|
|
#3841 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Ja mam oeparol i nawet nie zwróciłam uwagi czy 500 czy 1000
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu - a wiesz, ze nawet nie spojrzałam na dawki. No, ale u mnie położna mówiła o Oeparol - 2t 3 x dziennie, wiec tak jest dla dawki 500. Jak ktoś ma 1000 to wtedy 1t 3x dziennie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
Tz wrócił i już na wejściu podniósł mi ciśnienie.. Teściowa pyta czy może jutro wpaść na kawę. No żesz kurna to że ona sie nudzi w niedziele w domu nie znaczy że ja mam ochotę z nią przebywać :mur była u nas tydzien temu, my u nich w czwartek co za dużo to nie zdrowo chyba co. Powiedzialam tż że nie mam ochoty znowu siedzieć z teściową i że może byśmy gdzieś razem wyskoczyli, to on mówi że wyskoczymy bo ona ma ważna sprawę i wpadnie tylko na chwilę....taaa jasne ostatnio na chwilę wpadla o 12 a wyszla o 18. Ona naprawdę nie zna umiaru i myśli ze sprawia mi to przyjemność że ona chce być taką cool teściową a ja mam jej po kokardy.
A najgorzej jak przyjeżdża ktoś z mojej rodziny i ona akurat u nas jest, bo wszystkim chce wtedy udowodnić że jest taka fajna i wyluzowana i ze ona to tak sie zasiedzi u nas bo jej tak dobrze... No ale mi kurna nie dobrze..!!! No i to jej wpadanie w niedziele w porze obiadowej i gadka "nie gotuj, xxx sobie sam coś zrobi do jedzenia " no tak jasne nie dość że raz w tygodniu mozemy zjeść obiad na spokojnie o ludzkiej porze to jeszcze mam mu powiedziec "stary zrob se cos do jedzenia". Boshhhh ale mam nerwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytam po trochu Was ale wzięłam się za ostra prace w domu. Sprzątanie sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie 😊 skoro tak wszystko u mnie zamknięte te może ten ruch mi coś pomoże. Chociaż teraz zdycham tak mnie bola plecy i prawe biodro ze ledwo ze zyje😕😕 chyba dziś przesadzilam😕 brakuje mi pozycji w której by mnie coś nie balalo😢 No to ponarzekalam😕 dawno nie zaglądałam do klubu na komórce nie mogę tego ogarnąć. A komputer bardzo rzadko włączam. Ja tez nie mam szarego wózka w całości tylko połączony z niebieskim😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3845 | |||||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3846 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieki, musze przejrzeć! poki co sklepy z tapetami przegladam.. Cytat:
|
|
|
#3847 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() A mi się tak chce seksa że masakra..
|
|
|
#3848 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj jestem tak na pół obecna na forum i szybko przelatuję przez Wasze posty
Ciężko macie Dziewczyny z tymi Waszymi teściowymi moja nie lubi jeździć w gości, a my rzadko jedziemy do nich więc nie mam co narzekać ale jak już do mnie wpadnie to mi ogród urządza po swojemu ![]() My idziemy 1 lipca na trzydziestkę i TŻ powiedział, że potem już nie pije, bo musi być w gotowosci Mam dzisiaj jakieś dziwne uczucie w nosie jakby przeziębienie mnie chciało brać mam nadzieję że to się nie stanie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3849 |
|
królikoholiczka
|
Mała tak mi wariuje że chyba nie zasnę
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze że nasze teściowe nie czytają tego co o nich tu wypisujemy.
Ja dzis popelniłam karygodny błąd ale mój mąż zrobił mi smaka. Zrobił sobie whisky z colą i połasiłam się na samą cole oczywiście. A mała wścieklizny chyba dostała wszystkie odnóża wypychała. Mąż się śmiał że mam taniec brzucha i obcy próbuje się wydostać. Mój mąż stwierdził że jak zaczne rodzić to mam dac mu chwilkę na jrdnego drinka bo bedzie musiał się rozluźnić. I tak myślę że kupię dodatkową wodę w butelce z dziobkiem wode wyleje i mu przygotuje drina niech leży w tornie do szpitala. bedzie ze mną siedział i popijał. |
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles - Twoja teściowa ma spust do się zasiedzenia
![]() Gdyby moja tyle u mnie siedziała to chyba bym sobie kulkę strzeliła. Mojego Tz natomiast wkurza, ze jego matka zawsze wpadnie z dupy do nas i już musi lecieć szybko do domu lub gdzieś coś. Wkurza go , ze nigdy nie wpadnie na pomysł ze może by tak przyjechała i zabrała wnuka na spacer. Zwłaszcza wcześniej na początku mojej ciąży jak chorowałam dużo i zdychalam a Tz musiał być w pracy, a mój syn bez kitu sam się sobą zajmował . Moja obecna ciąża od początku była ciężka i ciagle coś mi było :/ Właśnie godzinę temu wpadła bo musiała znów auto od nas pożyczyć ![]() Kiedy ona w końcu kupi sobie swoje auto bo to już jest lekkie przegięcie. Jakiś czas temu mi powiedziała, ze po co ja kupuje ubranka jak ona dla mnie ma. Przywiozła mi dziś jedne body , które już widzę ze nie użyje bo będzie ciężko założyć i pajaca. I chciała mi dać dwa rzeczniczki jakieś różowe , ale powiedziałam żeby dała mojej szwagierce Lol. Rozumiem ze dostaje coś od kogoś po kimś tam i są tam jakieś różowe ręczniki czy jakieś body różowe , ale nie kupuje się komuś kurde kto ma chłopaka specjalnie różowych rzeczy Co do picia alko to mój Tz nie pije na codzień nic. Xzora - jak się ma skurcze to się stęka sapie i głośno oddycha, potrenuj sobie ![]() Ja mam przeciętnie z 5skurczy na dzień wiec mam już wprawę. Najczęściej właśnie jak jedziemy autem to potrafi mnie złapać wiec sapanie w aucie mam opanowane Minini- No oczywiście ze mój brzuch, ale jakoś lipa mi prosić Tz "kochanie możesz mnie bzyknac?" Jakoś nie mój styl Poza tym Tz mnie wkurza . Wczoraj wieczorem jak mi rwał ból z pleców to mu powiedziałam "niech ci siurak uschnie" Lol . Do tego nie wiem nawet w jakieś pozycji bo jestem jak krowa . Bez kitu było mi se zakupić to dildo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Emilia - ja prdle współczuje ze mieszkasz z teściowa Ja z moja tez mieszkałam chwile i nie wiem jakim cudem ona jeszcze żyje Ona nas się pytała zawsze jakie mamy plany na dany dzień , co będziemy robić? Ja wtedy nie pracowałam zbytnio miałam dużo czasu wiec ona mi codziennie już dzień planowała co mogę zrobić. Wkurzała mnie totalnie. Kłóciliśmy się z Tz wtedy okropnie a byliśmy świeżo po ślubie . Ja byłam w szoku czułam , ze popełniłam błąd i ze dostałam jakby w mordę z liścia od życia. Mieliśmy u niej pomieszkać żeby zaoszczędzić kasę. Ona robiła zakupy , a my jej mieliśmy oddać potem za każdy miesiąc. Jak nam wyliczyła sumkę to dostaliśmy z Tz czkawki . Kazała nam zapłacić po $600 za osobę na jedzenie . Powiedziała ze tyle poprostu wydała ![]() Tz od razu zmienił reguły ze sami se będziemy kupować i gotować. My teraz na nas 3je nie wydamy $1200 na jedzenie. A potem Tz widział , ze jego mamusia zaczyna kombinować i rozkazuje nam i kontroluje. Wyprowadziliśmy się . Normalnie jak to wspominam to to był horror dla mnie . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3852 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Ech, ponarzekalam. Teraz wstaje i się szykuje powoli do wyjazdu.
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygoniła Cię z domu Słabo to wyglada :/ A na co ona jest chora? Położyłam się spać o 20 obudziłam się na siku o 22 i już nie mogę spać ![]() ![]() Jest już 1 i nie mogę zasnąć wiec przyszłam do salonu. Jakieś skurcze mnie męczą ale takie bardziej miesiączkowe niż porodowe. Kręci mi na dole kręgosłup. Tz powiedział , ze nie może mieć sexu ze mną bo ja nie będę mieć z tego przyjemności raz, a dwa on nie może tak tego wykonać zadaniowo i tyle . Poza tym jedyna pozycja to od tylu a on nie lubi tak jak nie widzi mojej twarzy ![]() niezła walna rozkmine nie powiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Chyba kupię taka karuzele z alli https://m.aliexpress.com/item/327559...art.0.0.Y1bOLE Do tego taka zawieszkę https://m.aliexpress.com/item/324547...art.0.0.3xjKdZ I takiego zająca https://m.aliexpress.com/item/327741...art.0.0.XfsqQh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3854 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora
Emilia ciężka sytuacja... Życzę dużo cierpliwości |
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje i Tobie ze musisz w tym być zwłaszcza w ciąży i jej , ze dopadła ja taka choroba ciężka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3857 | |
|
królikoholiczka
|
Dziękuję
Cytat:
|
|
|
#3858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie czeka remont za niedługo ehhh Dziewczyny dzięki wielkie za dobre słowa o moim bolidzie. Tak się nie mogę na patrzeć na niego 😄 Wszysto takie już realne się wydaje ze mały zaraz będzie. A wieczorem jakiś taki strach mnie oblecial jak sobie pomyślałam o porodzie i się po płakałam. W sumie sama nie wiem z jakiego konkretnego powodu ehh hormony Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3859 |
|
*sportaddict*
|
Dzień dobry, dziewczyny
![]() Bardzo współczuję sytuacji rodzinnych, niby wiadomo, że np. Alzheimer to choroba a nie zła wola, ale w niczym to nie ułatwia opieki nad taką osobą |
|
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Jezu jak wam współczuję przejść z teściowymi! Ja swoją uwielbiam. Jest dla mnie lepsza i bardziej troskliwą niz rodzona matka. Na weekend zabrali Majke żebym mogła odpocząć. A moja mamusia urlopuje się nad morzem. Wielce się poświęcila bo skróciła urlop z 10 dni do 7, inaczej nie dostałaby wolnego jak mała się urodzi. Swoją drogą nie wiem jak wytrzymam z nią dwa tygodnie. Chyba zwariuje.
Skończyliśmy oficjalnie remont! Wczoraj zamontowaliśmy meble w przedpokoju i parę ☠☠☠☠☠☠☠ u dziewczynek. Porobie później zdjęcia to się pochwalę Spakowałam też torbę. I o mały włos się nie przydała takie skurcze miałam w nocy 😁 miłej niedzieli!
|
#3861 |
|
Raczkowanie
|
Darietta kup sobie mniejszą wanienke później miskę sobie kupic. Ja tak planuje.
Jestem w szoku ja od dłuższego czasu już nie mogę spać na plecach, tak mnie ten brzuch ciśnie, że wydaje mi się ze głowa wybuchnie i kręgosłup pęknie. Zresztą jak się obracam to taki ciężki ten brzuch, że masakra. W środę na wizytę idę to zobaczymy ile już waży mały. Taedio świetna teściowa naprawdę dla jednego piwa. Emilia ciężka sytuacja z tą Twoją teściową, ale ta choroba jest okropna. Duuuuuuuzo cierpliwości dla takiej osoby to mało, ale trzymaj sie i oby jak najwolniej postepowala choroba. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Tesciowie to temat rzeka. Ja z.moją.tez miałam.mnóstwo walki... teraz odpukać jest dobrze i staram.się żeby tak było, ona też więc.nie.mogę obecnie narzekać. Ale.wiem, ze nie dałabym rady z nimi.mieszkać nawet kilka dni.
U mnie jakieś dziwne napięcie... czuję ze wszystkim się niedługo zmieni... jakoś mi z tym.dziwnie... strasznie szybko.ten czas zleciał, gdyby.nie zmęczenie i ból to chyba chciałabym jeszcze chwilkę dla siebie a z drugiej strony nie.mogę doczekać się sunka. Troszkę się jednak tego.wszystkiego obawiam....Mój maz nie wiele mówi o swoich obawach czy uczuciach związanych z pojawieniemsię drugiego synka... na pewno ma stresik ale chyba jest na to bardziej gotowy niż ja ![]() Chilli No.i.zawiodła moja intuicja co do porodu 17-go hehe tak czy siak, Zostało Ci 9 dni, wiec bedziesz na podium na bank... ![]() Potem chyba Ty Nulka może nawet wcześniej, bo przecież ściągacz teraz pesar :boisie: trzymam kciuki za Ciebie. A potem to nie wiem... może Aggs ? Morelle? Ja jutro mam wizytę, zobaczę co mi powie gin i sprawdzę skurcze pod KTG i Toko. Ciekawe ile waży moj berbeć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3863 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry.
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia Emilia po stokroć Ci współczuję! Moja babcia na to choruje od nastu lat...okropna choroba. MySweet gratuluje zakonczonego remontu i czekamy na efekty! 😊 mojs tesciowa nie jest najgorsza da sie z nia pogadać itd tylko bardzo narzuca swoja obecność. Minini skoro sciana peka to faktycznie tylko tapeta moze ją uratować. My musielismy w sypialni zrobić tapetę na jednej scianie 😏 Hormony mi dzis buzuja. Chce mi sie płakać od rana. Bede miala zaje.... dzien. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles, nie wyobrażam sobie zeby teściowa u mnie tyle godzin siedziała. Chyba jej trzeba jakies ramy czasowe ustalić - powiedzieć, ze np za 2h wychodzisz, albo masz coś ważnego do zrobienia...
Emilia - współczuje sytuacji z teściową ![]() Sweet - super, ze remont za tobą i czekam na zdjęcia gratuluje spakowania torby Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3865 |
|
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Ja Ci dam Mała!! Aggs na podium!! Szybko wypluj te słowa
mogę być na podium ale zamykającym listę, tak jak mówi mój TP ![]() Chętnie oddam to miejsce Tobie albo Karolinie :P a przede wszystkim chyba Samancie ![]() Wczoraj poszłam do sklepu i niosłam dwie reklamówki z zakupami, nie jakies ciężkie, ale tak mnie później rwało w pachwinach ze szok! Do wieczora się już nie ruszałam No i czuje ze po odstawieniu luteiny mam trochę częstsze skurcze..A dzisiaj piękna pogoda i jedziemy nad morze się pobyczyć pod parasolka ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-06-18 o 09:34 |
|
|
|
#3866 |
|
*sportaddict*
|
A propos podium, to już sobie ostatnio myślałam, że niech mi powie mój gin w piątek, że trzeba ciąć, będzie cc i z głowy, a potem doczytałam, że po cc już teraz większość szpitali każe brać 2 tygodnie zastrzyki przeciwzakrzepowe i jakoś mi się odechciało
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja po pierwszej cesarce miałam 10 dni zastrzyków.Dobra wstaje idę zjeść i porobić zdjęcia! Czy mogę prosić o zdjęcie się z tablicy zaginionych? 😀 Aaa jakby co wózek mamy Tako Extreme Eco. O taki, mam tylko zdjęcie spacerowki. A mała będzie (CHYBA) miała na imię Sara 😉 nienawidzę tego chyba ![]() 1497771796576.jpg
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
No to akurat jest kolejny wielki minus CC... też sobie tego nie wyobrażam.
Idę zerknąć na nasze terminy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3869 |
|
*sportaddict*
|
Sara mi się podoba
Jako dziecko byłam zakochana w tym imieniu po obejrzeniu 'Sary małej księżniczki' |
|
|
|
#3870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze co? ![]() ![]() Nie miałam takich zastrzyków żadnych Dopytaj się gina. Może one są tylko dla osób z problemami krzepnięcia krwi. Sweet- brawa za koniec remontu 🏻Czekam na fotki Emilia- dasz radę napewno 🏻![]() Aggs- dzięki za oddanie miejscówki na podium przyda się Carolles - Tule ![]() Mi jest tak gorąco ze zwariuje. Już dochodzi 3 w nocy. Zmulilo mnie i idę się położyć spać znów ![]() Zamówiłam te karuzele i zawieszki z alli i zaczęłam oglądać kombinezony na jesień i zimę i poprostu już się zakochałam Najlepiej bym zamówiła z 10 różnych Look what I found on AliExpresshttp://s.aliexpress.com/FJRvuMnE Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:50 ---------- Cytat:
Uwielbiam to imię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

i gadka "nie gotuj, xxx sobie sam coś zrobi do jedzenia " no tak jasne nie dość że raz w tygodniu mozemy zjeść obiad na spokojnie o ludzkiej porze to jeszcze mam mu powiedziec "stary zrob se cos do jedzenia". Boshhhh ale mam nerwa. 

najadłam sie truskawek i nie umiem sie ruszać

ale jak już do mnie wpadnie to mi ogród urządza po swojemu
mam nadzieję że to się nie stanie.

Dopytaj się gina. Może one są tylko dla osób z problemami krzepnięcia krwi.
🏻
🏻
Najlepiej bym zamówiła z 10 różnych
Aaa jakby co wózek mamy Tako Extreme Eco. O taki, mam tylko zdjęcie spacerowki. A mała będzie (CHYBA) miała na imię Sara
nienawidzę tego chyba