|
|
#1891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
uf... przeczytałam ;p ale już nie mam czasu na komentarze ;] pochwalę się tylko, że spałam z 2 godziny, i powiem że podobaja mi się zaproszenia, koki, fryzurki z kwiatkami, delikatne suknie i te ze złotymi wstawkami, i buty z dziurką i kryte... (ale do ślubu wolę kryte - bardziej eleganckie) i cieszę się z pogodzenia i że punkty zostaną cofnięte. O! ;p to idę liczyć kolonie ;] pozdrawiam i nic juz nie piszcie ;p A za oknem dzisiaj przepięknie! |
|
|
|
#1892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
juz kuchnia posprzatana po japonsku czyli JAKO TAKO lazienka salon i przedpokoj z glowy na popoludnie zostaje mi sypialnia i ich pokoj. Tesciesa ok ale przyjezdzaja na kilka dni czyli do poniedzialku i niestety trzeba
zazwyczaj sprzatam wweekend, ale teraz nie mamy czasu bylo w ten weekend troche latania w sobote bylismy jeszcze u znajomychj wrocilismy o pierwszejw nocy a w niedziele caly dzien od rana na naukach. Na dodatek ja jestem balaganiara okropna no i zaczelam juz troche pakowania przed przeprowadzka ... Przygotownia slubne sa na boku bo nadal nie mamy mieszkania, wymowienie niby wyslane ale jeszcze nie doszlo bo poczta zgubila, nowy kontrakt jeszcze nie podpisany, ciagle go w skrzynce szukam a podjecie nowej pracy 9 czerwca... nie wiem czy damy rade. Opamietajcie sie przestancie pisac jak opetane
|
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
a obrączki słabo widać
są bez ozdób tradycyjne? Żeby zrobić zdjęcie z bliska lepiej użyć opcji "makro" wtedy złapiesz ostrość a paznokietki faktycznie ładne, strasznie podoba mi się taka długa płytka paznokcia do francuskiego
|
|
|
|
#1895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli chodzi o humory mam tak samo a skore pewnie mamy kazda inna...jak zdanie na rozne tematy dziewczyny wczoraj wzielam sie za usadzanie gosci przy stolach...i zeby nie klnac to powiem po prostu - MASAKRA...
|
|
|
#1896 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam cos takiego w necie, tez chcę miec welon upiety pod kokiem
|
#1897 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo wiadomo jakie numeryCi ksieza z terminami robią!!!Cytat:
Cytat:
Jejku jak nas duuuzo!!! No i kolejna PM sierpniowa!!!toverku wiem cos o tym jak dzialaja emocje w chwilach klotni... cale szczescie, ze sie pogodziliscie. Ja ze swoim mam ciche dni :/ bardzo mnie zdenerwowal ostatnio ![]() annakacka moze bedziesz moim zbawieniem bede miala ecru suknie, gore bez ramiaczek, mam brazowe wlosy i nie wiem jaka fryzure do tego. mam duzachne ohydne czolo, ktorego nie znosze wiec myslalam o jakiejs grzywce, ale z kolei moje wlosy sa cieniutkie i nie moge pozwolic sobie na bujan grzywke... nie lubie tez upietych mocno, ulizanych kokow (jak Ty to mowisz babuni ) HELP please... niestety nie moge zdjec zalczyc bo pisze nie od siebie... Bede wdzieczna za jakiekolwiek sugestie
|
||||
|
|
|
#1898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stwierdziłam, że i tak wszystkim nie dogodzę i sobie darowaliśmy wiem, że jak ludzie wchodzą na salę to zamiast wznosić toast to wszyscy "lęcą" zająć miejsca, ale co tam... tak sobie oglądam ciągle biżuterię i co chwila znajduje co innego co mi się bardziej podoba i w końcu nie wiem na co się zdecyduje, ale wiem, że będzie "coś" z cyrkoniami ![]() co do fryzury będę miała jakieś upięcie ze wszystkich włosów, tylko nie wiem co z grzywką, bo jest prosta na czoło i nie chcę, żeby po godzinie tanców "przylepiła" się do czoła...
|
|
|
#1899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiadomo, ze sie nie dogodzi wszystkim - trudno... Jak narazie niewykonalne to dla mnie zadanie, ale bede musiala to zrobic i juz. |
|
|
|
|
#1900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja swoja rodzinke usadzilam jakos usadzilam i zajeli 2 stolyplust pare mieszanych ( z 10 stolow okraglych) reszta TŻa i juz mi cosnie gra boprzeciez mojej rodzinki nie ma 20osob a wiecej... egh... w kazdym badz razie przy stolemlodych ma byc 20 osob a chcemy posadzic kolo nas znajomych i mlodych...i beda musili stol powiekszyc
|
|
|
#1901 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karteczki beda na 100%. Sama na jednym z wesel (gdzie każdy siadał jak chciał) zostałam usadzona po przeciwnej stronie "ciotek" - nie było fajnie. |
||
|
|
|
#1902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() troche ubolewam nad tym, ze z rodziny TZ bedzie troche dzieci postanowiliscmy, ze nie bedziemy zapraszac dzieci, ale u TZ w rodzinie niestety kuzyni sa mlodzi (11l,15 itd. :/) no i jakis osobny stolik im chyba dam, ale z drugiej strony to tak srednio mi sie to podoba... ale co zrobic...gosiu no dokladnie!!! my na jednym z wesel jakos miesc nie mielismy, bo ludzie sie zle porozsadzali sami EDIT: GIRLS!!!! JUTRO STUDNIÓWKA!!!!!!!!!!! 100 dni do slubu. masakra zrobie impreze, hehe
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zadomowienie
|
Uuu,ale ruch na forum
![]() Koczek jak najbardziej może być,byle nie taki babciny,bo wyglada to fatalnie,mam kilka koków na kompie to wkleje(troche takich klasycznych i troche hiszpańskich)
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I zgadadzamsie z opiniami ze bez winietek jest mega chaos... sama bylam na jednym takim i siedzialam fatalnie... a tak wiem kto z kim chce... czasem nawet pytam przy zapraszaniu
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
nam to absolutnie nie przeszkadza ze zapraszamy dzieci. a bedzie ich sporo- pewnie ok. 20 (wiekowo 1-15 lat)
![]() winietki tez zly pomysl u nas- juz nas raz usadzili jak chcieli-gorzej chyba byc nie moglo
|
#1907 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej babeczko1985
co do pierwszego w sparawie slubu to niema na ukrainie slubu konkodatowego(nawet juz nieumiem tego napisac hehe) wiec dlatego biezemy dwa.A pozatym ja bede jako obcokrajowiec w usc dlatego tak bedzi elepiej.A co do twojej fryzzurki proponuje jakies ladne uczesnaie niekonieczie kok ale moze cos leciutko pospinane przedzialej na boku i uczesnay przez kawalek czola to schowa czolo i da troszeczke tajemniczosci.Ja bardzo polecam i to kazdej PM Jakies male stroiki kwaitki i opaski blyszczace diademy i spinki z kamyczkami.To naprawd nawet najmniej efektownej fryzurze doda lekkosci i elegancji i ze oczujemy sie jak ksiezniczki. jak cos znajde to wrzuce
|
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
drogie Panie oto nasze obraczki:
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? no bo ja wlasnie mialam dylemat czy im nie bedzie za ciasno i chcialam po 8 osob ale doszlam do wniosku ze to tez bedzie bez sensu bo bedzie za duzo tych stolow:/ a co do usadzania gosci to iscie karkolomne zadanie raz probowalam to zrobic i dalam sobie spokoj jak bede miec potwierdzenia wszystkie to zaczne sie tym martwic
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
hm...a moje przyjęcie będzie raczej skromne bo po ceremoni w usc tylko najbliższa rodzina-czyli jakieś 40 osób i zapraszaliśmy z dziećmi..a co zrobią zaproszeni czy je wezmą czy nie to już ich sprawa-chcelismy dać im wybór
))czyli będzie tak 5-6oro dzieci w wieku 1 do 16 lat nio..i tyle....acha no i nie będzie dawać karteczek kto ma gdzie usiąść...a niech sobie siada każdy gdzie chce...no i będzie jeden ogromny stół-przy takiej ilości gości wiem że się zmieszczą bo widziałam już sale ustrojoną i przygotowaną na tyle osób ))pozdrówka!!!
|
#1911 |
|
Rozeznanie
|
Co do dzieci u nas bedzie ich około 25 pierwszego dnia, a drugiego + jeszcze 10.
Dziewczyny chce zrobić winietki na stół, i chcę kupić papier pomarańczowy, oraz papier ecru, znacie meisjca w Warszawie, gdzie moge kupić go?? |
|
|
|
#1912 |
|
|
My tez zapraszamy dzieci.To jednak dobre rozwaizanie z dziecmi.Dla nich nawet zrobilismy osobne meni czyli frytki urczaczek jakies inne napoje choc beda siedziec kolo rodzicow.U mnie na weselichu bedzie malo bo okolo60 osob ale tak wyszlo mialo byc ponad 100 ale dostalam odpowiedzi od mojej rodziny ze im sie niechce jechac na ukraine.Chociaz my wszytko sponsorujemy.Ech mogli chcociaz inne wymowki znalesc.A nie ze sie im niechce przykro mi bardzo z tego powodu...Ale nic.Wazne ze od TZ beda wszytcy kogo zaprosil nawet w chiszpani i wloch przyjada.
![]() A ja mama takie pytanko czy jest jakas PM z okolic wroclawaia legnicy?? Ja z polski jestem ze Zlotoryji...I mam pytanie czy wszedzie na sknie trzeba czekac 3 miesiace?? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-06 o 14:43 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1913 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
5-6 dzieci to i u mnie się znajdzie. Skoro "wypożyczam" córeczkę mojej koleżanki do niesienia obrączek to na weselu też chciałabym ją widzieć![]() Cytat:
i absolutnie się nimi nie przejmuj.
|
||
|
|
|
#1914 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Wszystkie PM
jejkuś dopiero przebnęłam przez 4 strony ale się Dziewczynki rozpisały.....![]() dołączę do Was po 19bo po pracy wybieram się szukać biżuterii a konkretnie kolczyków do sukni i na drugi dzień także trzymajcie kciuki ![]() jak ja sięcieszę że Was znalazłam to do p.óźniej bo muszę jeszcze popracować.pappa i uciekam na prawdę
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-06 o 14:44 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1915 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przypomniała mi się historia jednej z Wizażanek, która też zgubiła swój pierścionek zaręczynowy, ale podczas kupowania obrączek. Po prostu ściągnęła go z palca zaczęła w te samo miejsce zakładać obrączki i zapomniała z powrotem włożyć go na miejsce i wyszła ze sklepu. To dopiero pech.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A te krostki o których wspomniałaś to może od solarium leżącego? Moja znajoma kiedyś nabawiła się jakiegoś świństwa przez takie łóżko.
|
|
|
#1916 |
|
|
A tak apropos moje serduszka kochane.macie jakies konkretne plany do pierwszego tanca??Bo my z moim planojemy cos niezapomnianego i smiesznego w takim typie
http://pl.youtube.com/watch?v=QujA8Y...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=21F7FP...eature=related |
|
|
|
#1917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie ładne obrączki!
![]() Cytat:
Cytat:
.Cytat:
. Co do tłumaczeń gości, ech szkoda gadać. Nie rozumiem, że ktoś nie przyjedzie bo mu sie nie chce, zwłaszcza, że tak jak wspomniałaś wszystko finansujecie. Jak rozumiem, gdyby ktoś chorował, był w podeszłym wieku i bał się podróży....Ja jestem z Wrocławia i jak chodziłam po salonach pytałam się ile wcześniej powinnam przyjść zamówić suknie. Babki mówiły, że jak ślubuje w obleganym miesięcy to ok 3 miesiące przed.
|
|
|
#1918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a na perwszy cos w tym stylu: http://pl.youtube.com/watch?v=ZMX2p3-oE-g pieknie tancza na rzesach stane zebysmy tez tak zatanczyli
|
|
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
mi ani stanie na rzesach an na wlosach nie pomoze TZ nie umie tanczyc
jeden.ciez ki jak klocek i nie ma poczucia rytmu
|
|
|
|
#1920 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
. Planowaliśmy tez na drugi dzien cos śmiesznego ale nie wyrobiliśmy sie z czasem. A jestem po szkoleniu - tragedia, masakra. Rodzina bez głów, połamane ciała, szczatki, miazgi. Nie było mi nie dobrze na te widoki ale smutno- łezki same poleciały. Jestem za tym aby kazdy kierowca zobaczył trakie zdjecia i statystyki. Na prawde daje do myslenia. Mojego TZ to chciałabym wysłać choc nie musi iść. Takiego mam doła po tym wszystkim ze sie odechciewa jazdy. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

zazwyczaj sprzatam wweekend, ale teraz nie mamy czasu bylo w ten weekend troche latania w sobote bylismy jeszcze u znajomychj wrocilismy o pierwszejw nocy a w niedziele caly dzien od rana na naukach.
jak opetane
są bez ozdób tradycyjne? Żeby zrobić zdjęcie z bliska lepiej użyć opcji "makro" wtedy złapiesz ostrość
Mogę się przyłączyć? 

cóż...mam jeszcze dylemat co do upięcia włosów-wiem że na pewno nie chcę żadnego koka;-)itd...mam swoje czarne,długie włosy więc wolę je miec rozpuszczone(ewentualnie spięta jakoś fajnie grzywka;-) co jeszcze...hm....nie wiem? to na razie tyle hehe...buźka!!!

i nie chcę, żeby po godzinie tanców "przylepiła" się do czoła...

? no bo ja wlasnie mialam dylemat czy im nie bedzie za ciasno i chcialam po 8 osob ale doszlam do wniosku ze to tez bedzie bez sensu bo bedzie za duzo tych stolow:/ a co do usadzania gosci to iscie karkolomne zadanie raz probowalam to zrobic i dalam sobie spokoj
jeden.ciez ki jak klocek i nie ma poczucia rytmu