|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
moze mi ktos podac kod na katalogi do 07?
|
|
|
|
#3662 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też
12229 - 1 - ZEL/PRYSZN.TRUSKAW/GUAWA (11,60 zł) skąd oni wzięli tę cenę ![]() Czy ktoś się orientuje, z jakiej serii jest zaawansowany korektor zmarszczek, którego pakiet próbek o nr 27045, oferują w K7 za 4,50 zł, czy to Anew ?tak jak zawsze, bieżący - 68700, kolejny - 69500 |
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje;*
|
|
|
|
#3664 |
|
Zadomowienie
|
Mi też już wszystko działa.
|
#3665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie strefa też już działa, mam podgląd faktury i nie przyjdą mi żele Wody Islandii z internetowej.. a szkoda
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też działa
Mat: Też się zdziwiłam tą ceną. Napisałam do nich. Odpisali, że ceny promocyjne "2,3, za ...zł " są dopiero uznawane przy pakowaniu paczki. Także się nie przejmuj
|
|
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was ma może lakier Sangria (on był zdaje się z kolekcji Jillian Dempsey jeśli dobrze pamiętam), który jest w netto do k06? Jestem ciekawa jak rzeczywisty kolor ma sie do tego przedstawionego w netto i fajnie by tez było jakby ktoś mógł porównać z Real Red
Trwałość i "rozprowadzalność" mnie nie interesują, bo mam juz kilka lakierów Avonu więc mam własne zdanie na ten temat![]() Aha, i jeszcze szminka UCR z edycji specjalnej (czerwone opakowania) kolor Nude Beige - jest absolutnie neutralny? Czy bardziej beżowy? Wiem, wiem, że wszystko zależy od koloru ust Ale może ktoś mi coś powie o tym kolorku ?
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dolaczam sie do pytania
|
|
#3671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3672 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Przyczajenie
|
jesli sladasz zamowienie na 3 termin z 06 to 69500
do którego jest termin zaplaty za kosmetyki zamówione w kampani 06 na II termin? Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-05-05 o 18:27 Powód: prosze nie pisac posta pod postem tylko korzystac z funkcji edytuj i multicytuj! |
|
|
|
#3674 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3675 |
|
Zadomowienie
|
No ja już nic nie rozumiem. Tydzień temu składałam zamówienie na kredki z gąbką i dostałam brązową a przy czarnych napisali "produkcja zakończona". No ale ja uparta jestem, więc dzisiaj zamówiłam znowu brązową i czarną
. Na podglądzie faktury widzę, że dostanę czarną, ale brązowej już nie - nie wiem, czy opóźnienie czy brak w magazynie. Wiem - mają tam taki bałagan, że nie wiedzą co mają a czego nie
|
|
|
|
#3676 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Czy zamawiała któraś z was balsam ujędrniająco-brązujący SSS?? Na KWC nie jest nawet zgłoszony a zaciekawił mnie
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
zamawiala
fajny jest i nie smierdzi jak samoopalacz! przynajmniej na mnie.Dlatego tak go lubie.Ma takie malenkie drobinki rozswietlajace,rownomiern ie kryje,schodzi rowno i dosc dlugo trzyma.u mnie( taka srednia karnacja)widoczny efekt |
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodzi mi o rozświetlajacy, tylko o ten nowy ujedrniający. Mam nadzieje, że skoro rozświetlający nie śmierdzi to ten ujedrniający tez nie.
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
to przepraszam jakos mi sie wydawalo ze on ujedrniajacy zawsze byl...tylko dodali druga wersje...hmm...![]() Edit_faktycznie na kwc doczytalam ze to rozswietlajacy jednak jest...w takim razie juz siedze cicho
|
|
|
|
#3681 |
|
Konto usunięte
|
Na ołówkach do kresek mam swoje %, czyli wliczyli mi do kwoty zamówienia
|
|
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was posiada może przejrzysty błyszczyk do ust CT? Sparking pink lub sparking shine? Jesteście zadowolone? I który daje bardzo naturalny efekt? Koleżanka chce zamówić sobie Owocową słodycz - fuchsia shine, a że jest promocja w katalogu 7 (dowolne dwa za 15,90 zł str. 95), więc zamiast płacić na jeden 12,90 zł chce kupić dwa, i nie wie czy ten przejrzysty jest Ok. Mówiłam Jej, że Owocowa słodycz jest przez Was chwalona
, ale o przejrzystym nic nie wiem ... Ani jaki daje kolor (szukałam w wyszukiwarce tu i na zdjęciach) - nic nie znalazłam, stąd moje pytanie.
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
nie dostane czarnej i brazowej, plum bedzie
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3685 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a co do mrowienia to trzeba umieć czytać ![]() napisane jest przy tych błyszczykach, że powodują chłodzenie i mrowienie ust.
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was miała Odżywke do paznokci z ekstraktem z kaktusa
. Czy może lepsza jest ta Wzmacniajaca ?Skusiłabym się na jedną z nich ?
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z kaktusa, mama ma jakąś inną też w lakierze. Powiedziała po małych testach tego kaktusowego cuda, że jest o wiele lepsza. Dobra jest też ta co wysycha, ale nie jest lakierem, przynajmniej jeśli chodzi o łamliwość i rozdwajanie.
|
#3688 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;7456149]Na ołówkach do kresek mam swoje %, czyli wliczyli mi do kwoty zamówienia[/quote]
Właśnie odebrałam paczkę i na papierowej fakturze przy ołówkach mam Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. Oczywiście, tak jak na wersji elektronicznej, nie policzyli mi do kwoty zamówienia ![]() Musiałam zadzwonić do Warszawy, bo przysłali mi krem teat tree & grapefruit z Naturalsów bez naklejki z nazwą (tylko na spodzie skład) Pani powiedziała, że mój przypadek z ołówkami, wymaga dłuższego wyjaśnienia i muszę się uzbroić w cierpliwość. Nie pomogły argumenty, że przecież to nowość i że innym konsultantkom wliczono to do sprzedaży ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Trwałość i "rozprowadzalność" mnie nie interesują, bo mam juz kilka lakierów Avonu więc mam własne zdanie na ten temat

to przepraszam jakos mi sie wydawalo ze on ujedrniajacy zawsze byl...tylko dodali druga wersje...hmm...

. Czy może lepsza jest ta Wzmacniajaca ?