Wszystko o Avonie 3 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-06, 10:44   #3691
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja mam cotton candy, jest jak najbardziej naturalny, duzo ma drobinek w sobie i slicznie pachnie
Ja miałam Cotton Candy, ale lepił się niesamowicie. Pachniał bardzo smakowicie, smak miał również niezły, ale z tą lepkością to przesada.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 11:56   #3692
gabipati
Zadomowienie

a mnie przyjdzie ołówek black i plum a w brakach mgiełka celebre i be kissable. Z tymi ołówkami to dziwna sprawa - jednym przychodzą a innym nie, ciekawe od czego to zależy?
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 12:00   #3693
aiyyo
Rozeznanie

mi na III terminie przyjdzie olowek plum, czarnego i brazowego nie zamawialam
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 12:17   #3694
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
dolaczam sie do pytania zastanawiam sie czy to serum to faktycznie takie cudo...

Mam to serum liftingujące - i jestem bardzo zadowolona
Owal twarzy wyraźnie się poprawił, skóra ujędrniła - jest fajnie napięta i milutka.

Mam jedną klientkę, która zawsze mnie gnębiła o coś na "drugi podbródek" - (może niektóre z Was pamiętają jak o tym pisałam )
Wzięłam jej to serum i jest bardzo zadowolona, bo podobno podbródek troszkę się ujędrnił

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 12:29   #3695
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
a mnie przyjdzie ołówek black i plum a w brakach mgiełka celebre i be kissable. Z tymi ołówkami to dziwna sprawa - jednym przychodzą a innym nie, ciekawe od czego to zależy?
zapewno od okręgu do którego się należy
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 13:16   #3696
dixie
Raczkowanie

dziewczyny a czy ołowki są dostepne w centach obslugi? nie przyjda mi 3 brazowe wiec moze moglabym je dokupic w centrum. black i plum sa
dixie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 13:45   #3697
magrens
Raczkowanie

u mnie to samo, brak brązowych, ale za to czarne są
mgiełka be... sponatnous jest też
nie ma mgiełki be..kissable i mgiełki celebre
magrens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 13:48   #3698
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dixie Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy ołowki są dostepne w centach obslugi? nie przyjda mi 3 brazowe wiec moze moglabym je dokupic w centrum. black i plum sa

możesz zadzwonić i dowiedzieć się czy są w danym COK
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 14:13   #3699
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Albo zamowilaś za dużo ołówkow i to im się wydało podejrzane lub zamowilaś je po raz drugi i to też im wydało siepodejrzane. Nudzą sie widocznie jak mają czas przeglądać każde zamowienie pod tym kątem. Nigdzie nie było informacji o tym,że ołówkow nie wliczają więc masz prawo walczyć o swoje. Przecież skoro ich nie ma w katalogu nastepnym masz prawo zrobić sobie zapas po niższej cenie. Nie daj się!
W K5 zamówiłam 1 Black i 1 Plum, z K6 w pierwszej dostawie do COK - 1 Black i 1 Plum, a na 2 regularny - 2 Black, więc biorąc pod uwagę to, co tu dziewczyny pisały, jestem detalistka
Nigdy nie podbijałam zamówień brakami, a jestem w Avon prawie 6 lat, z czego ostatnie 3 w KR, więc co im wydało się podejrzane.
Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez dixie Pokaż wiadomość
Mnie się udało te 2 dokupić, ale dzisiejsza dostawa Black wynosiła 20 sztuk.
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
możesz zadzwonić i dowiedzieć się czy są w danym COK
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 14:19   #3700
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
W K5 zamówiłam 1 Black i 1 Plum, z K6 w pierwszej dostawie do COK - 1 Black i 1 Plum, a na 2 regularny - 2 Black, więc biorąc pod uwagę to, co tu dziewczyny pisały, jestem detalistka
Nigdy nie podbijałam zamówień brakami, a jestem w Avon prawie 6 lat, z czego ostatnie 3 w KR, więc
Broń Boże nie chcialam Cię urazić, szukalam tylko przyczyny dla ktorej tak Cie potraktowano. To czy ktoś podbija i ile to tylko jego sprawa, ja w to nie wnikam.
No, ale po twoich wyjaśnieniach nic już nie rozumiem.Dlaczego tak niesprawiedliwie liczą i dzialaja wybiorczo? Jak zawsze z igły robia widły. Walcz o swoje.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:37   #3701
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

martusia5554 i ashiva, dzięki za pomoc Zamówiłam sobie w końcu te szminkę Nude Beige UCR, chociaz na zdjęciu pomaziana na kartce wygląda trochę za beżowo Ale zobaczę jak będzie na ustach. A jak będzie za beżowo-cielista to oddam koleżance, bo ona takie właśnie lubi Lakieru w końcu nie zamówiłam, bo cos gromadzę ostatnio te lakiery, a paznokci cały czas zapuścić nie mogę i ich nie maluję :P Więc stwierdziłam że może najpierw zapuszczę paznokcie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Mam to serum liftingujące - i jestem bardzo zadowolona
Owal twarzy wyraźnie się poprawił, skóra ujędrniła - jest fajnie napięta i milutka.

Mam jedną klientkę, która zawsze mnie gnębiła o coś na "drugi podbródek" - (może niektóre z Was pamiętają jak o tym pisałam )
Wzięłam jej to serum i jest bardzo zadowolona, bo podobno podbródek troszkę się ujędrnił
Heh, ja pamietam jak pisałaś o tej klientce, fajnie że cos dla niej w końcu Avon wypuścił Skoro mówisz, że to seru takie fajne, to może zachęcę moje klientki, które lubią i kupują Anew do wypróbowania

Aha, kredka precyzyjna Black, którą zamawiałam w tym katalogu na wszystkie terminy pod rząd i nie przychodziła, w końcu przyjdzie! Teraz na trzeci termin
Stary 2008-05-06, 18:38   #3702
gosus
Rozeznanie

Dziewczyny
mam pytanie: zamówiłam paczkę na III termin i mam już wystawioną fakturę, ale jednej klientce sie przypomniało, że cos jeszcze chce. Jak dzis złożę małe zamówienie na 50 zł, to nie policzą mi 10 zł za spakowanie tej małej paczki?
pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 18:49   #3703
paulinkosia
Rozeznanie

mam fakture i w brakach :
AC TUSZ&CIEN 2W1 GYPSY
BE KISSABLE MGIELKA DO CIALA

przyjdzie naszyjnik abrial i platki do stóp z netto, zel interact z internetowej i mini woda treselle ze stron wyprzedażowych
i UWAGA hahahhaha przyjdzie mi 10 sztuk czarnego ołówka ale ten avon ...brak słów.... innym produkcja zakończona a innym nie. w sumie sprzedam je tak czy siak ...może ktoś chce kupić -25% plus koszt wysyłki ?

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 18:54   #3704
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Dziewczyny
mam pytanie: zamówiłam paczkę na III termin i mam już wystawioną fakturę, ale jednej klientce sie przypomniało, że cos jeszcze chce. Jak dzis złożę małe zamówienie na 50 zł, to nie policzą mi 10 zł za spakowanie tej małej paczki?
pozdrawiam
jeśli dziś Twój dzień wysyłkowy to nie masz się co obawiać, zamawiaj śmiało na 50zł jeśli już po terminie to niestety nie wiem jak to wygląda..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 18:59   #3705
gosus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
jeśli dziś Twój dzień wysyłkowy to nie masz się co obawiać, zamawiaj śmiało na 50zł jeśli już po terminie to niestety nie wiem jak to wygląda..
dzięki, dziś jest ostatni dzień wysyłkowy, czyli mogę smiało
dzięki i pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 19:11   #3706
MySSaaa
Zadomowienie

witam;* musze sie pochwalic Wam:p to chyba moje pierwsze tak duze zamowienie na 1350 zl a zapowiadalo sie tak kiepsko.... osobiscie k07 jakos mi nie przypadl do gustu. czy ktos z was mial ten trilaser na celllulit?
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 19:28   #3707
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

mam pytanie do dziewczyn, które mają fv papierowe, chodzi mi o rzekome braki:
- mgiełka Be Kissable
- Krem i kąpiel z serii jeżyna/ mięta
czy one dojdą później czy już produkcja zakończona??
Mam je w zamówieniu po kilka sztuk i zależy mi, żeby przyszły, ewentualnie klientki poczekają do następnej paczki.
Nie są to rzeczy z wyprzedaży do końca zapasów, tylko maja dzwoneczek.
Aha i czy woda TTA in Bloom przychodzi?

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 20:13   #3708
weekend
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za informacje dotyczące błyszczyków
Ja mam trilaser na cellulit, ale użyłam 3 razy (moje lenistwo kiedyś mnie zgubi). Jak dla mnie strasznie śmierdzi, i niestety czuję to bardzo cały czas po posmarowaniu, ale konsystencję ma OK (nie jest wodnista).
EDIT: śmierdzi bardzo chemicznie jak dla mnie (nie umiem logicznie wyjaśnić), ale czuję samą chemię.

Edytowane przez weekend
Czas edycji: 2008-05-06 o 21:43
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 21:00   #3709
taka jedna
Zakorzenienie

A dla mnie trilaser na celulit ładnie padnie Ale użyłam też ze 2-3 razy-lenistwo

A ktoś pytał o odżywkę z kaktusa do paznokci. Moja ciocia kupiła na spółkę z koleżanką(używały w pracy razem, pracują w kuchni). I bardzo na nią narzekały. Że nic nie robi, odpada i że nie warto.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 21:55   #3710
xal
Zakorzenienie

Taka jedna, jak ktoś ciągle ma mokre ręce, czy myje coś to malo który lakier to wytrzyma. W porównaniu do innych odżywek Avonu chyba jest najbardziej trwała.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 22:07   #3711
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Taka jedna, jak ktoś ciągle ma mokre ręce, czy myje coś to malo który lakier to wytrzyma. W porównaniu do innych odżywek Avonu chyba jest najbardziej trwała.
Właśnie o to chodzi, że miały kiedyś i miały inne z Avonu(nie umieją określić które) i były ok i sobie chwaliły, a ta mówią, że to straszny bubel.
Stary 2008-05-06, 22:19   #3712
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
ja mam lakierek do łamliwych i rozdwajających się paznokci i też nie jestem z niego zadowolona. Nie "uzdrowił" moich paznokci , nie robi po prostu nic.
Używam go teraz jako bazę pod lakier bo sam trzyma się na paznokciach zalewie 1 dzień.Dobry był ten w starej wersji , w takiej kanciastej buteleczce , myślałam że ten nowy też będzie taki dobry a tu niestety.
Lubię kolorowe lakiery avonowskie bo rzeczywiście są trwałe i nawet wytrzymują codzienne prace domowe w tym mycie naczyń ale odżywki są beznadziejne. Wprawdzie nie wypróbowałam wszystkich ale już ta co mam i opinie moich klientek o pozostałych "specyfikach" do paznokci zniechęciły mnie do zakupu.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 22:47   #3713
aniaa36
Raczkowanie

[quote=paulinkosia;7467084]

"przyjdzie naszyjnik abrial i platki do stóp z netto, zel interact z internetowej i mini woda treselle ze stron wyprzedażowych "
nie ciesz sie z płatków do stóp bo ja też się cieszyłam do momentu otwarcia - okazały się suche !! zastanawiam się czy uznają mi zwrot skoro z netto nie ma zwrotów ale spróbuję !
Stary 2008-05-06, 23:21   #3714
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Oj. Zniechęciłyście mnie do tej odżywki. Już sama nie wiem .

ZObacze .
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 07:47   #3715
dwi071
Doncia

używałam swego czasu odzywkę kaktusową, a także nutri-boost - i jak dla mnie to są to zwykłe mazidła do paznokci, nic nie robiły, ani nie poprawiły moich wysuszonych pazurków, ani im nie zaszkodziły. jedeyne co mogę polecić to strong results - najlepsza ze wszystkich mi dostępnych odżywek do paznokci (avon, loreal,oriflame sally hansen - ta ostatnia to porazka jesli chodzi o stosunek pieniądz-efekt)
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 09:03   #3716
_Kasia23_
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy te okulary przeciwsłoneczne z kat. 07 za 19,90 są bardzo duże? Tzn. czy są szerokie?
Sorki, jeśłi byał już o tym mowa, ale nie znajdę tego tematu w tym wątku
_Kasia23_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 09:55   #3717
kasia2439
Zakorzenienie

[quote=aniaa36;7470887]
Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

"przyjdzie naszyjnik abrial i platki do stóp z netto, zel interact z internetowej i mini woda treselle ze stron wyprzedażowych "
nie ciesz sie z płatków do stóp bo ja też się cieszyłam do momentu otwarcia - okazały się suche !! zastanawiam się czy uznają mi zwrot skoro z netto nie ma zwrotów ale spróbuję !
nie uznaja ci zwrotu więc nawet nie próbuj, jest dokładnie napisane w regulaminie. Szkoda twojego zachodu. Moje płatki są mokre
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 10:46   #3718
ankoro
Wtajemniczenie

[quote=kasia2439;7472785]
Cytat:
Napisane przez aniaa36 Pokaż wiadomość

nie uznaja ci zwrotu więc nawet nie próbuj, jest dokładnie napisane w regulaminie. Szkoda twojego zachodu. Moje płatki są mokre
A ja uważam,że powinni zwrot uznać jeśli jest to wada produktu. Wysłałam im kiedyś uszkodzoną biżuterię z netto wlaśnie określając jako wadliwą (ale musi to być wada oczywista, a nie naciągana) i zwrot zostal uznany. Po co Ci bubel, pewnie było wieczko nieszczelne i płyn wysechł.A może jeszcze napisz do nich lub zadzwoń dla pewności, aby nie iść w niepotrzebne koszty.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 10:51   #3719
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
jedeyne co mogę polecić to strong results - najlepsza ze wszystkich mi dostępnych odżywek do paznokci (avon, loreal,oriflame sally hansen - ta ostatnia to porazka jesli chodzi o stosunek pieniądz-efekt)
Mojej mamie się bardzo rozdwajały paznokcie i jej używała i żadnych efektów nie było(a naprawdę regularnie używała). Ja też używałam, ale z moimi paznokciami to tam chyba już się nie da nic zrobić więc już wolę bezbarwne odżywki-chociaż się świecą Kilka osób zamówiło też tą strong results i nikt się nią nie zachwycił i więcej nie kupił. Nie wiem czym to idzie, że tu dużo osób ją zachwala, a w moim otoczeniu nikomu nie podpasowała. Podobnie jak i inne z Avonu. Ja mam wyrównującą płytkę paznokciową i tą lubię(ale chyba już jej dawno nie ma w sprzedaży?).
Stary 2008-05-07, 11:01   #3720
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaa36 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość

A ja uważam,że powinni zwrot uznać jeśli jest to wada produktu. Wysłałam im kiedyś uszkodzoną biżuterię z netto wlaśnie określając jako wadliwą (ale musi to być wada oczywista, a nie naciągana) i zwrot zostal uznany. Po co Ci bubel, pewnie było wieczko nieszczelne i płyn wysechł.A może jeszcze napisz do nich lub zadzwoń dla pewności, aby nie iść w niepotrzebne koszty.
Zgadzam się z kasia2439, ważne byś podała nr faktury, nr produktu na fakturze i nr serii; mnie tak odpytywano, gdy zgłaszałam brak naklejki na kremie Naturals.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości