|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam obrone pod koniec czerwca poczatek lipca ale chyba tez wypadaloby sie za czyms rozgladnac...
myslalam o podobnej spodnicy jak wy.. w podwyzszonym stanem grafitowa moze lekko rozszerzeana, biala bluska do srodka czanr pasek i marynarka... tak bedzie chyba dobrze.. choc raz dostowuje sie do powagi sytuacji
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
oo to widze ze wsyztskie bedziemy miały podobny strój
![]() ja obrone (jak sie uda) bede miała na koniec czerwca
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
a co ma sie nie udac
jasne ze sie uda i do tego sie nawet pieknie obroni samo
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
hihi ja też w tym roku mam obronę...jak tylko dokończę moją pracę mgr
ale już niedużo zostało
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że 90% dziewczyn będzie w takich strojach, taka moda. Moja spódnica ma pasek, więc już tego kupować nie muszę. Żakiet też mam, stary już, ale nie chcę nowego, bo może być bardzo ciepło i się nie przyda. Buty też mam, została mi tylko koszula, ale nie wiem jaki kolor, bo białej chyba nie chcę, może kremowa? Zobaczymy.
Ja obronę mogę mieć 27 maja, ale się nie wyrobię raczej, bo jeszcze piszę i sporo przede mną potem 10 czerwca, albo 17 czerwca- obstawiam, że promotor wyznaczy mi na 10.06
|
|
|
|
#4447 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Czyli wcale się nie wypisujesz, a po prostu mniej będziesz się udzielać![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój TŻ też niby oświadczył mi się pierwszy raz po 2 miesiącach, ja się zgodziłam i bardzo chciałam go za męża. Wiem, że nie ma reguły, bo są małżeństwa zawarte po 10 latach bycia razem i się rozpadają... Faktem jest jednak, że byłam zszokowana. Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze raz wracam do moich nauk- hit wczorajszego spotkania: kobieta mówiła, że najlepiej sobie mierzyć temperaturę o 6.00 rano, plus minus 45 minut, po czym stwierdziła, że jak na przykład kobieta akurat w dany dzień tak wcześnie nie wstaje, to może jej pomóc partner, który ok. 6.00 wstaje do pracy... Tzn., że ma tej swojej śpiącej kobiecie wsadzić termometr i po kilku minutach zapisać wynik na wykresie . Normalnie mnie poraziło |
||||||
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
ja ma teoretycznie zajecia do 7 lipca... ale ostatni zjazd sobie przesowamy odprabiamy itd.. zeby indeksy oddac wczesniej kolo 20 czerwca a potem max do 2 tygodni obrona...
doczytalam..Rybulka to faktycznie krotko... myslalam ze sie znali dluzej.. a z tym mierzeniem temperatur powiem mojemu ciekawe co on na to.. a i zrobilismy sobie test mielismy 19 poprawnych odpowiedzi
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
oby, bo mam wielkiego stresa
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh normalnie prawie ze stolka spadlam jak przeczytalam o tej babie tacy to zwykle pojecia o zyciu nie maja i jakies herezje opowiadaja juz to widze jak mi tż wklada termometr i mi mierzy![]() ja tez mam obrone w tym roku nooo przynajmniej mam taka nadzieje ze mi sie uda wyrobic na czerwiec chociaz z moja bardzo "zaangazowana" promotorką to możliwe ze to bedzie czerwiec ale 2009 ![]() a jak tam Martucha Twoja praca juz napisana?? |
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile było pytań? ![]() Kobietki, a co do obrony, to żadna z Was nie ma się o co bać! Wszystkie będziemy za Was trzymać kciuki, a zobaczcie ile nas tu jest Piątki murowane |
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie mam nic zamówionego gdyz narzeczony jest w wojsku do sierpnia My planujemy czerwiec 2009 ![]() Kurcze już sie boje wybory sukni i fryzury dla mnie to jest najgorsze bo (mutancikiem jestem) |
|
|
|
#4453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A tak w ogóle, to bardzo Was podziwiam, że tak długo wytrzymujecie bez siebie . Nie wyobrażam sobie tego...Cytat:
|
||
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
ano napisana prawie jescze tylko ostatniue poprawki analizy wynikow i napisac wstep i zakonczenie i koniec..
mmoja promotorka jest bardzo zaangazowana i nas cisnie;d a wogole ze wzgledu na to ze w pracy nic nierobie to sobie pisze albo gadam z wami![]() Rybulka pytan bylo 22 tu niedawno zottel go dawala ![]() Cytat:
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś, no to pięknie Wam poszło
Gratuluję |
|
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic sie nie martw na pewno znajdziesz sliczna sukienke ![]() Cytat:
ale coż, Tż bardzo chcial jechac, wiec nie moglam mu zabronic, chociaz wiedzialam ze bede tesknic bardzo on nie wiedzial ze bedzie tesknic az tak i teraz uwaza swoj wyjazd beze mnie za blad swojego zycia i powiedzial ze juz sie nigdy beze mnie nigdzie nie rusza noo ale przyjezdza 27.05 i powiedzial ze juz tam nie wraca - zobaczymy bo on to co 2 dzien ma inna koncepcje Troche szkoda bo ja sie cieszylam na ten wyjazd chcialam zobaczyc anglie i pocwiczyc angielski i cieszylam sie ze bedziemy tam razem mieszkali bo mnie juz wkurza mieszkanie z rodzicami, bo moja mama to ciagle ma o cos pretensje ale co zrobic ;/ nie chce zeby mi sie rozchorowal z tesknoty ![]() Cytat:
Kurde chcialabym taka prace zebym sobie mogla caly dzien w necie grzebac heheh ![]() No to fajnie ze masz taka promotorke bo moja kompletnie niezaangazowana, oddalam jej 2 rozdzialy pracy to przeczytala co 10 strone i kazala dopisac jeszcze cos kompletnie niezwiazanego z tematem dosc obszerne zagadnienie takze na dzien dzisiejszy moja praca bedzie miala ze 150 stron ;/ z czego czesc moim zdaniem nie za bardzo jest na temat, no ale to wymysl promotorki najgorsze ze chcialam jej dac cala prace do sprawdzenia w ten czwartek, bo nastepne seminarium 29.05 dopiero, a jej w ten czwartek tez nie ma i nie wiem gdzie ja ja zlapie no ale bede musiala
|
|||
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Sprit.............no i to jakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
z ałatwienia bedziemy robić takim sprintem ze hoho(przynajmniej schudne jeszcze hihih)i laseczka bede na ślub hahaha .Ja bym bardzo chciała w czerwcu tak pod koniec o ile bedzie wolne !!!Ja już szukam sali i kucharki .Orkiestra Ja napewno nikogo nie znajde co mi sie podobać bedzie heh Miałam taką zajefajną orkiestre ale sie rozpadła (grała na weselu mojego brata )miodzik nolmalnie cudownie grali ,normalnie teraz nie wiem co robić bo gdyby tamta orkiestra grała wesele było by cud miód cholerka wkurzona jestem bo teraz szukanie orkiestry zajmie mi .......dużo czasu.Jeszcze suknia dla mnie nie mam pojęcia jaka mi pasować bedzie kurcz mam krutkie nogi,długi tułów duże piersi(choć już nawet nie hehe zmniejszyły sie po odchudzaniu obrączki już wiem jakie chce ,klasyczne może z jakimś dodatkiem...jeszcze tyle pracy przedemna znaczy dopiero sie zaczyna biore sie do roboty |
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak... jak sie spotkam z TZ to mu sie pokaze (bo nigdy takich nie nosiłam) ciekawe co on na to![]() a moja promotorka to wogóle wymiata. nie sprawdzala nam pracy, az sie jej całosc nie oddało. i wiecie. tylko raz nam sprawdza prace. potem juz wiecej w nią nie zagląda
|
|
|
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj załatwiania będzie trochę, ale dacie radę Wszystko zależy właściwie od regionu. Troszkę się nabiegacie ale będzie ok![]() Cytat:
Mówiłam mu, że ubiorę ją na jeden egzamin ustny i stwierdził, że uczyć się nie muszę bo za sam wygląd 5 dostanę![]() Moja promotorka jakoś też nas nie goni, co prawda sprawdzała nam rozdziały po kolei i każe co nieco zmieniać, ale boję się że jak pokaże jej już skończoną całą pracę to mi zwymyśla, że jest źle i będę musiała wszystko zmieniać. Ech jak narazie muszę się zabrać za opracowanie wyników, bo jeszcze tego nie mam, a to chyba najtrudniejsze. Najbardziej mnie jednak rozwala podejście innych promotorów, którzy swoim dyplomantom powiedzieli, że są w błędzie jeśli uważają, że ktoś przeczyta ich pracę w całości. |
||
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze mój TZ tez tak zareaguje jak mnie w niej zobaczy
![]() kurcze jakas senna jestem
|
|
|
|
#4463 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a dziekuje
![]() Cytat:
a co do promotorki to ja analize badan juz 4 razy oddalwalm i za karzdym razem cos nowego znalazla.. ale bynajmniej wiem ze wsyztko dopiete bedzie na ostatni guzik... teraz oddam i mysle ze juz wiecej poprawiac niebede a kolo 20 maja oddam wstep i zakonczenie tez pewnie bedzie do poprawki.. ale tak do czerwca mysle ze sie zmakne.. juz na tip top... aha niemyslcie ze jestem glabem ze kazdy rozdizla po 4 razy poprawiam nie nie super mi idzie na studiach ze sie tak nieskromnie pochwale i koncze prace jako jedna z pierwszych reszcze poprawia tez kilkanascie razy ale ze wzgledu na moja prace ja poprostu oddaje szybciej - pisze puki moge.. bo w kazdej chwili ta sielanka moze sie skonczyc.. Cytat:
i z sukienka niebedzie zle zobaczysz.. jak cos to my zawsze doradzimy![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=martucha84;7469670]
dasz rade i z sukienka niebedzie zle zobaczysz.. jak cos to my zawsze doradzimy![]() Będe pamiętać hih może wkleje zdjęcie swoje za jakiś czas i cosik Dziewuszki pomożecie![]() |
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie własnie boje, ze recenzent sie potem przyczepi do mnie ze jakies herezje pisze. jak jej oddałam prace. to juz za pierwszym (i ostatnim razem) mialam bez zadnego błędu wstep. 3 rozdzialy teorii i metodlogie. za to do poprawy mam analize i zakonczenie a ona powiedziala, ze juz wiecej nam nie sprawdza
a jak ja tam jakies głupoty popisałam??
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
bozzz serio walnieta...
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się pocieszam tym, że jak dobrze pójdzie(a musi) to za 2 m-ce będę już z dyplomem w dłoni
Szkoda tylko, że narazie to tylko lic. |
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw sie ja tez tylko licencjat (wcczesniej robilam 2 letnie studium medyczne..)
a zaraz po licencjacie bede robic magistra i miedzy 1 a 2 rokiem bedzie slub a jak wszytko sie potocy tak jak chcemy to mgr odbiore z nazwiskiem tz i z Zuzanna lub Patrykiem w brzuszku
|
|
#4469 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieje ze to pierwsze ![]() Cytat:
a co winietek to nie bede miala bo obawiam sie linczu ze strony rodzinki ja mam slub na 17.30 troche pozno ale wczesniej juz sie nie dalo chyba ze o 10 rano ![]() a ja musze sie wam pochwalic ze z moim tz po tym wypadku doszlismy do takiej zgodnosci ze we wrzesniu albo pazdzierniku bierzemy slub cywilny ![]() ![]() ![]()
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
wowww gratuluje
ale to tylko cywilny bez wielkiej imprezy pozniej.. reszta tak jak mialo byc po koscielnym tak?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

ale już niedużo zostało
za szybko dla mnie to wszystko idzie. w weekend majowy pisalyscie akurat w moim tempie. dzis rano weszlam i doznalam szoku

tacy to zwykle pojecia o zyciu nie maja 

. Nie wyobrażam sobie tego...
obrączki już wiem jakie chce ,klasyczne może z jakimś dodatkiem...jeszcze tyle pracy przedemna znaczy dopiero sie zaczyna biore sie do roboty
może wkleje zdjęcie swoje za jakiś czas i cosik Dziewuszki pomożecie