|
|
#1771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Dziewczyny weekend majowy przeszedł i oto co udało nam się zrobić.
Mamy prawie już wszystkich potwierdzonych, będziemy mieli około 140 gości. Wybrałam już bukiety i teraz czekam na to co przyniesie rzeczywistość. Poza tym byłam na makijażu próbnym i wklejam zdjęcie oczu (jak wam się podoba)? Poza tym musze pomyśleć o winietkach, bo zamierzam je robić sama. Dziewczyny jestem skleroza, któraś z was pisała o tym jak wybielić zęby i czego używa w wątku poprzednim nie mogę tego znaleźć. Mam prośbę napiszcie co robicie?? |
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak się nawzajem pilnujemy co by żadna się nie rozleniwiła ![]() A co do opuszczania rodzinnego gniazda- zrobiłam to już dawno temu, bo zaraz po liceum, i straaaaasznie dobrze mi z tym tiffi śliczny makijaż
|
|
#1773 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Czesc Przedslubne jestem tu nowa i co jak niektore bardzo zdenerwowana.15 listopada oczywiscie 2008 roku biezemy slub.Ale moj problem polega na tym ze mieszkam we wlsozech a mo jslub bedzie na ukrainie.Wszytko Robia siostra z mama mojego narzeczonego.Poprostu koszmar dobrze ze chociaz suknie torta i inne drobiazgi sama wybiore.Licze na wasza pmoc moze wiecie co dla panny mlodej o wiekszych rozmiarach???Buziaczki laski..pozdrawiam serdecznie...
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy serdecznie annakacka
![]() Co do pomocy w wyborze sukni, przejrzyj sobie te wątki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171462 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240304 Sporo porad na pewno tam znajdziesz Buziaczki!
|
#1776 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro idziemy - zdam relacje, Ty tez zdaj z Waszej wizyty ![]() Platne nie powinny byc. Takie spotkania sa darmowe z tego co slyszalam. Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem po prostu przerazona!!!!!!!!!! Moj TZ upasl sie jak swinia nie wiem czy zdola chociaz 2 kg zrzucic do momentu zakupu garniaka. Jestem na niego wsciekla. Poklocilismy sie po tylko piwsko chleje i mu brzuch rosnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale kolorek cienie baardzo ladny Cytat:
No to jakis miedzynarodowy slub sie kroi?
|
||||||
|
|
|
#1777 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gorzej ze mną NIby jestem szczupła,ale tłuszczyk na brzuszku mi sie uchodował i ani go stamtąd wykurzyc w dodatku co znajde chwile na jakies cwiczenia,to potem znowu mi cos wypadnie i przestaje.W wakacje muszę ukręcić jakiegoś bata na siebie i zacząć ćwiczyć regularnieCytat:
Cytat:
Co do zębów to ja na pewno zaopatrzę się w paski wybielające ![]() Cytat:
|
|
#1778 |
|
Rozeznanie
|
Kosmetyczka malowała mnie kosmetykami Gosh.
No własnie ja poczytałam trochę co do wybielania i albo paski blend a med, albo pasta biała perła |
|
|
|
#1779 |
|
|
Dzieki za mile powitanie.Fajnie tu u was tylko jakos ciezko mi wszytko czytac nienadazam za wami.Moze dlatego ze nasz piesek tydzien temu zjadl mi okularki hehe.Co do suknie mam juz jakas upatrzona ale niestety to z usa i kto mi ja tam kupi ale jakbyscie gdzie widzialy podobny model to bede bardzo wdzieczna.Najbardziej chodzi mi o ksztalt gorsetu.Eh laska wy to macie cierpliwosc co do swoich slubow jakos niewidac nerwow po was
hehe.buzka zamieszczam link z moja wymazona..http://www.formalsource.com/AURORA%2...43/7443FL.html Edytowane przez annakacka Czas edycji: 2008-05-05 o 18:00 |
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci że to forum chyba rozładowuje nasze emocje
Można się naprawdę pocieszyć kiedy człowiek myśli że jest w tyle ze wszystkim, a tu nagle okazuje się, że sporo osób ma dokładnie tak samo Od razu stresik mijaNo i zawsze można się wyżalić, poszukać wsparcia i poprosić o radę. I poplotkować też W końcu nie samym ślubem człowiek żyje ehhh, uwielbiam to forum
|
#1781 |
|
|
Wiesz Agunia82 chyba masz racje.Na mnietez to dziala.Zwlaszcza ze tu we wloszech zostalam bez przyjaciol.Oczywisice oprucz mojego kochanego i syneczka.W niedziele zaczynam prace wiec kolejne przygotowania troszke poczekaja.Ach niewiem jak wy ale ja coraz bardizej sie denerwoje.
tiffi1 a czy inny kolor makijazu niewchodzi w gre.Ja twoje oczy widze delikatnych zlotych odcieniach z lekka kreseczka np lekkiego kremu nad rzesami.Pieknie by to wygladalo do twojej karnacjii.Jestem fryzjer stylista wiec to moja choroba zawodowa. Edytowane przez annakacka Czas edycji: 2008-05-17 o 13:31 |
|
|
|
#1782 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo... mamy fachowca w swoim gronie
dobrze, że się przyznałaś, pewnie nie jedna PM2008 zada Ci pytanko ja zacznę: jaką wybrać farbę, zeby jak najdłużej "trzymała" się na rozjaśnionych pasemkach (chodzi mi o pasemka w brązie, taki a'la balejage)
|
|
#1783 |
|
|
Jesli chodzi o rozjasniane wlosy to zadna farba dlugo niebedzie sie trzymac.ale jesli juz ma cos byc to proonuje tanie farby bo one zawsze trzymaja(ale niezawsze daja taki kolor jaki chcemy)w porownaniu z drogimi farbami(ktore daja dobry kolor ale niedlugo sie trzymaja)A tak swoimi sposobami to ja uzywam stopniowego przyciemnaiania.Ja jestem na etaie rozjasniania hehe z czarnuli robie sie powolutku na blodn zobaczymy jak pojdzie...
|
|
|
|
#1784 |
|
Wtajemniczenie
|
aha, dzięki annakacka
ja miałam mały "niewypał włosowy" i muszę się doprowadzić do porządku, żeby w sierpniu wyglądać jak "człowiek"
|
|
#1785 |
|
|
a jaki w tej chwili masz kolor moze cos zaraz dopasojemy...
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
annakacka a jakie jest Twoje zdanie na temat doczepianych pasemek?
|
|
#1787 |
|
|
Panny Młode 2008 cz.II
wiesz teraz przypomnialam sobie jak ja mialam fajny niewypal z kudlami.Wtedy kupilam ciemny blad z palett a pomiesiacu czekoladke z loreal feria.I dosc dlugo sie trzymalo.Sproboj w taki sposob najpierw na ciemny blad a potem na braz powinno wyjsc ladnie i bez wiekszego ryzyka ze bedzie jakas straszliwa klapa...
m.a.r.t.a jesi chodzi o doczepiania na sam slub to jestm za.I to jak Najbardziej.Ale jesli na codzinny uzytek to niebardzo.W doczepianiu pasemek niemam doswiadczenia ale mam doswaideczenie z ich odczepianiam jeli byly robione na klej.Wlosy sa oslabine bo pasemka jednak daja wlososm nienaturalny ciezar.Ale mowie jesli chodzi o same jakes wielkie wyjscia to stawiam wielkie tak Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-05 o 18:13 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Tiffi1 a jak Ty się czujesz w tym kolorku? Mi jest trudno ocenić, bo nie lubię na sobie fioletów. Masz może fotkę z otwartymi oczami?
|
|
#1789 |
|
|
A wy mi kochane powiedzcie co proponujecie na zimowy slub jakies bolerko albo cos w tym stylu.Bo na smam mysl o slubie na ukrainie przechodza mnie ciary...bry.W poscie na gorze umiescilam jedao bolerko razem z dwiem sukniami co myslicie..
|
|
|
|
#1790 |
|
Wtajemniczenie
|
chciałabym je troszkę przyciemnić, bo jakoś źle się czuję z tymi bardzo jasnymi włosami
![]() ja proponuje jakieś futerko (mi się takie "cuda" podobają)...
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-05-05 o 21:38 |
|
|
|
#1791 |
|
|
dzasta110 tak jak mowilam sproboj najpierw ciemny blad.A po miesiacu(zeby niemeczyc wlosow) zrob jakas czekoladka albo janym brazem bo szybka zmiana na ciemne tez moze byc szokiem.Zobaczysz bedzie dobrze
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki annakacka. Co do bolerek ślubnych polecam Tobie wątek
--> Płaszcze, bolerka, pióra (przejrzyj go dokładnie, a zimowe nakrycie pewne się znajdą).
|
|
#1793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W tym tygodniu idę z TŻ na pierwszą rozmowę do kancelraii...ale mam stresa
|
|
#1794 |
|
|
m.a.r.t.a juz tam szukalam i niestety nic ciekawego dla mnie...moze znajdzie sie taka szalona jak ja i mi cos pomoze.Panne mlode z wiekszym rezmiarem zapraszam do mnie hehe..
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten swistek z USC jest wazny 3 m-ce, wiec 15 sierpnia bedzie jeszcze "dzialal" ![]() Ooooo Jak milo, ze sie pojawilas tu u nas ![]() ![]() Znalazlam strone z bolerkami, ale wydaje mi sie, ze juz ja odwiedzilas ![]() http://www.sklep.kozle.com/ |
|
|
|
|
#1797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1798 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dość szybko idziecie Nam Ksiądz kazał przyjść pod koniec czerwca
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
ale zaklepaliscie sobie godzine i dzien mszy? czy odeslal Was do czerwca z tym?
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Przytyłam 4 kg, wyglądam jak kloc i jakoś w ogóle mam zły humor
I tak się nawzajem pilnujemy co by żadna się nie rozleniwiła 

. Kilka dni temu udało nam się dzięki znajomym znajomych zidentyfikować poradnię na Stysia. Babka z którą rozmawiałam mówiła, że ma terminy pozajmowane, ale jak usłyszała ode mnie historię, że jest problem z tymi wizytami wcisnęła nas na wtorek na 20.30-22.00. Podobno jak jest ciemno to nowicjuszom ciężko trafić do tej poradni, bo jest tak dziwie ulokowana między budynkami i powiedziała, że jak już będziemy na miejscu to mamy jej narzeczonemu dać pyka na komórkę to po nas wyjdzie
jutro idziemy - zdam relacje, Ty tez zdaj z Waszej wizyty
) albo chciałam z nim biegać, ale ni huhu, nie ruszysz jak juz sie uwali po pracy na łóżku

hehe.buzka zamieszczam link z moja wymazona..