|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
ladne etykiety , zreszta nie ma chyba etykiet "Wino weselne"
|
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zawieszki są |
|
|
|
|
#1953 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadz. ze nie zacznie schizowac...Dziekuje za komplement Dodam, ze mialam sie nazywac Marta Rownie piekne imie na M ![]() Cytat:
![]() najwazniejsze, ze przed Toba piekny slub i zycie ![]() GIRLS!!!!!!!!! STUDNIÓWKA!!!!!!!!!! ALE FAJNIE ![]() ![]() ![]() 100 dni do śubu. równiusio
|
||
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a to nie wiedzialam
![]() ale do tej pory spotykalam sie z winem bez zadnych zawieszek czy etykiet i bardzo ladnie to wygladalo |
|
|
|
#1955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To jesli nie znajde w cze-wie takich butkow to wybiore sie do wa-wy Ale mam nadzieje ze znajde...
|
|
|
#1957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też chce tak troche niżej, bo wydaje mi się , ze jak ubiorę buty to i tak juz bede troszke wyzsza niz TZ. hehehe wczoraj jak wracaliśmy ze spacerku przez przypadek wymsło mi sie "TZ" wiec Grzesiek pyta a co to jest, wiec mu odpowiadam, ze TZ to towarzysz życia. A on na to, ze nie ! Wg niego TZ to "Tylko żona" ![]()
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy naklejane etykiety na wódkę weselną, a na wino sama zrobiłam winietki z napisem "Wino weselne" z naszymi imionami i datą ślubu.
|
#1959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mojemu TŻ też musialam wytłumaczyć co to znaczy, ale był dumny ![]() a co do zachowania TŻ to u mnie jest trochę odwrotnie, bo to mi szkoda pieniędzy na wszystko (ale sknera ze mnie ) a on mówi, że tylko raz będziemy brać ślub i nie ma co oszczędzać U nas wino też będzie "gołe"
|
|
|
#1960 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już pisałam wcześniej, że zdarzyłsię w zeszłym roku poważny kryzys. Było to związane właśnie z moimi ogromnymi wątpliwościami.Myślę, że to normalne, byle nie przesadzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
), że duży staż nie jest jakimś powodem do dumy. Sama jestem z TŻ 8 lat i nie wydaje i się to do końca normalne, żeby tyle razem "chodzić" (trochę żartuję). W naszym przypadku jednak to jest najwcześniejsza pora na zawarcie związku małżeńskiego. Takie są skutki, gdy zaczyna się być ze sobą po pierwszej klasie liceum (w moim przypadku) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja również chętnie poznam metodę naturalną w planowaniu rodziny, na pewno okaże się pomocna, gdy będziemy chcieli postarać się o potomka ![]() Cytat:
Bardzo przydatne i praktyczne. Większość facetów przychodzących na taki kurs jest pewna siebie i są przeświadczeni, że opanują samochód. Nie mają jednak szans, bo nawet, gdy mają jako takie umiejętności, to instruktorzy już tak zrobią, żeby taki osobnik nie miał tak łatwo Takie kursy przeprowadzane są w akademiach bezpiecznej jazdy.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mi się jeszcze chyba nie wymknęło, ale parę razy już miałam na końcu języka ![]() Dziewczyny, jak wszystko pójdzie dobrze, to jutro zamówimy obrączki
|
||||||||||||
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#1962 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My z TZ jestesmy 6 lat i to tez najwczesniejszy moment na slub (TŻ pisze prace i sie broni) Jejku jak sie pomysli ile sie razem czasu spedzilo i ile sie razem dobrych i zlych chwil przezylo to az lezka kreci sie w oku ![]() TŻ kiedys liczyl ile km wciagu tych lat do mnie przeszedl... nie pamietam ile mu wyszlo ale nad morze by zaszedl ![]() Kiecki slubne fakt ze sa na jeden raz ale ceny w salonach nie schodza ponizej 2tys no chyba ze szyte... ja sama mam kiecke za 3090
|
|
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny szalu dostaje zgubilam moja pamiec usb na ktroej wszystkie przygotowania sa do slubu zdjecia i wszystkie rzeczy ktore sama robilam
i winietki i zaproszenia, sama nie wiem gdzie jej szukac. z winietkam problem bo czesc juz wydrukowana a czesc jeszcze nie i jesli bede musiala to robic od nowa to sie zastrzele.
|
|
|
|
#1964 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
babeczka1985 bron boze sie nieobrazilam a i nawet sie pochwailialm jakie szczescie mialam...
|
|
|
|
#1965 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i praktycznie tyle samo mieszkamy ze sobą.Cytat:
Pochwalisz się Nam oczywiście? malin30 z moim brakiem talentu zastanowię się nad kupnem albo zostawię winko gołe i wesołe
|
||
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
No ba!
O ile zamówię faktycznie jutro, to pewnie odbiorę za dwa tygodnie - wtedy zrobię fotki i się pochwalę
|
|
|
|
#1967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym szukala w miejscach o kotrych bys nie pomyslala ze moze tam byc np w lodowce (czesto zostawiam tam cukier )
|
|
|
#1968 |
|
Raczkowanie
|
Ja z moim TZ w dniu ślubu bedziemy razem 2 lata i 8 miesiecy. Widze że wiekszośc z was ma dluższy staż. Ale nie liczy sie ilośc lat prawda..? wszystkie o tym wiemy
Milego dnia dziewczyny, ide po prezent dla taty na 50 urodziny hihi
|
|
|
|
#1969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, w pracy tez jej nie ma, musi byc gdzies w domu tylko ze wczoraj sprzatalam przed najazdem tesciow i tez nie znalazlam... Mam nadzieje ze nie wypadla z mojej torby gdzies po drodze. Mam wrazenie ze gdzies zginela mi cala reklamowka bo nie moge znalezc tez pilniczka, swoja droga to nie przypominam sobie w ogole co to za reklamowka byla. No coz skleroza nie boli . Mam nadzieje ze se znajdzie przed przeprowadzka bo potem to juz chyba nic nie znajde a tak bardzo bym chciala wydrukowac reszte przed przeprowadzka na drukarce firmy
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wcześniej były studia a później dodatkowe lata nauki TŻ-a. Myślę jednak, że to wszystko dobrze się ułożyło. Teraz możemy powiedzieć, że "jesteśmy pewni"
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
My w dniu ślubu będziemy mieli staż niemalże 6 lat. Ślub bierzemy teraz bo po prostu w końcu na niego nas stać. W tamtym roku mój TŻ w końcu szczęśliwie (bo było przejść trochę) obronił magisterkę i poszedł do pracy. Na początek jednak mało płatnej, a i ja w wakacje miałam przestój z pracą. Po wakacjach znalazłam niezłą fuchę, a i mój TŻ w grudniu zaczął nową, o wiele lepszą pracę. Na początku grudnia zapadła wiec decyzja ostateczna o wynajęciu mieszkanka i zamieszkaniu razem, a w styczniu decyzja o ślubie
|
#1972 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i postanowilismy, ze to dobry czas na slub. Jestesmy razem 4,5 roku. I tez tyle przeszlismy jak sobie przypomne te gory i doly... az dziwne, ze nadal jestesmy razem ![]() Cytat:
Znajdzie sie, ja wiem takie rzeczy ![]() Hehe mi zawsze pomaga powtarzanie w myslach: "Swiety Antoni Padewski moj przyjacielu niebieski, niech sie swieci Twoja chluba, niech sie znajdzie moja zguba" ![]() ![]() ![]() zawsze znajduje heheCytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1974 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
(która swoja droga ma dziś urodzinki ) Przez te lata tez wiele przeszlismy ( w tym wiele rozstań i powrotów) ale dzieki temu wiem ze "nie potrafie" bez tego wariata żyć i nie uwazam ze to ani za długo ani za krótko. Wszystko zalezy od pary. Tyle.
|
||
|
|
|
#1975 |
|
Rozeznanie
|
a my w momencie slubu bedziemy razem 2 lata i 4 miesiace
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
to moze ja skromnie podam do wiadomosci ze w sierpniu tego roku minie 10 lat od poznania sie a w pazdzierniuku 10 lat zwiazku
sama nie wiem jak ja wytrzymalam
|
|
|
|
#1977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że dla każdego związku pojęcie "zbyt długie chodzenie" może się wiązać z różnym stażem. U mnie praktycznie wszystko przypadło na właściwy czas, bo wcześniej nie byłam gotowa na tak ważny krok. Cytat:
|
||
|
|
|
#1978 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
a my w dniu ślubu będziemy razem prawie 6 lat (bez ok. tygodnia)
prawie jak "dinozaury", ten czas szybko leci, jak szalony związek nasz nie przebiegał burzliwie, 2 poważniejsze kłótnie i żadnych zerwań lulu, jak nie będzie potrzebne to się pewnie znajdzie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

, zreszta nie ma chyba etykiet "Wino weselne"

:
Dodam, ze mialam sie nazywac Marta 
jesli moje internetowe okarzą się nie spełniać oczekwiwań na pewno kupię coś na halach kdt 

. A u nas tragedyja jeśli chodzi o czas jaki tam spędziliśmy. Ale wszystko od początku [...]

i winietki i zaproszenia, sama nie wiem gdzie jej szukac. z winietkam problem bo czesc juz wydrukowana a czesc jeszcze nie i jesli bede musiala to robic od nowa to sie zastrzele.

) Przez te lata tez wiele przeszlismy ( w tym wiele rozstań i powrotów) ale dzieki temu wiem ze "nie potrafie" bez tego wariata żyć i nie uwazam ze to ani za długo ani za krótko. Wszystko zalezy od pary. Tyle.