|
|
#3901 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
Igla jest taka cienka ze nawet jej nie czuc ![]() Uwierz - przechodzilam to juz 2 razy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3902 |
|
Wtajemniczenie
|
O tym cukrze tez nie slyszalam 😊co do prezentow to u mnie podobnie jak u Carolles brat zawsze zonie bizuterie kupowal ale po moim tz moge sie spodziewac ze jak wroce do domu to da mi jakis hajs i powie kup sobie cos hehe z lwiatkami tez mu zawsze ciezko leń i tyle.Ja mam zamułe dziś wzielam prysznic i do lozka wskoczylam a tu za obiad by sie zdalo wziac.Mam gdzieś moze godzinke pospie ja w ogole nie spalam w ciagu dnia w tej ciazy moge zliczyc na palcach jednej reki ile razy mi sie zdarzylo...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
u Was też taka ładna niedziela?Cytat:
A mój mąż stwierdził że ja w prezencie przecież syna dostanę ![]() A co do mieszkania z rodzicami to ja bym nie mogła ani z teściową ani z mamą, pomimo tego że kocham moją mamę i uważam że jest wspaniała ale teraz jak już mam swoją rodzinę to ciężko by było tak mieszkać, bo wiadomo że by się trochę wtrącała ![]() No chyba że byłaby potrzeba opieki to inna sprawa, ale rozumiem też morelle skoro to przeżyla że może mieć już dość i nie podjęłaby się. Różnie w życiu bywa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3904 |
|
królikoholiczka
|
Nienawidzę igieł i zastrzyków. Mam uraz z dzieciństwa. A teraz musiałam się przyzwyczaić choć zawsze jak wchodzę na pobranie to od razu zaznaczam że ja panikara. Pielęgniarki zawsze się śmieją ze mnie ze jak ja będę rodzic w takim razie
|
|
#3905 |
|
Rozeznanie
|
Zamierzam jechac dzis do szpitala o ktorym mysle zeby rodzic.
Jakie pytania moge zadac? Jakos nie pomyslalam o tym wczesniej.. a teraz siedze i mysle 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w rodzinie nie było takich przypadków jak biżu. W sumie nawet o tym nie pomyślałam. Fajnie macie
|
#3907 |
|
Raczkowanie
|
Emilia fajnie się mówi, że chory i tak dalej. Najlepiej zrozumie ten, kto się musiał opiekować tak na codzień.
Boziu już trzeci dzień mi słabo. Mierze cisnienie, ale jest ok. Mam tak tylko do popołudnia później mi przechodzi. Masakra Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3908 |
|
Rozeznanie
|
Miałam całą wiosnę spokój z alergią. A od kilku dni każde moje wyjście z domu kończy się katarem i łzawiacymi oczami 😧 Nawet nie wiem czy jakieś leki mogę brać teraz...
Nie zazdroszczę Wam relacji z teściami. Moja teściowa to fajna babka, mieszkamy razem prawie 2 lata i jest ok. Ale wiem że to też zasługa mojego męża, on nie pozwala jej się wtrącać, 'ogarnia ją' jak coś jest nie halo. A dzisiaj na obiad teściowa robi placki po zbojnicku i pizze 🍽️🍕 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3909 |
|
Zadomowienie
|
Jon u nas też pięknie 😊
Ja tez bym nie mogła mieszkać ani z jedną ani z druga. Zresztą w moim domu rodzinnym nie było i tak warunków żebyśmy z mężem zostali a u moic tesciow cale pietro jest wolne wiec można bylo tam sie zadomowic ale na szczescie tak nam sie ułożyło ze mieszkamy calkiem osobno i chwała za to bo jakbym miała mieszkać z tesciami go bym sobie kulke w łeb strzeliła 😂 Co do opieki nad osobami chorymi to nie przekona sie nikt dopóki sie z tym nie zmierzy. Nie dziwię sie wiec Morelle że masz takie podejście a nie inne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jakaś znudzona jestem. Mąż robi coś przy aucie... nie ma go od 10.. gorąco, fajnie na dworze, a mi się nic nie chce. Zrobiłam jedno pranie i leżę...
|
#3912 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
HehehJa mam nadzieje ze ten szpital i sterydy na płucka to tylko taki straszak był i jednak wytrzymam do połowy lipca chociaż ![]() Cytat:
Haha ok ![]() Plaża, szum morza, fikołki w brzuchu i można się relaksować IMG_1497787052.843640.jpg Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja się dziś martwię. Po 12 zaczęło mnie kłuć w lewym boku jak byliśmy na spacerze w parku. Wróciliśmy o 13, lyknelam nospe i się polozylam, ale nie przechodzi. Macie jakiś pomysł co to te kłucie może być? Jak niedługo nie przejdzie, pojedziemy chyba do szpitala, choć bardzo nie chcę
|
#3914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od rana w pasiece, później na strzelnicy ma zajęcia, a popołudnie znowu w pracy w pszczołach (jakaś wycieczkę z Torunia ma teraz). Taki mam piękny weekend że siedzę sama w domu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3915 |
|
Raczkowanie
|
Agg_S to trzymam kciuki za połowę lipca.
Oh zazdroszczę też bym nad morze pojechała, ale za daleko mam. Popatrze chociaż na Twoje zdjęcie 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Morelle to mamy podobnie dzis moj tez do auta zszedl i siedzi a ja wlasnie sie obudzilam po drzemce ide sie za obiad brac a tak mi sie nie chce😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli ja bym lody zjadła... hehe
|
#3919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam sterydy podane na początku maja i zagrożenie porodem, a teraz u mnie 37+5 Jaki piękny dzień masz dzisiaj 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3920 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3921 |
|
królikoholiczka
|
Ja teraz nad morze mam 18km a jak się przeprowadze to będę miała bardzo daleko. Muszę się wybrać jak wrócę od tż
|
|
#3922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs ale zazdroszczę
ale za daleko Morelle to ciekawe z tym cukrem też nie slyszalam ![]() Meja będę wdzięczna jak dasz znać Ja dzisiaj czuję się o niebo lepiej i siedzę na ogródku i jem loda. Co jakiś czas wkrecam psa i ją wołam "masz, masz" a ona się nabiera |
|
|
|
#3924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Acha, to chyba rzeczywiście najlepiej zostać przy swojej dawce albo zmniejszyć tak jak pisałaś i skontrolować po 4 tyg. od porodu tsh i pójść z wynikami do endo.
Dam znać po porodzie co moja endo powiedziała, ale ja mam trochę inną sytuację, bo w ciąży musiałam odstawić euthyrox i jak na razie wyniki są ok. Zobaczymy jak po, też muszę po 4tyg sprawdzić, bo pewnie może szaleć tarczyca... Cytat:
Kciuki żeby przeszło! U nas dziś też piękna pogoda Teściowie przed chwilą pojechali, mąż z córą zaraz pojadą na plac zabaw i trampoliny, żeby trochę jej pomóc przetrwać smutek po wyjeździe dziadków, a ja zabieram się za szycie... |
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Wtajemniczenie
|
Agss fajnie masz nad morzem! Zazdroszczę. My wróciliśmy z nad jeziorka i zjadłam ogromnego loda, a teraz myślimy co i gdzie by porobić
![]() Poprostu uważaj z tym lodem po chorobie! I nie torturuj psa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3927 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż zrobił mi smaka na shake z Mc ale jak obejrzeliśmy przy obiedzie program zły cukier powiedział że nie idzie😢
Ale muszę powiedzieć wam newsa do moich rodziców przyjechała dziś zaginiona położna i że ona chce dzisiaj ze mną spotkanie zrobić bo nie wiele czasu zostało. Tlumaczyła się że zgubiła moje dokumenty. Co za tupet żeby w niedziele ludzi nachodzić. Mamie śmiać się chciało powiedziała jej że mnie nie ma bo jestem u siebie i spedzam długi weekend z mężem Masakra ja dostałam namiary na inną położną i zastanawiam się czy nie zmienić. Jutro zadzwonie i zapytam jakby to wyglądało. Bo tłumaczenie tamtej z lekka mnie nie przekonuję. I teraz na koniec chce mi głowę zawracać jak ja już sobie poradziłam i to co mnie interesowało doczytałam i dopytałam sama. Teraz muszę zająć się wyprawką dla małej i lekarzy pozałatwiać. Tylko zależy wszystko od tego co jutro moja ginka powie na wizycie. |
|
|
|
#3929 |
|
królikoholiczka
|
No i teraz sama narobilas mi smaku
jak będziemy gdzieś przyjeżdżać koło maka to musimy zajechać po shake
|
|
#3930 | |||||
|
Zadomowienie
|
jako mama tz pewnie zostanie, chociaz na twoim miesjcu negocjowalabym warunki tego zostania - zeby wlasnie zatrudnic jakas opieke dla niej. zeby np. codzennie na kilka godzin ktoś przychodził do niej. bedziesz miala male dziecko i to na nim powinnas sie skupic w najblizszych latach, nie na teściowej.
Cytat:
![]() Cytat:
cudny widok Cytat:
no ale skoro u Ciebie nie bylo wczesniej takich objawow to moze jak do jutra nie przejdzie to jedz sprawdzic, niech Cie ktos zbada? Cytat:
Cytat:
ja siedze na ogródku, zjedlismy z synem po miseczce truskawek z jogurtem. mąż skonczył sciany i sufit w kuchni-czeka az wyschną i jutro zabiera sie za kladzenie plytek na podlodze! wkkncuuu!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

u Was też taka ładna niedziela?
A mój mąż stwierdził że ja w prezencie przecież syna dostanę 

a przede wszystkim chyba Samancie 

Karola swoje podium jeszcze oddaje na jakieś 2 tygodnie, a potem moge witać kruszynke moja 
Kciuki żeby przeszło!