Lipcówki 2017 cz. 6 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-19, 14:46   #4141
xzora
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Ja dziś po usg. Mała w 37t1d ma 2940g wszystko jest ok
super
Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
U nas ostatnio byli znajomi z córkami i starsza (8 lat - to już kumate dziecko) jak dałam mojemu psu jedzenie to podeszła do niego i mu wyjęła z miski karmę no kurde akurat mój pies jest nauczony, że nie warczy i nie gryzie jak mu się do miski zagląda, ale my tego nie robimy, bo ja nie lubię jak się psu przeszkadza podczas jedzenia i nigdy nie będę miała 100% pewności, że on obcemu człowiekowi/dziecku nic nie zrobi.. dodam jeszcze że oni też mają psy w domu, oczywiście rodzice 0 reakcji, ja powiedziałam żeby tego nie robiła. Albo bawiła się z nim i ciągle biegała i się darła do niego, ja mówię że jak nie chce żeby na nią skakał, to ma nie biegać i nie krzyczeć, bo on myśli że chce się z nim bawić i tak zawsze będzie reagował, a ona jak on na nią skakał to go po pysku waliła, chyba 3 razy jej zwracałam uwagę żeby tego nie robiła, bo rodzice tak samo jak powyżej 0 reakcji!! Przypomniałaś mi teraz, a się wtedy mega wkurzałam

Kciuki za wizytę
Przy wypisie podajesz adres pediatry i położnej.
Co do sytuacji pieska z dzieckiem, całe szczęście, że nic się nie stało. Też bym się wkurzyła, jakby jakieś dziecko walnęło po pysku mojego psa czy kota.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 14:47   #4142
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki dziewczyny, czekam na KTG już drugie dzisiaj bo były jakieś problemy ze sprzętem i siedzę tu ponad 2h A jeszcze jakaś lekarka bezczelnie wepchnela swoją pacjentke przede mnie na KTG chociaż jej położna mówiła, ze czekam dobrze, ze tego nie widziałam, bo bym zrobiła sajgon

Za to z ciekawostek: gin ogląda moją szyjke i mkwi: no, zamknięta ale skrócona, jeszcze z tydzień pani pewnie w tej ciąży pochodzi.

Ciekawe co powie mój ordynator w piątek...
No ciekawe ciekawe
Zaraz nam tu jakis czarny koń wyskoczy

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2017-06-19 o 14:49
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 14:47   #4143
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Ja weszlam do pepco dzis rano i same letnie body i jakies koszulki ale znalazlam jeden dresik za 15 zl na 74 ostatni Załącznik 7115456
A obiad błyskawiczny ale tak pyszny dawno nie robilam a uwielbiam makarom ze szpinakiem i serem plesniowym i bruschetty z pomidorami opchalam sie i leze i kwicze😉Załącznik 7115461

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
fajny dres, a błyskawiczne obiady są najlepsze
Stary 2017-06-19, 14:48   #4144
cashmere
Zakorzenienie

ANNAPAULA super że po wizycie ok!

Mam w domu jakieś 6kg swojskich truskawek od babci mojego męża. Są przepyszne, bez porównania do tych kupnych. Część zaraz leci do zamrażarki. Jak ktoś chętny na konsumpcję to zapraszam

jestem mamą
Stary 2017-06-19, 14:49   #4145
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Zastanawiam się czy dam radę zrobić sernik na zimno tak mi się chcę...
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 14:58   #4146
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ja lubię hb. Nigdy nie korzystam all in. Z reguły właśnie coś zwiedzamy na miejscu, więc i tak nas nie ma na obiedzie

Smutno, że nie pojedziemy nigdzie w tym roku.
tez zazwyczaj bierzemy tylko sniadanie bo caly dzien i tak nas nie ma na miejscu.
chociaz 2lata temu mielismy tez obiadokolacje ale byly w godzinach 16-21 wiec idealnie bo wracalismy po calym dniu i jeszcze po 20tej zdazylismy zjesc

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
KAROLINUSIA od razu kciuki za jutro!

A wizytuję ktoś ze mną w środę?
Ach ja jutro idę do fryzjera, bardzo się cieszę Mam nadzieję że nie zacznę w nocy rodzić :P
jutro nie, ae w czwartek ja mam wizyte.
rodzić mozesz po fryzjerze

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
No dorośli nie myślą w wielu sytuacjach i zrzucają winę na psa, bo pies się nie obroni przecież - a to i tak nadal ich wina... Zresztą, dla wielu ludzi z dziećmi pies to zabawka dla dziecka, czego doświadczam nawet od obcych dzieci na ulicy. Np. tata (nieznany mi człowiek) mówiący do trzylatka - idź pogłaskaj pieska! I kij, że piesek może nie mieć ochoty, przecież dziecko chce to niech idzie, a tatuś ma z głowy. O dzieciach biegnących wprost na psa z krzykiem, machających patykami, rzucających kamieniami - bez reakcji rodziców - nie wspomnę. Mamusia sie co najwyżej uśmiechnie pobłażliwie, bo się Brajanek bawi Ale to jest temat rzeka, niestety.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

A wizytę dziś ja, już rano KTG miałam
powodzenia na wizycie!!
ze zwierzetami trzeba uwazac, jakkolwiek nie bylyby oswojone to zawsze przy malych dzieciach jest ryzyko - czy to przypadkowego podrapania czy przewrocenia przy zabawie z psem.. nasz owczarek oswojony od poczatku z dziecmi a jak sie bawią z synem to ile razy go nadepnie, podrapie czy wpadnie w niego i przewroci - nie celowo - to zwierze i nie ma wyczucia poprostu

Cytat:
Dzięki za kciuki dziewczyny, czekam na KTG już drugie dzisiaj bo były jakieś problemy ze sprzętem i siedzę tu ponad 2h A jeszcze jakaś lekarka bezczelnie wepchnela swoją pacjentke przede mnie na KTG chociaż jej położna mówiła, ze czekam dobrze, ze tego nie widziałam, bo bym zrobiła sajgon

Za to z ciekawostek: gin ogląda moją szyjke i mkwi: no, zamknięta ale skrócona, jeszcze z tydzień pani pewnie w tej ciąży pochodzi.

ja w pierwszej ciazy uslyszalam - wszystko wporzadku, moze pani isc jeszcze za tydzien na to wesele i potem rodzic. nastepnego dnia urodzilam
wiec wiesz

Cytat:
Haha to mamy takie samo marzenie i też nas nie stać😉własnie mi kolezanka wyslala fotke z nad jeziora a maja taka nowoczesna przyczepę za☠☠☠iaszczo.

No łączę sie z Toba w bólu mam to samo i mam wiatrak w pokoju ale i tak umieram....aaaa przez Ciebie musialam zjesc kinder bueno także tego 😐

Zgadzam sie myśmy mieli kiedyś mieszanke dog de bordeaux z rottweilerem tym bardziej nie wiadomo co w glowie a to byla nasza najukochansza sunia i obcych dzieci nie tolerowala nie znosila pijakow i babć z laską hehe ale nasze dzieciaki mogły dosłownie po niej skakać a ona nic...od malego chowana z dzieciakami oczywiscie nigdy bysmy jej nie zostawili sami z dzieckiem mimo pewnosci ze nic nie zrobi ,za zwierzeta trzeba myslec.U mnie na wsi byl przypadek gdzie dwa owczarki niemieckie udusily 3 letnia dziewczynke bawily sie z nia i zaczely ciagnac za szalik...mama byla chwile w domu....

Moja ta sunia co pisalam wyzej tolerowala nasze koty ale czasami miala faze ze je gonila a kotke mielismy przed nia wiec sobie nie pozwalala i nie raz pamietam jak sunia przychodzila z 4 krwawiacymi krechami na nochalu hehe ale i ona i kotka zyly a na starosc kotka spala wtulona w sunie😊

Ja weszlam do pepco dzis rano i same letnie body i jakies koszulki ale znalazlam jeden dresik za 15 zl na 74 ostatni Załącznik 7115456
A obiad błyskawiczny ale tak pyszny dawno nie robilam a uwielbiam makarom ze szpinakiem i serem plesniowym i bruschetty z pomidorami opchalam sie i leze i kwicze😉Załącznik 7115461

fajne zakupy!
i makaron ze szpinakiem!!!!!! aaaa mniammmm

Cytat:
Jak będziesz wyparzać?

Mi ostatnio jeden odpadł i zdjęłam wszystkie

Ja mam żylasty dekolt, piersi, brzuch i nogi

My zawsze jeździmy na all in i tez dużo zwiedzamy bo bierzemy sobie samochód. Szkoda ze te wakacje bez wyjazdów, ciekawe kiedy z mała gdzieś pojedziemy. A kamper to nie dla mnie. Wolę hotel i jedzenie jak mi podadzą pod nos.

W pepco bez szalu te przeceny

brawo!! prawie 3kg! to jeszcze 1-2 tyg. i mozesz rodzic

Cytat:
Słodki dresik! I pycha obiadek

Super że wszystko okej!

Apropo żył na brzuchu to u mnie widać najbardziej przy pępku wygląda jakbym miała ogromnego siniaka tam
o tak wokół pępka najgorzej! juz sie ostatnio zastanawialam czy to nie rozstepy w tym miejscu. ale nie - to te fioletowe żyły...

jade po syna do przedszkola. potem do lidla - jakies lody kupimy

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:

Mam w domu jakieś 6kg swojskich truskawek od babci mojego męża. Są przepyszne, bez porównania do tych kupnych. Część zaraz leci do zamrażarki. Jak ktoś chętny na konsumpcję to zapraszam
aaaaa jaaaaa poprosze takie swojskie!!!

Cytat:
dasz rade. na siedząco mieszaj a ja bez miksera to se moge pomarzyc o cieście

co do deklaracji pediatry i poloznej w szpitalu - to szpital tego wymaga, ale nie ma obowiązku juz wtedy sie określac co do konkretnego lekarza. mozna powiedziec ze jeszcze nie wybraliscie i tyle. nic wam nie zrobią. wiadomo że bedą naciskać bo chcą mieć czysto w papierach, ale prawnego obowiazku nie ma!
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 15:03   #4147
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

mmm, zazdroszczę tych truskawek

Cytat:
nie rób smaka, bo mi się na pewno nie będzie chciało robić sernika
Stary 2017-06-19, 15:05   #4148
nulkaa3
Rozeznanie

Ja zrobiłam sobie na obiad makaron z truskawkami 😍 truskawki mam swoje z działki, bez żadnej chemii a takie słodkie 😊

Ja się wychowałam z Rottweilerami - 2 dorosłe psy i młode psiaki też się zdarzały. Nasze były takie przytulasy, przynajmniej dla nas z domu. Nawet jako mała dziewczynka chodziłam do weterynarza z tym psem (80kg żywej wagi) na smyczy, tata szedł zawsze za mną i pilnował. Nigdy nie warknal na mnie czy brata - tak zostały Wychowane, ale jak ktoś obcy kręcił się przy ogrodzeniu, to były psy typowo obronne.

nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 15:05   #4149
emmos
Zakorzenienie

Pozałatwiałam kilka ważnych spraw. Przychodnię i meldunek, żeby mi dziecia nie zameldowani w mamy domu mam to z głowy u mnie ostatnie wyprawkowe pranko się pierze, zostanie prasowanie.

Co do rozstępów, ja nigdy nie miałam, a teraz na biuście masakra. Na brzuchu nic i mam nadz, że tak zostanie. Ale niestety piersi mam teraz ohydne, mało tego, pręgi wystają mi spod bikini. Mam nadzieję, że po porodzie to się zmniejszy, bo jak nie to będę usuwać.

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Wy tu o budżetach, liczeniu kosztów itd a ja właśnie zrobiłam zamowienie na allegro i gemini i zostało mi 130 zl na koncie do końca miesiaca zrobilam mam nadzieje ostatnie zamowienien na gemini juz chyba wszystko niezbędne do wyprawki noworodka mam.

I nie wiem czy sie chwalić czy nie ale moje dziecko CHYBA będzie miało wózek ale z radością poczekam aż dotrze. Zamówiłam używany przez olx z Wrocławia więc do środy siedzę jak na szpilkach bo aż sie boję czy bedzie taki jak na zdjeciach

Ktoś pytal o obiad ja dziś nie gotuję sama jestem tż wyjechał na dwa dni więc dzis rozpusta - arbuz i truskawki na tapecie

Co do szumisia moja siostra mówi ze to jest najgenialniejszy wynalazek dla dzieci (chyba do poprawnej polszczyzny mi daleko tym określeniem). Ale jej córa ma rok i nadal Szumiś w użyciu i nadal na nią działa. Ale wiadomo zależy od dziecka. Mojego chrzesniaka uspokajał odkurzacz a bratanica sie odkurzacza bała

Kciuki żeby wóz jak najszybciej dotarł

Cytat:
No ciekawe jak to u nas będzie
Pierwszy synek i bez cukrzycy wyskoczyl 3 tyg.wczesniej, więc teraz się nastawiam że też tak może być.

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

VADI, MALA kciuki za wizyty!!!

Ja mam Szumisia, kupiłam jak był w Rossie

Właśnie żałuję, że wtedy w rossie nie wzięłam.

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość

Super miła reakcja! Czy odśpiewałaś mu?!

:

Odśpiewałam piątakiem do puszki

Cytat:

Że ile?

Kciuki dla wizytujących.
Byłam w pepco, dopiero pani skanuje przeceniony towar.

Aha, w hm kupiłam za 30zł szary sweterek z misiem, który na stronie nadal jest za 50zł. Myślałam, że idą w parze sklepy online i stacjonarne.

Stary 2017-06-19, 15:05   #4150
siilmariien
Wtajemniczenie

Dzięki za Wasze wypowiedzi odnośnie budżetu

Nulka to Twoja babcia chyba w świetnej kondycji, co? Super!

To się dzisiaj naszyłam Tyle nam zeszło w sklepie wózkowym, potem jeszcze wizyta na targu po czereśnie, truskawki i fasolkę szparagową, że dopiero dotarłam do domu.

Nie było tego koloru mutsy, który chciałam zobaczyć na żywo Czyli Farmer Fishbone Shadow... W katalogu i w wersji elektronicznej wszystkie mutsy wyglądają zupełnie inaczej niż na wzorniku, więc trochę boję się ryzykować, nie widząc wózka w całości.
Także jesteśmy PRAWIE zdecydowani na Mutsy Evo Farmer Mist z jasną ramą, ale jeszcze się przespimy z tą myślą Dostępny od ręki czyli 2-3 dni + mały rabat ok dwie stówki mniej, niż w sklepie internetowym gdzie chcieliśmy kupić

1497877324211.jpg

Kolor jest bez szału, nie powalił nas, ale elegancki. Spacerówka lepiej się prezentuje niż gondola.

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
A wizytę dziś ja, już rano KTG miałam
Kciuki!

Cytat:

No nieźle!

Cytat:
Wow, piękna waga! Brawo za usg!
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 15:09   #4151
emmos
Zakorzenienie

Nulka uwielbiam makaron z twarogiem i truskawkami

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Anna Paula piękna waga maluszka

Stary 2017-06-19, 15:14   #4152
vadi
*sportaddict*

Nie straszcie mnie

Jeszcze wyszły mi jakieś skurcze dość regularne na KTG ale z poziomu 40 więc chyba jeszcze nie ma co swirowac. Ja ich nie czuję w ogóle.

Anna Paula Ale juz duza!
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 15:27   #4153
nulkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Babcia - lat 78, wsiadła dzisiaj rano w autobus i przyjechała z Łodzi na Kujawy ogólnie szalona kobita, potrafi ze swoją sąsiadka wsiąść w pierwszy lepszy MPK w Łodzi i pojechać sobie gdzieś na wycieczkę (oczywiście w obrębie miasta) I pół dnia ich nie ma i nigdy nie wiadomo gdzie wyląduje dobrze że chociaż telefon przy tyłku nosi i zawsze jest z nią jakiś kontakt

nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 15:32   #4154
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Babcia - lat 78, wsiadła dzisiaj rano w autobus i przyjechała z Łodzi na Kujawy ogólnie szalona kobita, potrafi ze swoją sąsiadka wsiąść w pierwszy lepszy MPK w Łodzi i pojechać sobie gdzieś na wycieczkę (oczywiście w obrębie miasta) I pół dnia ich nie ma i nigdy nie wiadomo gdzie wyląduje dobrze że chociaż telefon przy tyłku nosi i zawsze jest z nią jakiś kontakt

Hehehe rewelacja, tylko pozazdrościć!
Stary 2017-06-19, 15:47   #4155
emmos
Zakorzenienie

Dziewczyny ja codziennie rano jak wchodzę na nasz wątek to mam taki lekki stres, że zaraz przeczytam, że któraś z Was już urodziła

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Sill mnie się podoba taka klasyczna szarość

Stary 2017-06-19, 15:48   #4156
xzora
Zakorzenienie

Nulka, fajną nasz babcie.

Siilmariien - mi sie bardzo podoba wybrany przez was kolor wózka.

Stary 2017-06-19, 15:57   #4157
karolinuuusia
Zakorzenienie

Ja dziś zauważyłam delikatne rozstępy na piersiach, mialam nadzieje ze skoro do tej pory nie mialam to nie bede miala.. czym smarowac zeby wiecej nie bylo?

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 15:58   #4158
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Siilmariien - mi sie bardzo podoba wybrany przez was kolor wózka.
Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Sill mnie się podoba taka klasyczna szarość
Waham się jeszcze trochę czy nie lepszy ten jeansowy, tylko we wzorniku kolor jeansu był ciemniejszy niż na zdjęciach i ciężko stwierdzić jak cały wózek na żywo wygląda
No i taki motyw jeansowy może się dość szybko znudzić, nie?
1497880637241.jpg
Stary 2017-06-19, 16:00   #4159
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość

Ale superowa babcia też bym chciała być w takiej formie w tym wieku.

jestem mamą
Stary 2017-06-19, 16:04   #4160
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Waham się jeszcze trochę czy nie lepszy ten jeansowy, tylko we wzorniku kolor jeansu był ciemniejszy niż na zdjęciach i ciężko stwierdzić jak cały wózek na żywo wygląda
Załącznik 7115601
Moze poszukaj zdjęć na żywo na necie,
Instagramie tego jeansu? Ja bym wybrała szary.

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Ja dziś zauważyłam delikatne rozstępy na piersiach, mialam nadzieje ze skoro do tej pory nie mialam to nie bede miala.. czym smarowac zeby wiecej nie bylo?

Rozstępy kwestia genetyczna wiec nie ma znaczenia czym będziesz smarować, byle dobrze nawilzalo. Mi podrasował balsam Palmers i olejek migdałowy.

Niestety mogą sie pojawić rozstępy tuż przed samym porodem.

Stary 2017-06-19, 16:08   #4161
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
super

Przy wypisie podajesz adres pediatry i położnej.
Co do sytuacji pieska z dzieckiem, całe szczęście, że nic się nie stało. Też bym się wkurzyła, jakby jakieś dziecko walnęło po pysku mojego psa czy kota.
O dziękuję za informację
A co so tej sytuacji jeszcze dodam, że jakby pies ugryzł dziecko to oczywiście by była nasza wina i psa, a nie tego że dziecko go biło i wkładalo ręce do miski w której miał pysk.. Ta mniejsza jeszcze go kopała czasem mam ochotę chować psa przed niektórymi ludźmi..

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Pozałatwiałam kilka ważnych spraw. Przychodnię i meldunek, żeby mi dziecia nie zameldowani w mamy domu mam to z głowy u mnie ostatnie wyprawkowe pranko się pierze, zostanie prasowanie.

Co do rozstępów, ja nigdy nie miałam, a teraz na biuście masakra. Na brzuchu nic i mam nadz, że tak zostanie. Ale niestety piersi mam teraz ohydne, mało tego, pręgi wystają mi spod bikini. Mam nadzieję, że po porodzie to się zmniejszy, bo jak nie to będę usuwać.

Kciuki żeby wóz jak najszybciej dotarł

Właśnie żałuję, że wtedy w rossie nie wzięłam.

Odśpiewałam piątakiem do puszki

Że ile?

Kciuki dla wizytujących.
Byłam w pepco, dopiero pani skanuje przeceniony towar.

Aha, w hm kupiłam za 30zł szary sweterek z misiem, który na stronie nadal jest za 50zł. Myślałam, że idą w parze sklepy online i stacjonarne.

Ja też mam okropne rozstępy na piersiach na szczęście ich nie widać bo są na dole, smarowanie kompletnie nic nie daje, jestem tym trochę załamana
Cytat:
Dzięki za Wasze wypowiedzi odnośnie budżetu

To się dzisiaj naszyłam Tyle nam zeszło w sklepie wózkowym, potem jeszcze wizyta na targu po czereśnie, truskawki i fasolkę szparagową, że dopiero dotarłam do domu.

Nie było tego koloru mutsy, który chciałam zobaczyć na żywo Czyli Farmer Fishbone Shadow... W katalogu i w wersji elektronicznej wszystkie mutsy wyglądają zupełnie inaczej niż na wzorniku, więc trochę boję się ryzykować, nie widząc wózka w całości.
Także jesteśmy PRAWIE zdecydowani na Mutsy Evo Farmer Mist z jasną ramą, ale jeszcze się przespimy z tą myślą Dostępny od ręki czyli 2-3 dni + mały rabat ok dwie stówki mniej, niż w sklepie internetowym gdzie chcieliśmy kupić

Załącznik 7115516

Kolor jest bez szału, nie powalił nas, ale elegancki. Spacerówka lepiej się prezentuje niż gondola.

Kciuki!

No nieźle!

Wow, piękna waga! Brawo za usg!
Oba kolory są świetne, ja bym się nie mogła zdecydować

Stary 2017-06-19, 16:10   #4162
Agg_s
Wtajemniczenie

Sill, ja jestem za tym szarym, wyglada super

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 16:16   #4163
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Jak będziesz wyparzać?

My zawsze jeździmy na all in i tez dużo zwiedzamy bo bierzemy sobie samochód. Szkoda ze te wakacje bez wyjazdów, ciekawe kiedy z mała gdzieś pojedziemy. A kamper to nie dla mnie. Wolę hotel i jedzenie jak mi podadzą pod nos.

Gratuluje udanej wizyty

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 16:20   #4164
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość

Ja smaruje Palmersem, ale jak pisałam brzuch ok, a piersi masakra, więc nie wiem czy to cokolwiek daje.

Cytat:
O dziękuję za informację
A co so tej sytuacji jeszcze dodam, że jakby pies ugryzł dziecko to oczywiście by była nasza wina i psa, a nie tego że dziecko go biło i wkładalo ręce do miski w której miał pysk.. Ta mniejsza jeszcze go kopała czasem mam ochotę chować psa przed niektórymi ludźmi..

A rodzice tych dzieci nie reagowali?

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Załącznik 7115601
Dla mnie szary jest ładniejszy

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Stwierdziłam, że jednak kupię ze 2 kaftaniki. Nie podoba mi się ten typ ubrania, ale doszłam do wniosku, że mogą się przydać. Nie chcę przepłacać, dlatego zamówię coś na allegro. Brała któraś z Was te może?

http://allegro.pl/koszulka-niemowlec...779107679.html
Stary 2017-06-19, 16:21   #4165
Mała!
Zakorzenienie

Uuu... Vadi, no to.kciuki

za wszystkie wizyty dziś także mocno zaciskam kciukasy!
I dziękuję za wasze

Chilli
Wcale ci się nie dziwię. Ja tez nie mam ochoty na miziajki... zresztą mina męża jak wspominam ze chyba przed terminem by sie zdało jest bezcenna... to przerażenie w oczach

Odpoczywaj... samo przyjdzie w odpowiednim momencie.
Nam też sie marzy kamper... trzeba,zacząć odkładać kasę

Samantha... za Ciebie kciuki, bo też sie biedna męczysz

Chilli
Ja wczoraj w Pepco upolowałam.bluzę na 74.
A obiad wypas... ide jesc swój a potem tonę truskawek!

AnnaPaula
ładna waga niuni.

Morelle
Dalej tego nie widze :/

Może tak.być... że urodzą, tez nas, po których się nie spodziewamy.

Sill
Szary mi się bardziej podoba... i jest bardziej uniwersalny, gdybyś chciała sprzedać wózek.

Ja po wizycie, mały waży 2970 , 36t.2d. Wszystko jest dobrze. Wygląda na zdrowe dziewczyny.

Nie uwierzycie!!! Moja szyjk ma ma 4,5 cm zamknieta jestem... ale glowka nisko, jest ruchoma, czuć ją.
Tak, że jeszcze sobie pochodzę z brzuszkiem
Mały ma moj nos

1497882077370.jpg

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 16:26   #4166
vadi
*sportaddict*

Mała, no to zaszalałaś z szyjką
A zdjęcia zazdroszczę bardzo
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 16:27   #4167
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość

I dziękuję za wasze

Chilli
Wcale ci się nie dziwię. Ja tez nie mam ochoty na miziajki... zresztą mina męża jak wspominam ze chyba przed terminem by sie zdało jest bezcenna... to przerażenie w oczach

Chilli

AnnaPaula
ładna waga niuni.

Morelle

Sill
Szary mi się bardziej podoba... i jest bardziej uniwersalny, gdybyś chciała sprzedać wózek.

Ja po wizycie, mały waży 2970 , 36t.2d. Wszystko jest dobrze. Wygląda na zdrowe dziewczyny.

Nie uwierzycie!!! Moja szyjk ma ma 4,5 cm zamknieta jestem... ale glowka nisko, jest ruchoma, czuć ją.
Mały ma moj nos

Załącznik 7115641

Cześć Maluszku Piękna waga, a szyjka to w ogóle fju fju
Stary 2017-06-19, 16:32   #4168
Agg_s
Wtajemniczenie

Jaka szyjka!!!

Dałaś czadu! Pf pf, zdejmujemy Cię z podium!

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 16:32   #4169
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Jak będziesz wyparzać?

W garnku

Gratuluję wizyty!

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość

I dziękuję za wasze

Chilli

Chilli

AnnaPaula
ładna waga niuni.

Morelle

Sill

Mały ma moj nos

Załącznik 7115641

No to super. Gratuluję!

Co do rozstępów to ja nie mam.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 16:32   #4170
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
O dziękuję za informację

Ja też mam okropne rozstępy na piersiach na szczęście ich nie widać bo są na dole, smarowanie kompletnie nic nie daje, jestem tym trochę załamana

Oba kolory są świetne, ja bym się nie mogła zdecydować

Jak tam czytam o psach i kotach to musze powiedziec ze dzieciak szwagra (6lat) okropnie wychowany. Przyjezdza do nas zaczepia psa a potem w ryk/pisk bo pies skacze bo sie bawic chce. Albo zaczyna wyzywac psa ze jest glupi ze ma glupia zabawke (sznur/zabawka) itp a rodzice nie reaguja to mnie cos trafia. Mam tak dosc tego smarkacza jak przyjezdza ze zaczynam psa przed nim chowac.
Ja mojego psa nie balabym sie zostawic z dzieckiem. Jest bardzo dobrze wychowany. Umie siedziec spokojnie nawet jak dziecko ciagnie za ogon. Wiec wiem ze krzywdy zadnej nie zrobi.

Osobiscie tez koty toleruje ale nie lubie. Jak mialam jakies 8lat siedzialam u znajomych i glaskalam kota. Ten ni z gruchy ni z pietruchy wbil mi pazury w reke!! W dodatku ten jeden jego pazur zostal mi w tej rece.

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości