![]() |
#181 | |
Konto usuniête
|
Dot.: Lancome, Clarins, Smashbox (nowe+ma³o u¿ywane)
Cytat:
Puderniczki nadal poszukujê, wiêc gdyby siê zwolni³a to bardzo chêtnie Ró¿em siê nie przera¿aj, faktycznie wygl±da na ciemny, ale na bu¼ce daje (oczywi¶cie oszczêdnie u¿yty) fajny zimny kolor, jest matowy i ¶wietnie wygl±da z wszelkiego rodzaju roz¶wietlaczami na policzkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cienie isa dora
Avene: Cicalfate (antybakteryjny krem goj±cy), 5 ml Avene: Cold Cream, krem do skóry suchej, 5ml
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
-> dusia, cienie piekne ale podobne juz mam
![]() roz to jednak nie moj odcien, w tej chwili szukam landrynkowego rozowego ![]() a blyszczyk wlasnie do mnie leci caly od bzinki. takze blyszczykow mam Ci ja juz pod dostatkiem ![]() dziekuje bardzo za propozycje, ale niestety musze zrezygnowac. teraz mozna mnie kusic chyba jedynie pielegnacja i zapachami (procz wymienionego diora ![]() -> Dorota-Coco, my to jakiegos pecha mamy. zawsze jak sie u mnie pojawiasz to w tym samym czasie pojawia sie jeszcze ktos i chce to samo co Ty ![]() takze peeling nuxe i mini hypnose juz nieaktualne ![]() a jesli chodzi o blyszczyki to tak jak napisalam wyzej - mam juz spory zapas. nawet usunelam z mojej wishlist. pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
BAN sta³y
|
heej podoba mi sie
9. Smashbox, baza matuj±ca w kompakcie Compact Anti-Shine, poj. 7g, ubytek minimalny, u¿yta 3 razy, bez kartonika. 20. La Roche Posay - Anthelios XL Fluide Extreme SPF 50+, poj. 50 ml, zosta³o 2/3, wa¿ny do 02.2010, kartonik. 15. ArtDeco Camouflage Cream, korektor kamufla¿, kolor nr 1, poj. 4,5g, ubytek niecala 1/4 opakowania (jest baaaardzo wydajny), bez kartonika. 16. Rhea - korektor mineralny Light Concealer, sypki, jasny be¿, 100% czystych minera³ów! kupiony ju¿ jaki¶ czas temu (oko³o rok temu), nie wiem jak± ma datê wa¿no¶ci, jest ca³y czas zakrêcony, poj. 6 ml - 1,75gr netto (jest maciupki, ale bardzo wydajny) u¿yty max 5 razy. 17. Joico - Body Luxe Voluminizing Shampoo, szampon zwiêkszaj±cy objêto¶æ, zosta³o 250 ml z 300, wa¿no¶æ do 2009r. 18. Joico - Moisture Recovery Conditioner for dry hair, od¿ywka nawil¿aj±ca do w³osów suchych, zosta³o 200 ml z 300, wa¿no¶æ do 2009r. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
hoooooopaaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
kurcze gdybym nie kupila niedawno lucidity to bylabym chetna... a tak to nic nie moge znale¼æ
![]() chyba ze masz cos ciekawego poza watkiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
alicja, przygarnelabym beyond paradise, ale nie za maczka. maczka chcialabym wymienic na ktoregos z moich kosmetykow - pewniakow
![]() nic innego nie znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
hop hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a masz moze poza watkiem cos z mojej with listy??
czy amsz jakies zapachy do wymianki?
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Witaj,
czy masz jeszcze na wyminaê Shiseido Luminizing Powder w odcieniu golden beige? Zajrzyj do mojego w±tku, posiadam miedzy innymi ró¿ Diorshow Powder, zapraszam ![]()
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Mo¿e co¶ u mnie za filtr LRP plus próbkê SVR?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254300 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Znalaz³aby¶ co¶ u mnie za:
Rhea - sypki korektor mineralny Light Concealer, jasny be¿, 100% czystych minera³ów! kupiony ju¿ jaki¶ czas temu (oko³o rok temu), nie wiem jak± ma datê wa¿no¶ci, jest ca³y czas zakrêcony, poj. 6 ml - 1,75gr netto (jest maciupki, ale bardzo wydajny) u¿yty max 5 razy Zapraszam ![]()
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstepnie zainteresowaly mnie (ktoras z tych pozycji): Yves Rocher, Relaksuj±cy olejek do masa¿u z eukaliptusem – nowy, 150 ml, wa¿ny do 10.2010. Sally Hansen, French Manicure Insta-Dri – preparat nawierzchniowy do frencha, powoduje wysychanie lakieru w 30 sekund, u¿yty kilka razy, ubytek niezauwa¿alny, kartonik, pojemno¶æ 13,3 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.