, a swoją drogą, to coś w tym jest, że im mniej się na coś spinamy i do czegoś dążymy to to samo przychodzi...
szkoda, że "nie spinać się" umiemy zazwyczaj tylko poza domem - w warunkach "normalnych" to jakoś nie wychodzi^^
Cytat:
A co do Ustki to... Mam z tym miejscem piękne wspomnienia... Chyba zbyt piekne
ech... jak mniemam jeździłaś tam z byłym? Głowa do góry, pojedziesz kiedyś znów i będziesz miała jeszcze piękniejsze wspomnienia, na pewno
Cytat:
kobieta-wódka padłam
ale skoro bawiłaś się dobrze to wszystko super, a skoro kulturalnie to szacun
Cytat:
trzymaj tak dalej
Cytat:
dzień zapowiada się bez większych atrakcji, ale może i dobrze bo nadmiar ich ostatnio miałam zabiorę się w końcu za jakieś tłumaczenie no i wracam do Katowic po południu, bo jutro uczelnia i praca
Ty ostatnio masz tyle atrakcji, że spokojny dzień na pewno Ci się przyda

Wyspałam się choć spałam krócej niż zazwyczaj, słoneczko świeci, aż chce się gdzieś wyjść Stety-niestety zanim wpadnie rowerek albo spacer będę musiała odbębnić zakupy, bo lodówka świeci pustkami^^ Mam jeszcze coś tam do zrobienia na jutrzejsze zajęcia, ale za to zabiorę się wieczorem, a co
Teraz tylko 3dni zajęć, bo czwartek i piątek z racji jakiejś konferencji organizowanej przez nasz wydział będą wolne Czyli kolejny długi weekend się szykuje

Buziaki i miłego dnia życzę

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 12:30   #3127
enex
Zakorzenienie

Życie nadal leży i kwiczy, zawalona książkami 24h na dobę marnie próbuję podwyższyć ilość wiadomości w moim antymózgu - wpadłam tylko pożyczyć miłego dzionka.

Have nice sunday kobitki!
enex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-04, 16:57   #3128
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane
błagam! trzymajcie jutro kciuki!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 17:01   #3129
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Życie nadal leży i kwiczy, zawalona książkami 24h na dobę marnie próbuję podwyższyć ilość wiadomości w moim antymózgu - wpadłam tylko pożyczyć miłego dzionka.

Have nice sunday kobitki!
oj biedna Ty... pisałaś, że masz prawie same celujące... pozwól sobie na trochę odpoczynku

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane
się wie kochana, się wie

Stary 2008-05-04, 18:06   #3130
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 19:01   #3131
schism_
Zadomowienie

Heyah w ten cudnie słoneczny niedzielny wieczór^^

Tsaa już jutro chwila prawdy Się okaże ile zapamiętało się w przeciągu 3 lat
Generalnie staram się powoli podchodzić do tego na luzie. Będzie git,a ile śmiechu po latach.
Znowuż relaksowałam się tym razem na spacerze w Sopocie, wreszcie kupiłam kilka zapasowych długopisów w tym jeden z króliczkiem Playboya z Empiku, a nuż ... Szyja latała mi dookoła głowy,jak zwykle zresztą.
W domu atmosfera burzowa. Non-stop przepierki z matką ,głównie na temat przyszłego leczenia, teksty typu:[...]Zachciało Ci się matury w tym roku ,a lekarze kazali jak najszybciej jechać bo zagrożenie jest.' , czy "twoja to wina,że po lataniu na randki sie do ciebie żaden nie odzywa" Na domiar tego przyjaciółka dzwoniła ze złośliwymi wyrazami współczucia,żebym wytrzymała pisanie na jednej sali z panem... Plus przechwałki jak to jej się w "uczuciach" bosko układa o.O

E tam co się będę na ludzkie postawy oglądała, trza iść na przekór dumnie do przodu,ot co

Miłego wieczoru, no i powodzenia jutro,tym wszystkim ,które....
Damy radę

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 19:11   #3132
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Schizm-wzajemnie! A ludźmi się nie przejmuj - gupie klamki i nazgule i tyle xD

edit:
aaaaaa! połknęłam kożuch od mleka!

Stary 2008-05-04, 19:37   #3133
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ohohohoh
trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji

Cytat:
dziwne, mi też po moich ostatnich przebojach sennych teraz dla odmiany prawie wcale się spać nie chce choć teoretycznie powinnam być bardziej zmęczona
To chyba wiosenno-letnia energia już zawitała
no nareszcie

Cytat:
Teraz tylko 3dni zajęć, bo czwartek i piątek z racji jakiejś konferencji organizowanej przez nasz wydział będą wolne Czyli kolejny długi weekend się szykuje
oj, zazdroszczę ja mam cały tydzień naukowo-pracujący, łącznie z weekendem

Cytat:
!
odpoczywaj czasami od tej nauki

Cytat:
Kochane
kciuki będą wielkie jak mur Chiński

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

a Ty co? pisz co słychać, a nie minki stroisz
Cytat:

E tam co się będę na ludzkie postawy oglądała, trza iść na przekór dumnie do przodu,ot co

Miłego wieczoru, no i powodzenia jutro,tym wszystkim ,które....
Damy radę

i tak trzymać, pozytywne myślenie

jasne że dacie radę

Cytat:
przepraszam, ale

ale dziś pogoda paskudna mam nadzieję ze jutro będzie lepiej bo mam ulotki nic nie przetłumaczyłam, za to zaczęłam planować wydatki na maj i coś mi się wydaje że będę musiała napaść na bank moje zachcianki kosmetyczne plus Juwenalia, to mnie zniszczy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-04, 21:20   #3134
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:

a Ty co? pisz co słychać, a nie minki stroisz
Wróciłam z domu. Tam nawet nie mam internetu na tym smoku domowym Zrobiłam zakupy Jeansy z 36 rozmiaru zeszły na 33/32 Zaraz robię tygodniówkę z lekami i idę spać późno już

Stary 2008-05-04, 21:27   #3135
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:

W domu atmosfera burzowa. Non-stop przepierki z matką ,głównie na temat przyszłego leczenia, teksty typu:[...]Zachciało Ci się matury w tym roku ,a lekarze kazali jak najszybciej jechać bo zagrożenie jest.' , czy "twoja to wina,że po lataniu na randki sie do ciebie żaden nie odzywa" Na domiar tego przyjaciółka dzwoniła ze złośliwymi wyrazami współczucia,żebym wytrzymała pisanie na jednej sali z panem... Plus przechwałki jak to jej się w "uczuciach" bosko układa o.O
ech, trza zacisnąć zęby i nie ma najmniejszego sensu się przejmować tego typu tekstami
Cytat:

Cytat:
padłam

Cytat:
nic nie przetłumaczyłam, za to zaczęłam planować wydatki na maj i coś mi się wydaje że będę musiała napaść na bank moje zachcianki kosmetyczne plus Juwenalia, to mnie zniszczy
ajjj skądś to znam - siedziałam dziś w Douglasie chyba 100lat i wyszłam jak zwykle chora i prawie że zdeterminowana na obrabowanie najbliższego banku^^

malinko -
odezwijże się do nas
EDIT - o, odezwałaś się Ładnie pojechałaś z tymi spodniami, znowu będzie megazwężanie^^

Kochane Maturzystki - jutro już od rana będę ostro kciuki za Was zaciskać - postarajcie się nie denerwować (wiem, że to trudne, ale jak już wejdziecie z innymi na salę to stres powinien pójść do diabła^^), wierzę, że dacie radę

Zakupy zrobiłam, byłam na rowerze, a później jeszcze poćwiczyłam trochę także spożytkowałam nadmiar energii i teraz czuję przyjemne zmęczenie Mam nadzieję, że szybko zasnę bo jutro pobudka o nieznośnej 5.00! O tej porze to się powinno spać chodzić, a nie wstawać
Siup pod prysznic i do łóżeczka

Buźka, miłych snów

Stary 2008-05-04, 22:14   #3136
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:

malinko -
odezwijże się do nas
EDIT - o, odezwałaś się Ładnie pojechałaś z tymi spodniami, znowu będzie megazwężanie^^
odezwałam odezwałam no zwężać tylko stare trzea będzie czyli jakies 20 par w tym 10 jeansów rybaczkó długich itp i 10 materiałowych matko ile spodni a teraz kupiłam dwie pary własnie jedna 33 druga 32 i bluze zółto- czarną takie delikatne pastelowe kolory na polarze patrzyłam za nowymi rolkami i normalnie szok cenowy od 300 w górę. myslałam ze sie w 200 zamknę

PS. dziewczyny znacie jakieś dobre "combo" witaminowe coś w stylu Centrum itp?
Ale z tego co widzę to i tak będe magnez i skrzyp kupowac osobno. Bo od kiedy biorę Mg to nie mam skruczy i nie "skacze " mi powieka. Kurcze szukam czegoś niedrogiego a dobrego

PPS. ja też trzymam kciuki

Stary 2008-05-04, 22:49   #3137
gujana
Wtajemniczenie

Jeeeeestem

Melduje sie, ze wrocilam cala i zdrowa

Gorki pozaliczane pieszo i rowerowo, w zaleznosci od checi i sił bylo swietnie, tylko szkoda ze tak krotko... Oby nastepna wycieczka GDZIES byla jak najszybciej, bo juz tesknie...

a teraz padam i zmykam spac..

pozdrawiam Was

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 22:53   #3138
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ajjj skądś to znam - siedziałam dziś w Douglasie chyba 100lat i wyszłam jak zwykle chora i prawie że zdeterminowana na obrabowanie najbliższego banku^^
to może razem jakiś mały rabunek

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
odezwałam odezwałam no zwężać tylko stare trzea będzie czyli jakies 20 par w tym 10 jeansów rybaczkó długich itp i 10 materiałowych matko ile spodni a teraz kupiłam dwie pary własnie jedna 33 druga 32 i bluze zółto- czarną takie delikatne pastelowe kolory na polarze patrzyłam za nowymi rolkami i normalnie szok cenowy od 300 w górę. myslałam ze sie w 200 zamknę
gratuluję zmiany rozmiaru z takiego powodu zmieniać garderobę to sama radość

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Jeeeeestem

Melduje sie, ze wrocilam cala i zdrowa

Gorki pozaliczane pieszo i rowerowo, w zaleznosci od checi i sił bylo swietnie, tylko szkoda ze tak krotko... Oby nastepna wycieczka GDZIES byla jak najszybciej, bo juz tesknie...

a teraz padam i zmykam spac..

pozdrawiam Was
witaj Kochana super ze wypad GDZIEŚ udany

nic nie zrobiłam gadałam cały wieczór z "kolegą" na gg

miłych snów Laseczki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-05, 00:21   #3139
enex
Zakorzenienie

Udanego maturzystki!

Malinka - nie chciała byś się tak podzielić ze spodniami? Bo ja mam 4pary a z tego dwoje jeszcze pamięta czasy podstawówki......cho dzą mi po głowie zakupy, ma kto czas i forsę do zapożyczenia?

Nefre - powaliłaś z tym kożuchem.

Ewusia - jak się miło gawędziło, to chyba nie tak źle, że zero roboty.

Gujana - gratuluję udanego wyjazdu.

Zmykam jeszcze do nauki, jakoś po dniu łez i snu kiedy pierwszy raz się pozbierałam o 18 się w końcu dokopałam przynajmniej do 5zakresów i powtarzania tego co olałam wczorej. A jutro ostatni w tym sezonie spinning i możliwie przedostatnie praktyki na internistycznym, czyli bye, bye staruszki z cukrzycą. I mam obiecaną kofeinę w tabletkach, czyli nadzieja wykucia-zdania ciągle żyje. I w ogóle i szczególe nastawiamy się pozzzzzytywnieeee...cie kawe przy którym zakresie se pójdzie humor w las...

Miłej nocki i udanego poniedziałku kobitki!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-05, 06:00   #3140
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
gratuluję zmiany rozmiaru z takiego powodu zmieniać garderobę to sama radość
no teraz trzeba bedzie jeszcze coś dokupić na góre i nie tylko matko obsesja butowa mi się włącza
Cytat:
Malinka - nie chciała byś się tak podzielić ze spodniami? Bo ja mam 4pary a z tego dwoje jeszcze pamięta czasy podstawówki......cho dzą mi po głowie zakupy, ma kto czas i forsę do zapożyczenia?
mogę się podzielić, ale nie wiem czy moje spodnie będa ci pasować. pozatym sądzę że 70% jeansów zaliczy kosza bo są tak poprzecierane że masakra a kasy ja też na debecie bo stypendium za 3 ms nie przyszło jeszcze no i jeszcze nie dostałam tego do pożyczyłam ludziom, potem będę szaleć

Miłego

Stary 2008-05-05, 07:21   #3141
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Maturzystki czekamy na relacje I oczywiscie mocno trzymamy kciuki

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 08:08   #3142
Spaza
Zakorzenienie

powodzenia wszystkim maturzystkom
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 08:14   #3143
anniaa

ja równiez trzymam mooocno kciuki

enex w której jestes klasie ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-05, 08:29   #3144
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
ja równiez trzymam mooocno kciuki

enex w której jestes klasie ?

hm, jesli dobrze pamietam enex studiuje medycyne

Wielkie kciukasy za wszystkie maturzystki!!!

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 08:35   #3145
anniaa

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
hm, jesli dobrze pamietam enex studiuje medycyne
ooo ja tez mam zamiar isc na medycyne - tyle az nauki
pociesz mnie tylko fakt ze enex ma praktycznie same 6 a ja az takich ocen nie musze miec

Stary 2008-05-05, 09:41   #3146
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
tamonita oo to widze ze ładnie sie wczoraj bawiłas
Powiem Ci szczerze, że było nieźle

Cytat:
padłam niezłe z Ciebie ziółko super że się dobrze bawiłaś
Cytat:
kobieta-wódka padłam
ale skoro bawiłaś się dobrze to wszystko super, a skoro kulturalnie to szacun
Ojjj Dziewczynki ja zupełnie nie rozumiem czemu się ze mnie smiejecie
[btw. widzę, że się nie spodziewałyście takiej Moniki ]

Cytat:
Nefruś ! Padłam

Malinko super, że rozmiar spodni zmieniłaś W sumie znam ten ból bo u mnie tez 4-5 numerów w dół spodnie poleciały i wszystko zmienic musiałam Ale wiesz Nie ubolewam

KOHANYM MATURZYSTKĄ ŻYCZĘ POWODZENIA I JUŻ OD RANA MOCNO TRZYMAM KCIUKI
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 10:27   #3147
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
powodzenia wszystkim maturzystkom
dolaczam sie do zyczen:kc iuki:

Cytat:
Dzień dobry

Malinko super, że rozmiar spodni zmieniłaś W sumie znam ten ból bo u mnie tez 4-5 numerów w dół spodnie poleciały i wszystko zmienic musiałam Ale wiesz Nie ubolewam
zazdroszcze,ze spodnie tyle rozmiarow zlecialy. Mi poki co 1 i to nie w te strone

dziewczyny, ja przed chwila stanelam na wage a tam 56kg jasna cholera,za przeproszeniem,co sie dzieje! nie jem duzo,cwicze,fakt ze dodalam wegli troche (ciemne pieczywo 2 razy w tyg,dalej zero ryzu,kasz itp) bo lekarz kazal wrzucic troche w zwiazku z okresem. Okres dostalam ale nie chce sie roztyc..Nie wiem teraz co robic za bardzo..Boje sie,ze jak zaczne sie odchudzac to znowu mi zaniknie okres a tyle lat ''walczylam'' zeby bylo ok. Nie moge sobie pozwolic na branie lekow znowu bo chcialabym sie zaczac starac o dziecko za rok moze..

wracam chyba na plaze, biore ThermLIneII, skromniejsze kolacje i nie wiem co jeszcze.. Alez zla jestem dzis...a mam wolny dzien, piekna pogoda a ja tu sie uzalam nad soba

planuje zrobic dzis male oczyszczanie po tym majowym weekendzie(troche alko i grilla wpadlo), dzis na herbatkach, arbuzie i warzywkach gotowanych. Od jutra plaza. Zobaczymy jak bedzie..

pojade nidlugo na spacer nad jeziorko,wezme ksiazke i polaze troche..

milego dnia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-05, 10:39   #3148
enex
Zakorzenienie

Anniaa - trzeci rok na lekarskim. A szósteczki...oj jakoś tak wyszło, raz dopiero za drugim podejściem, raz się za mnie wstawili koledzy, że żal by było psuć, choć w sumie jeden niecelujący też jest, więc znowu aż taka hiper to nie jestem. A teraz to się szczerze po prostu zadowolę zdaniem za pierwszym razem.
Aniu u ciebie teraz matura czy jak? Bo chyba przeoczyłam gdzieś...A studia gdzie planujesz?

Gujana - dobrze pamiętasz.

Wpadłam na chwilę, dopiero co przyjechałam na akademik, za godzinę wybywam na obiad i do szpitala, mamy dziś z tym samym "miłym" panem zajęcia co w zeszłym tygodniu.... Koooocham internistyczny, koooocham internistyczny, koooocham...autosugescjo działaj.

Kobitki jak tam u was poszły matury? Już ktoś po?
Stary 2008-05-05, 11:19   #3149
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ja już po - musiałam skracac wypracowanie, bo mi miejsca zabrakło Pisałam roszerzenie. Czytanie ze zrozumieniem? Pfff... dajcie spokoj - pokopane. Modlę się, aby to zdała Byleby te 40% było;( Ehh.. inaczej moja przyszłosc legnie w gruzach ;(

Stary 2008-05-05, 11:21   #3150
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Maturzystkom

Edit: Nefre na pewno miło się rozczarujesz w dniu ogłaszania wyników
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości