Panny Młode 2008 cz.II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-06, 11:23   #1891
monai
Rozeznanie

GG do monai
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

uf... przeczytałam ;p
ale już nie mam czasu na komentarze ;] pochwalę się tylko, że spałam z 2 godziny, i powiem że podobaja mi się zaproszenia, koki, fryzurki z kwiatkami, delikatne suknie i te ze złotymi wstawkami, i buty z dziurką i kryte... (ale do ślubu wolę kryte - bardziej eleganckie) i cieszę się z pogodzenia i że punkty zostaną cofnięte. O! ;p to idę liczyć kolonie ;] pozdrawiam i nic juz nie piszcie ;p
A za oknem dzisiaj przepięknie!
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 11:25   #1892
dzasta110
Wtajemniczenie

ale masz piękne pazurki

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 11:26   #1893
lulucelo
Raczkowanie

juz kuchnia posprzatana po japonsku czyli JAKO TAKO lazienka salon i przedpokoj z glowy na popoludnie zostaje mi sypialnia i ich pokoj. Tesciesa ok ale przyjezdzaja na kilka dni czyli do poniedzialku i niestety trzeba zazwyczaj sprzatam wweekend, ale teraz nie mamy czasu bylo w ten weekend troche latania w sobote bylismy jeszcze u znajomychj wrocilismy o pierwszejw nocy a w niedziele caly dzien od rana na naukach.

Na dodatek ja jestem balaganiara okropna no i zaczelam juz troche pakowania przed przeprowadzka ... Przygotownia slubne sa na boku bo nadal nie mamy mieszkania, wymowienie niby wyslane ale jeszcze nie doszlo bo poczta zgubila, nowy kontrakt jeszcze nie podpisany, ciagle go w skrzynce szukam a podjecie nowej pracy 9 czerwca... nie wiem czy damy rade.

Opamietajcie sie przestancie pisac jak opetane
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 11:27   #1894
monai
Rozeznanie

GG do monai

a obrączki słabo widać są bez ozdób tradycyjne? Żeby zrobić zdjęcie z bliska lepiej użyć opcji "makro" wtedy złapiesz ostrość a paznokietki faktycznie ładne, strasznie podoba mi się taka długa płytka paznokcia do francuskiego
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 11:44   #1895
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Miałam ochotę napisać wielocycek

Ja czasem łapię się na tym, że jestem strasznie zła i bez humoru, ale jak się głębiej zastanowię to sama nie wiem o co mi chodzi. Taka już skomplikowana natura kobiet.
Kobiet nie należy próbować zrozumieć, trzeba kochać

W poście wyżej No właśnie jedna koleżanka brała ślub 26 kwietnia i wczoraj pojawiła się w pracy po urlopie i mówiła, że straszne syfy jej się porobiły na plecach odkąd nie chodzi na solarium. Pewnie każda skóra inaczej reaguje.

jesli chodzi o humory mam tak samo np dzisiaj... potwornie mnie moj TŻ wkurza... wrrr... a w sumie nie robi nic takiego...

a skore pewnie mamy kazda inna...jak zdanie na rozne tematy

dziewczyny wczoraj wzielam sie za usadzanie gosci przy stolach...i zeby nie klnac to powiem po prostu - MASAKRA...
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 11:57   #1896
biedronka19876
Rozeznanie

Znalazłam cos takiego w necie, tez chcę miec welon upiety pod kokiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3330427.jpg (35,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5565797.jpg (65,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bryllup11.jpg (27,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fionahair.jpg (12,2 KB, 7 załadowań)
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 12:14   #1897
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny Mogę się przyłączyć?
Od 1 maja jestem narzeczoną a ślub w październiku.
Witamy!!!!

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Mamy zaklepana godzine i date . Nawet po swietach wielkanocnych bylam się upewnić, czy sie nic nie pozmienialo przy okazji dowiedzialam sie, ze w ten dzien sa 3 sluby (mozliwe ze na dzien dzisiejszy wiecej). pierwszy o 12. pozniej Nasz o 14, i zaraz po nas o 15
I pytalam sie tez o oplaty usłyszałam, ze nie maja cennika , ze kazdy daje tyle ile uwaza
Uff, to dobrze... bo wiadomo jakie numeryCi ksieza z terminami robią!!!

Cytat:
Napisane przez annakacka Pokaż wiadomość
czesc Milibili jest nas dzisiaj dwie nowe a co do slubu cywilnego to ja biore...w sumie biore dwa i cywilny i koscielny.:d
annakacka a czemu nie konkordatowy?

Cytat:
Napisane przez ASIA81 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynyod jakiegoś czasu czytam wasz wątek(ale tego dużo) no i postanowiłam dopisac coś swojegoa wiec moja suknia(zdjęcie w załączeniu-acha to nie ja jestem na tej fotce tylko modelkaz katalogu). Suknia jest skromna bo najpierw w ogóle nie chciałam mieć białej sukni, gdyż będziemy mieli ślub tylko cywilny teraz(moze na jakąś rocznice ślubu zrobimy sobie ślub kościelny-na razie nie mamy czasu na nauki itd.;-).Ślubujemy 30.08.2008 r. Po ślubie jest przyjęcie na jakieś 40osób-to jest tylko najbliższa rodzina cóż...mam jeszcze dylemat co do upięcia włosów-wiem że na pewno nie chcę żadnego koka;-)itd...mam swoje czarne,długie włosy więc wolę je miec rozpuszczone(ewentualnie spięta jakoś fajnie grzywka;-) co jeszcze...hm....nie wiem? to na razie tyle hehe...buźka!!!
Witamy, witamy Jejku jak nas duuuzo!!! No i kolejna PM sierpniowa!!!

toverku wiem cos o tym jak dzialaja emocje w chwilach klotni... cale szczescie, ze sie pogodziliscie. Ja ze swoim mam ciche dni :/ bardzo mnie zdenerwowal ostatnio

annakacka moze bedziesz moim zbawieniem bede miala ecru suknie, gore bez ramiaczek, mam brazowe wlosy i nie wiem jaka fryzure do tego. mam duzachne ohydne czolo, ktorego nie znosze wiec myslalam o jakiejs grzywce, ale z kolei moje wlosy sa cieniutkie i nie moge pozwolic sobie na bujan grzywke... nie lubie tez upietych mocno, ulizanych kokow (jak Ty to mowisz babuni ) HELP please... niestety nie moge zdjec zalczyc bo pisze nie od siebie... Bede wdzieczna za jakiekolwiek sugestie

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 12:17   #1898
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dziewczyny wczoraj wzielam sie za usadzanie gosci przy stolach...i zeby nie klnac to powiem po prostu - MASAKRA...
i daltego u nas wizytówek nie będzie stwierdziłam, że i tak wszystkim nie dogodzę i sobie darowaliśmy
wiem, że jak ludzie wchodzą na salę to zamiast wznosić toast to wszyscy "lęcą" zająć miejsca, ale co tam...

tak sobie oglądam ciągle biżuterię i co chwila znajduje co innego co mi się bardziej podoba i w końcu nie wiem na co się zdecyduje, ale wiem, że będzie "coś" z cyrkoniami

co do fryzury będę miała jakieś upięcie ze wszystkich włosów, tylko nie wiem co z grzywką, bo jest prosta na czoło i nie chcę, żeby po godzinie tanców "przylepiła" się do czoła...

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 12:22   #1899
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:

Agata ja tez probowalam!!!!!!!! TRAGEDIA!!! Musze zrobic koniecznie wizytowki, bo jak przypomne sobie sytuacje ze slubu kuzynki to dajcie spokoj :/
Wiadomo, ze sie nie dogodzi wszystkim - trudno... Jak narazie niewykonalne to dla mnie zadanie, ale bede musiala to zrobic i juz.

15 sierpnia 2008!!!
Stary 2008-05-06, 12:33   #1900
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
Agata ja tez probowalam!!!!!!!! TRAGEDIA!!! Musze zrobic koniecznie wizytowki, bo jak przypomne sobie sytuacje ze slubu kuzynki to dajcie spokoj :/
Wiadomo, ze sie nie dogodzi wszystkim - trudno... Jak narazie niewykonalne to dla mnie zadanie, ale bede musiala to zrobic i juz.
najgorzej jest u mnie z tymi ktorzy nie wiadomo czy wogole przyjda... wrrr...
ja swoja rodzinke usadzilam jakos usadzilam i zajeli 2 stolyplust pare mieszanych ( z 10 stolow okraglych) reszta TŻa i juz mi cosnie gra boprzeciez mojej rodzinki nie ma 20osob a wiecej... egh... w kazdym badz razie przy stolemlodych ma byc 20 osob a chcemy posadzic kolo nas znajomych i mlodych...i beda musili stol powiekszyc
Stary 2008-05-06, 12:35   #1901
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
U nich powstały jak przestały już chodzić i właśnie dlatego się zastanawiam czy warto.
W poście wyżej No właśnie jedna koleżanka brała ślub 26 kwietnia i wczoraj pojawiła się w pracy po urlopie i mówiła, że straszne syfy jej się porobiły na plecach odkąd nie chodzi na solarium. Pewnie każda skóra inaczej reaguje.
Tak właściwie to pierwszy raz słyszę, żeby komuś zaczeły się robić krosty jak przestaje korzystać z solarium, ale może rzeczywiście to zależy od skóry. W każdym razie osobiście się z czymś takim nie zetknęłam. Myślę, że nie będzie tak źle

Cytat:
A ja dopiero będę probowała. Do 31 maja mam termin potwierdzeń a później usadzanie
Karteczki beda na 100%. Sama na jednym z wesel (gdzie każdy siadał jak chciał) zostałam usadzona po przeciwnej stronie "ciotek" - nie było fajnie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 12:41   #1902
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
najgorzej jest u mnie z tymi ktorzy nie wiadomo czy wogole przyjda... wrrr...
ja swoja rodzinke usadzilam jakos usadzilam i zajeli 2 stolyplust pare mieszanych ( z 10 stolow okraglych) reszta TŻa i juz mi cosnie gra boprzeciez mojej rodzinki nie ma 20osob a wiecej... egh... w kazdym badz razie przy stolemlodych ma byc 20 osob a chcemy posadzic kolo nas znajomych i mlodych...i beda musili stol powiekszyc
tez bedziemy miec okragle stoly. jesli prawie wszyscy przyjda to bedzie ok.120 osob, czyli 12 stolikow. tyle dylematow kto kolo kogo ma siedziec, ze hej... ale moze uda mi sie naprawde dobrze to zrobic i wiekszosc bedzie zadowolona... no i moze po wejsciu na sale nie rzuca sie do krzesel
troche ubolewam nad tym, ze z rodziny TZ bedzie troche dzieci postanowiliscmy, ze nie bedziemy zapraszac dzieci, ale u TZ w rodzinie niestety kuzyni sa mlodzi (11l,15 itd. :/) no i jakis osobny stolik im chyba dam, ale z drugiej strony to tak srednio mi sie to podoba... ale co zrobic...

gosiu no dokladnie!!! my na jednym z wesel jakos miesc nie mielismy, bo ludzie sie zle porozsadzali sami

EDIT: GIRLS!!!! JUTRO STUDNIÓWKA!!!!!!!!!!! 100 dni do slubu. masakra zrobie impreze, hehe

15 sierpnia 2008!!!
Stary 2008-05-06, 12:43   #1903
katia0117
Zadomowienie

Uuu,ale ruch na forum

Cytat:

Problem został jeszcze ze mną, bo w piątek mam próbną fryzurę, próbny makijaż i przymiarkę sukienki. Makijaż chciałabym złoto-brązowy mocno podkreślający oczy a co do fryzury nie wiem, ale czytałam, że pojawił nam się ekspert na forum
Koczek jak najbardziej może być,byle nie taki babciny,bo wyglada to fatalnie,mam kilka koków na kompie to wkleje(troche takich klasycznych i troche hiszpańskich)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 04.jpg (241,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _504155_n.jpg (18,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (18,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (16,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72.jpg (30,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_03.jpg (20,6 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-05-06, 12:46   #1904
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
troche ubolewam nad tym, ze z rodziny TZ bedzie troche dzieci postanowiliscmy, ze nie bedziemy zapraszac dzieci, ale u TZ w rodzinie niestety kuzyni sa mlodzi (11l,15 itd. :/) no i jakis osobny stolik im chyba dam, ale z drugiej strony to tak srednio mi sie to podoba... ale co zrobic...

gosiu no dokladnie!!! my na jednym z wesel jakos miesc nie mielismy, bo ludzie sie zle porozsadzali sami
My też zapraszaliśmy bez dzieci. Po minach niektórych gości widziałam, że chyba trochę im to było nie w smak, ale cóż... sala, która nam się podobała jest na max 150 osób a z samej rodziny TŻ-a dzieci (tzn takich do 15 roku życia) naliczyliśmy ok 30 sztuk. Mamy duże rodziny, więc zwyczajnie nie mamy ich gdzie zmieścić. Poza tym może to trochę nie fair ale chyba nie chciałabym, żeby na moim weselu "ganiało się" ok 20-30 dzieciaków.
Stary 2008-05-06, 13:03   #1905
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
tez bedziemy miec okragle stoly. jesli prawie wszyscy przyjda to bedzie ok.120 osob, czyli 12 stolikow. tyle dylematow kto kolo kogo ma siedziec, ze hej... ale moze uda mi sie naprawde dobrze to zrobic i wiekszosc bedzie zadowolona... no i moze po wejsciu na sale nie rzuca sie do krzesel

EDIT: GIRLS!!!! JUTRO STUDNIÓWKA!!!!!!!!!!! 100 dni do slubu. masakra zrobie impreze, hehe
my tez mamy dzieci (tylko od strony TŻa u mnie nie ma) i tez mi to nie na reke ale z jednej strony jego dwaj bracia 14 i 18 nie mieliby z kim siedziec... i tez przeznaczam im stolik w kaciku...niech czuja sie dorosle
I zgadadzamsie z opiniami ze bez winietek jest mega chaos... sama bylam na jednym takim i siedzialam fatalnie... a tak wiem kto z kim chce... czasem nawet pytam przy zapraszaniu
Stary 2008-05-06, 13:13   #1906
sanetka
Zakorzenienie

nam to absolutnie nie przeszkadza ze zapraszamy dzieci. a bedzie ich sporo- pewnie ok. 20 (wiekowo 1-15 lat)

winietki tez zly pomysl u nas- juz nas raz usadzili jak chcieli-gorzej chyba byc nie moglo

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 13:31   #1907
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

Hej babeczko1985 co do pierwszego w sparawie slubu to niema na ukrainie slubu konkodatowego(nawet juz nieumiem tego napisac hehe) wiec dlatego biezemy dwa.A pozatym ja bede jako obcokrajowiec w usc dlatego tak bedzi elepiej.A co do twojej fryzzurki proponuje jakies ladne uczesnaie niekonieczie kok ale moze cos leciutko pospinane przedzialej na boku i uczesnay przez kawalek czola to schowa czolo i da troszeczke tajemniczosci.Ja bardzo polecam i to kazdej PM Jakies male stroiki kwaitki i opaski blyszczace diademy i spinki z kamyczkami.To naprawd nawet najmniej efektownej fryzurze doda lekkosci i elegancji i ze oczujemy sie jak ksiezniczki. jak cos znajde to wrzuce
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 13:38   #1908
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

drogie Panie oto nasze obraczki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki 007.jpg (63,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obraczki 026.jpg (87,2 KB, 35 załadowań)
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 13:45   #1909
Madzik14
Zadomowienie

Cytat:
babeczka z tego co pamietam masz wesele w starej garbarni i tak sobie licze ze posadzisz 10 osob przy stoliku? no bo ja wlasnie mialam dylemat czy im nie bedzie za ciasno i chcialam po 8 osob ale doszlam do wniosku ze to tez bedzie bez sensu bo bedzie za duzo tych stolow:/ a co do usadzania gosci to iscie karkolomne zadanie raz probowalam to zrobic i dalam sobie spokoj jak bede miec potwierdzenia wszystkie to zaczne sie tym martwic
Madzik14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 14:03   #1910
ASIA81
Raczkowanie

GG do ASIA81

hm...a moje przyjęcie będzie raczej skromne bo po ceremoni w usc tylko najbliższa rodzina-czyli jakieś 40 osób i zapraszaliśmy z dziećmi..a co zrobią zaproszeni czy je wezmą czy nie to już ich sprawa-chcelismy dać im wybór))czyli będzie tak 5-6oro dzieci w wieku 1 do 16 latnio..i tyle....acha no i nie będzie dawać karteczek kto ma gdzie usiąść...a niech sobie siada każdy gdzie chce...no i będzie jeden ogromny stół-przy takiej ilości gości wiem że się zmieszczą bo widziałam już sale ustrojoną i przygotowaną na tyle osób))pozdrówka!!!

ASIA81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 14:06   #1911
tiffi1
Rozeznanie

Co do dzieci u nas bedzie ich około 25 pierwszego dnia, a drugiego + jeszcze 10.

Dziewczyny chce zrobić winietki na stół, i chcę kupić papier pomarańczowy, oraz papier ecru, znacie meisjca w Warszawie, gdzie moge kupić go??
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 14:14   #1912
annakacka

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka
Cool

My tez zapraszamy dzieci.To jednak dobre rozwaizanie z dziecmi.Dla nich nawet zrobilismy osobne meni czyli frytki urczaczek jakies inne napoje choc beda siedziec kolo rodzicow.U mnie na weselichu bedzie malo bo okolo60 osob ale tak wyszlo mialo byc ponad 100 ale dostalam odpowiedzi od mojej rodziny ze im sie niechce jechac na ukraine.Chociaz my wszytko sponsorujemy.Ech mogli chcociaz inne wymowki znalesc.A nie ze sie im niechce przykro mi bardzo z tego powodu...Ale nic.Wazne ze od TZ beda wszytcy kogo zaprosil nawet w chiszpani i wloch przyjada.

A ja mama takie pytanko czy jest jakas PM z okolic wroclawaia legnicy?? Ja z polski jestem ze Zlotoryji...I mam pytanie czy wszedzie na sknie trzeba czekac 3 miesiace??

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-06 o 14:43 Powód: post pod postem
Stary 2008-05-06, 14:28   #1913
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez ASIA81 Pokaż wiadomość
hm...a moje przyjęcie będzie raczej skromne bo po ceremoni w usc tylko najbliższa rodzina-czyli jakieś 40 osób i zapraszaliśmy z dziećmi..a co zrobią zaproszeni czy je wezmą czy nie to już ich sprawa-chcelismy dać im wybór))czyli będzie tak 5-6oro dzieci w wieku 1 do 16 latnio..i tyle....acha no i nie będzie dawać karteczek kto ma gdzie usiąść...a niech sobie siada każdy gdzie chce...no i będzie jeden ogromny stół-przy takiej ilości gości wiem że się zmieszczą bo widziałam już sale ustrojoną i przygotowaną na tyle osób))pozdrówka!!!
Rzeczywiście przy takiej ilości osób pogodzą się jakoś na 100% 5-6 dzieci to i u mnie się znajdzie. Skoro "wypożyczam" córeczkę mojej koleżanki do niesienia obrączek to na weselu też chciałabym ją widzieć

Cytat:
My tez zapraszamy dzieci.To jednak dobre rozwaizanie z dziecmi.Dla nich nawet zrobilismy osobne meni czyli frytki urczaczek jakies inne napoje choc beda siedziec kolo rodzicow.U mnie na weselichu bedzie malo bo okolo60 osob ale tak wyszlo mialo byc ponad 100 ale dostalam odpowiedzi od mojej rodziny ze im sie niechce jechac na ukraine.Chociaz my wszytko sponsorujemy.Ech mogli chcociaz inne wymowki znalesc.A nie ze sie im niechce przykro mi bardzo z tego powodu...Ale nic.Wazne ze od TZ beda wszytcy kogo zaprosil nawet w chiszpani i wloch przyjada.
To rzeczywiście przykre. Takie lekceważenie Ciebie i Twojego święta przez to mówienie, źe się nie chce. Pomyśl sobie, że nie wiedzą co tracą i absolutnie się nimi nie przejmuj.
Stary 2008-05-06, 14:33   #1914
LilStar
Wtajemniczenie

Witam Wszystkie PM
jejkuś dopiero przebnęłam przez 4 stronyale się Dziewczynki rozpisały.....

dołączę do Was po 19bo po pracy wybieram się szukać biżuterii a konkretnie kolczyków do sukni i na drugi dzień także trzymajcie kciuki
jak ja sięcieszę że Was znalazłam
to do p.óźniej bo muszę jeszcze popracować.pappa

toverek cieszę się że już wszystko dobrze
i uciekam na prawdę

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-06 o 14:44 Powód: post pod postem
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 14:35   #1915
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Ech dziewczyny to są właśnie nerwy przed ślubem. Teraz widzę, że to może "dobrze" się stało, że zgubiłam swój pierścionek zaręczynowy, bo nie mam mu co oddać ale mam obiecany w tym roku nowy, ale to już pewnie po ślubie dostanę, bo do ślubu jeszcze tylko...32 dni!!
Ale malutko Wam zostało . Przypomniała mi się historia jednej z Wizażanek, która też zgubiła swój pierścionek zaręczynowy, ale podczas kupowania obrączek. Po prostu ściągnęła go z palca zaczęła w te samo miejsce zakładać obrączki i zapomniała z powrotem włożyć go na miejsce i wyszła ze sklepu. To dopiero pech.

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczynki....
wczoraj wieczorem po wyzaleniu sie wam jaki z niego jest lobuz polozylam sie do lozia...a tu smsd TZ....napisal ze jeszzcze nigdy nie zalowal tak tego co mi zrobil i przeprasza za te slowa,ze one byly wypowiedziane w gniewie i zeby mi zrobic na zlosc...ok przeczytalam i tyle....a ON dzwoni i mowi::Kochanie moje przepraszam Cie Ewelinusiu(nigdy tak do mne nie powiedzial),glu pi jestem i inne ble ble ble..i (...)
No widzisz, dobrze że wszystko dobrze się skończyło.

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość

M.a.r.t.a płaciłam 85 zł za wypisanie aktu ślubu i tyle i ewentualnie trzeba ok 22 zł za akt urodzenia jak w innym mieście sie urodziłaś a w innym urzedzie slub.
Dzięki, teraz już wiem z jaką gotówką musimy iść.

Cytat:
Mnie wczoraj w pracy dziewczyny nastraszyły żebym nie chodziła na Solarium, bo jak tylko przestane krosty będę miała m.in na plecach i nie wiem czy iść czy nie iść.
Dobrym rozwiązaniem były te chusteczki samoopalające Dax Cosmetics. Posmarowałam sobi buzie, po 3h znowu. Pięknie wyglądała, ale co z tego jak następngo dnia takie czerwone krosty mi powyskakiwały Chyba pójdę blada przed ołtarz, bo od paru miesięcy z moją cerą źle się dzieje i nie będę ryzykować.
Mi się zawsze wydawało, że solarium wysusza potwornie skórę, dlatego tak ważne jest porządne jej nawilżenie. Ja planuje opalać całe ciało bez twarzy, buzie wysmaruje 1-2 dni Garnierem muśnięcie słońcem, w dniu ślubu nałoże w kompakcie MF i wymodeluje twarz Lavertu (nadaje świetnej opalenizny, pędzlem można także przejechać po dekolcie).
A te krostki o których wspomniałaś to może od solarium leżącego? Moja znajoma kiedyś nabawiła się jakiegoś świństwa przez takie łóżko.
Stary 2008-05-06, 15:28   #1916
annakacka

A tak apropos moje serduszka kochane.macie jakies konkretne plany do pierwszego tanca??Bo my z moim planojemy cos niezapomnianego i smiesznego w takim typie
http://pl.youtube.com/watch?v=QujA8Y...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=21F7FP...eature=related
Stary 2008-05-06, 15:36   #1917
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny macie ładne obrączki!

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Znalazłam cos takiego w necie, tez chcę miec welon upiety pod kokiem
Jak kok jest ładne zrobiony to wraz z welonem cały fryc wygląda bardzo efektownie . U mnie taki pomysł nie wypali bo mam dużo gęstych kłaków, więc część włosów będę miała rozpuszczonych podkręconych a reszty coś się poupina. Jakoś jeszcze nie chce mi się dzwonić i umawiać wizyty u fryzjera. Jakiś leń ze mnie.

Widzę, że ktoś tu pije moją kawę Ricore .

Cytat:

A ja mama takie pytanko czy jest jakas PM z okolic wroclawaia legnicy?? Ja z polski jestem ze Zlotoryji...I mam pytanie czy wszedzie na sknie trzeba czekac 3 miesiace??
Powiem Tobie, że świetny pomysł z tym odrębnym menu dla dzieci. Pierwszy raz się z tym spotkałam, ale sama chciałabym odmłodzić się i znaleźć teraz na Waszym weselu, uwielbiam frytki . Co do tłumaczeń gości, ech szkoda gadać. Nie rozumiem, że ktoś nie przyjedzie bo mu sie nie chce, zwłaszcza, że tak jak wspomniałaś wszystko finansujecie. Jak rozumiem, gdyby ktoś chorował, był w podeszłym wieku i bał się podróży....

Ja jestem z Wrocławia i jak chodziłam po salonach pytałam się ile wcześniej powinnam przyjść zamówić suknie. Babki mówiły, że jak ślubuje w obleganym miesięcy to ok 3 miesiące przed.
Stary 2008-05-06, 15:38   #1918
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
A tak apropos moje serduszka kochane.macie jakies konkretne plany do pierwszego tanca??Bo my z moim planojemy cos niezapomnianego i smiesznego w takim typie
http://pl.youtube.com/watch?v=QujA8Y...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=21F7FP...eature=related
no swietne sa te ich tance... takie cos planujemy zatanczyc na drugi dzien
a na perwszy cos w tym stylu:
http://pl.youtube.com/watch?v=ZMX2p3-oE-g
pieknie tancza na rzesach stane zebysmy tez tak zatanczyli
Stary 2008-05-06, 15:53   #1919
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

mi ani stanie na rzesach an na wlosach nie pomoze TZ nie umie tanczycjeden.ciez ki jak klocek i nie ma poczucia rytmu
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:00   #1920
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
My też zapraszaliśmy bez dzieci. Po minach niektórych gości widziałam, że chyba trochę im to było nie w smak, ale cóż... sala, która nam się podobała jest na max 150 osób a z samej rodziny TŻ-a dzieci (tzn takich do 15 roku życia) naliczyliśmy ok 30 sztuk. Mamy duże rodziny, więc zwyczajnie nie mamy ich gdzie zmieścić. Poza tym może to trochę nie fair ale chyba nie chciałabym, żeby na moim weselu "ganiało się" ok 20-30 dzieciaków.
Jak dla mnie to 15 lat to juz nie takie dziecko wiec takie kuzynostwo mam jako normalnego gościa, natomiast dzieci mam do 10 lat dziesiecioro i dla nich robimy osobny stół z innym menu.

Cytat:
no swietne sa te ich tance... takie cos planujemy zatanczyc na drugi dzien
a na perwszy cos w tym stylu:
http://pl.youtube.com/watch?v=ZMX2p3-oE-g
pieknie tancza na rzesach stane zebysmy tez tak zatanczyli
My pierwszy taniec - walc wiedeński, uczyumy sie od pół roku.
Planowaliśmy tez na drugi dzien cos śmiesznego ale nie wyrobiliśmy sie z czasem.

A jestem po szkoleniu - tragedia, masakra. Rodzina bez głów, połamane ciała, szczatki, miazgi. Nie było mi nie dobrze na te widoki ale smutno- łezki same poleciały. Jestem za tym aby kazdy kierowca zobaczył trakie zdjecia i statystyki. Na prawde daje do myslenia. Mojego TZ to chciałabym wysłać choc nie musi iść. Takiego mam doła po tym wszystkim ze sie odechciewa jazdy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości