|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Hej dziewczyny
Mam do was pytanko. Chce sobie kupic jakis maly sprzet do cwiczen. Tak zeby bardziej mnie cos zachecilo do cwiczenia, bo suche aeroby w domu i bieganie w miejscu sa nudne i nie chce mi sie. Chce sobie cos urozmaicic. I zastanawiam sie nad twisterem. Jest on dobry? Lepszy z takimi hantlami na gumach czy bez? Fajnie sie na tym cwiczy? mozna to na dywanie postawic? bo zastanawiam sie nad tym co wkleilam i nie wiem czy taki bedzie ok. Na allegro jest. Doradzcie mi prosze. Wy sie najlepiej znacie. |
|
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzis krolewskie sniadanko
![]() Omlet kakaowy ( lyzka prawdziwego kakao, 2 pastylki slodzika, 2 jajka, 1/2 serka homo, aromat pomaranczowy, platki owsiane) z serkiem homo ze slodzikiem i aromatem waniliowym. Mniaam![]() Kac powoli mija... uff Na 10 40 zmykam na Vacu Well. Nie ma to jak wypocic toksynki
|
#1653 |
|
Rozeznanie
|
ja kupiłam sobie w ten długi weekend steperek i dołącze do steperkujących niedługo...jak tylko przyjdzie...
ile czasu na tym ćwiczycie?? pół godzinki dziennie jest ok?
|
|
#1654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Smakowite śniadanko mialas ![]() Połknęłam już TLII i wcinam Wasę z pomidorkiem i oliwkami ![]() edit: Kalliste na moim włochatym dywaniku twister kręci się tak samo jak na nagiej podłodze
|
|||
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sie zalamalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : (![]() ![]() ![]() zmierzylam sie i jestem w mega szoku jak mozna bylo sie doprowadzic do takiego stanu ![]() biust--> 94 pod biustem--> 80 talia--> 75 ![]() pod pępkiem --> 88 ![]() biodra --> 98 !!!!! o żesz kurde ! udo w najsz.--> 57 udo posrodku --> 50 ogolnie jestem zalamana wiedzac ze w wakacje mialam w talii 65 cm biust 90 a w biodrach 91 i pomyslec ze ja wtedy bylam zdolowana lekko moja figura, to teraz to powinnam chyba z okna skoczyc ![]() o nie, tak to nie bedzie od dzisiaj wdrażam w życie moj plan treningowy i to na cale zycie juz, no moze nie na cale ale na polowe pezynajmniej, koniec dolowania sie, czas wziasc sie do roboty ale cholera 10 cm w talii w pol roku?
|
|
#1656 |
|
Rozeznanie
|
jennus nie wolno sie poddawac, trzeba walczyc, cwiczyc, nie ulegac pokusom i byle dp przodu
![]() Ja dzis grzecznie rozkladam reczniczek na II fazowej plazy. W weekend majowy mnie tu nie bylo, zgrzeszylam troszke, ale nie bylo najgorzej. Moj cel to jeszcze 5 kg w dol. Mam nadzieje to osiagnac do konca czerwca. Brakuje mi tylko motywacji zeby codziennie cos pocwiczyc. |
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
jennuś jeśli Cię to pocieszy, to ja na początku mialam w biodrach 97 cm, w talii 72, a w brzuchu 86 cm
![]() idę na twisterka
|
|
|
|
#1658 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Fajny sprzęcik Może i ja sobie taki zakupie. Tylko, że nie wiem czy taki jak pokazałaś czy ten co dodałam zdjęcie Cytat:
Zjadłam śniadanie podobnie Tylko, że ja miałam jogurt naturalny zamiast serka Dziewczyny moge zjeść na obiad ryż brązowy + troszke krewetek? Bo u mnie w mieścinie armagedon nigdzie nie ma piersi z kurczaka A teraz zmykam do pracy, trzymajcie się Edit: Zapomniałam dodać zdjęcia
|
||
|
|
|
#1659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a teraz haha piszę ewaluację szkoleń i jak ją wyślę to przemycę w mailu info o wyjeździe żeby się moja "praca" dowiedziała z maila to potem łątwiej będzie temat pociągnąć
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
ja wlasciwie dopiero teraz po sniadaniu glownym. bo rano nic nie zdarzylam, w pracy tez teraz wrocilam ze bede prace pisac [za chwile siadam] ale zrobilam sobie jajecznice z 1 jajka, 3 pieczarki i cebula. pojadlam, teraz herbate zrobie sobie i pisze.
kurde jesli dzis napisze cala prace to 12 mam obrone, ejsli nie zdarze to musze przelozyc termin obrony ;/
|
|
#1661 |
|
Rozeznanie
|
Kupilam Twister
i mysle ze jakis firmowy to moze na dlugo mi starczy
|
|
|
|
#1662 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hejo hejo w pierwszy majowy poniedziałek
![]() I taki słoneczny, zaryzykowałam i jestem w koszulce prawie bez rękawków tylko i w spódniczce. Wierze w temperaturę, wzięłam parasolkę, ale jak i tak by padało to mam nadzieję, że to będzie cieplutki majowy deszczyk ![]() Cytat:
tak tak, tylko on miał mnie pilnować w diecie a nie ją rozwalać ^^ To raczej ja go bardziej pilnuje, bo za 2 tyg zaczyna mu się sezon i będzie za ciężki Ale dziś jestem mu wdzięczna, bo przyszedł do mnie o 6:40 wariat, a ja zaspałam, więc mnie obudził, a potem razem na piechotkę do pracy... na szczęście zdążyłam zrobić omleta do pracy, a rano zjadałam twarożek migdałowy z otrębami i zarodkami i kakao, bo na szybko ![]() Cytat:
Jeszcze tylko ile i na ile chceszz mienić wagę, wzrost i wiek i będzie luks ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
10 min twisterka zaliczone, za godzinke IIŚ zebyscie nie krzyczaly, ze malo jem
![]() edit: Ahcaczku a Twoj TZ to ten z pracy ? Bo pamiętam, że mowilas o jakims przystojniaku z biura obok, potem nic, rach ciach i masz TZta ![]() Ja siebie juz lubie Kiedys jak szlam, to czulam jak mi pod bluzką brzuch falowal. Teraz jest ok Ale wiadomo, apetyt rosnie w miare jedzenia
|
|
|
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
mierzylam sie w udzie teraz pierwszy raz............54cm !!!!!!
![]() ![]() masakra. Jak duzo. jak widze ze Wy takie szczuplutkie uda macie to az mi zle. jakbym miala 50 to bym sie cieszyla. ale sie zdolowalam. Mam na strychu steper. Moze go wyciagne jak wroce do domu. steper, twister....... i moze cos ruszy. Pamietam jak kiedys w udzie mialam 56cm. To i tak teraz mniej....ale i tak duzo...ehhh
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pisz tak więcej, częściej, gęściej !! ![]() PS. TŻ jest biegaczem? czy coś popieprzyłąm? bo jeśli tak, to może zaczniesz z nim biegać haha to wtedy się wyrówna to "pilnowanie"
|
|
|
|
|
#1666 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a potem zamierzam sobie kupić karnet o ile to daje efekty![]() Cytat:
![]() mykam na allegro w poszukiwaniu twistera
|
|
#1667 |
|
Rozeznanie
|
A ile masz teraz cm. w udzie? Bo chyba kiedys mialas w podpisie o ile pamietam. Ja sie boje ze moze zle zmierzylam i mam wiecej tak naprawde. Ale nie bede sie dolowac i zostaje przy tym ze mam 54. inne z was maja 48cm. pomarzyc tylko. najgorsze to jest to ze nad kolanem mam chude nogi. i taka dysproporcja wyglada smiesznie.....mam nadzieje ze moze ten twister ruszy uda i boczki przede wszystkim. Ale z rana sie tu twisterowo zrobilo hehe kazdy poszukuje twistera. To chyba moja wina
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
WIIIIIIIIITAMMM was po majowym weekendzie.
Siedzę w pracy i oczywiście dzisiaj piękne słonce i 20 stopni. Taka pozytywna energia przez ta pogodę płynie - mam nadzieje, ze maturzystki też to dzisiaj czuja - trzymam kciuki! Ja dzisiaj wracam na SB - faza I dzień 1. Nie bijcie, ale nie zdążyłam dzisiaj zjesc sniadania - wypiłam tylko pu-erh na szybko, ale zaraz wybiore sie chyba do sklepu po jakiegos wiesniaka W weekend niestety na rolki nie poszłam Ale za to dzisiaj zaplaciłam za miesiac silowni i zamierzam chodzic regularnie Ahcak skąd ty bierzesz te wszystko fajne pomysly na jedzonko - ja nie mam zupelnie pomysłów, moze dlatego ze kompletnie nie mam czasu myslec o tym, co przygotowac Musze sie poprawic - za tydzien w sobote sie zwaze i zmierze... Nie ma to tamto - trzeba sie za siebie wziąć!!!!
|
#1669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() powiedz mi gdzie mierzysz to też tam zmierzę i Ci powiem
|
|
#1670 | ||
|
Rozeznanie
|
Jem sobie moje typowe pracowe II śniadanie czyli jabłko z cynamonem i jogurtem i podczytuje, bo znając życie to ok 14 mój szrf da mi najwięcej roboty i wtedy będzie bieg
Cytat:
![]() Cytat:
Orisha jak wstaję to mam na coś smaka, i wtedy w głowie mi przychodzą na myśl takie normalne grzeszne rzeczy i wtedy kombinuję jak tu zastąpić, żeby było SB-owsko I wszystko smakiem i faktura przypomina to "normalne" jedzenie. Normalne napisałam w cudzysłowie, bo normalne to dla mnie teraz SB a to inne to nienormalne
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
przepis z ddtvn
Omlet z cukinią Składniki: 1 średnia młoda cukinia 1 cebula 1 ząbek czosnku 1 pomidor 3-4 jajka natka pietruszki 1/2 szklanki mleka parmezan oliwa sól pieprz Sposób przyrządzenia: Cebulkę zeszklić na oliwie i pod koniec dodać czosnek. Cukinię pokroić w tzw. słupki i dodać do cebulki, posypać solą, by puściła sok i poddusić. Jajka roztrzepać, dodać mleko, sól i pieprz. Cukinię z cebulą przełożyć do formy do tarty (może być patelnia, lecz rączka musi być odczepiana, gdyż później trzeba to włożyć do piekarnika) i zalać jajkami z mlekiem. Posypać to posiekaną natką i na wierzchu ułożyć plastry pokrojonego w poprzek pomidora. Całość posypać parmezanem i wstawić co piekarnika(170-180 st. C) na ok. 15 min, do ścięcia się jajek i zarumienienia. |
|
|
|
#1672 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mierze w najszerszym miejscu. Tam gdzie jak staje prosto i nogi dwie zblizam do siebie to jest to miejsce ktore najszybciej dotyka drugiej nogi czyli jakby to powiedzie´c- najdalej wysuniety punkt ud czyli to najwypuklejsze. Mniej wiecej na tym samym poziomie co najszersze miejsce w biodrach. ale to opisalam hehe
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Rozeznanie
|
A gdzie sie podzialo nasze Marzeniatko?
Ahcak zazdroszcze takiego TZ. sportowiec. zna sie na diecie. Czego mozna wiecej chciec niz kogos kto by motywowal moglabys wkleic jakies fotki na NK ze swoim TZ. podgladam Was tam wszystkie mam konto bez imienia i znajomych. Tak se zalozylam zeby popatrzec na ludzi. Fajnie wygladacie wszystkie siostry |
|
|
|
#1674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to ja mam uwaga uwaga.... 61
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie, Marzeniątko zniknęło, blonddee utonęła w kiełkach i ziarnach, Priv się wyprowadziła. Smutno
|
|
|
|
#1676 |
|
Rozeznanie
|
Nie zalamuj sie siostro. Pewnie moje i tak wygladaja na wieksze. Tak juz mam niby malo waze, a wygladam pulpetowo. Z udami tez tak jest. Szukaj Twistera siostro i bedziemy twisterowac razem wszystkie. Ty na SB , ja na strukturalno-SB-owskiej i bedziemy chude, piekne i szuple
Ide pomalowac pazurki w koncu trzeba sie za cos wziasc
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
i albo mi sie wydaje albo Teliczka dawno nie widzialam
a Kali to juz wogole ciekawe jak tam Lolly ?
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kopiuj wklej - wypróbuję Z małymi modyfikacjami
|
|
#1679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jużem znalazła to teraz w takim razie zamawiam
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
chyba rezygnuje z SB
. mam dzisiaj mega zalamke . nie wiem jak to sie dzieje,ze spodnie sie robia luzne-nie mam pojecia. ale zwazylam sie po raz pierwszy pod wakacji i jest 4kg wiecej! moze mam wage zepsuta bo to taka elektroniczna, zwariowana. a moze sobie tylko wmawiam. centymetry niby polecialy, jest ich mniej niz bylo. tylko co z tego? fakt, wazylam sie po sniadaniu i po wypiciu litra wody i duzej kawy, ale mino wszystko powinno byc cos mniej. nie wiem o co chodzi .ide do dietetyka- trudno, zapalce 120zl za wizyte, ale niech mi ulozy indywidualna diete. dobrze,ze rano napisalam zestawienie praktyk pedagogicznych bo teraz mam zamiar sie polozyc z psami i przeplakac caly dzien. czemu zycie jest takie niesprawiedliwe? czy ja tak duzo wymagam? odchudzam sie od ponad 3 lat i nadal jestem tak samo gruba! ;(;(;(;(
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

73 -> -> ->

Smakowite śniadanko mialas 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Może i ja sobie taki zakupie. Tylko, że nie wiem czy taki jak pokazałaś czy ten co dodałam zdjęcie
Tylko, że ja miałam jogurt naturalny zamiast serka
nigdzie nie ma piersi z kurczaka 

czy coś popieprzyłąm? bo jeśli tak, to może zaczniesz z nim biegać
Kopiuj wklej - wypróbuję