Lipcówki 2017 cz. 6 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-15, 00:34   #3451
AnnaPaula87
Zadomowienie

Lipcówki 2017 cz. 6

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Oj tam oj tam, nam wolno
Tylko zgagę teraz mam

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
A ja zjadlam nektarynke i mala urzadzila sobie salse. Tak sie wierci ze wysiedziec sie nie da.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Moja tak dziś miała po budyniu z truskawkami

Samantha ja tez tak segreguję ciuchy do prania
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 03:23   #3452
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6

Przyszła mi herbata z liści malin . Dobra nawet jest w smaku, a bałam się ze nie będę mogła przełknąć . Bo np.czystka cała paczkę od babci wyrzuciłam bo się przeterminował bo nikt nie mógł tej goryczy przełknąć

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 03:54   #3453
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Ja mam schizo spac nie moge spuchlam jak banka rece i nogi dopiero teraz schodzi i maly cos sie nie chce ruszac zwariuje zaraz

---------- Dopisano o 03:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Przyszła mi herbata z liści malin . Dobra nawet jest w smaku, a bałam się ze nie będę mogła przełknąć . Bo np.czystka cała paczkę od babci wyrzuciłam bo się przeterminował bo nikt nie mógł tej goryczy przełknąć

myślisz ,że jest sens pić w tym tygodniu ciąży? nam położna mówiła ,że nie ...i mi się odechciało.

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Pamiętajcie wypad mojej sis na paralotnie? Dziś w tym miejscu zginął 30 letni chłopak. Wypadł z paralotni. .. ja się pytam jak? !
Moja sis chciała się tam do klubu zapisać. Nie wiem czy to dobry pomysł.
masakraaa lepiej niech się tam nie zapisuje...
Cytat:
CI z niskim cukrem też

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Moje typy na podium:
Sam, Mała, Chilli i Nulka
moje typy w innej kolejności Mała i Sam/Ja Nulka
Cytat:
Ja właśnie jem budyń

Pogadalam z bratem na skype. Prawie 2godziny z nim przrgadalam. Przyjeżdża z dziećmi w lipcu, może jeszcze ich zobaczę zaczym urodze. I może też coś wpadnie po małej. Ma prawie roczna córeczkę i jest tak słodka że bym ją schrupala Tęsknię za bratem, bo dawno się nie widzieliśmy. Mieszka w Brukseli i trochę się rozkleilam.
rozumiem Cię doskonale moja siora też poza pl... dobrze ,że brata mam na miejscu.
Cytat:
Morelle - straszne to jest

Ja dziś zjadłam na obiad dwie suche bułki bo mi skręciło flaki i nie wiedziałam czy siadać na sedes czy najpierw wymiotować 🤢
Przegoniło mnie lekko i jakoś mi się odechciało wymiotować. Tz mi kupił migdały i jem migdały suche ciagle.
U nas mega burza wiec Tz nie poszedł do pracy drugiej . Rano tylko pojechał pomoc kumplowi w jego pracy na pare godzin. A teraz pojechał na rower a tu burza
Starszak przyszedł do mnie się położył , ale jest 17 wiec lipa jakby zasną teraz wiec dałam mu iPad żeby się czymś chwilkę zajął

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Ja się z deczka poczułam lepiej to poszłam na balkon uporządkować doniczki i kwiatkom nadać jakiś ład . Cześć poprzesadzalam w inne doniczki.
Wyszłam bo akurat słońce zaszło. Niestety nic to nie dało bo i tak gorąco było, a w dodatku jakiś facet podjechał autem i zaczął mnie zagadywać ze kiedyś tu widział napis o wynajem . Żadnego tu wynajmu nie ma. A on do mnie na koniec "ale masz duży brzuch. Powodzenia" widziałam jak ta doniczka mu na głowę leci
Tz mi wstawił pranie jedno moich ubrań. Moje ubrania są w większości czarne lub różowe także łatwo podzielić na kolory. Tz mi mówi ze ja mam jakaś chorobę z sortowaniem prania i ze nikt tak nie robi jak ja. Serio?
Ja dziele ubrania na białe , różowe i czerwone, niebieskie i szare oraz czarne. Dla mnie to jest normalne

no to Cię wzięło ,ja teraz biegunke bym traktowała jako początek porodu Ja nie dzielę prania chyba ,że na białe i kolorowe ale większość białych i tak piorę w rękach tak samo letnie sukienki i bluzki
Miły Pan się trafił hehe

Mój malec już fika uffff a ja na kanapie popijam zieloną herbatę i znowu jestem głodna koszmar chyba utyje na sam koniec 10kg
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 04:30   #3454
taedio
MerDer 4ever

Jon dlatego ja nie mam wagi w domu :p

Emmos dzięki!

Sam co to za facet
Ja dziele pranie na białe i ciemne

Ehh co z tego ze śpimy bez budzika jak spać nie trzeba

Stary 2017-06-15, 06:22   #3455
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Ja mam schizo spac nie moge spuchlam jak banka rece i nogi dopiero teraz schodzi i maly cos sie nie chce ruszac zwariuje zaraz

---------- Dopisano o 03:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:30 ----------

myślisz ,że jest sens pić w tym tygodniu ciąży? nam położna mówiła ,że nie ...i mi się odechciało.

masakraaa lepiej niech się tam nie zapisuje...

moje typy w innej kolejności Mała i Sam/Ja Nulka

rozumiem Cię doskonale moja siora też poza pl... dobrze ,że brata mam na miejscu.
no to Cię wzięło ,ja teraz biegunke bym traktowała jako początek porodu Ja nie dzielę prania chyba ,że na białe i kolorowe ale większość białych i tak piorę w rękach tak samo letnie sukienki i bluzki
Miły Pan się trafił hehe

Mój malec już fika uffff a ja na kanapie popijam zieloną herbatę i znowu jestem głodna koszmar chyba utyje na sam koniec 10kg

Dobra jest w smaku to pije, a czy mi pomoże to zobaczymy
Napewno mi nie zaszkodzi

Chyba bym se sepuku zrobiła jak bym miała coś w ręku uprać
Jak mam tego typu kiecki to oddaje do pralni bo nawet się nie opłaca się schylać nad wanna samemu.

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Jon dlatego ja nie mam wagi w domu :p

Emmos dzięki!

Sam co to za facet
Ja dziele pranie na białe i ciemne

Ehh co z tego ze śpimy bez budzika jak spać nie trzeba

My mamy budzik taki ze czy go nastawimy czy nie to i tak przychodzi i nas budzi

Stary 2017-06-15, 06:44   #3456
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Samantha masz jakiś sposób na to puchnięcie nóg i rąk bo dzisiaj jakieś apogeum u mnie aż bolą paluchy?

Ja czekam do 8.00 na tżta aż wróci to zjemy śniadanie i spać mam juz wszystko gdzieś nie śpię praktycznie całą noc, brzuch twardy wszystko mnie boli i jestem mega zmęczonaaa i jeszcze spuchłam jak bańka...

Był chyba ten temat już ale nie pamiętam kupujecie coś tżtowi na dzień ojca?
Stary 2017-06-15, 06:57   #3457
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Samantha masz jakiś sposób na to puchnięcie nóg i rąk bo dzisiaj jakieś apogeum u mnie aż bolą paluchy?

Ja czekam do 8.00 na tżta aż wróci to zjemy śniadanie i spać mam juz wszystko gdzieś nie śpię praktycznie całą noc, brzuch twardy wszystko mnie boli i jestem mega zmęczonaaa i jeszcze spuchłam jak bańka...

Tylko leżenie w chłodnym . Ja mam klime. Jak wstanę i pokaże dłużej to nic nie pomaga. Ręce myje w lodowatej wodzie ciagle. Stopy wkładam do wanny do zimnej wody co jakiś czas , ale słabo to mi robi.
Tylko leżenie mi pomaga. Rano jak wstaje mam normalne w miarę stopy a potem robią się baniaczki

Ja zamówiłam Tz koszulkę IMG_1497502505.961429.jpg
A najlepiej mowie do Tz , ze przyjdzie do mnie paczka i ze ma jej nie otwierać pod żadnym pozorem bo to moja prywatna rzeczy .
A Tz ooo a co zamówiłas sobie dildo

Stary 2017-06-15, 07:02   #3458
Samantha7
Zakorzenienie

Mój mały się tak wypina ze dosłownie mogę wyczuć jego pupę i plecy. Spory byczek czuje to już.
Termin porodu mam na 5.07 jeśli będę musiała czekać do 41tc na cc to ja chyba ku*a pęknę

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

A wg usg to chyba termin mam na 8.07 czyli jeszcze lepiej , ale mój gin powiedział ze skoro jestem pewna ostatniej miesiączki to ze zostawia termin z OM .

Stary 2017-06-15, 07:11   #3459
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko leżenie w chłodnym . Ja mam klime. Jak wstanę i pokaże dłużej to nic nie pomaga. Ręce myje w lodowatej wodzie ciagle. Stopy wkładam do wanny do zimnej wody co jakiś czas , ale słabo to mi robi.
Tylko leżenie mi pomaga. Rano jak wstaje mam normalne w miarę stopy a potem robią się baniaczki

Ja zamówiłam Tz koszulkę Załącznik 7110626
A najlepiej mowie do Tz , ze przyjdzie do mnie paczka i ze ma jej nie otwierać pod żadnym pozorem bo to moja prywatna rzeczy .
A Tz ooo a co zamówiłas sobie dildo

super ta koszulka a z tym dildo to padłam hehe
Cytat:
Mój mały się tak wypina ze dosłownie mogę wyczuć jego pupę i plecy. Spory byczek czuje to już.
Termin porodu mam na 5.07 jeśli będę musiała czekać do 41tc na cc to ja chyba ku*a pęknę

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

A wg usg to chyba termin mam na 8.07 czyli jeszcze lepiej , ale mój gin powiedział ze skoro jestem pewna ostatniej miesiączki to ze zostawia termin z OM .

mi się wydaje ,że urodzisz już niedługo .Druga ciąża, duże dziecko, Ty już ledwo łazisz a zresztą skoro mały taki aktywny i tak daje popalić to powinna macica pracować szybciej także może na dniach
Stary 2017-06-15, 07:18   #3460
emilia0508
królikoholiczka

Dzień dobry wstałam wziąć tabletkę i nie mogę zasnąć od 6 jeszcze mała zaczęła szaleć a mi burczy w brzuchu. Trzeba wstać.
Ja chciałam coś kupić tż na dzień ojca ale nie mam pomysłu.

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 07:26   #3461
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja dziś nie wyrabiam.
Hugo tak się wierci boleśnie, że zastanawiam się czy nie powinnam tego zgłosić
Dziewczyny są w szoku, że tak.mi brzuch lata we wszystkie strony... bo ruchy ruchami, ake dziś Hugo przechodzi samego siebie.

Chilli
Skurcze są... w różnych sytuacjach, najczęściej przy zmianie pozycji, ruchu itp.
Mam nadzieję, że na KTG nic nie będzie....w piątek chcę wyjść.

Po za tym.ciężko, zdecydowanie mój organizm sie szykuje... pachwiny bolą mega, wszystko już boli... i mam dość, a chodzić też mi już ciężko...

Idę lulu... może mały też się uspokoi.

Hejka

Mała ja też przeczuwam że moj organizm czykuje sie na ten dzien tylko prosze zeby jeszcze nie teraz. Pachwiny nadal bolą od wczoraj szyjka i wszystko tam mnie bolało a do tego moja mala juz 3 dzien ma leniwca. Wiem ze nie powinnam ale troszke siadałam zeby ją rozruszać albo zaczepiam brzuch. Muszę troszkę wstrząsnąć to mnie walnie a tak len mały. Czuje że cos tam smyrnie ale gdzie ta energia. We wtorek najadlam sie czekolady to zaskoczyla wczoraj mame poprosilam o truskawki to tez ja rozruszało. Masakra dodatkowy stres mi glizda mała robi.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 07:27   #3462
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry wstałam wziąć tabletkę i nie mogę zasnąć od 6 jeszcze mała zaczęła szaleć a mi burczy w brzuchu. Trzeba wstać.
ja myślę o jakimś kubku z fajnym napisem i kartką schowam gdzieś i w razie jakbym była w szpitalu czy coś to mu napisze sms żeby znalazł
Stary 2017-06-15, 07:30   #3463
poprostu
Zakorzenienie

Ja sie obudziłam ze strasznym bolem gardła, ale mam te tabeltki Prenalen to może pomogą

Morelle straszne z tym wypadkiem to zawsze działa na wyobraźnię, ciekawe co się stało

Sam ale Ty się biedna meczysz
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 07:31   #3464
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Hejka

Mała ja też przeczuwam że moj organizm czykuje sie na ten dzien tylko prosze zeby jeszcze nie teraz. Pachwiny nadal bolą od wczoraj szyjka i wszystko tam mnie bolało a do tego moja mala juz 3 dzien ma leniwca. Wiem ze nie powinnam ale troszke siadałam zeby ją rozruszać albo zaczepiam brzuch. Muszę troszkę wstrząsnąć to mnie walnie a tak len mały. Czuje że cos tam smyrnie ale gdzie ta energia. We wtorek najadlam sie czekolady to zaskoczyla wczoraj mame poprosilam o truskawki to tez ja rozruszało. Masakra dodatkowy stres mi glizda mała robi.
Darietta ja miałam najgorzej z pachwinami tydzień-dwa temu teraz przeszło.
Ja dziś w nocy jak się obudziłam i mały się nie ruszał długo a ja taka opuchnięta to bałam się ,że dostałam tego zatrucia ciążowego ale jak się napiłam herbaty i przeniosłam na kanapę to zaczął szaleć i opuchlizna też troche mniejsza.Niech juz tż przyjedzie bo chcę jeść i spać
Stary 2017-06-15, 07:33   #3465
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka

Załóż sobie aplikacje na telefon która wyczuwa tentno
Ja jak długo nie czuje małego to smyram brzuch i każe wstawać smarkaczowi , nie będzie stresować matki

Stary 2017-06-15, 07:37   #3466
minini
Zadomowienie

Cytat:
Ja w ogóle dziewczyny jak sobie pomyślę ,że niedługo wszystkie zaczniemy sie rozpakowywać to aż mi się wierzyć nie chcę ,tyle miesięcy pisania, badań ,kompletowania wyprawki...jeszcze niedawno to była taka odległa wizja a teraz niektóre z nas już mogą rodzić i naprawdę to jest kwestia dni czuję ,że jak pierwsza "pęknie" to reszta poleci rach ciach ale będzie radocha
bedzie super! tyle miesiecy na to czekamy!!!

Cytat:
CI z niskim cukrem też

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Moje typy na podium:
Sam, Mała, Chilli i Nulka
a zaraz potem Ty

Cytat:
Ja właśnie jem budyń

Pogadalam z bratem na skype. Prawie 2godziny z nim przrgadalam. Przyjeżdża z dziećmi w lipcu, może jeszcze ich zobaczę zaczym urodze. I może też coś wpadnie po małej. Ma prawie roczna córeczkę i jest tak słodka że bym ją schrupala Tęsknię za bratem, bo dawno się nie widzieliśmy. Mieszka w Brukseli i trochę się rozkleilam.
fajnie ze was odwiedzi, tez bym tesknila! tez mam brata, mlodszego i nie wyobrazam sobie jakby wyjechal tak daleko!

Cytat:
Morelle - straszne to jest

Ja dziś zjadłam na obiad dwie suche bułki bo mi skręciło flaki i nie wiedziałam czy siadać na sedes czy najpierw wymiotować 🤢
Przegoniło mnie lekko i jakoś mi się odechciało wymiotować. Tz mi kupił migdały i jem migdały suche ciagle.
U nas mega burza wiec Tz nie poszedł do pracy drugiej . Rano tylko pojechał pomoc kumplowi w jego pracy na pare godzin. A teraz pojechał na rower a tu burza
Starszak przyszedł do mnie się położył , ale jest 17 wiec lipa jakby zasną teraz wiec dałam mu iPad żeby się czymś chwilkę zajął

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Ja się z deczka poczułam lepiej to poszłam na balkon uporządkować doniczki i kwiatkom nadać jakiś ład . Cześć poprzesadzalam w inne doniczki.
Wyszłam bo akurat słońce zaszło. Niestety nic to nie dało bo i tak gorąco było, a w dodatku jakiś facet podjechał autem i zaczął mnie zagadywać ze kiedyś tu widział napis o wynajem . Żadnego tu wynajmu nie ma. A on do mnie na koniec "ale masz duży brzuch. Powodzenia" widziałam jak ta doniczka mu na głowę leci
Tz mi wstawił pranie jedno moich ubrań. Moje ubrania są w większości czarne lub różowe także łatwo podzielić na kolory. Tz mi mówi ze ja mam jakaś chorobę z sortowaniem prania i ze nikt tak nie robi jak ja. Serio?
Ja dziele ubrania na białe , różowe i czerwone, niebieskie i szare oraz czarne. Dla mnie to jest normalne

że też mialas sile te kwiatki przesadzac no chyba ze Cie to relaksuje?

tez tak segreguje pranie jak sie duzo nazbiera! jak mniej mam to tylko na jasne/ciemne

Cytat:

śpij śpij! za chwile bedziesz miała regularne pobudki całą dobe

a tz cos tam z synem drobnego kupimy na dzien ojca

Cytat:
to tak jak ja, wstalam siku o 6 i nie moglam juz zasnac. potem zrobilam sie glodna. zjadlam banana i tak leże. kot przyszedł to sie miziamy..
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 08:00   #3467
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Załóż sobie aplikacje na telefon która wyczuwa tentno
Ja jak długo nie czuje małego to smyram brzuch i każe wstawać smarkaczowi , nie będzie stresować matki

Jakąś konkretną apke polecasz bo nawet nie slyszałam o tym?
Stary 2017-06-15, 08:05   #3468
Samantha7
Zakorzenienie

Minini - relaxuje mnie owszem , ale nie w tym stanie. Teraz poprostu podeszłam do tego zadaniowo bo niecierpie braku symetri i takiego braku ładu i składu.
Wiem, ze by mnie to męczyło i nie daj Bog by mi się kwiatki przyśniły

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Cytat:
Jakąś konkretną apke polecasz bo nawet nie slyszałam o tym?

Ja mam "shell" ale nie wiem czy na wszystkie telefony działa .
Zdziwiłabyś się gdybys zobaczyła na co są aplikacje. Widziałam nawet taka co rentgena robi. Serio 🤦🏻☠♀️

Stary 2017-06-15, 08:16   #3469
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Minini - relaxuje mnie owszem , ale nie w tym stanie. Teraz poprostu podeszłam do tego zadaniowo bo niecierpie braku symetri i takiego braku ładu i składu.
Wiem, ze by mnie to męczyło i nie daj Bog by mi się kwiatki przyśniły

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Ja mam "shell" ale nie wiem czy na wszystkie telefony działa .
Zdziwiłabyś się gdybys zobaczyła na co są aplikacje. Widziałam nawet taka co rentgena robi. Serio 🤦🏻☠♀

Szukam i nic nie ma tylko apki ciążowe
Stary 2017-06-15, 08:56   #3470
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Ja umieram dzis przyszedl tz bylam strasznie glodna zrobilam sniadanie zaczelam jesc i mnie zemdlilo nast.wc mdli mnie nafal brzuch twardy jest mi slabo ide spac ale chce mi sie plakac musze odespac ta noc.Boze ale ja mam dosc juz...sorry dziewczyny mam nadzieje ze Wasze 39tc beda lepsze...

Stary 2017-06-15, 09:04   #3471
morelle_
Zakorzenienie

Bry

Ja nie segreguje aż tak prania. Białe, czarne i kolor.

Co do relacji siostra - brat to jestem trochę wyczulona. Kiedyś miałam przyjaciolke, która miała brata. Ich relacje były bliskie, ale normalne.
Mój ma SIS, ale ich relacje znowu są takie zwykłe.

Natomiast przed nim miałam chłopaka, który miał popier... siostrę. Była starsza o rok od niego. Zaczęliśmy być razem jak ona była na miesięcznej wycieczce. Znała mnie z widzenia z podstawówki. Niby się cieszyła. Do czasu, aż się okazało że ja jestem ważniejsza niż ona, a jej brat spędza każdą chwilę ze mną.
Wzięła mnie na rozmowę do swojego pokoju, która zaczęła się tekstem "ja nie wierzę, że ty kochasz mojego brata".
Jak on spał u mnie to dzwoniła o 4 rano, że wraca z imprezy, żeby po nią przyjechał. ..
Gdy wychodziłam od nich to wymagała, że mam wejść do niej do pokoju i pow do widzenia. ..
Skończyło się tak , że nawet cześć sobie nie mówilysmy, a on przestal mieszkać w domu. Ich rodzice próbowali z nią rozmawiać i nas godzić, ale miarka się przebrała , gdy ich pies urodził szczeniaki i ja z moją SIS miałyśmy w pokoju przez miesiąc 5 małych pieskow bo ona pow, że je w wc potopi...
Także wtedy mój chłopak przestał mieć siostrę.
Z perspektywy czasu cieszę się, że nam nie wyszło. Trwało to 2 lata. Chłopak był fajny, ale ta dziewczyna toksyczna.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Ja umieram dzis przyszedl tz bylam strasznie glodna zrobilam sniadanie zaczelam jesc i mnie zemdlilo nast.wc mdli mnie nafal brzuch twardy jest mi slabo ide spac ale chce mi sie plakac musze odespac ta noc.Boze ale ja mam dosc juz...sorry dziewczyny mam nadzieje ze Wasze 39tc beda lepsze...

Współczuję ja od 4 rano nie mogę spać.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 09:06   #3472
Agg_s
Wtajemniczenie

Lipcówki 2017 cz. 6

Emmos, zazdroszczę spa!!! Odpoczywaj!

Samanta, Chilli, Wy to już macie ja tu sobie stękam, narzekam, marudzę ale jak czytań Wasze posty to mi głupio... ja to Was dwie stawiam na podium do pierwszego rodzenia :P myśle ze zasłużylyscie

Mnie od 2 dni coś czyści... skurcze są, ale te mocniejsze głównie popołudniami - rano i wieczorem jak leżę brzuch mięciutki . Zauważyłam tez lekko zmieniony śluz i jego ilość ale na razie zwalam to na luteinę. I dziwna rzecz się dzieje - gubię paznokcie mam sama bazę hybrydowa, a tu wczoraj już drugiego gdzieś zahaczyłam i złamałam przy samej skórze co zdarzyło mi się wcześniej może raz śmieje się do TŻ ze eliminacja - jak złamie wszystkie to będę rodzic

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Edytowane przez Agg_s
Czas edycji: 2017-06-15 o 09:07
Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 09:26   #3473
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Mam nadzieję że u mnie tak nie będzie pod koniec jak u Chilli i Sam
Trzymajcie się Dziewczyny już niedługo!

Mnie to krocze tak boli że ciężko chodzić..

Muszę trochę odkurzyć dom a mi się nie chce

Stary 2017-06-15, 10:03   #3474
pestycyda
Zakorzenienie

Dziewczęta, melduje że w najbliższych dniach raczej nie będzie mnie na wątku. Żebyscie nie podejrzewały porodu! U nas po wizycie wszystko dobrze. Wyniki w górę. Następną wizyta za 3 tygodnie.

Wróciłam do domku. Syf jest taki że nie wiem za co się złapać bo wszędzie pół metra kurzu. Sprzątam godzinę, leżę i kwiczeć 2 h. TŻ krzyczy że mam nie robić ale ja nie mogę na to patrzeć stąd raczej mój brak czasu ale postaram się zagladac.

Trzymam kciuki za wszystkich! Mała, żebyś wróciła do domku. Chilli, Sam abyście rychło urodziły. Darietta żebys nie urodziła bo zaciskanie świetnie Ci idzie zaciskanie nóg powodzenia na wizytach u wszystkich!

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 10:09   #3475
emmos
Zakorzenienie

Hej zastanawiam się czy na wyjazd brać rogala no bo jak ja się wyśpię bez niego

Chilli, Sam trzymajcie się, jesteśmy z Wami

Ja piorę osobno białe, czarne i reszta

Cytat:

Chilli mojej znajomej bardzo puchły nogi w ciąży i wiem, że używała jakiegoś żelu chłodzącego z apteki.
Prezentu dla tż nie kupuję

Cytat:

Mam nadzieję, że już niedługo poczujesz ulgę i zapomnisz o tych bolączkach. Tulę

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Emmos, zazdroszczę spa!!! Odpoczywaj!

Samanta, Chilli, Wy to już macie ja tu sobie stękam, narzekam, marudzę ale jak czytań Wasze posty to mi głupio... ja to Was dwie stawiam na podium do pierwszego rodzenia :P myśle ze zasłużylyscie

Mnie od 2 dni coś czyści... skurcze są, ale te mocniejsze głównie popołudniami - rano i wieczorem jak leżę brzuch mięciutki . Zauważyłam tez lekko zmieniony śluz i jego ilość ale na razie zwalam to na luteinę. I dziwna rzecz się dzieje - gubię paznokcie mam sama bazę hybrydowa, a tu wczoraj już drugiego gdzieś zahaczyłam i złamałam przy samej skórze co zdarzyło mi się wcześniej może raz śmieje się do TŻ ze eliminacja - jak złamie wszystkie to będę rodzic

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Dobre z tą eliminacją. Mnie też paznokcie popękały, ale myślę, że to przez niską hemoglobinę jaką miałam.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Pestycyda maż ma trochę racji choc Ciebie też rozumiem. Także z umiarem przy tym sprzątaniu. Wpadaj chociaż cześć powiedzieć w trakcie tych odpoczynków Gratki za wizytę

Stary 2017-06-15, 10:17   #3476
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętajcie wypad mojej sis na paralotnie? Dziś w tym miejscu zginął 30 letni chłopak. Wypadł z paralotni. .. ja się pytam jak? !
Moja sis chciała się tam do klubu zapisać. Nie wiem czy to dobry pomysł.

O matko! Rownież nie rozumiem, jak mogło do tego dojść!

Samantha - ja pranie dziele na białe, kolorowe i czarne. Czasem jest tez wsad kolorowe jasne i kolorowe ciemne.

Z tym obstawianiem porodu to ja typuje Samanthe (mam nadzieje, ze tego faceta od komentarza brzucha zabiłeś wzrokiem) i Chilli.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Ja na dzien ojca nic nie kupuje. 23.06 TZ jeszcze nie bedzie ojcem

Samantha - szukałam tej aplikacji Shell na App Store i tylko aplikacje stacji beznynowej mi sie pokazywały.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 10:20   #3477
poprostu
Zakorzenienie

Mała co Ci na gardło pomogło? Mi to prenalen jednak nie pomaga...

Morelle ta relacja była mega dziwna...

Pestycyda powodzenia w sprzątaniu
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 10:29   #3478
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Mała co Ci na gardło pomogło? Mi to prenalen jednak nie pomaga...

Morelle ta relacja była mega dziwna...

Pestycyda powodzenia w sprzątaniu
Spróbuj może isla. Mi pomogła

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 10:54   #3479
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Dziewczęta, melduje że w najbliższych dniach raczej nie będzie mnie na wątku. Żebyscie nie podejrzewały porodu! U nas po wizycie wszystko dobrze. Wyniki w górę. Następną wizyta za 3 tygodnie.

Wróciłam do domku. Syf jest taki że nie wiem za co się złapać bo wszędzie pół metra kurzu. Sprzątam godzinę, leżę i kwiczeć 2 h. TŻ krzyczy że mam nie robić ale ja nie mogę na to patrzeć stąd raczej mój brak czasu ale postaram się zagladac.

Trzymam kciuki za wszystkich! Mała, żebyś wróciła do domku. Chilli, Sam abyście rychło urodziły. Darietta żebys nie urodziła bo zaciskanie świetnie Ci idzie zaciskanie nóg powodzenia na wizytach u wszystkich!

Trzymaj się i nie przeciążaj!

Agss fajna teoria
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-15, 11:52   #3480
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość

Super, ze wszystko dobrze na wizycie. Sprzatania współczuje - nie przemęczać się, rób częste i długie przerwy.

Morelle - współczuje tej sytuacji z siostrą ex, co za dziwna kobieta...

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości