|
|
#2851 | ||||
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
może coś w pepco znajdę.Jak tam brzuch? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kiepsko będziesz jeździć busami czy taxi? Może auto mąż chociaż zostawi?
|
||||
|
|
|
#2852 |
|
Zadomowienie
|
Meja wiesz co wydaje mi sie ze jej nawet nie i to chodzi ze trzeba iść na wesele a o to zeby miala sie czym kolezankom w pracy chwalic ze z wnusia zostaje bo my wesele mamy. Ma hoopla na punkcie małej a ona jeszcze z brzucha nie wyszla
strach sie bać co dalej bedzie. Z jednej strony milo ze chce się angażować jako babcia ale z drugiej strony boje się ze u nas "zamieszka" Morelka ja narazie nic nie planuje czy pójdziemy czy nie. Koleżanki wiedzą jaka jest sytuacja i wiem ze zrozumieją jesli sie nie pojawimy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2853 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#2854 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po badaniach , pani ginekolog sprawdziła też szyjkę ręcznie . Rozwarcia brak ,ale szyjka się już trochę skróciła
O 13 będę miała już wyniki morfologii to zobaczymy czy hemoglobina się trochę ruszyła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
No w końcu po badaniu. Wiec szyjka super 35 mm, nie widać rozwarcia. Plamienie nie wiadomo skąd, może po prostu sie skraca powoli. Synek waży 2800, lekarz stwierdził, że duży i zapytał czy u mnie nie ma cukrzycy Mam nadzieję, że jutro Spotkałam na IP koleżanke, ma termin.na 01.07 przyszła bo.miała krew w moczu i tylko do.kontroli, usiadła na fotel i przy badaniu odeszły jej wody tak, że rodzić będzie Kurde stało się to.takie realne... choć nadal do mnie nie dociera... Dzięki za kciuki, działają cuda! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio ale mnie rozbawiła akcja z tym psem
![]() za wizyty i dla Małej za usg Ja tez dla siebie poprosze bo mam dzisiaj wizytę ![]() Chilli dzisiaj się odzywała? Bo chyba przeoczylam Co do szlafroka sama nie wiem na tych salach jest gorąco... Jeżeli macie w mieście sklep Aldii to sa płyny do prania Bobinii na wyprzedaży za 4zl! 0.7l Byłam w Pepco i kupiłam śmietnik z nóżka, pojemniki wysoki na waciki, mniejszy na patyczki, słoik zamykany na wodę do przemywania i sowę z pozytywka można ja przywiązać gdzieś
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles, niektórym nie wytłumaczysz... Postaw sprawę jasno i koniec.
Moja mama na przykład jest szczerze zdziwiona że chcąc karmić piersią w ogóle chce pokarm odciągać. No bo po co. I tłumaczenie że mogę być chora/na antybiotyku/będę chciała na 2h wyjść nie bardzo jej wchodzi do głowy... To ja jestem generalnie dreczycielka zwierząt bo na 3 dni koty potrafię same Ostaic z garnkiem wody i garnkiem jedzenia 😱 Emilia, nasze maluchy też mają spokojniejsze dni. Mój wczoraj szalał a dziś cisza. Nie martw się ![]() Darietta, dzwonię do towarzystwa opieki! Morelle, z tego co pamiętam też nie chciałaś na to wesele pójść:p moja kuzynka wzięła 2tygodniowego malucha na salę weselną i też przeżył. Mi chodzi raczej o wchodzenie z butami w czyjeś życie. Jeśli ktoś się czuje na siłach zostawić dziecko rodzicom a oni chcą się zająć to z Bogiem sprawa. Nie wykluczam że jak nasz młody będzie spokojny, będzie ładnie jadł, nie ulewal, nie miał kolek to też pójdziemy ![]() Faith, gratuluję wizyty ![]() Mała, super że w badaniu wszystko dobrze szyjka dlugasna !Ja spanikowana dzisiejszym snem porodowym zadzwoniłam do położnej i umówiłam się na Boże Ciało zwiedzać porodówkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Faith
Super i.kciuki za hemoglobinę.Ja trzymam kciuki za Was i wasze wizyty ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę sie bardzo. Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty na pewno wszystko bedzie dobrze. |
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2862 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie piersi znowu pobolewaja a miałam już spokój. A u Ciebie jak ?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
albo Samantha.Cytat:
|
|
#2863 |
|
Zadomowienie
|
Ja czekam na wizytę. Moja Pani gin napisała mi dziś SMS ze jest chora i mam iść do innego gina na kontrolę
![]() masakra tylko niepotrzebny stres na koniec
|
|
|
|
#2864 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Brałaś nospę? To taki okresowy ból? Cytat:
za koleżankę ![]() Cytat:
![]() No mi też się wydaje, że gorąco.. Łazienki są w takim przedsionku sali więc daleko chodzić nie będę musiała ![]() Ja chyba jutro pójdę do pepco i rosska
|
|||
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona wizytujących dzisiaj. Przełożyli mi wizytę z jutra, bo na jutro nikt inny się nie zapisał. Żałuję, bo jak kiedyś się zapisywałam to pani w recepcji mówiła, że w poniedziałki lekarz przyjmuje w innym gabinecie i nie robi usg. Szkoda, bo liczyłam na więcej info z wizyty właśnie na podstawie usg....
Poprostu - kciuki dla Ciebie! Mała! - super, ze takie dobre wieści z USG. Hugo dzielnie trzyma sie w brzuszku! Siilmariien - dobrze, że o tą lewatywę zapytasz. W Świdniku jest mała butelka z rurką. Emilia - nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze i mała lada chwila sprzeda Ci kopniaka! Taedio - zero odpowiedzialności z twojej strony. Jak mogłaś zostawić psa samego??? Cytat:
W tym laktatorze Avent jest butelka ze smoczkiem przypominającym ssanie piersi i niby można karmić na przemiennie... Zobaczymy. |
|
|
|
|
#2866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kciuki żebyś jutro wyszła! Tylko musisz nam obiecać, że przez te 12 dni będziesz się oszczędzała!Taedio mam nadzieję że nie rozważacie wzięcia pieska do siebie na czas wakacji teściowej. Jak taki szczekający to mogłoby Was denerwować, że może obudzić maluszka Pamiętam jak wściekałam się na ludzi gadających głośno na klatce schodowej, wiercących w ścianach sąsiadów, koszących trawniki, ludzi krzyczacych pod balkonem, no i oczywiście na szczekające psy na innych balkonach czy pod oknem Dobrze że wściekałam się tylko wewnętrznie i nie robiłam awantur, bo byłaby że mnie mega matka wariatka nie dająca ludziom żyć, bo dziecko śpi
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co wy z tym pepco jakie przeceny się szykują nic nie wiem.
|
|
|
|
#2868 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Będe Wam pisać smaczki ![]() Ostatnio się mnie zapytała co po roku, czy będę brała małego do pracy. Mówię, że jasne a ona "a myślałam, ze mi zostawisz" ... Przypominam, że pracuję w przedszkolu (mamy tam też klub dziecięcy od 1 rż) mojej mamy ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2869 |
|
*sportaddict*
|
Morelle a coś Ci mówili o tych zrostach? Będziesz miała zzo czy narkoze?
Chilli mój też jakiś mniej rozhasany, zwłaszcza wczoraj :/ |
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2871 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
za wizytęNie wiem Uu też fajna teściowa ![]() Cytat:
Ten pies mnie wybitnie wkuurza chociaż ogólnie kocham zwierzaki
|
||
|
|
|
#2872 | |||||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz polecę przez Was do pepco
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2017-06-12 o 12:35 |
|||||
|
|
|
#2873 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawa za badania! Kciuki za hemoglobinę.Cytat:
Kciuki za wizytę! Cytat:
Może jednak uda się z usg Mam nadzieję, że na kraśnickiej jednak takie a'la czopek są ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2875 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A bralas nospe? Cytat:
super że ok i jeszcze wszystko pozamykane ![]() Cytat:
Nie stresuj się, będzie dobrze! ![]() Cytat:
Och jak ja Cię rozumiem! XZORA kciuki za wizytę!!!
|
|
#2876 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się cieszę, że będę mieć dziewczynkę. Dziewczynki ciągną do domu no i zawsze będe mamą, a nie teściową dla matki w ciąży Myślę, że też łatwiej jest później ogarnąć jak dziecko ma partnera. Przy synu pojawia się druga kobieta i będzie ważniejsza od matki. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dalej nie chcę, ale idę bo mąż bardzo chce. Co zrobić. Tez nie chce zostawić małej mamie. Obie uważamy, że tak nie powinno być. Sporadycznie ok. Ale co mam zrobić. Generalnie zostanie z nią moja sis, która nie lubi dzieci i trzyma je max minute na rękach ale będą u mojej mamy bo samej bym jej nie zostawila takiego malucha. Na wesele na pewno jej nie zabiorę bo dla mnie to nieporozumienie. Roczne ok. Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|
#2877 | |
|
MerDer 4ever
|
![]() Cytat:
Popatrzę u siebie ![]() Ja biorę osobno pod prysznic i osobno do "chodzenia". Może dużo chodzić nie będę ale nie będę robić syfu w sali i wgl nie lubię w mokrych butach chodzić ![]() Dzwoniłam do taty i powiedział mi, że wczoraj na ten koncert później dojechała do nich teściowa Zapytałam czy się skarżyła - tak |
|
|
|
|
#2878 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kciuki za hemoglobinę!Cytat:
Cytat:
![]() Przypomniałaś mi, że jeszcze muszę śmietnik kupić na pieluchy żeby nie latać z dzieckiem i z pieluchą po całym domuCytat:
|
||||||
|
|
|
#2879 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Myślę, że tak ja pracuję w sekretariacie więc nie będę z nim non stop tak czy inaczej Na pewno jest to dużo lepsze rozwiązanie niż zostawienie dziecka teściowej a za inny żłobek płacić nie będę Może jakbym pracowała w podstawówce i tam miałby chodzić młody to bym się zastanowiła ale tak to myślę, że nawet lepiej Im dłużej z matką tym lepiej wg mnie
|
|
|
|
|
#2880 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

może coś w pepco znajdę.

strach sie bać co dalej bedzie. Z jednej strony milo ze chce się angażować jako babcia ale z drugiej strony boje się ze u nas "zamieszka"
za wizyty i dla Małej za usg 

i.kciuki za hemoglobinę.

nie odebrałam, zadzwoniłam do niej normalnie. No i pyta jak tam, mówię, że normalnie, że byłam z psem, dałam wszystko, posiedziałam i musiałam jechać narazie. No i ona do mnie, że ona myślała, że cały dzień tam spędzę, że jakby wiedziała to by poprosiła sąsiadkę żeby go wzięła do siebie itp a jak się rozłączała to już słyszałam, ze zaczyna płakać. No ok 

masakra tylko niepotrzebny stres na koniec

Kciuki żebyś jutro wyszła! Tylko musisz nam obiecać, że przez te 12 dni będziesz się oszczędzała!
Pamiętam jak wściekałam się na ludzi gadających głośno na klatce schodowej, wiercących w ścianach sąsiadów, koszących trawniki, ludzi krzyczacych pod balkonem, no i oczywiście na szczekające psy na innych balkonach czy pod oknem
Dobrze że wściekałam się tylko wewnętrznie i nie robiłam awantur, bo byłaby że mnie mega matka wariatka nie dająca ludziom żyć, bo dziecko śpi

Kciuki za hemoglobinę.
Kciuki za wizytę!