|
|
#3811 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
mnie cala bozena puchnie jak jestem zmeczona, wieczorem czuje juz taki nacisk że czasem myśle że pękne. ale to mysle ze skurcze+zmeczenie tak powodują. że tez mialas sile na te zabiegi kosmetyczne. i jeszcze sprzątanie! a ziarna kawy mamy w pracy w firmowej kuchni, wiec odpada!! haha bardziej myślałam o jakimś surowym widoku.. sama nie wiem! Cytat:
chyba że sie uprze jak osioł i zrobi gładzie..
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślałam żeby zamiast wanienki kupić dużą okrągłą miskę łatwiej pod prysznic wstawić a później wykorzystam do czegoś. Przekonałyście mnie. |
|
|
|
|
#3813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3814 |
|
*sportaddict*
|
Chilli dokładnie o tym samym dzisiaj rozmawialiśmy z Tz
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tylko 2 razy skorzystałam z przejścia bez kolejki. Rossmann. Nigdzie indziej z tym się nie spotkałam. Więc w ogóle nie będę czuła różnicy.
|
#3816 |
|
*sportaddict*
|
Mnie za to nigdy w rossmanie nikt nie puścił ani nie wywołała kasjerka, chociaż patrzyły na mój brzuch
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę nic jesc . Chyba będę teraz tylko woda herbata i jakaś sucha bułka. Zjadłam pół miseczki owsianki z mango i jagodami i tak mi skręciło nagle flaki , brzuch zrobi się twardy jak skala i czułam ze mi wszystko się wraca z powrotem do gardła
![]() Chilli- a ja myśle, ze będę się tak bujać do Tp i mnie w końcu rozetna . Z reszta tak mnie boli spojenie co raz bardziej i te dziwne ciśnienia w głowie pulsujące od kręgosłupa , ze ja już nie wiem czy to dobrze żebym rodziła SN. A ja nawet nie mogę już wsiąść w auto bo kierownica na brzuchu leży a jak się odsunę to nie dosiegam do pedalow nogami ![]() W pierwszej ciąży jeździłam do końca i byłam na chodzie do ostatniego dnia. Czułam się super, a brzuch miałam taki sam. Mam nadzieje, ze jak już urodzę w końcu to mi to dziecko wynagrodzi wszystkie te męki ![]() Vadi- ale fajny dzień tez bym sobie pojechała do ikea , ale może za 2mce mi się to uda choć wątpię ![]() Minini- powieś sobie ogromne lustro na tej ścianie Ja tez nie przepadam za tapeta, ale fajne są takie wall decals takie naklejki w różne kształty które mogą robić wrażenie tapety Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się sama wpierniczam hehe jakiś czas temu w pepco kolejka za regały i dwie babki z wózkami do mnie niech Pani idzie przed kolejkę no niech Pani idzie niech się Pani nie przejmuje itp itd no i poszłam od tej pory się nie czaję.Tylko biedronkę znienawidziłam w ciąży i w ogóle nie chodzę i nie wiem czy będę...
|
#3819 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Samanta a jakis seks na przyspieszenie porodu? moze akurat podziała? a lustro bede miec w lazience na calej scianie 2 metry wiec w kuchni juz by bylo za duzo
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie raz tylko facet przepuścił w kolejce , do tego ja miałam pół wózka nawalone a on dwie rzeczy, ale nalegał ze mam isc pierwsza wiec poszłam
![]() W pierwszej ciąży ani razu mnie nikt nie przepuścił . Za to jak urodziłam to była akcja śmiechu warta. To było jakieś myśle z Ok.2-3mce po porodzie i miałam na sobie spodnie ciążowe bo wciąż nie mogłam się w nic innego zmieścić. Pojechałam późno wieczorem Ok.23 na zakupy do za☠☠☠istego walmart bo on jest 24/7 otwarty. Musiałam kupić sporo środków czystości papier i dla małego jakieś tam rzeczy. Miałam koszyk nawalony do sufitu. Były dwie kasy otwarte i kolejki takie, ze bym chyba pół godziny stała. Patrzę o kasa samoobsługowa otwarta wiec poszłam se myśle sama se to skasuje. Babka się mnie pyta czy napewno nie chce isc do zwykłej kasy wiec zabiłam ja śmiechem , ze raczej sama skasuje sobie i dawno wyjdę zanim się to tam ruszy. A ona mi gada chodź tu i otworzyła mi kasę specjalnie Hahahahaha. Chyba myślała ze jestem w ciąży. Zdesperowana wkurzona ciężarówka ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
Minini ja na Twoim miejscu bym ta ścianę pomalowala na jakiś ladny zywy odcień i zawiesila np biale ramki z jakimis fajnymi cytatami o rodzinie, domu 😊 tylko ze ja noe lubię taper bo szybko mi sie nudzą 😛
Nonie ale słodka ta Twoja córcia 😍 Samantha mialam trochę pomarudzic ale nic Twoich dolegliwości nie przebije wiec nie marudze już 😂 Vadi super ze juz remont dobiegł końca i ze zakupy sie udały. Ja mam jeszcze tyyyyyyle rzeczy do kupienia do domu tylko musialabym kredyt wziąć 😂 Morelle no to masz tak jak ja. Dwa razy zostałam poproszona bez kolejki i dla wyrównania dwa razy zjechana ze chciałam z pierwszeństwa skorzystac 😂 no cóż nie było nigdzie napisane ze kobiety w ciąży mają pierwszeństwo wiec nie mialam prawa sie upominać o swoje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]Ja raz skorzystałam z pierwszeństwa jak myślałam, że zaraz zemdleje bo już miałam ciemno przed oczami
tylko, że sama to wymusilam
Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-06-17 o 20:10 |
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie miałam okazji sprawdzić czy mnie ktoś przepuści w kolejce do kasy.
Jedynie jeden chłopak w laboratorium. |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Minini - dzięki
![]() Nie mam ochoty na sex żaden . Tz się nie wychyla wiec głupio mi mu o tym powiedzieć . Byłoby to takie nienaturalne i takie zadaniowe . Słabo raczej :/ Nie miałam na myśli lustra na cała ścianę tylko coś na zasadzie dodania akcentu Albo może jakiś fajny obraz w fajnych ramach. Ja lubię styl vintage mieszać z modern. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3825 |
|
MerDer 4ever
|
Emmos mam nadzieje, że to nic poważnego i taka Twoja uroda
Carolles właśnie wróciliśmy do domu, jestem padnięta najadłam sie truskawek i nie umiem sie ruszać Edziak pozdrowiony i wygłaskany Temat zajmowania sie psem nie poruszony Ale bez wkurzenia mnie sie nie obyło bo usilnie namawiała Tz zeby sie napił piwa. Nie dość, że Tz mowi, że nie chce a ja nie brałam ze sobą wgl dokumentów to jeszcze do mnie "No daj sie synkowi napić". Nosz kurrr Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Minini poprzegladaj Pinteresta mnóstwo inspiracji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż dziś 3 piwa wypił. Jakby co pojedziemy taxi; ))
|
#3827 |
|
MerDer 4ever
|
No ja nie mam problemu zeby napił sie w domu
ale po 1. jak mowi, że nie chce to po co 15 razy wciskać? Po 2 jeszcze wrabiac w to mnie? Po 3 nie bede jeździć bez dokumentów zeby jednego piwka sie napił, w domu tez ma Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles - No coś Ty weź narzekaj tez bo wyjdzie na to, ze tylko ja jęczę .
Każda z nas myśle ma inne dolegliwości i wszystkie już jakoś jesteśmy wykończone na swój sposób . Taedio - masakra zachowanie teściowej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle to zauważyłam, ze mi brzuch opadł. Od kilku dni za punkt orientacyjny brałam odbicie w lustrze przy umywalce - do tej pory pępek był nad umywalką, a dzisiaj był pod.... ale moze dlatego, ze wieczorem spojrzałam, a wcześniej rano.... sprawdzę jutro Dzisiaj wykonałam kilka zadań wyprawkowych: - wstawiłam ostatnie pranie z rzeczami Klaudii - uprasowalam steamerem wszystkie pajace - przygotowałam dokumenty do szpitala - wydrukowałam plan porodu, kwestionariusz, przyszykowałam ostatnie badania - umyłam i wypatrzyłam laktator. Mało poręcznie sie to robi w garnku wiec chyba trzeba bedzie zakupić sterylizator Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Mi właśnie zostało wyparzanie.
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Bez dokumentów? ! Chora jakaś. ..
|
#3831 |
|
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Samantha No teściowa taka jest, że raz powiedziec nie wystarczy
mnie 80 razu pytała co chce jeść i ze za mało pije ![]() Xzora ja jutro mam zamiar spakować torbę dzisiaj wypralam jeszcze ręczniki wiec czekam az wyschną. Morelle no generalnie mamy do nich jakieś 3 km wiec tragedia by sie nie stała ale i tak wkurza mnie, że nie szanuje naszych decyzji ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to stanowczo za blisko
hehhe
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja, tez by mnie wkurzyło zachowanie teściowej. Moj TZ wczoraj pił piwo, ale chyba jedno. Jakoś tak nie myślałam jeszcze o nie piciu alko pod katem dojazdu do szpitala. U nas ciezko byłoby z zamówieniem taxi, wiec chyba ja musiałabym prowadzić ![]() W ogole wczoraj jak jechaliśmy to wydawało mi sie, ze ktoś mrugal światłami. TZ na to, czy jakby go złapało to czy nie mogłabym udawać ze rodzę zeby sie wymigać od mandatu. Pomyslałam, ze ok tylko potem sobie zdałam sprawę, ze zupełnie nie wiem jakby to miało wyglądać. Czy podczas skurczy sie stęka? Nie mam pojęcia. Potem uznałam, ze bede mowić, ze wody mi odeszły a skurczy jeszcze nie ma Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
Taedio mnie tez wkurza jak ktos wciska na siłę a jak tż odmawia to najwyraźniej ja mu zebraniam i wszyscy patrza na mnie jak na wariatke - no tak jasne leję go wałkiem przed wyjściem żeby czasem o piciu nie pomyslal
Samantha moje dolegliwosci to pikuś więc nawet nie ma o czym mówić 😁 Ja postanowiłam sie też spakowac tylko narazie nie mam w co bo mój tż ma sporo wyjazdów i zakosil mi torbę która sobie do szpitala kupilam 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora u mnie też z taxi kiepsko bo to wioska i nie wro. Nie chce myśleć ile by to kosztowało. Z naszego wesela wracaliśmy z tynku taxi. Raz. Pamiętam, że było mega drogo. No, ale jak nie będzie wyjścia to nic nie zrobię.
|
#3836 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle No jedno miasto :p ale nie nachodzą nas teściowie ani my tam nie wiadomo jak często nie jesteśmy wiec luz
![]() Xzora No ciekawe co na to policja Carolles No dokładnie tak! Tz pantofel i nie ma swojego zdania Młody mi sie strasznie boleśnie wypina w żołądek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tylko ze łatwiej z miasta pojechać na wieś, a moze byc ciezko znaleźć taksówkę ktora przyjedzie na kurs do was. Zwłaszcza jak na czasie zależy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora mecze Cię z tym olejem z wiesiołka ale jaki masz? Bo kupiłam oeparol i ma 500, a gdzieś czytałam żeby łykać 1000
![]() Do porodu tez można karetkę wezwać i znam przypadek że dziewczyna tak zrobiła bo mieszka na wsi i za daleko do miasta, a bała się że zacznie rodzić w taksówce. Chociaż to ostateczność ale ona faktycznie od odejścia wód urodziła w godzinę
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko karetka raczej nie zabralaby ojca po %
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

tż do pracy poszedł rano wstałam z nim i się walnęłam jeszcze na 2 h wstałam przed 12:00 ostatnio spać mi się mega chce może odsypiam te noce zarwane.Zrobiłam koleżance pazury i brwi ufff dałam radę jeszcze i posprzątałam chatę znowu ale kręgosłup już nie daje rady odkurzanie i ścieranie podłóg dramatycznie obciążąją.Teraz już leże i nic nie robie nawet mi zleciał ten dzień.ejj w ogóle trochę mi opuchła bożena masakra nie wiem czy to od depilacji wczorajszej kremem czy co ale dziwne to Wy też tak macie??
chyba że sie uprze jak osioł i zrobi gładzie..

a podczas 2h spotkania z koleżankami tylko 4x musiałam iść do toalety 

masakra zachowanie teściowej 
dzisiaj wypralam jeszcze ręczniki wiec czekam az wyschną.