|
|
#331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
Na razie wszystkich wprawia w osłupienie (wziął się w garść, przestał imprezować, dostał świetną pracę- po jednym telefonie, a więc można było), zmienił swój stosunek do mnie, a przede wszystkim publicznie przyznał się do wszystkich kłamstw i tego, że przez ostatnie 2,5 roku to ja go utrzymywałam i ciągnęłam za uszy .A propos balsamów - ciągle wydaje mi się, że mam ich za mało, a to jakiś się kończy, a to jakaś promocja, a to odkrywam kolejne cudo . Tak jest z całą pielęgnacją. Jak dziewczyny na ocenie pielęgnacji zobaczyły mój progrm, to się przeraziły .Spotkanie musi wypalić
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej to pomyślmy konkretnie:
- kiedy - gdzie nocleg (musi być rozsądnie tani, abyśmy wszystkie razem były) - kto jest chętny. |
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Ago w takim razie życzę szczęścia i trzymam
żeby z TŻ było dobrze PS. Ja nie wiem jak Kraków przeżyje ten najazd NK Ja mam raptem 40 minut drogi busem jakby co.
|
#334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- nocleg - dostosuję się, nie znam hoteli w Kraku, - piszę się na 100%. EDIT: Isa, nie dziękuję, by nie zapeszać <zawstydzony>
|
|
#335 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja jeszcze nie mam żadnej, ale pewnie wszystko przede mną.
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Potrzebuję zamówić krem, chciałabym serum Flavo C (lub Active C znowu, ale małą odmianą nie pogardzę), jakieś kremidło pod oczy (i tu znowu nie mam pomysłów), micel Biodermy. |
|||
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
[quote=iceflower;7449470]
No to ja gratuluję i mam nadzieję, że Wam się uda tym razem i życzę dużo szczęścia. Zapoczątkuj, ale niech mnie ta plaga nie omija. [quote] Ice Zapoczątkuję z wielką przyjemnością i nie pominę nikogo .
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
ice pod galeria krakowska wsiadz sobie w ktorys z autobusow jadacych na KSW, wysiadz na przystanku fabryczna/nullo i wsiadz w tramwaj
jak tam dojechac samochodem to niestety nie wiem, raz sie zgubilam i zrezygnowalam z dalszych prob
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj wróciłam z Krakowa
Aga wszystkiego dobrego, dużo szczęścia ![]() Dziewczyny w maju zapowiedziałam sobie odwyk od kolorówki, mam nadzieję, że wytrwam
|
|
|
|
#339 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Teraz przez tą zmianę z organizacją tras tramwajów, kompletnie bym chyba się zgubiła (lub zgłupiała, jak kto woli) przy tych przesiadkach z tramwaju w autobus i autobusu w tramwaj.
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
pakosta ja też mogę prawie każdy weekend. Hoteli również nie znam zbytnio, tak więc nie wypowiadam się. I jestem chętna
![]() isa jakie "może"?? Mieszkasz obok i "może"?? ![]() A z Krakowianek które chętne? Wszystkie jak sądzę? ![]() ice ja tam zamawiam do domu, więc co mi tam rozkopane miasto Ale za to ile nazbierałam potrzeb ![]() - krem do rak Avene Cold Cream - LRP Nutritic 5% - balsam Iwostin ujędrniający - maseczka Hydrabio - LRP Anthelios SPF20 (tak, wiem, to mało...) - maseczka Nuxe i Active C dla koleżanki Skąd ja na to wezmę kasę
Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2008-05-05 o 12:50 Powód: do ice :) |
|
|
|
#341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do hoteli/moteli i innych, liczę na krakowianki Mógłby być: - w rozsądnej cenie - w ładnej okolicy (dobry transport do centrów handlowych haha) - skromny, ale czysty (w Łodzi z tym problem, jak coś jest skromne to od razu brudne) |
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
ja chetna
|
#343 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja chętna.
I myślę, że reszta też?
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
snow nie tak znowu obok
Ale jestem chętna tylko mam nadzieję, że mi jakieś egzaminy nie wypadną w ten weekend kiedy będzie zjazd nasz, bo ja mam zajęcia co 2 weekend prawie do końca lipca Teraz przez te remonty w Kraku i koło Kraka każdy wyjazd do miasta to katorga wręcz, ale cóż poradzić
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
pakosta póki co wydaje mi się to dobry termin i mam nadzieję, że to się nie zmieni.
![]() ice, zizou, super isa - w razie czego napiszesz egzamin i dołączysz ![]() A co myślicie o wynajmie apartamentu? Często wychodzą taniej niż hotele, zwłaszcza w kilka osób. Moi znajomi korzystali z takiej formy noclegu z powodzeniem, często apartamenty sa w samym centrum. |
|
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, zaraz zaznaczę w kapowniku Co do miejsca, mnie nie robi to różnicy, no chyba że nie koniecznie musi to być Kraków, wtedy mogę zaproponować nasz ośrodek i zjąć się organizacją.Tylko ośrodek jest w lesie i nie ma gdzie zrobić zakupów .
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też 7-8 pasuje
Najwyżej jak coś mi napiszecie usprawiedliwienie z egzaminu Ale myślę, że mi nie wypadnie nic wtedy.
|
#348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz jakieś namiary na ap. w Krakowie?
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - popytam i poszukam. Kiedyś sama szukałam, bo mieliśmy jechac ze znajomymi, ale wtedy nie wypaliło, ale powinnam mieć gdzieś jeszcze moje bezcenne notatki
![]() edit: Dziewczyny muszę się z Wami podzielić moją radością, dostałam podwyżkę A poza tym większe dofinansowanie do fitnessu i prawie na pewno praktyki w centrali w stolicy.. Ależ dzień! Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2008-05-05 o 14:03 |
|
|
|
#350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam po powrocie z długiego łikendu
ale napłodziłyście postów przez ten czas![]() ![]() No halo i jeszcze ja jestem szczęśliwa w związku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Snow gratuluję podwyżki! Aga, trzymam kciuki za powodzenie ze starym-nowym TZ ![]() Ja tez mam ochotę na kilka "drobiazgów" z tru, ale ze względu na ślub i wakacje muszę te zakupy odłożyć na później. Teraz szukam sobie kostiumów kąpielowych, znalazłam takie :http://www.kisskiss.pl/index.php?sit...l&id_inne=2105 albo może: http://www.kisskiss.pl/index.php?sit...0#powiększenie |
||
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
nie trudno to policzyć
róży mam 20, pozbywam się 13tu, używam siedmiu (każdy ma inny kolor, jedne są błyszczące, jedne matowe itd rozświetlaczy mam 13, pozbywam się 4, wychodzi na to, że używam 9 (j.w.) brązerów mam 17, na zbyciu 14, więc używam 3, ale zanim się wszystkich pozbędę, z kuleczek brązujących chcę sobie zrobić jedną niedużą mieszankę rozjaśnioną beżowymi i białymi kulkami (które zaliczam do rozświetlaczy) jak już się pozbędę tego, biorę się za przeliczanie błyszczyków
|
#353 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Marta
7-8 to targi kosmetyczne Beauty Fair.Mnie się podobają te http://www.kisskiss.pl/index.php?sit...l&id_inne=2097 http://www.kisskiss.pl/index.php?sit...l&id_inne=2137 |
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie chyba sobie dziś lub jutro zamówię na imieniny
szkoda tylko, że firma rzut beretem od Łodzi, a nie można podjechać i obejrzeć na żywo, wysyłają tylko![]() Jeszcze oglądam taki: http://www.kisskiss.pl/index.php?sit...l&id_inne=1995 ale nie ma tam S
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
wow, ten ostatni jest piekny
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie akurat na targach w ogóle nie zależy
|
|
|
|
#357 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
nie wiesz co tracisz
![]() No i zamówiłam sobie ten ![]() http://www.kisskiss.pl/index.php?sit...l&id_inne=2137 Mam już taki wyrazisty i graficzny, chciałam coś w czekoladzie
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie chyba na lato kupię sam stanik od stroju kąpielowego, bo jak są upały to lubię w samym staniku tak chodzić a że nad wodę nie jeżdzę to cały strój mi niepotrzebny
W ogóle to muszę się też w jakąś taką wielką chustę zaopatrzyć, taką co można w niej się owinąć jak w sukienkę.Mi się ta "góra" podoba
|
#360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na targi można iść od rana a potem wsiąść w PKS
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Ja lubię zakupy w Aptecusie, MagJa chyba też, dzis lub jutro składam kolejne... (ech, co poradzić). Chociaż nie wykluczam też Eskulapa, zobaczę, jak wypadają cenowo.
.

żeby z TŻ było dobrze
Ja mam raptem 40 minut drogi busem jakby co.