|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
1497272948075.jpg1497272968656.jpgchcialam sie pochwalic co wygralam w konkursie z canpolu😆
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2942 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2943 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
|
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2945 | ||||
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
![]() Cytat:
moja gin miała operacje wiec pewnie jej już nie będzie do porodu.Cytat:
Cytat:
Ale super te rzeczy! Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-06-12 o 15:32 |
||||
|
|
|
#2946 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Kciuki za plany biegowe! Z odpowiednim wózkiem na pewno fajnie będzie Ci się biegało Cytat:
Cytat:
Możliwe, że to żołądek... Mnie też dziś od rana trochę bolał, ale obstawiam wczorajsze wieczorne połączenie czereśni, truskawek, chipsów i Bavarii... Cytat:
Dobrze, że na nfz Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak, podali mi antybiotyk przy porodzie. Teraz już nawet nie pamiętam w którym momencie U mnie poród zaczął się odchodzącymi wodami i mały się nie zaraził. Pierwszy raz słyszę taka teorię. Dodatni GBS ma bardzo dużo ciężarnych, to nic strasznego, nie martw się ![]() Cytat:
a co to byl za konkurs?
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się nie ma wyniku to wszystkim podaja bo może to doprowadzić do zapalenia płuc lub zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych u noworodka, a nawet zagrażającej jego życiu sepsy.
|
|
#2949 |
|
Wtajemniczenie
|
To prawda, mojej siostrze też położna niedawno mówiła że teraz gbs ma co druga pacjentka i że nie ma się czym martwić. Dają mamie antybiotyk, a maluszka obserwują po porodzie. Jak mamie nie zdążą podać antybiotyku to wtedy maluszek dostaje po porodzie zapobiegawczo.
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Co druga ciężarna ma paciorkowca? szok! Wierzyć mi się nie chce.
|
|
#2951 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej potw jak jest tam gdzie będzie się rodziło.
|
|
#2953 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak powiedziała, pewnie przesadziła trochę, ale ogólnie mówiła że nie ma się czym przejmować
Toxo też mam jedna na tym wątku, a mój gin mówił że teraz jest jakiś wysyp i dużo jego pacjentek ma... Może chcą tak pocieszyć tylko Ciekawa jestem jak u mnie będzie z gbs. Moja siostra złapała właśnie... Ja w 1 ciąży miałam ujemny, zobaczymy... |
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe
trzeba przypilnowac antybiotyku i tyle obserwować w razie czego.
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nastraszyla mnie i zdenerwowalam siemialam plany ze bede sie kapala z mala jak juz będzie siedziała ladnie w wannie i d**a.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2956 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?Xzora dobrze że już przechodzi ból! Ale mam dzisiaj dzień śpiący.. Burza u mnie była. Nic mi się nie chce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O, widzę, ze nie tylko ja tak mieszam jedzenie Chilli - gratuluje wygranej w konkursie! Ładne nagrody! Mam ten sam grzebyk ze szczotką razy 2. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Ja spie tylko w koszulce męża bez bielizny. Mąż marudzi ze nie mam sumienia i specjalnie z golym tylkiem a my szlaban od lutego. |
|
|
|
|
#2959 | ||
|
królikoholiczka
|
Dziękuję, już sprawdzam
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak położna powiedziała tego gina. Ja i tak chcę rodzic gdzie indziej |
|
|
|
|
#2962 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2963 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje ,że Twój też![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do kosmetyczki to rozumiem Cię bo idziesz jej na rękę itp.Ale ja pamiętam kiedyś miałam klientkę z malutkim dzieckiem i to był dramat mała płakała a ja musiałam jej henne robić ta z tym niemowlakiem na rękach ono się pręży wije, drze się na cały salon myślałam ,że jej powiem sorry Pani ale no way tym bardziej ,że za chwilę miałam kolejną klientkę umówioną ,dla mnie to był stres dla tej matki i dziecka poza tym to precyzyjna robota i można krzywdę zrobić.Drugą mialam ze starszym trochę ale co chwilę coś chciał latał po salonie ta psuła ciągle pazury bo coś mu dawała brała na ręce koszmarrrr i bałam się ,że zaraz coś przewróci wpadnie na jakiś sprzęt wrrr Natomiast jeśli kierowniczka ma czas i chce bawić to jak najbardziej korzystaj!!Może mała Pestka będzie b.grzeczna i będzie można wszędzie z nią iść bez problemu ![]() Cytat:
Ja mam szlafrok z biedry krótki bawełniany cieniutki kupiłam go kilka lat temu chyba za 3 dychy ,ostatnio widziałam cienkie ciążowe szlafroki w lidlu. A co do Teściowej Taedio i Edzia to co napisałaś mnie rozbroiło ciekawe co by powiedziała Cytat:
odnośnie konkursu to dzięki dziewczyny w ogóle się nie spodziewałam jakiś czas temu na fb mi wyskoczyło właśnie związek zawodowy mam canpol i był konkurs trzeba było zapisać się do związków i napisać postulat do matek no i napisałam ale myślałam ,że nic nie wygrałam bo żadnego powiadomienia nie było a dziś sms ,że mam odebrać paczkę myślałam ,że może jakaś pierdółka typu termoforek a tu taki surprise humor mi się mega poprawił![]() Dziewczyny kciuki za wizyty dzisiejsze !!
|
|
#2964 |
|
Rozeznanie
|
A dzis odebralam wyniki GBS i wynik ujemny
![]() Reakcja tz? - to dobrze bo spie z toba w jednym lozku. Dobrze ze to byla rozmowa telefoniczna bo by chyba plaskiego dostal. Dodam ze odkad jestesmy razem nie widzialam ani razu zeby robil jakiekolwiek badania z krwi czy moczu itp. Jedynie takie do pracy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2965 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też śpię nago ale teraz trochę się boję bo myślę ,że jakby czop odszedł czy coś.
Dzisiaj rano śpię odkryta a Tż wstał i mówi ja pierdziele co Ty masz na tyłku ja w szoku on oczy jak 5 złotych mówi leż zrobię Ci zdjęcie a ja mam metalowy taboret z oczkami i na nim siedze jak się maluje a wczoraj farbowałam włosy no i w gaciach tylko siedziałam na nim i wiadomo z pół godziny mi to zajęło i mam całą dupe w kropki normalnie sino czerwone okrągłe oczka jak ja to zobaczyłam myślałam ,że padnę mam nadzieję ,ze szybko zejdą bo na porodówce się zdziwią
|
#2966 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
No to prawda ehem: ale z drugiej strony wiem też, że jak przychodzi czasami roczne dziecko, które np nie chodzi jeszcze to jedna sprzątaczka komentuje, że jak to, ona by do chodzika wsadziła i od razu by się nauczyło .. ale niech no tylko usłyszę jakiś komentarz od niej.. Mnie też to rozbroiło Cytat:
Oby zeszło szybko
|
||
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do psa u sąsiadów to Cię rozumiem. Jeszcze jak mieszkałam w bloku za młodu, sąsiadka z góry miała takiego psa ze też tylko ubić. Jakiś malutki kundelko jamnik, a wiecznie szczekała i to tak głośno i jazgotliwie :/ Najfajniej było jak ja wypuszczali na balkon, człowiek własnych myśli nie słyszał...
|
|
#2968 |
|
MerDer 4ever
|
Ciekawy artykuł
![]() http://dziecisawazne.pl/5-rzeczy-kto...zczaja_artykul |
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście jeśli będzie płakać to nie będę jej zabierać. Wtedy umowie się po południu, żeby mąż z nią był. mam nadzieję, że będzie grzeczna ![]() Zjadłam kilo czereśni - mąż mi przywiózł
|
|
#2970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ugh znowu mam zgagę, już 30min.. Chyba wezmę rennie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

moja gin miała operacje wiec pewnie jej już nie będzie do porodu.
Mężowi też się podoba

Dobrze, że na nfz 

szok! Wierzyć mi się nie chce.
za wizytę
no i nie wiadomo czy to głupi żartowniś czy o co chodzi...
także lipa) i ona ponoć 3 razy powtarzała, że na tym etapie jak się coś niepokojącego dzieje to żeby na ip przyjeżdżać, bo wiele dziewczyn lekceważy bóle a potem ma problemy, no nie wiem ale troche mnie wystraszyła tym tekstem.
ja tam chcę parkę