|
|
#3661 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Minini
O matko! Ja na szczęście nie słyszę takich dźwięków ![]() Pisz do Morelle w sprawie klubu Dzięki za odpowiedzi dot przechowywania spacerówki Ikeła to zło.....IMG_1497640065.589581.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3662 | |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie oczywiście zero info na temat tego co zabrać, musiała położna ze sr zadzwonic do szpitala, bo jak ją spytałam to też nie wiedziała co dają w szpitalu
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3663 |
|
*sportaddict*
|
Minini pokaz zdjecia z ukrycia!
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Taedio co kupiłaś? My jutro jedziemy
|
|
|
|
#3664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3665 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje zamknięcia wyprawki! Tez mam takie uczucie od kilku dni ze nie wiem co ze sobą zrobic, do niczego sie nie nadaje. Wychodzić mi sie nie chce, bo albo mnie kregoslup bedzie bolał, albo mi bedzie duszno. A chyba jednak trzeba sie zmusić. Dzisiaj z TZ mieliśmy aktywny dzien - wyjechaliśmy o 14.00, a wróciliśmy przed 21.00 i kurcze jakoś dałam rade. Zaliczyliśmy tez warsztaty z pierwszej pomocy dla noworodków. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idę nadrabiać dalej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#3666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na bieżąco coś mi zawsze wpadnie w oko. Teraz mam 3 rzeczy w koszyku. Czekam ![]() Cytat:
Mam jak Ty stwierdzoną jako dziecko przez pediatrę. Nie mam żadnego papieru na to. Gin wpisał mi w kartę ciąży. Do tej pory każdy lekarz respektowal to bez zaświadczenia. Najgorzej było z helico bacter. Nie wyleczyli mi tego do końca i powraca. Bo właśnie głównie działa na to penicylina.
|
|
#3667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi i xzora też tak mam
Dziś się poryczalam (?!) Bo mąż jutro chciał iść na piwo do sąsiada. .. poczułam się opuszczona i zła, że nie myśli o mnie. Cudowne hormony! Sam macie w sierpniu całkowite zaćmienie slonca!
|
#3669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pochwal sie co tam nakupowalaś!! widze tylko jakies organizery do szafy wystają z torby ![]() Cytat:
ja bym wolała sluchac jęczenia psa niż dziadka vadi niech bedzie!
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałabym już urodzić . Mimo ze mnie to przeraża to mam już dość.
Wstałam zjadłam bułkę i super zdrowy gorący kubek i wypiłam kubek herbaty z liści malin i leżę dalej i jem migdały. Tz zrobił pranie całe 5pralek ![]() A ja zwłoki Miałam przez sen jakieś skurcze , ale byłam tak słaba ze nie miałam siły reagować. Za to śniło mi się, ze byłam na porodówce z horroru i ze sale były brudne w odchodach i krwi a na jednym fotelu leżała dziewczyna która się trzęsła a z krocza jej leciała krew ![]() ![]() i się obudziłam na szczęście. Kto da więcej?! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Myszowata zrób taki otwór w drzwiach dla piesa i naucz go żeby wychodził przez ten otworek. Drzwi bym zamykała bo by mnie szlak trafił jakby mi ktoś nagle do chaty wparował Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle , super, ze na wizytach wszystko dobrze. No i chyba tez fajnie, ze trochę poczekacie z rozwiązaniem. A z tą wagą to pewnie kwestia sprzętu i Pestka wazy ok 2900
![]() Chilli - u mnie taki organizer na ramę z przegródkami był w zestawie z wózkiem. A i ja tez mam gondole składaną na płasko ![]() Faith - czyli juz masz rozwarcie? Dobrze, ze masz zgodę na wesele Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3672 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początku byłam sceptycznie nastawiona bo to patent właśnie od teściowej ale faktycznie działa, mam wyłożone ogórki pomidory truskawki i ogródek tak ładnie wyglada ![]() Włóknina tez dobra ale roboty więcej ![]() Cytat:
Tez bym pojechała... ale daleko, męża nie wyciągnę, sama z córka nie pojadę jak żyć?!U mnie synek dziś leniwy, wpycha mi się tylko mocno w zebra i żołądek - za to czkawkę ma już chyba piąty raz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- U mnie dziś cały dzień ataki astmy. Niech już przestanie padać! Będę musiała spać na siedząco... masakra ;/
|
|
#3674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się wczoraj poryczalam bo mąż zjadł chipsy które sobie kupiłam bo miałam smaka na nie i mnie nie poczęstował żebyście widziały jego minę
|
|
|
|
|
#3675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dowiemy się czy wszystko ok jak sąsiedzi nie przyjdą że skarga że ich zalaliśmy...Cytat:
Cytat:
Samantha, jak Cię czytam to już tak bardzo bym chciała żebyś urodziła i się nie męczyła. Jeszcze troszkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3676 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a do ikei jedź nawet sama czy z córką ja ostatnio bylam i specjalnie ciągnelam szwagierke ze soba zeby mi pomogla szafke spakowac do auta a okazalo sie obsługa ieki sama zaproponowala zapakowanie mebli do auta - wogole b. pomocni byli na kazdym etapie obslugi jak widzieli brzuszek! takze polecam! przynajmniej katowicką ikełe Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3677 |
|
Wtajemniczenie
|
Samantha ale Cię męczy już masakra ,życzę Ci żebyś urodziła szybko!!Mój maluch dziś bardzo spokojny ale czkawki czuje ,że ma ja brzuch twardy cały dzień ,lewa strona tak boli ,że się położyć nie mogę na niej bo jakby mnie coś w środku rozrywało ,sikam namiętnie i z mega dużym parciem jak przy zapaleniu pęcherza prawie no i mega zmęczona jestem mimo ,że noc przespana...mam tak czerwone oczy i piekące ,że zmierzyłam sobie temperaturę bo myślałam ,że może gorączkę mam no ale nic... idę zaraz spać ciekawe jak się noc zapowiada.Tż jutro na 12h do pracy i mam stresa.
Co do humorków to też u mnie ciężkie fazy współczuje tżtowi hehe ale chipsy Ani mnie rozwaliły bo ja bym chyba tżta udusiła ![]() Morelle wcale się nie dziwię ,że tak zareagowałaś to już 9 msc jesteśmy zmęczone mamy coraz więcej dolegliwości a Ci by sobie na piwko latali jak gdyby nigdy nic...
|
#3678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale w kwestionariuszu też mam. Kazał mi też o tym pow na izbie przyjęć, żeby od razu zaznaczyli w karcie pobytu.Cytat:
Widzę, że już mamy dość. Ty, Sam i ja. Wybitnie chciałabym być już po. Mój tż dziś stwierdził, że mam ogromny brzuch hehehhe chciałam sobie kupić jedną dłuższą bluzkę, ale po przymierzeniu 2 w hm miałam już dość.
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa 24 .06 jest księżyc w nowiu podobno może podziałać na rodzące.Bo nów ogólnie działa oczyszczająco na organizm.
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
To ja już mogę rodzić. 23.o6 mam kosmetyczkę. Ściągam kolor i będę robić french.
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam.dość... wiem, że mam czas, ale funkcjonować.juz ciężko... nawet.szansy nie ma, żebym z takim samopoczuciem poszła na spacer.czy zakupy... musze wytrwać tydzień i potem już luzik.
Trochę boję się najbliższych.dni, bo odstawiłam.leki po wyjściu ze szpitala :boisie: Chilli Ja Ci wróżę rychły poród i chyba odejście wód wiec nie łaź daleko od domu... ![]() Moj.ma juz chyba 4 czkawkę dziś Morelle Tak.naprawdę u Ciebie też może.być to już... więc może faktycznie będzie to lipiec, ake również może być to czerwiec ![]() Ja jestem ciekawa jak będzie u mnie...? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3682 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez bym się popłakała ![]() Cytat:
Fajnie ze byli pomocni z tym ze ja już mam tez nakaz oszczędzania się, a do ikei w krk przez korki to mam praktycznie dwie h drogi dodając ogarnięcie córy i niesienie zakupów to chyba za dużo. Z mężem było by mi dużo łatwiej i na spokojnie ale mój mąż reaguje na ikeę jak 99% mężczyzn - jak nie musisz koniecznie to po co? Popatrzeć? Pospacerować? A nie możesz przez internet zamówić? Dziś dużo pisałyście o torbach, moja tez jeszcze nie spakowana miałam dziś wykonać ten ambitny plan ale się nie udało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się rozluznialam i sam wychodzi nie parlam go choć to uczucie przy końcu średnio przyjemne ale do wytrzymania . Ja 37 skończę za tydzień. Dopiero . A powiedz mi serio centymetry nie mają znaczenia ? Tylko chodzi o rozciąganie ? Zawsze to się ma widok postępy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
No tak - jest nas 4
![]() Nie pogniewałabym się jakby chciała przyjść ciut wcześniej. No i lepiej dla niej, że nie byłoby na zimno. Ty uważaj tam na siebie Mała. Staraj się odpoczywać i nie szalej.
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mało brakowało a bym udusiła foch poszedł. Stację benzynową mamy blisko domu z marketem i restauracją 24h i mu groziłam ze zaraz będzie musiał jechac dziś przywiózł 2 paczki plus nutellę która tez wzięłam bo ostatnio miałam chęć ale zjadł
|
|
|
|
|
#3687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na cale szczescie jak glosno powiedzialam ze nie zycze sobie takiego wchodzenia to zdarzy sie moze raz na miesiac. Tak to nie wchodzi bo schody strome (a my wredni specjalnie poreczy nie montujemy zeby nie przychodzil) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
To nie jestem sama Ja jak mam jechac 15 km to takie figury robię w aucie ze masakra już kiepsko z prowadzeniem u mnie. Dalej mam zakaz jeżdżenia samej od TZ
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od środy mam dietę truskawkową. I małej też smakuje bo jak zjem to szaleje aż mi brzuch rozrywa. Jak tak dalej bedzie to cesarke sama sobie zrobi. Juz wiem co jeść jak jest leniwa.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

i nawet nie zapuka.

wybacz 
na bieżąco coś mi zawsze wpadnie w oko. Teraz mam 3 rzeczy w koszyku. Czekam 

niech bedzie!
i wypiłam kubek herbaty z liści malin i leżę dalej i jem migdały. Tz zrobił pranie całe 5pralek