|
|
#4411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Co do godziny ślubu to jeszcze nie wiemy, albo 15 albo 16, Tż woli tą wcześniejszą ja późniejszą. Cytat:
|
||
|
|
|
#4412 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba, fajną parę tworzycie
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
samba slicznie wygladacie... i woole nie uwazam zebys musiala sie odchudzac.. swietnie wygladasz.. poprostu nirmalnie
a twoj tz niewglada na wychudzonego moze jak jest tam to ma wiecej problemow.. wroci to szybko nadrobi.... a wracajac do wszego szukania pracy moze poczekaj az on znajdzie i szukaj w okolicy jego pracy.. mysle ze moze lepiej jakby wrocil juz do kraju skoro tak to przezywa.. tak naprawde jak bedziecie tu pracowac oboje to bedziecie mieli niewiele mniej ale bedziecie razem.... a to jest najwazniejsze...
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka z zareczyn
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
ale wielki bukiettttttttttttt
jak romantycznie;D
|
|
#4416 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas było podobnie, zdecydowałam się na powrót po niecałym roku z Anglii, bo stwierdziłam, że razem raźniej. Co z tego że mniej pieniędzy, ale więcej szczęścia.
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam właśnie allegro Davina sposa - jakie mają super suknie, szkoda że nie ma salonu w PL.
No i jeszcze welon mi się spodobał u jednej Pani - http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=357747345 ![]() samba hihi laska z Ciebie
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4418 | ||
|
Zakorzenienie
|
heheh dzieki
![]() Cytat:
ale ja wroci to bede go tuczyc znow No wlasnie tez mysle zeby poczekac az Tż znajdzie prace, bo on jest inzynierem, takze na pewno wiecej zarobi niz ja a on sle Cv w rozne miejsca, raz do gliwic, raz do bielska, raz do cieszyna, kiedys nawet do poznania wiec w sumie niewiadomo gdzie znajdzie ta prace, a ja jak bede szukac to chcialabym znalezc jakas prace w biurze najlepiej biurze podrozy, z tymze nie bardzo mi sie usmiecha szukac pracy w bielsku i po 2 miesiacach ja rzucac i szukac w dabrowie no ale jak tak dalej pojdzie to i tak bede czegos szukala, bo niedlugo koncze studia i juz zadnej wymowki nie bedzie Do tej pory bylam nastawiona ze do Anglii jedziemy no ale coz Wazne ze bedziemy razem ![]() Cytat:
na rok to bym mu tam nie pozwolila jechac oj nie Tż jest tam dopiero od marca, na swoje wlasne zyczenie - bo tam bedzie lepiej Ja mialam do niego dojechac jak sie obronie tzn koncem czerwca No ale teraz to on powiedzial ze przyjezdza koncem maja na wesele kuzynki i juz tam nie wraca No, a co do wyjazdu to ja srednio mialam cos do powiedzenia bo mi sie od poczatku ten pomysl nie podobal bo wiedzialam ze bede strasznie tesknic, ale co moglam zrobic? nie chcialam Tżtowi zabronic, bo on uwazal ze to szansa, a ja nie mam zamiaru za 5 lat uslyszec ze przeze mnie zmarnowal jakas okazje no ale Tż teraz sam mowi ze strasznie za mna teskni i nawet nie myslal ze bedzie az tak tesknil
|
||
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
ale to chyba dobrze ze teskni... znaczy ze kocha
jescze pare dni i bedzie juz zawsze obok
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, u nas też tak było, że ja chciałam tam zostać, TŻ miał dojechać do mnie po obronie i mieliśmy tam się urządzać. Ale przyleciałam na wesele znajomych no i wtedy podjęłam decyzję, że zostajemy. Wiedziałam, że on woli być tu niż tam i tak zostało. Historia bardzo podobna do Twojej Sambo
|
|
|
|
#4421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szczerze mowiac to po tym jego wyjezdzie i po tym marudzeniu, to stwierdzam ze to ja z nas dwojga mam twardszy charakter i ja to bym na jego miejscu dala rade heheh
|
||||
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
inżynierem w jakiej dziedzinie? jesli moge spytać
![]() Koleżanka ma tą suknię do sprzedania: http://www.lisaferrera.pl/product_in...5364e597996fe5 zastanawiam się czy nie jechać jej przymierzyć, dylemat. ale żeby 1,5 roku wczesniej kupowac kieckę ? ![]() gdyby przed slubem mi się coś innego spodobało, to i tak bym kupiła to nowe coś.
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Samba fajne zdjęcia, przepiękny bukiet dostałaś
![]() Cytat:
No pewnie, mogłabyś potem coś nowego kupić gdyby wpadło ci w oko, a tą sprzedać, nie będzie problemu
|
|
|
|
|
#4425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli, ze L. Z tymze te spodnie, ktore mam dzis na sobie mialam i wczoraj... Tylko wczoraj jakby ktos mnie mial skomentowac to by powiedzial, ze spodnie sa za male. Strasznie brzuch sie z nich wylewal... ALe przez to, ze bylam mega opuchnieta. Traz leza normalnie a brzucha wogole nie widac... No i wczoraj wzielam bluzke w rozmiarze... XL ![]() Cytat:
Bluzka jest z elastanu i wiskozy, wiec ma przylegac do ciala. Nie mocno, ale jednak. Wlasnie te bluzke zmierzylam. I tak jak wczoraj lezala idealnie, tak teraz... jest za luzna... A po okresie to znow ze 2 kg strace, bo ja naleze do typu gabki, ktora przed miesiaczkami puchnie i to bardzo... SKoro i dzis jestem opuchnieta, to po okresie ta bluzka bedzie na mnie wisiec...
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu to straszne ja tam nie zauwazylam zebym jakos specjalnie "grubla" przed miesiaczka czasem to mi sie wrecz wydaje ze chudsza jestem bo miesnie brzucha sa bardziej napiete i nie widac tluszczyku no to moze w takim razie trzeba bylo wziac mniejszy rozmiar? nawet jesli wczoraj sie w niego nie miescilas...
|
|
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzis kupiłam sob ie spódnice na obrone ciemnostalowa, ołówkowa z pdowyższonym stanem,
|
|
|
|
|
#4428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
prosze
Cytat:
zobaczymy jak podziala i jeszcze jem codziennie activieCytat:
bylismy na 3 weselach i sie to sprawdziloCytat:
a utworku nie mam Cytat:
jaki piekny bukiet i jak romantycznie super
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
witacje
Dołączam do Was Nasz ślub będzie 5.09.09 A mój TŻ oświadczył mi się 3 maja na spacerku nad Wisłą w Kazimierzu Kurcze już się nie mogę doczekać ślubu
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo to widze, ze swiezo upieczona narzeczona jestes
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
to pokaz swój pierscionek
![]() macie juz coś załatwione?? sale, zespoł?? |
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
mój pierścionek jest w wątku pierścionkowym
![]() o tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...237424&page=24 tak mamy już salę i zespół załatwione teraz cała reszta nas czeka
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to super. najwazniejsze widze juz załatwione. z resztą nie powinno być juz problemu
chodzi o terminy, ale i tak lepiej wszytsko załatwic i miec juz spokój
|
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulacje Pierścionek piękny no widzę, że najważniejsze już masz załatwione
|
||
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tylko kamerka, fotograf no i kościół ale to jesczze troszkę, jeszcze u nas nie ma zapisów na przyszły rok.potem suknia i w ogóle Juz się tego doczekac nie mogę ![]() |
|
|
|
|
#4440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

Ani zespol ani lokal mi nic o tym nie mowily ;/ a ja nie pytalam bo nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje ;/ wiecie cos na ten temat??
moze jak jest tam to ma wiecej problemow.. wroci to szybko nadrobi.... a wracajac do wszego szukania pracy moze poczekaj az on znajdzie i szukaj w okolicy jego pracy.. mysle ze moze lepiej jakby wrocil juz do kraju skoro tak to przezywa.. tak naprawde jak bedziecie tu pracowac oboje to bedziecie mieli niewiele mniej ale bedziecie razem.... a to jest najwazniejsze...

ale ja wroci to bede go tuczyc znow
a on sle Cv w rozne miejsca, raz do gliwic, raz do bielska, raz do cieszyna, kiedys nawet do poznania 
Bluzka jest z elastanu i wiskozy, wiec ma przylegac do ciala. Nie mocno, ale jednak. Wlasnie te bluzke zmierzylam. I tak jak wczoraj lezala idealnie, tak teraz... jest za luzna...
A po okresie to znow ze 2 kg strace, bo ja naleze do typu gabki, ktora przed miesiaczkami puchnie i to bardzo...
ja tam nie zauwazylam zebym jakos specjalnie "grubla" przed miesiaczka