|
|
#3241 |
|
królikoholiczka
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Właśnie wpierniczylam resztę arbuza, tak mi posmakowal, w sumie będzie jakieś 2kilo przez cały dzień
Ale teraz to mała szaleje
|
|
#3242 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dziś przygotowałam listę mężowi co ma zrobić jak pójdę do szpitala. Co córce ma dawać do jedzenia bo ona wybredna jest 😅 jakie zakupy ma zrobić do domu😊 zawsze ja to robie sama bo on bardzo dużo pracuje😊 i tak ma dobrze bo mieszkamy z jego rodzicami to obiad będzie miał 😊 a resztę myślę że ogarnie bo zostawał z cora ale na tak długo jeszcze nie😊 lista mu się przyda😉 co ma zrobic😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, ze z tym wiekiem i ciążą to jest w głowie dużo
koleżanka w ciąży zaczęła nosic obraczkę, zeby sobie dodać poprawności dla obcych ja to mam gdzieś, często ktoś mnie pyta o ojca, zdarzało się to pytanie od obcych mówię w prost rozstalismy się i raczej to tym ludziom jest głupio, że tak wyskoczyli bo mówiąc to patrzę im prosto w oczy. Chociaz nie powiem zajęło mi to trochę czasu żeby przepracować to w głowie. Można kogoś mocno skrzywdzić z góry oceniając. Taedio rozbawilaś mnie ta folia oddana do przedszkola haha myślę, ze ktoś kto wpadł na pomysł by tak pakować paczki byłby dymny z wykorzystania opakowania Gemini bawi, uczy, wychowuje
|
|
|
|
#3244 |
|
MerDer 4ever
|
Poprostu dobrze, że sobie to juz przepracowałaś
A taka folie bąbelkową moja mama często wykorzystuje i do obrazków czy do jakis zabaw Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Gratulacje udanych wizyt! Nic dziwnego że szyjki się skracają w końcu już powoli nadchodzi nasz czas 😃 i tak cud że jeszcze żadna się nie rozpakowała 😁 Ja wizytuje jutro. I już się denerwuje czy mój gin w ogóle raczy mnie zbadać robiąc coś więcej niż mierzenie ciśnienia i sprawdzanie pH....... To już 36 tc. Co ile macie wizyty? Ja też chodzę taka zmęczona że najchętniej cały dzień bym spała. A w nocy śpię kiepsko. Do dupy ta końcówka ciąży... W ogóle nie lubię być w ciąży...... Serio. Mamy już wszystko gotowe tylko muszę torbę spakować. A no i komoda z wieszakiem po remoncie oczywiście muszą odstać swoje zanim będą zamontowane. Akurat tarasują mi dostęp do kołyski... Dziś robiłam sobie sama sesje ciążowa 😁 umeczylam się jak koń na westernie. A jutro przyjdzie zestaw od Qbany i wanienka. Niniejszym wyprawkę uważam za zamkniętą 😊
|
#3246 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie to nie interesuje czy ktoś jest po ślubie, rozwodzie, czy jest sam i ile mamlat zachodząc w ciąże... jak można pytać kobiete w ciąży kto jest ojcem? bliscy znają twoją sytuacje a jeśli ktoś nie wie dlaczego jestes sama to tym bardziej nie powinien zadawać takich osobistych pytań. co do wieku to cieszcie sie że was mają za mlodsze niz faktycznie jestescie! to tylko komplement! no chyba ze traktuja jak polozne ze szpitala karoliny to wtedy chamskie.. a ja rozmawialam z polozna ze sr o tych kłuciach moich. powiedziala dokladnie to samo - jesli do kłucia dojdą skurcze to mam jechac do szpitala zeby mnie zbadali. jesli jutro bedzie tak samo czesto to pojade..
|
|
|
#3247 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
za wizytę i za zamknięcie wyprawki
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś zaczęliśmy 36 tc więc powaznie rzeczywiście się u nas robi
Teraz mamy wizyty co 2 tygodnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3249 |
|
MerDer 4ever
|
U mnie leci 36t (35t2d) i tez mam wizyty co 2 tyg
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3250 |
|
Zadomowienie
|
I macie u swoich ginow? Czy już w szpitalu?
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- U swojego gin.
|
|
#3252 |
|
królikoholiczka
|
Ja w czwartek zaczynam 35tydzien. Wizyty od początku mam co 2 tygodnie.
|
|
#3253 |
|
Wtajemniczenie
|
Cashmere,Emilia jakie laktatory zamówiłyście?
Ja tez nie znoszę takiego oceniania tym bardziej w szpitalu kobiet ,które przychodzą rodzić...Ale tak to jest jak przyjdzie zaniedbana ,w dresie niepomalowaa to powiedzą ,że borciuch itp itd a jak lepiej ubrana ,pomalowana z pazurami to na pewno tępa strzała.Jak młoda to pewnie wpadła gówniara a jak po 30 to wygodna karierowiczka niestety nie dogodzisz ludziom zawsze mają swoje...A w małych miejscowościach to w ogóle nie dziwię się, że niektóre dziewczyny wolą się nie narażać.Ja jestem zawsze bardzo miła ,gadatliwa i otwarta ale jak ktoś jest taki zacofany i pitoli 3 po 3 to też usłyszy komentarz ja potrafię być bardzo złośliwa ![]() Ja po rzęsach już ale ta moja koleżanka to gaduła masakraaa przeciągnęło się ale wytrwałam chociaż młody mocno dokazywał. Mały ma czkawkę i jest już tak nisko główką ,że czuje to czkanie w bożenie jak bum cyk cyk ![]() W ogóle bardzo mnie boli już szyjka jak się rusza przed chwilą tak napierał ,że po prostu muszę mieć jakieś rozwarcie małe...
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Minini czasem to pyta ktoś niechcący np nowy gin, położna na początku sr, pani w banku :P
Chilli a kiedy masz teraz wizytę?
|
|
|
|
#3255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3256 |
|
Zadomowienie
|
Jezu, zgaga mnie chyba dziś chce zabić...
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o jakiej magicznej gąbce pisałyście bo nie slyszałsm bede wdzieczna za info i gdzie kupić. Moja mala wczoraj była bardzo grzeczna ledwo sie ruszała i bratowa mnie nastraszyla ze jej gin kazal reagowac jak ruchy sie zmniejszają ze coś z przepływami może być . Moja tylko pyta czy czuje i mowie ze tak ale zdazaja się dni leniwca. Więc się zestresowałam ale mama dała mi czekoladki i zjadłam i mała zaskoczyła.
A mam jeszcze pytanie do spodziewających się dziewczynek bedziecie ubierac na poczatku w pordki dzieciaczki czy cos sukienkowego. Bo ja w sumie to większość spodenek mam i od brata też polspiochy po synku wziełam. |
|
|
|
#3258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ja się obudziłam masakra brzuch mnie boli spać nie mogę wzdęło mnie ja ocipieję przysięgam...Darietta to są gąbki ,które używa się przede wszystkim do ścian jak są brudne popisane do mebli itp są w rossmannie "ichne" bardzo dobre albo w dużych supermarketach https://www.google.pl/search?q=magic...7JwSsbx0Mo0wM: A Ty czemu nie spisz? ---------- Dopisano o 03:48 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ---------- łeee nikogo nie ma
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
W rossmanie widze takie w aplikacji. Ale poleć te sprawdzone w 100%
|
|
|
|
#3261 |
|
Wtajemniczenie
|
zejdzie na 100 procent te rossmannowe niczym się nie rożnią od tych droższych z tym ,że później na mokro przetrzeć musisz jeszcze jakąś ściereczką bo te gąbki się zużywają -ścierają i one są białe i na niektórych rzeczach może biały taki jakby kurz zostać ale są genialne.
---------- Dopisano o 04:21 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ---------- idę spróbować zasnąć bo trochę mi się brzuch uspokoił po zielonej herbacie.Jeszcze na domiar złego wszędzie w tej tv o tej porze filmy gdzie się sekszą no masakra a człowiek ledwo łazi i musi rozchodzić ![]() Kupujecie już jakiś femaltiker czy coś?ja muszę wyczaić promo może gdzieś i herbatkę na laktacje.
wymiana:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261433 Edytowane przez Chilli Pepper Czas edycji: 2017-06-14 o 04:25 |
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem sama na wątku i 10 gosci ![]() Ja nie kupuje herbatki na laktacje ![]() Edit już 18
Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-06-14 o 05:05 |
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz np nie mogę spać bo się tłucze niemiłosiernie. Ja będę ubierać w to co mam. Tez mam więcej spodni. ---------- Dopisano o 05:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ---------- Chilli ja kupiłam herbatę na laktacje w gemini.
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli, kciuki za Twoje rozwarcie. Niech się rozwiera bo już czas
![]() Darietta, co dziecko to inny temperament myślę... Mojej kuzynki córeczka w ogóle cała ciaze mało co się ruszała. Kuzynka musiała się położyć i skupić na jej ruchach żeby poczuć. Kupiła sobie detektor tętna żeby nie świrować bo mówi że inaczej co tydzień na IP by jeździła. Chilli, ja nie wierzę w herbatki laktacyjne ![]() Też się wyspałam ale to z emocji bo wracam do domu dziś no i wizytuje! Mam nadzieję że wszystko ok bo czasem jak czytam u Was że idziecie na rutynowa kontrolę a tam skrócona szyja i rozwarcie to aż drżę z niepokoju. Jakbym się teraz miała położyć to bym wyła chyba. Chałupę trzeba ogarniać. Od dziś otwieram u siebie sezon na "☠☠☠☠ice" spowodowana kurzem remontowym![]() Też mam gabeczke z Rossmana. Tylko trzeba też uważać na lakierowanych powierzchniach bo ona rysuje troszkę. Meble w laminacie sobie załatwiłam raz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizytę!
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Morelka, też rzucasz spanie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Leżę od 4:30 i oglądam sufit
za kilka minut mąż wstaje, więc już pewnie i tak nie zasnę (---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ---------- Poprostu nie jesteś sama
|
#3268 |
|
MerDer 4ever
|
Elo elo
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Elo
![]() A mam pytanie; kupujecie prześcieradło na przewijak? Bo mam takowe ale sama nie wiem czy bardziej higienicznie nie byłoby na tej ceratce i położyć podkład jednorazowy albo pieluszkę. Tak myślę że łatwiej to umycbten przewijak niż prac co chwilę prześcieradło.no i na prześcieradle się kłaczy ( kocia sierść) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3270 |
|
MerDer 4ever
|
Ja bede dawać podkłady albo taka pieluszkę flanelowa, która pod spodem ma ceratke zeby nie zbankrutować na podkładach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Ale teraz to mała szaleje

ja to mam gdzieś, często ktoś mnie pyta o ojca, zdarzało się to pytanie od obcych mówię w prost rozstalismy się i raczej to tym ludziom jest głupio, że tak wyskoczyli bo mówiąc to patrzę im prosto w oczy. Chociaz nie powiem zajęło mi to trochę czasu żeby przepracować to w głowie.
za wizytę
za zamknięcie wyprawki 

, ja się obudziłam masakra brzuch mnie boli spać nie mogę wzdęło mnie ja ocipieję przysięgam...
za kilka minut mąż wstaje, więc już pewnie i tak nie zasnę