|
|
#3151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
Cytat:
Ona sobie robi sama, ale odpada jej żel po tygodniu. Więc coś jest nie tak. Cytat:
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, ale wymyśla ta kosmetyczka masakra! Straci stała klientkę takim sposobem.
Mała, skoro Twój lekarz nawet odradza Ci wypis to nawet o tym nie myśl! Potem nie daj Bóg byś sobie nie wybaczyła gdyby coś się stało... Minini, mam nadzieję że szyjka się nie skróci! Powodzenia na sesji ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh mi czasem też odpadną ale to zależy od paznokci trochę też no i materiałów wiadomo Ja nie mam super paznokci i z dwóch to choćby mi kosmetyczka zrobiła to i tak szybciej odleca niż reszta Ten jeden wskazujacy mi się trzyma już kilka tygodni a nawet mi się nie chce go spilowac :p IMG_1497355480.818276.jpg A ile macie na zmianę tych prześcieradeł ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie dlatego też mi szkoda bo ona jak mi robi to praktycznie nic mi nie odpada. Każdą pieluszkè tak naprawdę możesz dać ![]() Pestycyda
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
MALA siedź Ty spokojnie w tym szpitalu i odpusc myśli o wypisie. Wiadomo że to nic przyjemnego, ale bezpieczeństwo Twoje i Hugo najważniejsze! XZORA pytalas dlaczego się spodziewalam dodatniego GBSa. W pierwszej ciąży też miałam i takie miałam przeczucie. Za tydzień wizyta to porozmawiam z ginem jak to teraz ma wyglądać, bo chcę rodzić w niepaństwowej placówce. MORELLE ta kosmetyczka marudzi, jakby to ona Ci płaciła za to że przychodzisz :P Byłam w Pepco, donoszę że wyprzedaży jeszcze brak Zaliczylam też Rossa i aptekę. Nie mieli moich witamin. Chciałam też kupić kubeczek do karmienia Medeli, bo butelki narazie nie chce podawać, to też nie mieli. Pani zamiast tego zaproponowała mi bidon dla rocznego dziecka No nie skorzystalam jakoś
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Mała domyślam się jak Ci przykro, że musisz leżeć w szpitalu ale każdy dzień jest wazny, a już masz blisko do donoszonej ciąży
na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... A to nie potrwa długo Xzora właśnie miałam pisać, ze rejestrujemy w USC w miescie w. którym się dziecko urodziło, ale już była odpowiedź Jon na polecam książki Camilii Lackberg bardzo wciągające ale ja w ciąży doszłam do połowy książki i później miałam takie sny, że dałam sobie spokój Wstawilam dwa ostatnie prania. Fakt, że zostało mi kilka rzeczy które się nie zmieściły w pralce ale to już jak Mały sie urodzi i wybrudzi to dorzuce czekam na kuriera z zamówieniem z Geminii i go nie ma i mam ochotę na chipsy ale nie chce mi się po nie iść ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Morelle kosmetyczka po tylu latach robi Ci łaskę :/ bez sensu denerwująca jest. Pestycyda ładny wzór przewijaka! Jak ja kupowalam to takiego nie widziałam
|
|
|
|
#3157 |
|
Rozeznanie
|
młode ziemniaczki z fasolką i jajem
![]() Morele okropna ta twoja kosmetyczka , ja bym zmieniła. Kiedyś miałam problem z fryzjerką do której chodziłam wiele lat, schrzaniła mi włosy zreszta nie pierwszy raz, ale wtedy to juz przegieła, jakiś plam narobila i jeszcze wmawiała że jest dobrze bo ona na szkoleniu była. Nawet poszłam do kilku innych fryzjerów po opinię i twierdzili że fuszerka. Olałam ją i chodze gdzie indziej choć to moja znajoma z dzielnicy, a żeby było lepiej kosmetyczka do której chodzę na pazury dzieli z nią salon cześć cześć i tyle
|
|
|
|
#3158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mała trzymaj się, rozumiem że jest Ci smutno
Też miałabym doła w takiej sytuacji Ale jak trzeba, to trzeba, nic nie poradzimy A może wkrótce skurcze się wyciszą i wyjdziesz wcześniej, jeszcze przed porodem? Dasz radę! Cytat:
Podziwiam Cię Morelle za spokój, ja bym od razu powiedziała acha, to dziękuję i zapisała się gdzie indziej i nigdy więcej nie wróciła do niej. Ale rozumiem też, że jak jest dobra, to żal zmieniać. |
|
|
|
|
#3159 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja brałam 2 prześcieradła, mam nadzieję że wystarczy na początekCytat:
same kryminały mi polecacie a może jakieś komedie coo ?
|
||
|
|
|
#3160 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Morelle - nieźle z tą kosmetyczką. Nawet nie sądziłam, że są tak rozchwytywane i mogą marudzić przy tych godzinach... |
|||||
|
|
|
#3161 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam moze glupie pytanie no ale musze 😅
Czy w waszych sklepach pepco macie rozmiary 56? A jezeli nie to gdzie polecacie cos kupic z tego rozmiaru? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3162 | ||
|
królikoholiczka
|
dzięki dziewczyny za kciuki
3 razy mi robili ktg, za pierwszym razem źle wyszlo, bo ciągle uciekała i zapis był na 20 minut, za drugim razem nie czułam ruchów, a za 3 razem wyszło w końcu idealnie. Lekarz powiedział że tętno jest wręcz idealne, mam zapisywać ruchy płodu, a gdyby coś się działo to od razu mam przyjść do niego, ewentualnie jechać do szpitala od razu. Od razu wzięłam wyniki i hemo 12,40 ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3163 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
leję z Wacka i Bożeny ![]() Morelle, bezczelna ta Twoja kosmetyczka :| Mała, skoro jest takie poważne ryzyko, to ja bym się nie wypisywała, wyobraź sobie, jakie miałabyś wyrzuty, gdyby coś się stało Emilia - dobre wiadomości W ogóle to chwalę się, że już praktycznie po remoncie Zostały rzeczy typu powieszenie lustra itp. drobnostki, w końcuuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Mala mnie tez straszyli ze do porodu mnie nie wupuszcza a tu zaskoczenie na drugi dzien - moze pani isc do domu. Nie denerwuj sie bo to tylko skurcze nasila
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No u mnie jest ten problem ze ja np. Nie mam dwóch paznokci w ogóle a dwa są takie że jest utrudniona przyczepność dlatego też czasem nie trzyma dobrze tak żeby wytrzymały np. 4-6 tygodni ale to też zależy ![]() Pieluszka też moge sienporatowac ale i tak wolę coś zamówić tym bardziej że musE jeszcze do kołyski Cytat:
Mhm też myślałam o dwóch max fajne niektóre rzeczy tam ma szkoda tylko że nie ma jeszcze do kołyski prześcieradła, bo nie wiem czy bym naciagla to wozkowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba musze jechac 30km do innego pepco Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia cieszę się że robili ktg do skutku i wszystko w porządku
no i brawo za hemo! Chciałabym tyle;pVadi, zazdroszcze tego "po remoncie" . Ja się spakowałam już do domu. Dramat ile tego uzbierałam przez te półtora miesiąca. Mąż mnie nie wpuści z tym do domu ![]() Teraz padłam bo już brzuch się stawiał Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
A ma któraś z was kołyskę ? I przescieradlo do wózka ? Bo przescieradlo wozkowe jest 10 cm krótsze i się zastanawiam czy mogła bym użyć do kołyski czy jednak będzie problem
|
|
#3169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3171 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3173 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jedyy zjadłam cały talerz fasolki, pycha! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3174 | |||
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
Cytat:
Super pochwal się jak wyszło ![]() Cytat:
Ja mam osobno prześcieradło do wozka i kołyski. Do wozka jest półokrągłe jak materacyk. Fajna bawełnianą koszulkę do spania kupiłam w pepco za 10 zł. Do karmienia będzie odpowiednia IMG_1497364847.164654.jpg
|
|||
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
EMILIA dobrze że ktg wyszło w końcu ok
i jaki super wynik hemoglobiny!
|
#3176 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilia super ,że wszystko w porządku!!
Vadi -no to możesz otwierać picollo :brawo: Wacek i Bożena nie jedna para pewnie w Pl tak się dobrała ,czasami nieświadomość jest błogosławieństwem ![]() Ania bardzo fajna kiedyś sie na nią też czaiłam ale dawno temu i nie wiedziałam czy się zmieszczę w 9 mscu więc nie wzięłam widzę ,że bez hybrydek śmigasz nadal hihi ja też mega dziwnie się czuję nie lubię tak i nie patrzę na swoje palce za często
wymiana:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261433 Edytowane przez Chilli Pepper Czas edycji: 2017-06-13 o 16:46 |
|
|
|
#3177 | |||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w sumie biorę żelazo więc nie może być niskie
|
|
|
#3178 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chcialam upiec ciasto z truskawkami, ale za godzine jade na.zajecia w sr wiec juz odpuszcze to ciasto. moze wieczorem zrobie. kłucia na razie nie wrociły, tzn czułam kilka takich słabiutkich, ale to nic w porownaniu do tego co od wczoraj bylo. spytam tez tej poloznej z sr co ona o tym mysli czy powinnam jechac zeby mnie zbadali czy wystarczy nospa.
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi
|
|
#3180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wzięłam dużo większa niż normalnie a potem oddam mamie ja tez się dziwnie czuję bez paznokci bo noszę parę lat z krótkimi przerwami jak patrzę na swoje paznokcie to jak dziecko dobrze ze u stop mam ładne kupiłam odżywki sally hansen to może pazurki trochę odżyją. Wam tez jest tak ciężko? Chodzę jak kaczka, bolą mnie pachwiny i kręgosłup. Jeszcze brzuch mi twardnieje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

bardzo ładne
myślę żebyś dala radę bo ale też potrzeba na to czasu ... Mi osobiście przez większość ciaazy się nie chce tego robić a co dopiero przy dziecku :p

No nie skorzystalam jakoś
na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... A to nie potrwa długo
i mam ochotę na chipsy ale nie chce mi się po nie iść 

Też miałabym doła w takiej sytuacji
Ale jak trzeba, to trzeba, nic nie poradzimy

pochwal się jak wyszło 
jak patrzę na swoje paznokcie to jak dziecko
dobrze ze u stop mam ładne