TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-05, 08:32   #361
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!

Cytat:
Napisane przez Jasminne Pokaż wiadomość
Nie mam nic do Pudziana, wręcz przeciwnie, podziwiam go. Na pewno nie jest łatwo być najsilniejszym człowiekiem świata i zdobywać tytuł Strongman'a wielokrotnie, ale jakim cudem zdobył on najwięcej głosów Dlatego od kilku edycji nie przepadam już za TzG, bo widzowie głosują za swoimi idolami, a nie za najpiękniejszym tańcem. Nie na tym powinno to polegać Jest to bardzo nie fair wobec innych zawodników.
moj tz sie nabija ze on co niedziela daje komuś po tysiaku i ten ktos siedzi i caly wieczór napiera sms... myśle ze taki tysiaczek spoko wystarcza bo by bylo duzo sms a dla niego zadna kasa

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Bez przesady, to nie jest turniej tańca zawodowców, tylko program rozrywkowy i wygra ta para, która jest najbardziej przez widzów lubiana i luz .
idac twym tokiem myślenia.. to po co oni w ogole tańcza? wystarczyly by te filmiki co zwykle zapowiadają pare i glosowanie widzów..

moim zdaniem to jest konkurs tańca, wiadomo nie profesjonalny ale jednak.. rozumiem widzow ze gupio glosują ale dawanie przez tyszkiewicz i wodeckiego (glownie na zlosc pavlovic) 10tek pudzianowi jest przegięciem i baaardzo nie fair w stosunku do innych par... a nagroda to nie pikus tylko samochod wart kupe kasy..

powinien wygrac ten kto zrobil największe postępy i ciężko pracowal... a nie pudzian co wszystko plasa tak samo + kilka podrzutow magdy

a pudzian z tancem ma malo wspólnego..
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-05, 09:25   #362
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, protestuję Skoro nie ten nieszczęsny Pudzianowski, to powinien odpaść Janowski. Ale mi szkoda Elizabeth
Mnie też. Bardzo ją polubiłam, poza tym tańczyła o wiele lepiej od Pudziana. Z niego robi się drugi Bryndal... Nie mam nic do Niego, ale jak dla mnie mógłby już odpaść.
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-05, 10:10   #363
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
Mnie też. Bardzo ją polubiłam, poza tym tańczyła o wiele lepiej od Pudziana. Z niego robi się drugi Bryndal... Nie mam nic do Niego, ale jak dla mnie mógłby już odpaść.
mnie tez jest bardzo szkoda, bo Ela była jedną z faworytek. czas by Janowski i Pudzian polecieli, a nie jak mniemam Tamarka w przyszłym tygodniu, bo chyba nie ma sympatii
Stary 2008-05-05, 10:13   #364
nati360
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
mnie tez jest bardzo szkoda, bo Ela była jedną z faworytek. czas by Janowski i Pudzian polecieli, a nie jak mniemam Tamarka w przyszłym tygodniu, bo chyba nie ma sympatii
Ja Tamarę bardzo lubię. Rozkwitła (jak to jury mówi) i tańczy coraz lepiej, poza tym jest świetną aktorką.
Magda Walach też świetnie tańczy Bardzo mi się podoba, chciałabym, żeby one obie były w finale.
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-05, 10:43   #365
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
Ja Tamarę bardzo lubię. Rozkwitła (jak to jury mówi) i tańczy coraz lepiej, poza tym jest świetną aktorką.
Magda Walach też świetnie tańczy Bardzo mi się podoba, chciałabym, żeby one obie były w finale.

ja tez ale obawiam sie ze w finale bedzie walach i pudzian
Stary 2008-05-05, 11:30   #366
coccinelle7
Zadomowienie

Jak Pudzian wygra, to ten program straci sens.
Nie po to reszta par ciężko pracowała i trenowała przez taki czas, żeby wygrał taki Pudzian tylko dlatego, że go wszyscy lubią.
Mam nadzieje, że wygra Walach, bo świetnie tańczy, po prostu
Aa i szkoda że Wojtek Łozowski nie doszedł do finału..
Stary 2008-05-05, 11:51   #367
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

Dzięki serdeczne patusia
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
dora_angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-05, 11:58   #368
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

a ja walach nie cierpię... tańczy wg mnie przeciętnie. Juz 100x bardziej mi się podoba janowski...
a wracając do walach, to ta zielona niby kiecka w której tańczyła drugi taniec wyglądala jak po spotkaniu ze wściekłym rotwailerem...

a elisabeth biedna mało się nie popłakała... Powinien odpaść pudzian. Na początku był trochę zabawny ale jest już w programie stanowczo za długo... :/
Stary 2008-05-05, 12:25   #369
Śnieżka
Zakorzenienie

Elisabeth szkoda ona taka sympatyczna jest
w sumie przechodzenie Pudziana bylo ok ale teraz juz zostaja same najlepsze pary
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-05, 13:28   #370
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
ja tez ale obawiam sie ze w finale bedzie walach i pudzian
Ja mam jeszcze gorsze przeczucie: finał Pudzianowski i Janowski

Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-05, 14:57   #371
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Dla mnie idealnie byłoby Tamara i Walach....
Nie no myślę ze Pudzian poleci jednak przed finałem...chyba....
Stary 2008-05-05, 15:04   #372
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

nie mogepatrzeć na anne bosak. nie znosze jej! a co do finału, to obstawiam że pudzian przegra mała liiczbą smsów z magdą walach
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-05, 15:23   #373
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misior920127 Pokaż wiadomość
nie mogepatrzeć na anne bosak. nie znosze jej! a co do finału, to obstawiam że pudzian przegra mała liiczbą smsów z magdą walach
Równiez nie moge ścierpieć tej bosak straszna mi to tanciorka...bllleee
druga: walach bosze ona wcale nie widzi tego,że to zabawa-może Tamara najsympatyczniejsza nie jest,ale ładnie tańczy i bardzo ładna-oby wygrała...
a Pudzian.... no cóż wolę żeby on wygrał niż ta wiewiórka
Stary 2008-05-05, 15:58   #374
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
moj tz sie nabija ze on co niedziela daje komuś po tysiaku i ten ktos siedzi i caly wieczór napiera sms... myśle ze taki tysiaczek spoko wystarcza bo by bylo duzo sms a dla niego zadna kasa

idac twym tokiem myślenia.. to po co oni w ogole tańcza? wystarczyly by te filmiki co zwykle zapowiadają pare i glosowanie widzów..

moim zdaniem to jest konkurs tańca, wiadomo nie profesjonalny ale jednak.. rozumiem widzow ze gupio glosują ale dawanie przez tyszkiewicz i wodeckiego (glownie na zlosc pavlovic) 10tek pudzianowi jest przegięciem i baaardzo nie fair w stosunku do innych par... a nagroda to nie pikus tylko samochod wart kupe kasy..

powinien wygrac ten kto zrobil największe postępy i ciężko pracowal... a nie pudzian co wszystko plasa tak samo + kilka podrzutow magdy

a pudzian z tancem ma malo wspólnego..
No właśnie myślę, że Pudzianowski robi największe postępy, bo przy jego wadze naprawdę trzeba się sporo nagimnastykować, żeby kilka kroków tanecznych zrobić i na pewno on robi największe postępy .

A to jest tylko zabawa i niech wygra osoba, która się cieszy największą sympatią widzów, a niekoniecznie z talentem do tańca .

I co z tego, że nagrodą jest samochód wart kupę kasy?
Idąc tym tokiem myślenia: niech wygra najlepszy tancerz, powinien on przypaść w udziale Ginger Rogers lub Fredowi Asterowi .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-05, 16:11   #375
eternal_a
Zadomowienie

Byłam od początku za Elizabeth i jak wczoraj odpadła to stwierdziłam, że przestaje oglądać ten program. Oki. Pudziana przebolałam, ale jakim prawem Janowski przeszedł ? Tańczy beznadziejnie, zgrywa się i popisuje no i na dodatek ta Anka Bosak, która się o własne nogi potyka. Mam dość TzG
Stary 2008-05-05, 17:54   #376
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie myślę, że Pudzianowski robi największe postępy, bo przy jego wadze naprawdę trzeba się sporo nagimnastykować, żeby kilka kroków tanecznych zrobić i na pewno on robi największe postępy .

A to jest tylko zabawa i niech wygra osoba, która się cieszy największą sympatią widzów, a niekoniecznie z talentem do tańca .

I co z tego, że nagrodą jest samochód wart kupę kasy?
Idąc tym tokiem myślenia: niech wygra najlepszy tancerz, powinien on przypaść w udziale Ginger Rogers lub Fredowi Asterowi .

pudzian od początku nie zrobil zadnych postepów.. jego podrygi niczym nie róznią sie od tych z pierwszych odcinków..

co do masy .. sorry ale sam z siebie tego kalekę zrobil

ginger? fred? a po co nieboszczykowi fura??
Stary 2008-05-05, 19:50   #377
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
ginger? fred? a po co nieboszczykowi fura??
No jak to? przecież o zasady chodzi: ma wygrać najlepszy, no a spadkobierców na pewno mają .

Stary 2008-05-05, 19:59   #378
Jasminne
Raczkowanie

GG do Jasminne

Do Ani Bosak nie mam nic, za to Janowskiego lubię tylko w radio, bo nie muszę na niego patrzeć Zauważyłyście, jak nie znosi słów krytyki? Jak tylko Iwona wytknie mu błędy (których jest notabene sporo) od razu rzednie mu mina i zawsze coś odpyskuje. Rozumiem, że nikt nie lubi być krytykowanym, ale ona w końcu od tego tam jest.
Aha, odnośnie Magdy Walach, ta zielona sukienka była rzeczywiście okropna. Mnie jakoś skojarzyła się z mackami ośmiornicy ale tańczy dziewczyna wspaniale, szczególnie standardy.
Stary 2008-05-05, 20:01   #379
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
No jak to? przecież o zasady chodzi: ma wygrać najlepszy, no a spadkobierców na pewno mają .
no to jak o zasday to nie ma oczym mowic bo nie wzieli udzialu w zadnym odcinku.. czytaj zero zasad=zero samochodu
Stary 2008-05-05, 20:08   #380
Fresa
Zakorzenienie

E tam... ja się kłócić nie zamierzam, powiedziałam, co myślę na ten temat: to jest program rozrywkowy, a najlepszy powinien wygrać w YCD , bo to jest konkurs, w którym powinien zostać wyłoniony talent taneczny, a i nagroda w YCD, jest jak najbardziej adekwatna dla tematu przewodniego tego programu: stypendium taneczne na Broadwayu.

Stary 2008-05-05, 20:08   #381
99GirlOoo99
Rozeznanie

a ja nei uwazam ze Pudzian nie zrobił zadnych postepów , bo zrobił i tanczy jak na swoja wage bardzo dobrze na pewno wymaga to od niego bardzo dużo samozaparcia i poswięcenia wiec należy to docenic zdarzało sie również ze dostawał wysokie noty od Iwony i Galińskiego wiec na pewno jakis postep zrobił
a co do tego ze to niesprawiedliew ze przechodzi to również sie nei zgodze , bo po to jest własnie głosowanie widzów zeby wybrali kogo chca oglądac w nastepnym odcinku skoro od sedziów chyba ostatnio miał najmniej a przeszedł jako drugi to widac ze naród polski chce go ogladac
Stary 2008-05-05, 20:13   #382
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 99GirlOoo99 Pokaż wiadomość
a ja nei uwazam ze Pudzian nie zrobił zadnych postepów , bo zrobił i tanczy jak na swoja wage bardzo dobrze na pewno wymaga to od niego bardzo dużo samozaparcia i poswięcenia wiec należy to docenic zdarzało sie również ze dostawał wysokie noty od Iwony i Galińskiego wiec na pewno jakis postep zrobił
a co do tego ze to niesprawiedliew ze przechodzi to również sie nei zgodze , bo po to jest własnie głosowanie widzów zeby wybrali kogo chca oglądac w nastepnym odcinku skoro od sedziów chyba ostatnio miał najmniej a przeszedł jako drugi to widac ze naród polski chce go ogladac
sedziowie tez mu zawayzyli noty owszem gaiński i pavlovic dali po 4 ale reszta bystrzaków po 10....

jego waga go nie usprawiedliwia... janowski jest najstarszy tez mu ciezko bo ma 46 lat..(ciężej niz komus kto ma 20)

a ktos inny mial kontuzje...

co do glosowania widzow to nie wiadomo ile w tym widzow a ile TVN..

w wiekszości zostaly same gwiazdy tvn..
Stary 2008-05-05, 20:32   #383
99GirlOoo99
Rozeznanie

akurat pisałam o tych kiedy Galinski i Pavlovic dawaloi mu wyzsze noty, nikt tu go nie usprawiedliwia tanczy jak tanczy , widac to sei podoba i to tyle..
a ze zostały same gwiazdy tvn to jaki tvn ma cel w promowaniu gwiazd z konkurencji

Edytowane przez 99GirlOoo99
Czas edycji: 2008-05-05 o 20:33 Powód: ..
99GirlOoo99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-05, 20:51   #384
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 99GirlOoo99 Pokaż wiadomość
akurat pisałam o tych kiedy Galinski i Pavlovic dawaloi mu wyzsze noty, nikt tu go nie usprawiedliwia tanczy jak tanczy , widac to sei podoba i to tyle..
a ze zostały same gwiazdy tvn to jaki tvn ma cel w promowaniu gwiazd z konkurencji
zadnego co moze świadczyć o tym ze jednak to nie widzowie decydują kto wyleci
Stary 2008-05-05, 23:41   #385
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jvlka900 Pokaż wiadomość
To oczywiste, że Janowski nie ma tylu fanów. Wysyłają sms-y bo lubią Ankę z You Can Dance
nie zgodzę się wejdź sobie na jakikolwiek wątek związany z Anią Bosak - 80% ludzi jej nie znosi a ja ją lubię

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Ludzie chyba jednak głosują na Janowskiego, nie na Bosak Nie wydaje mi się, żeby Ania Bosak cieszyła się szczególną popularnością, bo ani nie wygląda na fajną ani szczególną tancerką nie jest- w każdym razie nie stawiam jej na równi z taką Anią Głogowską czy Kamilą Kajak, dziwny jest dla mnie jej udział w TzG. Widzowie jakoś lubią Janowskiego, myślę, że sporą część głosujących stanowią starsze panie- wielbicielki programu "Jaka to melodia" Tak sądzę, że ten program ma widownię złożoną głównie z pań w średnim i starszym wieku
Na pewno masz sporo racji, ale zapewniam że dużo młodych ludzi oglada "jaka to melodia" - tylko nie zawsze się do tego przynają.. ja np oglądam szybki konkursik, ładnie śpiewają i tańczą, miła atmosfera, nie dłuży się, nie ma durnych smsów (z wyjątkiem tych konkursów dla widzów) ogólnie lubie popatrzeć kiedy mam wolną chwilkę a Janowski jest szalenie sympatyczny a co do słów krytyki - to kto je lubi? Każdemu mina rzednie kiedy słyszy coś niemiłego o sobie A co do Bosakowej, lubię ją, ładnie tańczy - ale rzeczywiście odstaje troszkę od innym profesjonalistek w programie. Ogólnie ich taniec mnie nie zachwyca

Cytat:
Co tam Janowski czy Ania Bosak! Pudzian oczywiście przeszedł Jedyne pocieszenie, że nie dostał najwięcej głosów. A zauważyłyście, że nie oklaskiwał pozostałych par, jak wszyscy, tylko czekał, kiedy powiedzą, że tańczy dalej. Kiwnął tylko głową, buc jeden Doskonale wiedział, że "amatorzy" Warki Strong nie pozwolą mu odpaść Uch, ale jestem zła

dobrze powiedziane

wkurza mnie już troszkę jak ciągle powtarza "byle do przodu,bedzie lepiej w następnym odcinku" a nic nie pokazuje nadzwyczajnego powinien już odpaść.

Duda mnie denerwowała, ale niesłusznie odpadła.

Walach ładnie tańczy Tamara też chciałabym żeby były w finale
Stary 2008-05-05, 23:46   #386
bess
Zakorzenienie

co do Janowskiego to chyba zapomnialyscie,ze on kiedys byl gwiazda Metra ,a tym zachwycaly sie dziewczeta w latach 90tych ,ogladaly po x razy
o i nawet znalazlam na youtube ,w komentarzach jest kto ile byl
www.youtube.com/watch?v=swwUv06AxX8
o i ten hicior
www.youtube.com/watch?v=VZATZ3AOcw0
Oprocz widowni Melodii na pewno ma fanki z tamtych czasów
Ile razyw idzialam wywiad z Janowskim w tv ,w Dzien dobry czy u Majewskiego to mi sie podobal,ale ja nie wysylam smsów wiec marny ze mnie pozytek
Podobno w innych krajach tak sie nie przejmuja tancem,tylko u nas jest takie cisnienie w tym programie
Zreszta widzialam 1 niemiecki odcinek i tanczyli tak,ze u nas zaraz by odpadli

Wydaje mi sie,ze Pudzian wygra
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 10:06   #387
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

jak wygra pudzian to będą jaja
Stary 2008-05-06, 11:18   #388
99GirlOoo99
Rozeznanie

ee wydaje mi sie ze bedzie w finale ale nie wygra.. wygra zapewne Magda Walach bo jest zdecydowana faworytka ale kto to wie , moze jednak sie myle i Pudzian zdobedzie porszakahehe
Stary 2008-05-06, 13:45   #389
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

Ja mam nadzieje że Janowski wygra... Justyna Steczkowska też była faworytką i przegrała.
Stary 2008-05-06, 15:20   #390
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
Podobno w innych krajach tak sie nie przejmuja tancem,tylko u nas jest takie cisnienie w tym programie
Bo , na przykład w Hiszpanii, gwiazdy tańczą na cel charytatywny, a nie o nagrodę dla siebie. I tak jest, według mnie, ok.
Biednym dzieciom z domu dziecka bardziej przydałyby się pieniądze niż jakiejś gwiazdce samochód.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości