|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Hosenko ja tez stracilam wene, biore sie za ocenianie i w polowie napsianej recenzji rezygnuje... nie mam do tego serca
![]() Dziewczyny jaki zapach mazidel z TBSu polecacie? chce sobie kupic maselko i scrub w tej samej tonacji zapachowej i sie zastanawiam po przewachaniu wszystkiego tam nabawilam sie tylko okropnej migreny
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
ja już chyba ze 2 lata nic nie oceniałam
Nie mam czasu, zresztą tu i tak się chwale co kupiłam i jak ktoś ma ochotę to niech pyta ![]() W sumie to mogłabym sie też wkleić na pielęgnacji chociaż nic odkrywczego nie posiadam
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za gratulacje
Kupiłam sobie w nagrodę bluzeczkę i pasek, ale na pewno w niedługim czasie zakupię Miss Dior Cherie Skoro zostałam doceniona ![]() zizou mnie się podobają w TBS bardzo mango i pink grapefruit ![]() A propos zjazdu NK ![]() Co do noclegu się dostosuję, spać mogę jakkolwiek, dla mnie absolutną koniecznością jest czysta i porządna łazienka. Dopisuję się więc: Estella Hosenka rzyrafka emememsik zizou 0306 snowqueen Mnie pasuje ostatni weekend maja, ten czerwcowy proponowany przez pakostę również. Następne trochę gorzej, bo będę musiała oddać teoretyczną część pracy mgr i dokonać kilku zaliczeń
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym miała kupić znowu jakies masło, to kupiłabym małe i szybko zużyła, bo zauwazyłam, ze zmieniają zapach na bardzo nieprzyjemny (nie wiem czy wszystkie, ale truskawka i mango, mimo iz małe, zmieniły zapach ). Teraz mam borówkowe ale czekam na cieplejsze dni z jego użyciem![]() Masła shea nie polecam Całkiem sympatyczna jest seria oliwkowa Scrub polecam własnie oliwkowy i mango (cukrowy, lekko natłuszcza, bo to seria do suchej skóry). Ciągle mam ochotę na serię grejfrutową, ale z tego co pamiętam do jest do skóry normalnej, więc niestety odpada ![]() snow: przypomniałaś mi o egzaminach w takim razie TF na Karmelickiej odpada bo do łazienki wchodzi się przez kuchnię i nie jest zbyt przyjemna (przynajmniej w jednym pawilonie, nie wiem jak w innych, ale pewnie tak samo)
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko nawilzenie to dla mnie sprawa drugorzedna, i tak musze smarowac sie xerialine
a maselko to tak dla zapachu wlasnie
|
#396 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje ocenianie się niebawem skończy, Marea z Czarnym Elfem przekonały mnie do zmian w pielęgancji twarzy. Planuję mocno okroić ilość zużywanych mazideł, ograniczyć się do kilku sprawdzonych i zrobić pierwsze zamówiene na BU. O podpalaczu nic nie wiedziałam ![]() .Cytat:
.Co do terminów proponowanych przez Was, maj całkowicie odpada, czerwiec pasuje każdy weekend, lipiec i sierpień - jeszcze nie wiem, bo nie wyznaczyłam jeszcze daty urlopu (chociaż już wiem gdzie z TZ pojedziemy ).
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
wezcie mi nakopcie. mam ochote na roz i blyszczyk jakis. tylko po co?
|
|
#398 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Lista - dopisuję się
:Estella Hosenka rzyrafka emememsik zizou 0306 snowqueen iceflower Cytat:
Cytat:
![]() No i ja uwielbiam masło kakaowe, ale skoro Ty uczulona to nie polecam. Jeszcze migdał cudnie pachnie, mnie owocowe nie kręcą.![]() Nałogowiec nieuleczalny. |
||
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
Jak tak piszecie o spotkaniu w Krakowie to Wam zazdroszczę
Zebrało mi się na wspomnienia zeszłych wakacji Jak to pojechałam do Krakowa na ślub i wesele mojego kuzyna, i potem jeszcze zostałam na kilka dni by połazić po mieście. Wesele było beznadziejne, ale miasto i jego atmosferę bardzo miło wspominam
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to rektor dal nam wolne więc mam caly dzien aby sobie odlozyc cos w galerii na wieczor i kupic znizka
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
ice dzieki
przejrzalam w myslach szafe - potrzebuje dzinswo. juz klikniete, przelew zrobiony, kasy na swiecidelka brak. uffff.a jak nam sie rysuje sprawa juwenaliowa na uczelni? jakies wolne czy cos? bo sie nie orientuje zwlaszcza, ze ja tam tylko czasami bywam, jak mi sie zachce
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2008-05-05 o 23:19 |
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapach jest cudowny; podoba mi się jeszcze Satsuma - mandarynka oraz mango i papaja. Niereformowalna, a kiedy masz zamiar to wszystko zużyć? Zrób akcję - jeden nowy za jeden zużyty tzn kupujesz błyszczyk, gdy jakiś zużyjesz i tym sposobem przez najbliższe kilka lat nie będziesz nic kupować ![]()
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też w piątek noc zakupów, ale nie wiem, czy się wybiorę - zazwyczaj są dzikie tłumy, a mnie się wtedy włącza potężna agresja i wychodzę mocno wkurzona
![]() Aga no to czerwiec A gdzie pojedziecie? Ja mam urlop od 9.07 - to już tak blisko! ziz Ty jedziesz 10.07, no nie?
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
tak, 10
niedlugo zaczne skreslac dni w kalendarzu, tak mi sie dluzy niesamowicie
|
#405 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
piatek to ja zawsze mam wolny, wiec nie poszaleli
no trudno ![]() przegladam majowe zakupy na modzie i jutro chyba obskocze pare sklepow jak wroce rano z zakopanego...
|
#407 |
|
po prostu Em :)
|
truheart, też chciałąbym się tak zdziwić.
![]() Ja nie miałam żadnego, ale zapach grejpfruta jest obłędny. ![]() Tak.
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz w Polsce
Lista - się dopisalam :Estella Hosenka rzyrafka emememsik zizou 0306 snowqueen iceflower madziarra |
|
|
|
#409 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, ale zanim ogarnęłam zaległości w pracy, rozpakowałam się, obejrzałam tivi, i przeczytałam nasz wątek, trochę minęło.
Dziękuję wszystkim za pozdrowienia, jak już rzyrafka pisała, pogoda nam nie dopisała, ale za to humory jak najbardziej. Połaziłyśmy trochę po mojej rodzinnej dziurze, popiekłyśmy muffinek (nawet opracowałyśmy autorski przepis ), pogrillowałyśmy, popiwkowałyśmy, powłóczyłyśmy się po galerii, no i posiedziałyśmy przed tivi Ale się nie nudziłyśmy, rzyrafce wręcz czasu na naukę brakło ![]() Ja się trochę spłukałam, choć faktycznie wcale nie kosmetycznie No ale z drugiej strony ocierać pot z twarzy brudnymi rękami tyż niebałdzo.Z kosmetyków to tylko dałam się rzyrafce namówić na współudział w zakupach Gosh'a na All i będę mieć 3 nowe kredki 1 zwykłą zieleniastą i 2 wykręcane - granatową i taką opalizującą zielono-niebiesko-turkusową. Ale i tak praktycznie przez 1,5 miesiąca nie kupowałam żadnych nie niezbędnych kosmetyków (noo poza piąteczką Diora w nagrodę, już pod koniec odwyku), więc wcale nie mam wyrzutów sumienia. Podejrzewam, że te 3 kredki to będzie jedno z niewielu szaleństw, bo w końcu trzeba coś na UK odłożyć. Całe szczęście jeden zakup już odpadł - rodzicom udało się w jednym sklepie w San Marino dorwać CK Summer za jakieś 35EUR i dostałam je w prezencie No i jutro, odbieram, mam nadzieję, te wspomniane piąteczki. Bo jakieś awizo do mnie przyszło, które TŻ oczywiście posiał, ale i tak nie sądzę, aby to cokolwiek innego być miało. Nawet na walentynkę z UC za wcześnie, więc to pewnie piąteczki em, agabil, madziarra - trzymam kciuki i kibicuję, żeby każdej z Was ułożyło się jak najlepiej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście, obie sukienki świetne Cytat:
A dziś moje łakomstwo uchroniło mnie od zguby. Wracając do domu po KitKata na drogę, który sobie grzecznie leżał na półce, znalazłam i klucze od mieszkania w Krakowie. Jakbym ich nie wzięła i nikogo by nie było, to bym sobie koczowała z kotem i tobołami na klatce.Nooo, powiedzmy. U mnie też nie najlepiej, nie tak dawno odkryłam, że TŻ mnie zdradził, ale po dłuższym namyśle postanowiłam dać nam szansę. Tak jak u 0306 w pewnym momencie rozminęliśmy się całkiem, tylko czy uda się nam zejść z powrotem, to nie wiem Mój TŻ jakoś przestał się starać, jak wyraziłam chęć spróbowania raz jeszcze. W sumie ciężko nawet powiedzieć, że się rozstaliśmy, skoro mieszkaliśmy ciągle razem, no ale oficjalnie przez jakieś 2-3 tygodnie "nas" nie było.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A na krakowski zlocik NK i ja się oczywiście piszę Estella Hosenka rzyrafka emememsik zizou 0306 snowqueen iceflower madziarra MagJa Co do terminów, to mi średnio pasuje weekend 17-18 maja, ostatni majowy też nie do końca, ale pozostałe wymieniane terminy jak najbardziej
|
|||||||
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
Jedziemy tu: http://www.herkules.sk/pl/hote-velkfatrturcia-/ To ten mój ulubiony hotel na Słowacji, mamy zamiar się wySPAmować i połazić po górach przez 8 dni, a w okolicach września jeszcze Egipt albo Malediwy.
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa witaj z powrotem
Super, że weekend Ci się udał Ja też mam ten limonkowy żel Nivea z kuleczkami, rewelacyjnie pachnie. Aga ja w lipcu jade do Egiptu się usmażyć w upale jedna koleżanka z pracy właśnie wróciła z Malediwów. Podobno raj na ziemi... Bardzo chciałabym tam pojechać, ale póki co nie moje progi finansowe ![]() Nigdy nie byłam w SPA, musze kiedyś wybrać się na taki relaksujący wyjazd ziz co ciekawego ciuchowego wypatrzyłaś?
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pozwole sobie pochwalić się i wkleić cudo,które zdarzylam jeszcze wczoraj dorwać na bezclowce
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
ale cudeńko! |
|
|
|
#414 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Malediwów, marzą mi się już od dawna, więc mam nadzieję, że uda nam się pojechać. W Egipcie też jeszcze nie byłam Cytat:
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz pierwsza próba makijażu
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i od razu dopisuję się do listy:
Estella Hosenka rzyrafka emememsik zizou 0306 snowqueen iceflower madziarra MagJa isa6666 ------------- Ale mnie Ex wkurzył dziś, specjalnie pojechałam rano do niego do roboty żeby mi podpisał papiery na uczelnię, moknęłam w tym paskudnym deszczu, stoję pod jego pracą, dzwonię a on mi na to, że nie ma czasu teraz wyjść do mnie, bo jest bardzo zajęty A wczoraj sie pytałam, czy mogę do niego do pracy wpaść to powiedział, że ok ![]() Wrrrr....
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Mag witaj
madziarro cudo, ile zaplacilas? ![]() snow wypatrzylam buty, torebke, bluzke... pochodze dzis po sklepach i zobacze, czy to faktycnzie takie cuda jak na zdjeciach
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Zizou, 39 euro. Byla jeszcze taka jedna, wieksza, piekna
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech, slicznosci... czemu stref bezclowych nie ma na kazdej ulicy?
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
isa buuu
Może jednak przyjedzie... zizou hmm może i ja zajrzę do tego wątku, skoro ciekawe rzeczy tam widziałaś Coś mi się zdaje, ze może mi się spodobać to samo ![]() A stref bezcłowych nie ma wszędzie, żebyś wszystkiego tam nie przepuściła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

po przewachaniu wszystkiego tam nabawilam sie tylko okropnej migreny

Nie mam czasu, zresztą tu i tak się chwale co kupiłam i jak ktoś ma ochotę to niech pyta 
Kupiłam sobie w nagrodę bluzeczkę i pasek, ale na pewno w niedługim czasie zakupię Miss Dior Cherie 
Gdybym miała kupić znowu jakies masło, to kupiłabym małe i szybko zużyła, bo zauwazyłam, ze zmieniają zapach na bardzo nieprzyjemny (nie wiem czy wszystkie, ale truskawka i mango, mimo iz małe, zmieniły zapach 
Jakiś czas temu wena mnie opuściła 

zwlaszcza, ze ja tam tylko czasami bywam, jak mi sie zachce 

A dziś moje łakomstwo uchroniło mnie od zguby. Wracając do domu po KitKata na drogę, który sobie grzecznie leżał na półce, znalazłam i klucze od mieszkania w Krakowie. Jakbym ich nie wzięła i nikogo by nie było, to bym sobie koczowała z kotem i tobołami na klatce.
Może jednak przyjedzie...