|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
Cytat:
3mam mocno kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio pewnie poimprezowała w weekend
![]() Był ten cały obchód. Spytał, który tydzień, i że jestem po CC tak? Powiedziałam, że tak. Powiedział, że zrobimy usg i zobaczymy. Wiec idę za raz na USG. I się dowiem co i jak jeśli lekarz bedzie w ogóle miał ochotę coś.mi powiedzieć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2823 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja już pod gabinetem ginekologa czekam na wymaz w kierunku czystości pochwy i GBS . Dzisiaj wszystkie badanie a wizyta dopiero 03.07 , poproszę ja to niech chociaż ręcznie zbada szyjkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Mała daj znać po obchodzie No dziewczyny to już 12 czerwca a u nas żadnego dzieciaczka '-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2824 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedziałam że nie zostawię tak maleńkiego dziecka z butelką tymbardziej że wesele jest 50 km od nas i albo pójdziemy na ślub i obiad albo wcale. Ale nie zdziwię się jak ona sobie juz w grafiku w pracy zaznaczy cały ten weekend wolny 😂 A Twoja czym Ci zaszła za skórę? Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2825 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Będzie dobrze! ![]() no hej ![]() Cytat:
Dzisiaj mój tata ma gadać z 2 osobami i zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Daj znać po usg! Oby dzisiaj nie chcieli Cię ciąć |
|||
|
|
|
#2826 |
|
Zadomowienie
|
Faith nie wywołuj wilka z lasu! 😂 ja nie jestem gotowa jeszcze rodzić 😆
|
|
|
#2827 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już wczoraj w tarnovii było podobno masa ludzi i kolejki do przymierzalni bo pierwsze wieszaki były wystawione. Cytat:
Ja miałam już szyjkę zgładzoną i skrócona, dostałam znieczulenie na dwie h... pomogło bardzo ![]() Cytat:
Nie zdejmują tylko poprószy więcej nie podają mi wkłucie do znieczulenia ściągnęli dopiero na trzeci dzień na obchodzie.Cytat:
Można. Ja chodziłam wtedy najwiecej, skakałam na piłce, korzystałam z drabinki. Chciałam wykorzystać na maksa czas kiedy nie zwijałem się z bólu ![]() Cytat:
To nie jest tak ze się nic nie czuje - nie dostajesz takiej końskiej dawki znieczulenia jak do cesarki ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#2828 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() No i dobrze! Nie dajcie się Sory za elaborat, krócej nie umiem ![]() Teściowa pojechała na tydzień na odchudzający wyjazd (od niedzieli do niedzieli). Teść był normalnie cały tydzień w domu ale wczoraj jechał z moim tatą do Warszawy na mecz. Problem co z psem. No więc ja i Tż mieliśmy się nim zająć, noł problem. Tylko wizja opieki nasza i teściowej trochę się różni. Teściowa chciała żebyśmy siedzieli z nim CAŁY dzień. Nieważne, że Tż miał uczelnie, ja miałam tam cały dzień z nim siedzieć. No a że ja miałam swoje plany bo moja mama robiła zaległego urodzinowego grilla to pojechałam do niego po 13 (rano był z nim teść), posiedziałam z nim z 40 min, wypuściłam, dałam leki, dałam przysmak, wodę i pojechałam. Koło 15 dzwoni do mnie teściowa na facetime (coś jak skype przez iphone :P) żeby obczaić gdzie jestem nie odebrałam, zadzwoniłam do niej normalnie. No i pyta jak tam, mówię, że normalnie, że byłam z psem, dałam wszystko, posiedziałam i musiałam jechać narazie. No i ona do mnie, że ona myślała, że cały dzień tam spędzę, że jakby wiedziała to by poprosiła sąsiadkę żeby go wzięła do siebie itp a jak się rozłączała to już słyszałam, ze zaczyna płakać. No ok Miałam zadzwonić do Tż ale pomyślałam, ze pewnie on zaraz zadzwoni i oczywiście sie nie myliłam ![]() Teściówka do niego zadzwoniła, ogólnie mówiła to co mi, że się zawiodła itp xD Zadzwonił do niego też ojciec, że teściowa do niego dzwoni i pisze żeby zorganizował kogoś do psa, że jakbyśmy powiedzieli że nie mamy czasu to by to inaczej zrobił. Tż wytłumaczył o co chodzi, że tam byłam i wgl. No to teść, że spoko i żeby się nie przejmować. Zaraz zadzwonił do mnie mój tata co się dzieje z psem Byliśmy u tego psa z 6 razy, 2 razy dluzej siedzieliśmy, niczego mu nie brakowało no może poza obecnością kogoś non stop. No ale dla teściówki to, że jej Eduś będzie sam to tragedia i wyczuwam focha ![]()
|
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- A ty jakie masz wskazanie do cc |
|
|
|
|
#2830 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2831 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie przejmuj się!---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Xzora spytam jeszcze o lewatywę jak wygląda w tym szpitalu Przynajmniej będziemy wiedziały na co się szykować
|
|||
|
|
|
#2832 |
|
MerDer 4ever
|
To nie pierwsza taka akcja także nie przejmuję się generalnie. Wkurza mnie to po prostu coraz bardziej :P
Co najlepsze teściowa mi coś wspominała, że w sierpniu chcą gdzieś jechać na wakacje z teściem i zasugerowała, żebyśmy się na ten czas przenieśli tam z Tż i młodym Wystarczy, że zadzwoni telefon, domofon, ktoś przejdzie za bramą (a jak mieszkali tutaj to po klatce schodowej). Nie da normalnie zjeść bo piszczy przy tobie i też chce. No way
|
|
|
|
#2833 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mała kciuki za badanie
![]() Sill kciuki za Twoją toxo Cytat:
za wizytę ![]() Cytat:
), przejdzie jej na pewno, przemówią jej do rozsądku ![]() Idę dopieścić koszyk na gemini i zamawiam w końcu |
||
|
|
|
#2834 |
|
Zadomowienie
|
Taedioo dobre 😂 a skoro to jej ukochany Edus to niech go na wakacje wezmie ze soba przecież to członek rodziny 😋
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos, kciuki za wizytę
mi się dziś śniło ze wody mi odeszły. BuuuTaedio, zależy czy przerabiacis hydraulikę czy tylko kwestia płytek. U mnie remont łazienki i toalety 6 tygodni trwa... Ale u mnie to wszystko trzeba było robić włącznie z burzeniem kawałka ściany, nowa hydraulika, prostowanie krzywych ścian... Carolles też mam dwa wesela we wrześniu i nie ide na bank już powiedziałam. Ja siebie do tego czasu nie ogarnę a co dopiero dziecka... Taedio, masakra z tym psiakiem ! To oni go NIGDY samego nie zostawiają? A jak teściowa musi zrobić zakupy? Bez przesady...Przyszła paczka z Gemini jeszcze tylko zamówienie od Hubiworld i będzie git. Niestety ta właścicielka po wycenie nie wysłała mi numeru konta i jak to się będzie dłużej ciągnęło to jej podziękuję za tą zniżkę i zamowie normalnym trybem bo sprawa się już 2 tygodnie ciągnie:/U nas pochmurno dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos
będzie dobrze. Ja wciąż czekam na USG :/ Stresa mam... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2839 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#2840 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Teraz pewnie nawet "dziękuję" nie usłyszymy, mimo że pies zaopiekowany ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko nasza łazienka ma 165x180, niektórzy mają takie same wc ![]() Zostawiają go samego dlatego tym bardziej mnie to śmieszy :P Nawet wczoraj teściowej jeszcze nie było a teść poszedł z moim tatą na koncert de mono. Śmiałam się do taty jak on mógł psa samego zostawić ![]() Głupia sytuacja z tą babką Może jej się przypomnij w mailu?U mnie narazie słońce ale mocno wieje. |
|||
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
EMMOS kciuki za wizytę! FAITH kciuki za badania! TAEDIO no jak Wy mogliście zostawić biednego psa samego chociaż na chwilę Ja rozumiem miłość do zwierząt, ale bez przesady ![]() MALA trzymam ciągle za Ciebie kciuki! Z tymi wyprzedażami to nie swiruj, bo sama zadzwonię do tego szpitala żeby Cie tam przytrzymali :P dawaj znać jak się czegoś dowiesz dzisiaj. Mnie coś brzuch boli. A muszę się wziąć za zupę i spaghetti. Dziś w nocy wstawałam na siusiu 5 razy, zwariować można. Do tego zaczynają mi puchnąć palce u stóp. U mnie też dzis pochmurno i deszczowo, a chciałam iść do babci na działkę po truskawki z synkiem.
|
#2842 | ||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jakbym się wkurzyła to bym jeszcze ograniczyła kontakty teściowej z dzieckiem no ale w tym tygodniu będę cięta na teściowe ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() Odpoczywaj jak brzuch boli
|
||||
|
|
|
#2843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to jestem w takim razie okropną właścicielką swojego piesa, bo jak do pracy chodziłam to on na ponad 8h zostawał sam na podwórku! A jak pojechaliśmy na wakacje w zeszłym roku to też mieszkał kilka dni na podwórku, tylko moja mama przyjeżdżała go karmić i z nim chwilę posiedzieć, ja nie wiem jak on sobie dał radę ![]() A u mnie pół nocy padał deszcz, a teraz wyszło słońce i już 23 stopnie ![]() Jestem z siebie dumna, kliknęłam w końcu zamówienie na gemini ! Teraz tylko wizyta w rossmannie, żeby kupić kilka rzeczy i wyprawka zakończona. W tym tyg spakuję torbę do szpitala, jak przyjdzie zamówienie z apteki (brakują mi do niej tylko klapki i szlafrok, którego jakoś nie mogę kupić )
|
|
|
|
|
#2844 |
|
królikoholiczka
|
Mnie dziś coś brzuch boli i chyba muszę zjeść coś słodkiego aby poruszyć mała bo jakaś dziś spokojna i się martwię. Trochę mi też stopy spuchly
|
|
#2845 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
no ale teściowa nie pracuje i przyzwyczajona do tego, że pies jest z kimś prawie cały czas :P Brawo Ty! ![]() Ja też muszę wybrać się do rosska i kupić klapki. Nie wiem ciągle czy kupować szlafrok Wszystkie bierzecie?
|
|
|
|
|
#2846 |
|
*sportaddict*
|
Kurde muszę dopytać mojego ordynatora o to zzo bo Wasze wersje brzmią znacznie lepiej niż to co mówiła położna
![]() Emmos, Faith ![]() Darietta - co do cc się okaże, czy będą wskazania, wszystko zależy od mojego brzydalskieg łożyska ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Mała za Ciebie kciuki oczywiście też
|
|
|
|
#2847 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Zastanawiam się czy isc z tym moim brzuchem do przychodni. Boli mnie ale może jeszcze przejdzie
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
Mała kciuki za usg na pewno wszystko będzie dobrze,
Faithworkswonders kciuki za badanie Emmos kciuki za wizytę. Taedio straszna sprawa z tym psem, ale co zrobić. Niektórzy pozwalają sobie wejść na głowę przez zwierzęta. U mojej teściowej to jak ona coś je to pies od razu na kolana wskakuje i prawie z buzi jej wyjada. Dla mnie masakra. Do mnie ten pies nawet nie podejdzie jak jem. Ogólnie ten pies jest tak głupi, ze nie pozwolę mu podejść do dziecka. Ogólnie to uwielbiam psy, sama miałam ale tak głupiego to nigdy. Carolles jak dla mnie to już jest mocna przesada. Ja rozumiem, że według teściowej to co tam dziecko, co tam karmienie piersią najważniejsze to iść na wesele. Ciekawe podejście. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mała powodzenia! Dziewczyny udanych wizyt. Ja mam w pt. Mąż miał mnie zawieźć bo mam 4 wizyty w różnych częściach wro, ale koleżanka z pracy w szpitalu i nie może mieć urlopu :/ ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Carolles i pestycyda ja mam w sierpniu wesele. Idę, ale bez małej. Zostanie z mamą. Jest też we wro. Tylko drugi koniec miasta.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

Dzisiaj mój tata ma gadać z 2 osobami i zobaczymy 

może się wybiorę ... pasuje mi jechać po truskawki to potem uderzenia do galerii
znów się ciepło zapowiada dziś. Piore dziś stary wozek żeby u teściów ja dole mały miał gdzie leżeć
jest w tragicznym stanie ale na te parę godzin i tylko w domu to wystarczy

Nie przejmuj się!
Przynajmniej będziemy wiedziały na co się szykować 
A jak pojechaliśmy na wakacje w zeszłym roku to też mieszkał kilka dni na podwórku, tylko moja mama przyjeżdżała go karmić i z nim chwilę posiedzieć, ja nie wiem jak on sobie dał radę
Wszystkie bierzecie?