|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Ja miałam Cotton Candy, ale lepił się niesamowicie. Pachniał bardzo smakowicie, smak miał również niezły, ale z tą lepkością to przesada.
|
|
|
|
#3692 |
|
Zadomowienie
|
a mnie przyjdzie ołówek black i plum a w brakach mgiełka celebre i be kissable. Z tymi ołówkami to dziwna sprawa - jednym przychodzą a innym nie, ciekawe od czego to zależy?
|
|
|
|
#3693 |
|
Rozeznanie
|
mi na III terminie przyjdzie olowek plum, czarnego i brazowego nie zamawialam
|
|
|
|
#3694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam to serum liftingujące - i jestem bardzo zadowolona ![]() Owal twarzy wyraźnie się poprawił, skóra ujędrniła - jest fajnie napięta i milutka. Mam jedną klientkę, która zawsze mnie gnębiła o coś na "drugi podbródek" - (może niektóre z Was pamiętają jak o tym pisałam )Wzięłam jej to serum i jest bardzo zadowolona, bo podobno podbródek troszkę się ujędrnił
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a czy ołowki są dostepne w centach obslugi? nie przyjda mi 3 brazowe wiec moze moglabym je dokupic w centrum. black i plum sa
|
|
|
|
#3697 |
|
Raczkowanie
|
u mnie to samo, brak brązowych, ale za to czarne są
mgiełka be... sponatnous jest też nie ma mgiełki be..kissable i mgiełki celebre |
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3699 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nigdy nie podbijałam zamówień brakami, a jestem w Avon prawie 6 lat, z czego ostatnie 3 w KR, więc co im wydało się podejrzane.Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#3700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, ale po twoich wyjaśnieniach nic już nie rozumiem.Dlaczego tak niesprawiedliwie liczą i dzialaja wybiorczo? Jak zawsze z igły robia widły. Walcz o swoje. |
|
|
|
|
#3701 | |
|
Raczkowanie
|
martusia5554 i ashiva, dzięki za pomoc
Zamówiłam sobie w końcu te szminkę Nude Beige UCR, chociaz na zdjęciu pomaziana na kartce wygląda trochę za beżowo Ale zobaczę jak będzie na ustach. A jak będzie za beżowo-cielista to oddam koleżance, bo ona takie właśnie lubi Lakieru w końcu nie zamówiłam, bo cos gromadzę ostatnio te lakiery, a paznokci cały czas zapuścić nie mogę i ich nie maluję :P Więc stwierdziłam że może najpierw zapuszczę paznokcie![]() Cytat:
Skoro mówisz, że to seru takie fajne, to może zachęcę moje klientki, które lubią i kupują Anew do wypróbowania![]() Aha, kredka precyzyjna Black, którą zamawiałam w tym katalogu na wszystkie terminy pod rząd i nie przychodziła, w końcu przyjdzie! Teraz na trzeci termin
|
|
#3702 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny
mam pytanie: zamówiłam paczkę na III termin i mam już wystawioną fakturę, ale jednej klientce sie przypomniało, że cos jeszcze chce. Jak dzis złożę małe zamówienie na 50 zł, to nie policzą mi 10 zł za spakowanie tej małej paczki? pozdrawiam |
|
|
|
#3703 |
|
Rozeznanie
|
mam fakture i w brakach :
AC TUSZ&CIEN 2W1 GYPSY BE KISSABLE MGIELKA DO CIALA przyjdzie naszyjnik abrial i platki do stóp z netto, zel interact z internetowej i mini woda treselle ze stron wyprzedażowych i UWAGA hahahhaha przyjdzie mi 10 sztuk czarnego ołówka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale ten avon ...brak słów.... innym produkcja zakończona a innym nie. w sumie sprzedam je tak czy siak ...może ktoś chce kupić -25% plus koszt wysyłki ?
|
#3704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli już po terminie to niestety nie wiem jak to wygląda..
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Zadomowienie
|
witam;* musze sie pochwalic Wam:p to chyba moje pierwsze tak duze zamowienie na 1350 zl
a zapowiadalo sie tak kiepsko.... osobiscie k07 jakos mi nie przypadl do gustu. czy ktos z was mial ten trilaser na celllulit?
|
|
|
|
#3707 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
mam pytanie do dziewczyn, które mają fv papierowe, chodzi mi o rzekome braki:
- mgiełka Be Kissable - Krem i kąpiel z serii jeżyna/ mięta czy one dojdą później czy już produkcja zakończona?? Mam je w zamówieniu po kilka sztuk i zależy mi, żeby przyszły, ewentualnie klientki poczekają do następnej paczki. Nie są to rzeczy z wyprzedaży do końca zapasów, tylko maja dzwoneczek. Aha i czy woda TTA in Bloom przychodzi?
|
#3708 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za informacje dotyczące błyszczyków
![]() Ja mam trilaser na cellulit, ale użyłam 3 razy (moje lenistwo kiedyś mnie zgubi). Jak dla mnie strasznie śmierdzi, i niestety czuję to bardzo cały czas po posmarowaniu, ale konsystencję ma OK (nie jest wodnista). EDIT: śmierdzi bardzo chemicznie jak dla mnie (nie umiem logicznie wyjaśnić), ale czuję samą chemię. Edytowane przez weekend Czas edycji: 2008-05-06 o 21:43 |
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie trilaser na celulit ładnie padnie
Ale użyłam też ze 2-3 razy-lenistwo ![]() A ktoś pytał o odżywkę z kaktusa do paznokci. Moja ciocia kupiła na spółkę z koleżanką(używały w pracy razem, pracują w kuchni). I bardzo na nią narzekały. Że nic nie robi, odpada i że nie warto. |
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Taka jedna, jak ktoś ciągle ma mokre ręce, czy myje coś to malo który lakier to wytrzyma. W porównaniu do innych odżywek Avonu chyba jest najbardziej trwała.
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie o to chodzi, że miały kiedyś i miały inne z Avonu(nie umieją określić które) i były ok i sobie chwaliły, a ta mówią, że to straszny bubel.
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Używam go teraz jako bazę pod lakier bo sam trzyma się na paznokciach zalewie 1 dzień .Dobry był ten w starej wersji , w takiej kanciastej buteleczce , myślałam że ten nowy też będzie taki dobry a tu niestetyLubię kolorowe lakiery avonowskie bo rzeczywiście są trwałe i nawet wytrzymują codzienne prace domowe w tym mycie naczyń ale odżywki są beznadziejne. Wprawdzie nie wypróbowałam wszystkich ale już ta co mam i opinie moich klientek o pozostałych "specyfikach" do paznokci zniechęciły mnie do zakupu. |
|
|
|
|
#3713 |
|
Raczkowanie
|
[quote=paulinkosia;7467084]
"przyjdzie naszyjnik abrial i platki do stóp z netto, zel interact z internetowej i mini woda treselle ze stron wyprzedażowych " nie ciesz sie z płatków do stóp bo ja też się cieszyłam do momentu otwarcia - okazały się suche !! zastanawiam się czy uznają mi zwrot skoro z netto nie ma zwrotów ale spróbuję !
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Oj. Zniechęciłyście mnie do tej odżywki. Już sama nie wiem
.ZObacze |
|
|
|
#3715 |
|
Doncia
|
używałam swego czasu odzywkę kaktusową, a także nutri-boost - i jak dla mnie to są to zwykłe mazidła do paznokci, nic nie robiły, ani nie poprawiły moich wysuszonych pazurków, ani im nie zaszkodziły. jedeyne co mogę polecić to strong results - najlepsza ze wszystkich mi dostępnych odżywek do paznokci (avon, loreal,oriflame sally hansen - ta ostatnia to porazka jesli chodzi o stosunek pieniądz-efekt)
|
|
|
|
#3716 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy te okulary przeciwsłoneczne z kat. 07 za 19,90 są bardzo duże? Tzn. czy są szerokie?
Sorki, jeśłi byał już o tym mowa, ale nie znajdę tego tematu w tym wątku
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=aniaa36;7470887]
Cytat:
|
|
|
|
|
#3718 | |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=kasia2439;7472785]
Cytat:
|
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka osób zamówiło też tą strong results i nikt się nią nie zachwycił i więcej nie kupił. Nie wiem czym to idzie, że tu dużo osób ją zachwala, a w moim otoczeniu nikomu nie podpasowała. Podobnie jak i inne z Avonu. Ja mam wyrównującą płytkę paznokciową i tą lubię(ale chyba już jej dawno nie ma w sprzedaży?).
|
|
|
|
|
#3720 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

co im wydało się podejrzane.

.Dobry był ten w starej wersji , w takiej kanciastej buteleczce , myślałam że ten nowy też będzie taki dobry a tu niestety