Wszystko o Avonie 3 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-05, 10:55   #3661
MySSaaa
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

moze mi ktos podac kod na katalogi do 07?
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 11:01   #3662
MaT
Wtajemniczenie

U mnie też , więc dopisałam zamówienie na Naturalsy i ku mojemu zaskoczeniu, na potwierdzeniu jest tak:
12229 - 1 - ZEL/PRYSZN.TRUSKAW/GUAWA (11,60 zł)
skąd oni wzięli tę cenę

Czy ktoś się orientuje, z jakiej serii jest zaawansowany korektor zmarszczek, którego pakiet próbek o nr 27045, oferują w K7 za 4,50 zł, czy to Anew ?
Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
tak jak zawsze, bieżący - 68700, kolejny - 69500
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 11:07   #3663
MySSaaa
Zadomowienie

dziekuje;*
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 11:10   #3664
purple
Zadomowienie

Mi też już wszystko działa.
Stary 2008-05-05, 12:14   #3665
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
UCzy ktoś się orientuje, z jakiej serii jest zaawansowany korektor zmarszczek, którego pakiet próbek o nr 27045, oferują w K7 za 4,50 zł, czy to Anew ?
tak to krem z serii Anew Clinical

u mnie strefa też już działa, mam podgląd faktury i nie przyjdą mi żele Wody Islandii z internetowej.. a szkoda
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 12:40   #3666
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Mnie też działa

Mat:
Też się zdziwiłam tą ceną. Napisałam do nich. Odpisali, że ceny promocyjne "2,3, za ...zł " są dopiero uznawane przy pakowaniu paczki.
Także się nie przejmuj
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 12:56   #3667
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Mnie też działa

Mat:
Też się zdziwiłam tą ceną. Napisałam do nich. Odpisali, że ceny promocyjne "2,3, za ...zł " są dopiero uznawane przy pakowaniu paczki.
Także się nie przejmuj
Stary 2008-05-05, 14:17   #3668
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
moje braki z katalogu 6, III termin
AC TUSZ&CIEN 2W1 GYPSY
FW NAW.KREM/STOP JEZYNA/M
ale wieczorem wczoraj złozyłam jeszcze malutie zamowienie na ołówki każdy kolor i w poniedziałek sie okaze czy je dostane,
Daj znać czy wszystkie kolory są w brakach.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 15:55   #3669
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Czy któraś z was ma może lakier Sangria (on był zdaje się z kolekcji Jillian Dempsey jeśli dobrze pamiętam), który jest w netto do k06? Jestem ciekawa jak rzeczywisty kolor ma sie do tego przedstawionego w netto i fajnie by tez było jakby ktoś mógł porównać z Real Red Trwałość i "rozprowadzalność" mnie nie interesują, bo mam juz kilka lakierów Avonu więc mam własne zdanie na ten temat

Aha, i jeszcze szminka UCR z edycji specjalnej (czerwone opakowania) kolor Nude Beige - jest absolutnie neutralny? Czy bardziej beżowy? Wiem, wiem, że wszystko zależy od koloru ust Ale może ktoś mi coś powie o tym kolorku ?
Stary 2008-05-05, 16:16   #3670
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez corx Pokaż wiadomość
Dziewczyny może któras będzie wiedziała, czy serum błyskawicznie liftingujące ANEW będzie dostępne w próbkach? Jeśli tak, to ile będzie kosztowało?

dolaczam sie do pytania zastanawiam sie czy to serum to faktycznie takie cudo...

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:19   #3671
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Aha, i jeszcze szminka UCR z edycji specjalnej (czerwone opakowania) kolor Nude Beige - jest absolutnie neutralny? Czy bardziej beżowy? Wiem, wiem, że wszystko zależy od koloru ust Ale może ktoś mi coś powie o tym kolorku ?
w wątku z katalogami wkleiłam zdjęcie kartki z pomazianymi wszystkimi odcieniami UCR w tej czerwonej edycji specjalnej, zdjęcie bardzo dobrze oddaje kolor, no ale wiadomo, to kartka, ale może jakoś pomogę
Stary 2008-05-05, 16:49   #3672
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Czy któraś z was ma może lakier Sangria (on był zdaje się z kolekcji Jillian Dempsey jeśli dobrze pamiętam), który jest w netto do k06? Jestem ciekawa jak rzeczywisty kolor ma sie do tego przedstawionego w netto i fajnie by tez było jakby ktoś mógł porównać z Real Red Trwałość i "rozprowadzalność" mnie nie interesują, bo mam juz kilka lakierów Avonu więc mam własne zdanie na ten temat
moja ciocia zamawiała ten lakier i powiem Ci,ze to taka ciemniejsza czerwien(nie strażacka),ale bardzo ładna. Kolor przedstawiony w netto jest porownywalny do rzeczywistego
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:51   #3673
dorocia235
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
jesli sladasz zamowienie na 3 termin z 06 to 69500

do którego jest termin zaplaty za kosmetyki zamówione w kampani 06 na II termin?

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-05-05 o 18:27 Powód: prosze nie pisac posta pod postem tylko korzystac z funkcji edytuj i multicytuj!
dorocia235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:49   #3674
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorocia235 Pokaż wiadomość
do którego jest termin zaplaty za kosmetyki zamówione w kampani 06 na II termin?
3 tygodnie od daty wystawienia faktury.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:59   #3675
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

No ja już nic nie rozumiem. Tydzień temu składałam zamówienie na kredki z gąbką i dostałam brązową a przy czarnych napisali "produkcja zakończona". No ale ja uparta jestem, więc dzisiaj zamówiłam znowu brązową i czarną . Na podglądzie faktury widzę, że dostanę czarną, ale brązowej już nie - nie wiem, czy opóźnienie czy brak w magazynie. Wiem - mają tam taki bałagan, że nie wiedzą co mają a czego nie
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 18:18   #3676
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorocia235 Pokaż wiadomość
takie informacje znajdziesz w strefie konsultantki w zakładce dane finansowe.. masz tam podana dokładną datę w kolumnie termin płatności..
Stary 2008-05-05, 18:50   #3677
Hosenka*
Zakorzenienie

Czy zamawiała któraś z was balsam ujędrniająco-brązujący SSS?? Na KWC nie jest nawet zgłoszony a zaciekawił mnie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 19:44   #3678
gayenka
Zakorzenienie

zamawiala z 3 opkowania chyba nawet fajny jest i nie smierdzi jak samoopalacz! przynajmniej na mnie.Dlatego tak go lubie.Ma takie malenkie drobinki rozswietlajace,rownomiern ie kryje,schodzi rowno i dosc dlugo trzyma.u mnie( taka srednia karnacja)widoczny efekt
gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 19:48   #3679
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
zamawiala z 3 opkowania chyba nawet fajny jest i nie smierdzi jak samoopalacz! przynajmniej na mnie.Dlatego tak go lubie.Ma takie malenkie drobinki rozswietlajace,rownomiern ie kryje,schodzi rowno i dosc dlugo trzyma.u mnie( taka srednia karnacja)widoczny efekt
Nie chodzi mi o rozświetlajacy, tylko o ten nowy ujedrniający. Mam nadzieje, że skoro rozświetlający nie śmierdzi to ten ujedrniający tez nie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 20:01   #3680
gayenka
Zakorzenienie

Aha to przepraszam jakos mi sie wydawalo ze on ujedrniajacy zawsze byl...tylko dodali druga wersje...hmm...

Edit_faktycznie na kwc doczytalam ze to rozswietlajacy jednak jest...w takim razie juz siedze cicho
gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 20:25   #3681
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Na ołówkach do kresek mam swoje %, czyli wliczyli mi do kwoty zamówienia
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 21:03   #3682
weekend
Raczkowanie

Czy któraś z Was posiada może przejrzysty błyszczyk do ust CT? Sparking pink lub sparking shine? Jesteście zadowolone? I który daje bardzo naturalny efekt? Koleżanka chce zamówić sobie Owocową słodycz - fuchsia shine, a że jest promocja w katalogu 7 (dowolne dwa za 15,90 zł str. 95), więc zamiast płacić na jeden 12,90 zł chce kupić dwa, i nie wie czy ten przejrzysty jest Ok. Mówiłam Jej, że Owocowa słodycz jest przez Was chwalona , ale o przejrzystym nic nie wiem ... Ani jaki daje kolor (szukałam w wyszukiwarce tu i na zdjęciach) - nic nie znalazłam, stąd moje pytanie.
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 21:11   #3683
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Daj znać czy wszystkie kolory są w brakach.
nie dostane czarnej i brazowej, plum bedzie

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 07:38   #3684
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weekend Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was posiada może przejrzysty błyszczyk do ust CT? Sparking pink lub sparking shine? Jesteście zadowolone? I który daje bardzo naturalny efekt? Koleżanka chce zamówić sobie Owocową słodycz - fuchsia shine, a że jest promocja w katalogu 7 (dowolne dwa za 15,90 zł str. 95), więc zamiast płacić na jeden 12,90 zł chce kupić dwa, i nie wie czy ten przejrzysty jest Ok. Mówiłam Jej, że Owocowa słodycz jest przez Was chwalona , ale o przejrzystym nic nie wiem ... Ani jaki daje kolor (szukałam w wyszukiwarce tu i na zdjęciach) - nic nie znalazłam, stąd moje pytanie.
Moja koleżanka zamawiała te błyszczyki. Oba są przezroczyste z drobinkami. Ten różowy wcale nie daje bardziej kolorowego efektu niż ten bezbarwny. No i mówiła też, że po nałożeniu czuje dziwne pieczenie, mrowienie
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 09:02   #3685
diamondy
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Moja koleżanka zamawiała te błyszczyki. Oba są przezroczyste z drobinkami. Ten różowy wcale nie daje bardziej kolorowego efektu niż ten bezbarwny. No i mówiła też, że po nałożeniu czuje dziwne pieczenie, mrowienie
moja mama ma ten błyszczyk, dokładnie, jest przezroczysty z drobinkami lekko widoczny.
a co do mrowienia to trzeba umieć czytać
napisane jest przy tych błyszczykach, że powodują chłodzenie i mrowienie ust.

już niedługo mgr dietetyki

WYSZUKIWARKA NIE BOLI

mów mi .
diamondy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 09:42   #3686
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Question Dot.: Wszystko o Avonie 3

Czy któraś z was miała Odżywke do paznokci z ekstraktem z kaktusa . Czy może lepsza jest ta Wzmacniajaca ?
Skusiłabym się na jedną z nich ?
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 09:52   #3687
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś z was miała Odżywke do paznokci z ekstraktem z kaktusa . Czy może lepsza jest ta Wzmacniajaca ?
Ja mam z kaktusa, mama ma jakąś inną też w lakierze. Powiedziała po małych testach tego kaktusowego cuda, że jest o wiele lepsza. Dobra jest też ta co wysycha, ale nie jest lakierem, przynajmniej jeśli chodzi o łamliwość i rozdwajanie.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 09:58   #3688
MaT
Wtajemniczenie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7456149]Na ołówkach do kresek mam swoje %, czyli wliczyli mi do kwoty zamówienia[/quote]
Właśnie odebrałam paczkę i na papierowej fakturze przy ołówkach mam Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. Oczywiście, tak jak na wersji elektronicznej, nie policzyli mi do kwoty zamówienia
Musiałam zadzwonić do Warszawy, bo przysłali mi krem teat tree & grapefruit z Naturalsów bez naklejki z nazwą (tylko na spodzie skład)
Pani powiedziała, że mój przypadek z ołówkami, wymaga dłuższego wyjaśnienia i muszę się uzbroić w cierpliwość. Nie pomogły argumenty, że przecież to nowość i że innym konsultantkom wliczono to do sprzedaży
Cytat:
Używałam odżywkę z kaktusem w starej wersji i bardzo mi odpowiadała, mam nadzieję, że ta nowsza nie jest gorsza
Stary 2008-05-06, 10:05   #3689
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
ja mam cotton candy, jest jak najbardziej naturalny, duzo ma drobinek w sobie i slicznie pachnie
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 10:34   #3690
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Właśnie odebrałam paczkę i na papierowej fakturze przy ołówkach mam Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. Oczywiście, tak jak na wersji elektronicznej, nie policzyli mi do kwoty zamówienia
Pani powiedziała, że mój przypadek z ołówkami, wymaga dłuższego wyjaśnienia i muszę się uzbroić w cierpliwość. Nie pomogły argumenty, że przecież to nowość i że innym konsultantkom wliczono to do sprzedaży
Albo zamowilaś za dużo ołówkow i to im się wydało podejrzane lub zamowilaś je po raz drugi i to też im wydało sie podejrzane. Nudzą sie widocznie jak mają czas przeglądać każde zamowienie pod tym kątem. Nigdzie nie było informacji o tym,że ołówkow nie wliczają więc masz prawo walczyć o swoje. Przecież skoro ich nie ma w katalogu nastepnym masz prawo zrobić sobie zapas po niższej cenie. Nie daj się!
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości