Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-05, 21:22   #391
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Hosenko ja tez stracilam wene, biore sie za ocenianie i w polowie napsianej recenzji rezygnuje... nie mam do tego serca

Dziewczyny jaki zapach mazidel z TBSu polecacie? chce sobie kupic maselko i scrub w tej samej tonacji zapachowej i sie zastanawiam po przewachaniu wszystkiego tam nabawilam sie tylko okropnej migreny
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 21:35   #392
rzyrafka
Zakorzenienie

ja już chyba ze 2 lata nic nie oceniałam Nie mam czasu, zresztą tu i tak się chwale co kupiłam i jak ktoś ma ochotę to niech pyta
W sumie to mogłabym sie też wkleić na pielęgnacji chociaż nic odkrywczego nie posiadam
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 21:43   #393
snowqueen
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję za gratulacje Kupiłam sobie w nagrodę bluzeczkę i pasek, ale na pewno w niedługim czasie zakupię Miss Dior Cherie Skoro zostałam doceniona

zizou mnie się podobają w TBS bardzo mango i pink grapefruit

A propos zjazdu NK

Co do noclegu się dostosuję, spać mogę jakkolwiek, dla mnie absolutną koniecznością jest czysta i porządna łazienka.

Dopisuję się więc:
Estella
Hosenka
rzyrafka
emememsik
zizou
0306
snowqueen

Mnie pasuje ostatni weekend maja, ten czerwcowy proponowany przez pakostę również. Następne trochę gorzej, bo będę musiała oddać teoretyczną część pracy mgr i dokonać kilku zaliczeń
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 21:46   #394
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Hosenko ja tez stracilam wene, biore sie za ocenianie i w polowie napsianej recenzji rezygnuje... nie mam do tego serca

Dziewczyny jaki zapach mazidel z TBSu polecacie? chce sobie kupic maselko i scrub w tej samej tonacji zapachowej i sie zastanawiam po przewachaniu wszystkiego tam nabawilam sie tylko okropnej migreny
Ja bym się nie kierowała zapachem a rodzajem skóry dla jakiej jest dane mazidło ... Np: miałam masełko truskawkowe ale dla mojej suchej skóry bylo za słabe. Za to mango okazało się świetne Gdybym miała kupić znowu jakies masło, to kupiłabym małe i szybko zużyła, bo zauwazyłam, ze zmieniają zapach na bardzo nieprzyjemny (nie wiem czy wszystkie, ale truskawka i mango, mimo iz małe, zmieniły zapach ). Teraz mam borówkowe ale czekam na cieplejsze dni z jego użyciem

Masła shea nie polecam bardzo klejace i ciężko się wchłania ...

Całkiem sympatyczna jest seria oliwkowa (żel, masło, scrub).
Scrub polecam własnie oliwkowy i mango (cukrowy, lekko natłuszcza, bo to seria do suchej skóry).

Ciągle mam ochotę na serię grejfrutową, ale z tego co pamiętam do jest do skóry normalnej, więc niestety odpada

snow: przypomniałaś mi o egzaminach zaopmniałam całkowicie ... musze sprawdzić na kiedy sa ustalone.

w takim razie TF na Karmelickiej odpada bo do łazienki wchodzi się przez kuchnię i nie jest zbyt przyjemna (przynajmniej w jednym pawilonie, nie wiem jak w innych, ale pewnie tak samo)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 21:48   #395
zizou
Zakorzenienie

Hosenko nawilzenie to dla mnie sprawa drugorzedna, i tak musze smarowac sie xerialine a maselko to tak dla zapachu wlasnie
Stary 2008-05-05, 21:52   #396
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja mam wielkie zaległości na KWC ... W przegródce "ocenić" mam 120 kosmetyków a nie dodałam jeszcze wszystkich Jakiś czas temu wena mnie opuściła

0306: używałam kiedyś oliwek, ale wlewałam je do wanny , czasami też smarowałam się nimi na wilgotne lub suche ciało.

0306 - uważaj bo w Opolu grasuje podpalacz - własnie ogladam w TV
Ja mam te o zapachu Jardins des Iles, męczę je od lata, klasyczna wersja jest mniej dusząca.

Moje ocenianie się niebawem skończy, Marea z Czarnym Elfem przekonały mnie do zmian w pielęgancji twarzy. Planuję mocno okroić ilość zużywanych mazideł, ograniczyć się do kilku sprawdzonych i zrobić pierwsze zamówiene na BU.

O podpalaczu nic nie wiedziałam . Nie oglądam telewizji, nie czytam lokalnej prasy, w pracy staram się nie dyskutować na tematy pozazawodowe. Dowiedziałam się od Ciebie .

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za gratulacje Kupiłam sobie w nagrodę bluzeczkę i pasek, ale na pewno w niedługim czasie zakupię Miss Dior Cherie Skoro zostałam doceniona
A propos zjazdu NK

Co do noclegu się dostosuję, spać mogę jakkolwiek, dla mnie absolutną koniecznością jest czysta i porządna łazienka.

Dopisuję się więc:
Estella
Hosenka
rzyrafka
emememsik
zizou
0306
snowqueen

Mnie pasuje ostatni weekend maja, ten czerwcowy proponowany przez pakostę również. Następne trochę gorzej, bo będę musiała oddać teoretyczną część pracy mgr i dokonać kilku zaliczeń
Miss Dior jak najbardziej się należy .
Co do terminów proponowanych przez Was, maj całkowicie odpada, czerwiec pasuje każdy weekend, lipiec i sierpień - jeszcze nie wiem, bo nie wyznaczyłam jeszcze daty urlopu (chociaż już wiem gdzie z TZ pojedziemy ).

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 22:15   #397
zizou
Zakorzenienie

wezcie mi nakopcie. mam ochote na roz i blyszczyk jakis. tylko po co?
Stary 2008-05-05, 22:30   #398
iceflower
Przyjaciółka KWC

Lista - dopisuję się:
Estella
Hosenka
rzyrafka
emememsik
zizou
0306
snowqueen
iceflower

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
w piątek jest noc zakupów w Krakowskiej- może Reebok zrobi promocję chociaz na 20% to wreszcie kupię spodnie i buty do ćwiczeń Nie pamiętacie jak u nich było w zeszłym roku?
Znowu noc zakupów? Może pójdę (chociaż ostatnio było tragicznie), jak nie będę juwenaliować. Ciekawe, co Sephora przygotuje. Ostatnio było -20%?

Cytat:
Orzech brazylijski.
No i ja uwielbiam masło kakaowe, ale skoro Ty uczulona to nie polecam. Jeszcze migdał cudnie pachnie, mnie owocowe nie kręcą.

Cytat:

Nałogowiec nieuleczalny.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 22:43   #399
Małgosia*79
Raczkowanie

Jak tak piszecie o spotkaniu w Krakowie to Wam zazdroszczę Zebrało mi się na wspomnienia zeszłych wakacji Jak to pojechałam do Krakowa na ślub i wesele mojego kuzyna, i potem jeszcze zostałam na kilka dni by połazić po mieście. Wesele było beznadziejne, ale miasto i jego atmosferę bardzo miło wspominam
Małgosia*79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 22:44   #400
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Znowu noc zakupów? Może pójdę (chociaż ostatnio było tragicznie), jak nie będę juwenaliować. Ciekawe, co Sephora przygotuje. Ostatnio było -20%?
Właśnie nie pamiętam kto i jakie miał zniżki wtedy :/ a juwenaliować bym chciała, ale nie mam z kim za bardzo za to rektor dal nam wolne więc mam caly dzien aby sobie odlozyc cos w galerii na wieczor i kupic znizka
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 22:45   #401
zizou
Zakorzenienie

ice dzieki przejrzalam w myslach szafe - potrzebuje dzinswo. juz klikniete, przelew zrobiony, kasy na swiecidelka brak. uffff.

a jak nam sie rysuje sprawa juwenaliowa na uczelni? jakies wolne czy cos? bo sie nie orientuje zwlaszcza, ze ja tam tylko czasami bywam, jak mi sie zachce

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2008-05-05 o 23:19
Stary 2008-05-05, 22:45   #402
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam różowy grapefruit zapach jest cudowny; podoba mi się jeszcze Satsuma - mandarynka oraz mango i papaja.
Cytat:
Niereformowalna, a kiedy masz zamiar to wszystko zużyć? Zrób akcję - jeden nowy za jeden zużyty tzn kupujesz błyszczyk, gdy jakiś zużyjesz i tym sposobem przez najbliższe kilka lat nie będziesz nic kupować

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 23:01   #403
snowqueen
Zakorzenienie

U mnie też w piątek noc zakupów, ale nie wiem, czy się wybiorę - zazwyczaj są dzikie tłumy, a mnie się wtedy włącza potężna agresja i wychodzę mocno wkurzona

Aga no to czerwiec
A gdzie pojedziecie?

Ja mam urlop od 9.07 - to już tak blisko! ziz Ty jedziesz 10.07, no nie?
Stary 2008-05-05, 23:05   #404
zizou
Zakorzenienie

tak, 10 niedlugo zaczne skreslac dni w kalendarzu, tak mi sie dluzy niesamowicie
Stary 2008-05-05, 23:09   #405
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Właśnie nie pamiętam kto i jakie miał zniżki wtedy :/ a juwenaliować bym chciała, ale nie mam z kim za bardzo za to rektor dal nam wolne więc mam caly dzien aby sobie odlozyc cos w galerii na wieczor i kupic znizka
Ja mam zamiar juwenaliować już w czwartek, więc w piątek wieczorem może się zdarzyć, że będę grzecznie spać. A tak w ogóle to nawet nie wiem, co się będzie działo, tzn. jakie większe imprezy sa w planie.

Cytat:
a jak nam sie rysuje sprawa juwenaliowa na uczelni? jakies wolne czy cos? bo sie nie orientuje zwlaszcza, ze ja tam tylko czasami bywam, jak mi sie zachce
Piątek wolny. Cudownie by jeszcze było, jak zrobili nam wolne w czwartek po południu, ale nic o tym nie słyszałam.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 23:18   #406
zizou
Zakorzenienie

piatek to ja zawsze mam wolny, wiec nie poszaleli no trudno

przegladam majowe zakupy na modzie i jutro chyba obskocze pare sklepow jak wroce rano z zakopanego...
Stary 2008-05-05, 23:18   #407
emememsik
po prostu Em :)

truheart, też chciałąbym się tak zdziwić.

Cytat:
Dziewczyny jaki zapach mazidel z TBSu polecacie?
Ja nie miałam żadnego, ale zapach grejpfruta jest obłędny.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ciekawe, co Sephora przygotuje. Ostatnio było -20%?
Tak.
Stary 2008-05-05, 23:23   #408
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ja juz w Polsce

Lista - się dopisalam :
Estella
Hosenka
rzyrafka
emememsik
zizou
0306
snowqueen
iceflower
madziarra
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 02:41   #409
MagJa
Zakorzenienie

Wróciłam, ale zanim ogarnęłam zaległości w pracy, rozpakowałam się, obejrzałam tivi, i przeczytałam nasz wątek, trochę minęło.

Dziękuję wszystkim za pozdrowienia, jak już rzyrafka pisała, pogoda nam nie dopisała, ale za to humory jak najbardziej. Połaziłyśmy trochę po mojej rodzinnej dziurze, popiekłyśmy muffinek (nawet opracowałyśmy autorski przepis ), pogrillowałyśmy, popiwkowałyśmy, powłóczyłyśmy się po galerii, no i posiedziałyśmy przed tivi Ale się nie nudziłyśmy, rzyrafce wręcz czasu na naukę brakło

Ja się trochę spłukałam, choć faktycznie wcale nie kosmetycznie Kupiłam trochę ciuchów w Reserved i Top Secret i do tego kocią smycz w Croppie i frotki na nadgarstek w Housie. Ciekawe tylko czy w ogóle będzie mi się chciało w nich ćwiczyć No ale z drugiej strony ocierać pot z twarzy brudnymi rękami tyż niebałdzo.

Z kosmetyków to tylko dałam się rzyrafce namówić na współudział w zakupach Gosh'a na All i będę mieć 3 nowe kredki 1 zwykłą zieleniastą i 2 wykręcane - granatową i taką opalizującą zielono-niebiesko-turkusową. Ale i tak praktycznie przez 1,5 miesiąca nie kupowałam żadnych nie niezbędnych kosmetyków (noo poza piąteczką Diora w nagrodę, już pod koniec odwyku), więc wcale nie mam wyrzutów sumienia.
Podejrzewam, że te 3 kredki to będzie jedno z niewielu szaleństw, bo w końcu trzeba coś na UK odłożyć. Całe szczęście jeden zakup już odpadł - rodzicom udało się w jednym sklepie w San Marino dorwać CK Summer za jakieś 35EUR i dostałam je w prezencie
No i jutro, odbieram, mam nadzieję, te wspomniane piąteczki. Bo jakieś awizo do mnie przyszło, które TŻ oczywiście posiał, ale i tak nie sądzę, aby to cokolwiek innego być miało. Nawet na walentynkę z UC za wcześnie, więc to pewnie piąteczki

em, agabil, madziarra - trzymam kciuki i kibicuję, żeby każdej z Was ułożyło się jak najlepiej (oczywiście praktycznie każdej w innej "dziedzinie")

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Uwielbiam żele Nivea, teraz mam ten kremowy olejek z drobinkami masującymi limonkowy (z tych nowych) cudownie pachnie i jest bardzo miły w użyciu.
Chyba się na niego skuszę przez Ciebie. Skoro zapach ma cudny i jest milusi, to musi być super.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś sukienki? Ja idę na ślub pod koniec maja i jeszcze nic nie mam nawet nie wiem gdzie szukać ładnych sukienek.
Ja mam wesele w lipcu i też nie mam pomysłu na sklep

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Taki fajny sklep Bee Collection (mają nawet swoją stronę www.bee.com.pl) Weszłam tam i zachwyt, do przymierzalni wzięłam mnóstwo kiecek, co druga to ładniejsza. I sporo przecen, moje kosztowały -jedna 69zł a druga 59zł.
Nie szyją hurtowo, jeden model jest w kilku rozmiarach i finito więc kreacje są niepowtarzalne. Mają w ofercie nie tylko sukienki ale bluzki, żakiety, bolerka, spódnice
Aż chyba do nich napiszę, czy aby przypadkiem gdzieś w Krakowie nie ma ich kolekcji. Może niekoniecznie w firmowym sklepiem, ale może w takim zwykłym gdzieś ktoś coś od nich bierze
Oczywiście, obie sukienki świetne A ceny to już w ogóle...

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja jestem niestety jeszcze czekocholiczką Dzień bez czegoś słodkiego to dla mnie dzień stracony
Oj, tak, tak A dziś moje łakomstwo uchroniło mnie od zguby. Wracając do domu po KitKata na drogę, który sobie grzecznie leżał na półce, znalazłam i klucze od mieszkania w Krakowie. Jakbym ich nie wzięła i nikogo by nie było, to bym sobie koczowała z kotem i tobołami na klatce.

Cytat:
i jeszcze ja i MagJa, i rzyrafka
Nooo, powiedzmy. U mnie też nie najlepiej, nie tak dawno odkryłam, że TŻ mnie zdradził, ale po dłuższym namyśle postanowiłam dać nam szansę. Tak jak u 0306 w pewnym momencie rozminęliśmy się całkiem, tylko czy uda się nam zejść z powrotem, to nie wiem Mój TŻ jakoś przestał się starać, jak wyraziłam chęć spróbowania raz jeszcze. W sumie ciężko nawet powiedzieć, że się rozstaliśmy, skoro mieszkaliśmy ciągle razem, no ale oficjalnie przez jakieś 2-3 tygodnie "nas" nie było.

Cytat:

Myślę, że najszybciej bym sobie sylwetkę wyrobiła jakbym się zapisała na jakiś aerobik albo taniec, ale ja mam 2 lewe nogi Kompletnie nie umiem się ruszać.
Tym się nie przejmuj. Jak ja daję radę na aerobiku, to i Ty dasz. Fakt, że czasem się strony mylą, nóżki plączą... Ale nie ma co się tym przejmować.

Cytat:
Problem w tym, że ja mam słuch dobry do muzyki, ale jak idzie to przełożyć na ruchy to porażka Zawsze mi się wydaje, że wyglądam jak głupek jak tańczę
Mam podobne odczucia i dlatego nie lubię tańczyć Lubiłam tylko z Ex'em, ale on kiedyś prawie-że-zawodowo tańcował, więc i umiał tańczyć i umiał nauczyć nawet taką pokrakę jak ja

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
MagJa ma doświadczenie jeśli chodzi o noclegi w Kraku więc powinna coś doradzić
Oj, to było dawno i nieprawda Znaczy prawda, ale na swoich pracodawców jestem obrażona i nie zamierzam im klientów podsyłać, a że na bieżąco nie jestem, to też trudno mi wybierać, bo hosteli w Kraku od groma i co i rusz nowy powstaje.

A na krakowski zlocik NK i ja się oczywiście piszę
Estella
Hosenka
rzyrafka
emememsik
zizou
0306
snowqueen
iceflower
madziarra
MagJa

Co do terminów, to mi średnio pasuje weekend 17-18 maja, ostatni majowy też nie do końca, ale pozostałe wymieniane terminy jak najbardziej 7-8 czerwca byłby chyba idealny, bo znów potem w następny weekend chcę jechać do rodziców, a w kolejny będę szaleć po Londonie
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 09:14   #410
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Aga no to czerwiec
A gdzie pojedziecie?
czerwiec, widzę, że termin 7-8 pasuje wszystkim, więc mam nadzieję, że impreza wypali .

Jedziemy tu:
http://www.herkules.sk/pl/hote-velkfatrturcia-/

To ten mój ulubiony hotel na Słowacji, mamy zamiar się wySPAmować i połazić po górach przez 8 dni, a w okolicach września jeszcze Egipt albo Malediwy.

Stary 2008-05-06, 09:29   #411
snowqueen
Zakorzenienie

MagJa witaj z powrotem Super, że weekend Ci się udał
Ja też mam ten limonkowy żel Nivea z kuleczkami, rewelacyjnie pachnie.

Aga ja w lipcu jade do Egiptu się usmażyć w upale jedna koleżanka z pracy właśnie wróciła z Malediwów. Podobno raj na ziemi... Bardzo chciałabym tam pojechać, ale póki co nie moje progi finansowe

Nigdy nie byłam w SPA, musze kiedyś wybrać się na taki relaksujący wyjazd

ziz co ciekawego ciuchowego wypatrzyłaś?
Stary 2008-05-06, 09:32   #412
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dziewczyny pozwole sobie pochwalić się i wkleić cudo,które zdarzylam jeszcze wczoraj dorwać na bezclowce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3603.jpg (98,9 KB, 122 załadowań)
Stary 2008-05-06, 09:42   #413
snowqueen
Zakorzenienie

ale cudeńko!
Stary 2008-05-06, 09:55   #414
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Aga ja w lipcu jade do Egiptu się usmażyć w upale jedna koleżanka z pracy właśnie wróciła z Malediwów. Podobno raj na ziemi... Bardzo chciałabym tam pojechać, ale póki co nie moje progi finansowe

Nigdy nie byłam w SPA, musze kiedyś wybrać się na taki relaksujący wyjazd
SPA polecam , najlepszy sposób by odpocząć, zregenerować siły i poprawić stan ciała i ducha.
Co do Malediwów, marzą mi się już od dawna, więc mam nadzieję, że uda nam się pojechać. W Egipcie też jeszcze nie byłam .

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dziewczyny pozwole sobie pochwalić się i wkleić cudo,które zdarzylam jeszcze wczoraj dorwać na bezclowce
cudeńko

Stary 2008-05-06, 10:20   #415
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Zaraz pierwsza próba makijażu
Stary 2008-05-06, 10:24   #416
isa666
Zakorzenienie

Witam i od razu dopisuję się do listy:
Estella
Hosenka
rzyrafka
emememsik
zizou
0306
snowqueen
iceflower
madziarra
MagJa
isa6666

-------------

Ale mnie Ex wkurzył dziś, specjalnie pojechałam rano do niego do roboty żeby mi podpisał papiery na uczelnię, moknęłam w tym paskudnym deszczu, stoję pod jego pracą, dzwonię a on mi na to, że nie ma czasu teraz wyjść do mnie, bo jest bardzo zajęty A wczoraj sie pytałam, czy mogę do niego do pracy wpaść to powiedział, że ok Twierdzi, że przyjedzie wieczorem do mnie to podpisać, taaa...już to widzę
Wrrrr....
Stary 2008-05-06, 10:27   #417
zizou
Zakorzenienie

Mag witaj

madziarro cudo, ile zaplacilas?

snow wypatrzylam buty, torebke, bluzke... pochodze dzis po sklepach i zobacze, czy to faktycnzie takie cuda jak na zdjeciach
Stary 2008-05-06, 10:29   #418
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Zizou, 39 euro. Byla jeszcze taka jedna, wieksza, piekna ale zabraklo mi do niej jakis 4 euro Chcialam dwie
Stary 2008-05-06, 10:33   #419
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Zizou, 39 euro. Byla jeszcze taka jedna, wieksza, piekna ale zabraklo mi do niej jakis 4 euro Chcialam dwie
fajna cena ech, slicznosci... czemu stref bezclowych nie ma na kazdej ulicy?
Stary 2008-05-06, 10:42   #420
snowqueen
Zakorzenienie

isa buuu Może jednak przyjedzie...

zizou hmm może i ja zajrzę do tego wątku, skoro ciekawe rzeczy tam widziałaś Coś mi się zdaje, ze może mi się spodobać to samo

A stref bezcłowych nie ma wszędzie, żebyś wszystkiego tam nie przepuściła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości