|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
![]() Pierwszy synek i bez cukrzycy wyskoczyl 3 tyg.wczesniej, więc teraz się nastawiam że też tak może być. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- VADI, MALA kciuki za wizyty!!! ![]() Ja mam Szumisia, kupiłam jak był w Rossie
|
|
#4082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie dzis fasolka szparagowa na obiad, mąż z synem do tego pieczen z łopatki a ja jakis omlet albo sadzone jajka. oczywiscie po obiedzie truskawki aaa mikser mi sie spalił jakie macie miksery? najbardziej chodzi mi o ich moc? musze cos kupic jak najszybciej, mam smaka na biszkopt z truskawkami i galaretka
|
|
|
#4083 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no nic na to nie poradzę i wkurzają mnie już te moje humory...Idę sadzić kwiatki więc nie piszcie za dużo, od rana już mialam ponad 50 postów do nadrobienia ![]() A taedio po tej ikei zamilkła, chyba ma dużo rzeczy do poskładania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też mam szumisia z rossa. Były po 119zł, a potem już je widziałam przecenione na 79 zl.
|
|
#4085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do miksera ja mam Bosch ErgoMix 450W i jak na moje potrzeby jest ok 😊 Jon Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Carolles Czas edycji: 2017-06-19 o 11:35 |
|
|
|
|
#4086 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie dopiero 34t4d ale to i tak już całkiem nieźle, 2 tygodnie po szpitalu jeszcze się trzymam. ![]() Cytat:
Zobaczymy jak pogoda dopisze. Cytat:
![]() Ja to bym chciała w góry... ale za daleko ![]() Cytat:
Super wyglądasz! ![]() Cytat:
Czy odśpiewałaś mu?! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myśmy też myśleli nad białą cegłą w przedpokoju ale ostatecznie położyliśmy beton dekoracyjny. Może uda mi się cegłę przemycić gdzieś do salonu. ![]() Vadi, Mała, trzymam kciuki za wizyty ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio szybko się wysypiam.
|
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki
mój laptop dalej niebnaprawiony więc tylko was podczytuję, pisanie na tablecie doprowadza mnie do furi ![]() kciuki za wszystkie dziś wizytujace ją wizytuję jutro i bardzo proszę o kciukasy został mi miesiąc do terminu z om. Ibardzo liczę na jakiś termin cc. Tak jak większość z was mam dość, wyć mi się chcę , wszystko boli,młodą tak ostatnio napiera na bożenę że mam wrażenie że zaraz urodze.Zgaga, niemoc a już najbardziej wkurzona mnie nocne spacery do wc, wstaje bez jaj jakieś 10-12 razy , nie zdążę przekręcić się na drugi bok i znów muszę wstawacpisałyscie o prezentach po urodzeniu, U mnie istnieje coś takiego, z reguły jakaś biżuterię i kwiaty partner kupuje. Jako że mój mąż nie jest zbyt pomysłowy mam sobie coś wybrać i on kupi
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli
Upały mnie przerażają obecnie... A co do przyspieszaczy... to miziajki z TŻ i masowanie sutków ... Ja sie szykuję na wizyte, ale.musze zadzwonic bo.pewnie zamiast na 12 pojede na 14 ![]() Posprzatałam pokój Tymona pochowalam kilka zabawek.i pluszaków i odpoczne chwilkę ![]() Obiad i wsio... Aggs Też mam biegunkowe klimaty zawsze w nieodpowiednim momencie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-06-19 o 11:45 |
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
KCIUKI za wszystkie wizyty!
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Aggs Ty 34+4, a ja jutro 38+1
|
#4090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4091 | |
|
Wtajemniczenie
|
No rozbieżności terminowe mamy konkretne
Ty zakładałaś pierwszy wątek, a ja dopiero seksy uprawiałam. ![]() Cytat:
Więc też najprędzej w przyszłym roku.
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha, masaż sutków stymuluje do porodu więc masuj ile wlezie
![]() Minini, u Ciebie remonty też się kiedyś skończą ![]() Jon, piłka dla psa to doskonały powód do płaczu :,) Baby, współczuję tych nocnych wycieczek. Ja wstaję z 3 razy i jestem umęczona:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4094 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas dzisiaj 34+2
właśnie włączyłam 2 pralkę ciuszkow , została jeszcze 1 a to tylko 56-62 mam dużo z tego co widziałam pajaców do spania , bo sama to kupiłam może z 10 body a tak to wszystko po Bartku i od kuzynek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles - 3mam kciuki za wozek!
Nie wiem jaką moc ma moj mikser. Jon - współczuje tej huśtawki nastrojów. Baby - kciuki za jutrzejszą wizytę! Tez tak mam z nocnymi wizytami w toalecie. A jeszcze dzisiaj miałam skurcz łydki i musiałam wstać o 5.00 rano. Tak piszemy o porodzie, ktora pierwsza. Zajrzałam na listę i z dziewczyn ktore sie udzielają jestem 5ta w kolejności. Także dziewczyny (Chilli, Nulka, Samantha) żebym was nie wyprzedziła. Wybrałam pediatrę na dziecka - całkiem o tym zapomniałam, a dopiero wczoraj kompletując torbę do szpitala zobaczyłam, ze brakuje mi tego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle
Nie wiem jak Ty to robisz, ze wchodzisz do klubu na tel. Probowałam szukać i dupa... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Uprzedzam że czuję że ja mogę się wbic w kolejkę do porodu wcześniej
|
#4100 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzieki za info o mikserze. moj mial 180W i nie dawal rady na przyklad z twardą kruszonką - przy tym wlasnie go spalilam.. Cytat:
odpoczywaj i trzymaj sie, jak sie uspokoilo to dotrwasz napewno do terminu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam podobną odległość jak minini (trochę mniej), byłam raz nad polskim morzem. Nigdy więcej nie dam się namówić.
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
męczy Cie tyle godzin w aucie? czy morze Cie nie zachwyciło?
|
|
#4103 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam nad morze jakieś 1,5-2h jazdy, wpadam na A1 i do Gdańska rzut beretem, chciałabym we wrześniu się wybrać
Moja dzisiejsza noc była okropna. Dosłownie co godzinę musiałam wstawać siku, do tego ból pachwin/bioder/Grażyny był taki że za każdym razem płakałam z bólu 😧 i od rana boli mnie brzuch, delikatne skurcze czuję. Dzisiaj przyjeżdża do mnie ekipa sprzątająca (moja mama z babcią) i mają mi zrobić generalne porządki przed porodem żebym już ja się nie meczyla Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4104 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie mam problemu z wyborem pediatry bo u nas jest tylko jeden ![]() A co do porodów to ja kibicuję Chilli i Sam, bo one już mają chyba najbardziej dosyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie masz z tą ekipa i bliskością do morza
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno i drugie
Jechałem wtedy pociągiem, ale to i tak mała różnica dla mnie.
|
#4108 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Ja kocham góry, ale mam ponad 600km. A do morza tylko 18km
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kocham góry
Morze musi być gorące i błękitne
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka, dobrze że ma Ci kto pomoc
współczuję nieprzespanej nocy zazdroszczę bliskości morza!Ja raz sie wybrałam pociągiem nad morze. 9h z centralnej Polski. Generalnie wolę góry więc dobrze się złożyło że na południe Polski się przeniosłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- P.S. info ze sklepu ze w tym tygodniu będzie szyty wózek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

zrobilam mam nadzieje ostatnie zamowienien na gemini juz chyba wszystko niezbędne do wyprawki noworodka mam.

ładnie to tak psinę w bambuko robić?!