Lipcówki 2017 cz. 6 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-19, 17:36   #4201
Agg_s
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6

Sill, śliczne rzeczy

U mnie dzisiaj mega parówa na dworze, jakby na burze ale w domu chłodno wiatraka w tym roku jeszcze nie zniosłam nawet ze strychu. Wiec Wam współczuje

Dzisiaj i jutro muszę mocno zaciskać nogi bo TŻ pojechał 90km na "integracje" z kolegami z pracy i wróci dopiero jutro po południu. A Młody jak na złość szaleje i uciska mi tam na dole leżę z dupa to góry i się nie ruszam

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 17:39   #4202
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Cholera, przyszło zamówienie z Pinokio i okazało się, że chyba zmienili rozmiarówkę, bo jednak 68 to raczej 68, a nie standardowe 62 Trzeba będzie zrobić drugie zamówienie
Nie odsyłam, bo 68 też się przyda przecież
Ale super te ciuszki jakościowo, jestem bardzo zadowolona, a zamówienie zrealizowane ekspresowo, także polecam
Wrzucam kilka zdjęć i porównanie z 62 reserved i 62 cocodrillo

Załącznik 7115676
Załącznik 7115681
Załącznik 7115686
Załącznik 7115691
Załącznik 7115696
Załącznik 7115701
Załącznik 7115706
Śliczne

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Przy upałach na pewno pomagają zasłony/rolety, które nie przepuszczają słońca - wtedy sypialnia się tak nie nagrzeje.
My mamy sypialnię od wschodu i w ogóle teraz nie odsłaniam rolet, inaczej miałabym chyba 30st w niej, a dzięki tym roletom się tak nie nagrzeje
Jon_Snow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 17:42   #4203
siilmariien
Wtajemniczenie

My mamy wszystkie okna od południa, masakra, powietrze stoi, wietrzenie w nocy i zasłanianie okien w dzień niewiele daje
Morelle przypomniałaś mi że mamy wiatrak schowany w piwnicy, zapomniałam o nim
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 17:44   #4204
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Sill, śliczne rzeczy

U mnie dzisiaj mega parówa na dworze, jakby na burze ale w domu chłodno wiatraka w tym roku jeszcze nie zniosłam nawet ze strychu. Wiec Wam współczuje

Dzisiaj i jutro muszę mocno zaciskać nogi bo TŻ pojechał 90km na "integracje" z kolegami z pracy i wróci dopiero jutro po południu. A Młody jak na złość szaleje i uciska mi tam na dole leżę z dupa to góry i się nie ruszam

Bardzo słusznie, leż leż Mnie coś nosi, nie wiem co ze sobą zrobić, pojechałabym do galerii, ale tż jak usłyszał to stwierdził, że mnie tyłek swędzi
Stary 2017-06-19, 17:45   #4205
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Sill super ciuszki!
Vadi ja nie ,że dziś urodzę tylko ,że dziś mi się macica mocno stawia hehehe
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 17:46   #4206
Mała!
Zakorzenienie

Chilli
My mamy sypialnie od zacienionej.strony... tylko do 10 jest słońce... ciagle.mamy zasłonięte rolety.i jest znośnie. Czasami.ciężko, ale ogólnie dajemy radę.

A to uczucie ze Ci chlusnie to tez mam :/ chilli ... liczę na Ciebie

Ps: nie wiem w sumie.co.brac pod uwagę bo.przecież w szpitalu.miałam szyjkę 37 mm a tu 45 tak.czy siak długa.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:09   #4207
morelle_
Zakorzenienie

Dziewczyny robię zamówienie z hurtowni awanti. Jak coś chcecie to wpiszcie się. Można zamawiać dowolną rzecz po 1 szt.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74769611

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
My mamy wszystkie okna od południa, masakra, powietrze stoi, wietrzenie w nocy i zasłanianie okien w dzień niewiele daje
Morelle przypomniałaś mi że mamy wiatrak schowany w piwnicy, zapomniałam o nim
Do usług

Ja mam w sypialni okna od południa.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:12   #4208
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Sill, śliczne rzeczy

3mam kciuki za zaciskanie! Moj z kolei jedzie w środę i wraca w czwartek wiec tez lepiej zeby Klaudii nie przyszło do głowy wychodzenie

Siilmariien - super ubranka. Tak popatrzyłam na body z kotkami i az dziwne, ze ja nic nie zamówiłam z kocim motywem

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:18   #4209
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Też siedzę dzisiaj zrośnięta z wiatrakiem i generalnie czuję się tak:

Dobre

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:18   #4210
minini
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za Wasze wypowiedzi odnośnie budżetu

Nulka to Twoja babcia chyba w świetnej kondycji, co? Super!

To się dzisiaj naszyłam Tyle nam zeszło w sklepie wózkowym, potem jeszcze wizyta na targu po czereśnie, truskawki i fasolkę szparagową, że dopiero dotarłam do domu.

Nie było tego koloru mutsy, który chciałam zobaczyć na żywo Czyli Farmer Fishbone Shadow... W katalogu i w wersji elektronicznej wszystkie mutsy wyglądają zupełnie inaczej niż na wzorniku, więc trochę boję się ryzykować, nie widząc wózka w całości.
Także jesteśmy PRAWIE zdecydowani na Mutsy Evo Farmer Mist z jasną ramą, ale jeszcze się przespimy z tą myślą Dostępny od ręki czyli 2-3 dni + mały rabat ok dwie stówki mniej, niż w sklepie internetowym gdzie chcieliśmy kupić

Załącznik 7115516

Kolor jest bez szału, nie powalił nas, ale elegancki. Spacerówka lepiej się prezentuje niż gondola.

Kciuki!

No nieźle!

Wow, piękna waga! Brawo za usg!
oba kolory są fajne! ten jeans dosc ciemny, niekoniecznie musi sie znudzic! dla mnie super!

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Ja dziś zauważyłam delikatne rozstępy na piersiach, mialam nadzieje ze skoro do tej pory nie mialam to nie bede miala.. czym smarowac zeby wiecej nie bylo?

ja obie ciąze smaruje maslem shea na zmiane z oliwką babydream mama. nie mialam rozstepow.
rozstepy mam na biuście ale to z okresu dojrzewania... juz są jasne i ledwo widoczne, ale ja wiem w ktorym miejscu byly i zawsze je bede widziec..

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Uuu... Vadi, no to.kciuki

za wszystkie wizyty dziś także mocno zaciskam kciukasy!
I dziękuję za wasze

Chilli
Wcale ci się nie dziwię. Ja tez nie mam ochoty na miziajki... zresztą mina męża jak wspominam ze chyba przed terminem by sie zdało jest bezcenna... to przerażenie w oczach

Odpoczywaj... samo przyjdzie w odpowiednim momencie.
Nam też sie marzy kamper... trzeba,zacząć odkładać kasę

Samantha... za Ciebie kciuki, bo też sie biedna męczysz

Chilli
Ja wczoraj w Pepco upolowałam.bluzę na 74.
A obiad wypas... ide jesc swój a potem tonę truskawek!

AnnaPaula
ładna waga niuni.

Morelle
Dalej tego nie widze :/

Może tak.być... że urodzą, tez nas, po których się nie spodziewamy.

Sill
Szary mi się bardziej podoba... i jest bardziej uniwersalny, gdybyś chciała sprzedać wózek.

Ja po wizycie, mały waży 2970 , 36t.2d. Wszystko jest dobrze. Wygląda na zdrowe dziewczyny.

Nie uwierzycie!!! Moja szyjk ma ma 4,5 cm zamknieta jestem... ale glowka nisko, jest ruchoma, czuć ją.
Tak, że jeszcze sobie pochodzę z brzuszkiem
Mały ma moj nos

Załącznik 7115641

śliczna buźka 3 kg to juz sporo!!
a szyjka jak na 36tc to mega! chyba sie nie zapowiada narazie na rodzenie. jednak oplacalo sie polecec pare dni w szpitalu..

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Chilli patrzyłam na prognozę pogody, ale będzie pięknie! Aż jestem zła, że mam taki wielki brzuch. Pojechałabym nad wodę opalać się.
tez oglądalam te upały... ehh gdzie z takim brzuchem na plaży to tylko sie meczyc bedziemy. ale tez mam straszna ochote poopalac sie i popływać dla ochłody

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
ja robiłam najprostszy bez ubijania , galaretka z łyżką żelatyny i do tego serki homo już właśnie się chłodzi ekspresowo wyszło

ale śliczny gratuluje super wieści !! żelazna szyjka znaczy się!!

Vadi super wieści gratulacje kawał Tymka będzie !!!nie zdziwie się jak urodzisz na dniach

Kciuki za pozostałe wizytujące dziś i jutro!!

Ja też myślę ,że któraś nas zadziwi hehe chociaż po cichu liczę ,że sama siebie zadziwie i urodzę dzisiaj mocno macica się stawia i jak chodzę to mam wrażenie ,że te wody zaraz chlusną albo takie schizooo idę myć łazienkę trzeba coś robić a na zewnątrz nie wyjdę już.Kupiłam sobie wiatraczek w biedzie dzisiaj biało miętowy taki na klipsie mały i żyję...

Powiedzcie mi jak zamierzacie spać w takie upały i nie umrzeć przy maluchu? bo my zawsze z wiatrakiem ale teraz odpada właśnie dlatego kupiłam taki mały żeby tylko na nas ustawić okna zawsze zaciemniamy tż coś kombinuje ale nie wiem jak to będzie w tym roki

kupiłam sobie dziś w rossie plastry wosku i zaraz sobie łapy objadę bo przypominają Yetiego
ee to mega szybki sernik. ja to sie bawie w ubijanie smietany do galaretki, serek taki z wiaderka tez miksuje jeszszcze z zelatyna i robie tak warstwowo bo synek lubi takie kolorowe warstwy.. po co sobie ułatwiać życie

skad ty masz energie na mycie łazienki jeszcze?? podziwiam!

my na parterze to mamy chłodno, od zachodu mamy sypialnie to rano spokojnie moge pospać.

Cytat:
Ja normalnie będę spać bo nawet przy 30 st śpię pod kołdrą. Gorzej będzie miał mój mąż. On bez wiatraka umiera i już marudzi, żebyśmy spali na dole. Sypialnia jest na poddaszu i ja nie mam zamiaru rezygnować ze swojego łóżka na rzecz salonu. Więc zapewne będzie ratował się mokrym ręcznikiem. Robił tak na wakacjach bo ja nie toleruje klimy.

W ogóle jak jest tak ciepło to nam się nie chce jeść. Gotowanie w wakacje jest zawieszone
też w upały jem tylko sniadanie i kolacje. w dzien jakies owoce czy inne przekąski. a na urlopie to juz wogole wiekszosc dnia jak gorąco to tylko wode pije. albo arbuzy

Cytat:
Cholera, przyszło zamówienie z Pinokio i okazało się, że chyba zmienili rozmiarówkę, bo jednak 68 to raczej 68, a nie standardowe 62 Trzeba będzie zrobić drugie zamówienie
Ale super te ciuszki jakościowo, jestem bardzo zadowolona, a zamówienie zrealizowane ekspresowo, także polecam

Załącznik 7115676
Załącznik 7115681
Załącznik 7115686
Załącznik 7115691
Załącznik 7115696
Załącznik 7115701
Załącznik 7115706
no fajne! racja nienodsyłaj, do 68 tez wkoncu urośnie

Cytat:
Sill, śliczne rzeczy

Ty sie tam nie waż myslec o rodzeniu w tym tyg!! bez męża tym bardziej! daj mu sie pointegrować ostatni raz
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:23   #4211
cashmere
Zakorzenienie

SIIL fajne rzeczy. Ja nie miałam nic z tej firmy, może to błąd

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:29   #4212
pestycyda
Zakorzenienie

Darietta, kciuki

SteveS, zgadzam się z Twoją opinia o zwierzakach. Nie bez powodu wykorzystuje się psy do dogoterapii czy koty do felinoterapii(? Jakoś tak:p)

Vadi, wpychasz się w kolejkę ciążową?

Chilli, mniam

AnnaPaula, gratulacje czyli możesz rodzić!:p

Jon, nie skomentuje zachowania corki znajomych...

Wiem że zgłasza się pediatrę i położna ale czy dodatkowo trzeba to w przychodni robić?

Sili, ja lubię szaraczki

Karolina, ja na rozstępy mam balsam Palmersa.

Mała, gratuluję wizyty. Taaaaaka długa szyjka?! Super piękny Hugo

Mnie boli już gardło. Pierwszy raz w tym roku włączyłam klimę:/

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:34   #4213
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Słodki dresik! I pycha obiadek

Super że wszystko okej!

Apropo żył na brzuchu to u mnie widać najbardziej przy pępku wygląda jakbym miała ogromnego siniaka tam

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
ANNAPAULA super że po wizycie ok!

Mam w domu jakieś 6kg swojskich truskawek od babci mojego męża. Są przepyszne, bez porównania do tych kupnych. Część zaraz leci do zamrażarki. Jak ktoś chętny na konsumpcję to zapraszam
zazdro truskawek

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
tez zazwyczaj bierzemy tylko sniadanie bo caly dzien i tak nas nie ma na miejscu.

chociaz 2lata temu mielismy tez obiadokolacje ale byly w godzinach 16-21 wiec idealnie bo wracalismy po calym dniu i jeszcze po 20tej zdazylismy zjesc

jutro nie, ae w czwartek ja mam wizyte.

rodzić mozesz po fryzjerze

powodzenia na wizycie!!

ze zwierzetami trzeba uwazac, jakkolwiek nie bylyby oswojone to zawsze przy malych dzieciach jest ryzyko - czy to przypadkowego podrapania czy przewrocenia przy zabawie z psem.. nasz owczarek oswojony od poczatku z dziecmi a jak sie bawią z synem to ile razy go nadepnie, podrapie czy wpadnie w niego i przewroci - nie celowo - to zwierze i nie ma wyczucia poprostu

ja w pierwszej ciazy uslyszalam - wszystko wporzadku, moze pani isc jeszcze za tydzien na to wesele i potem rodzic. nastepnego dnia urodzilam

wiec wiesz

fajne zakupy!

i makaron ze szpinakiem!!!!!! aaaa mniammmm

brawo!! prawie 3kg! to jeszcze 1-2 tyg. i mozesz rodzic

o tak wokół pępka najgorzej! juz sie ostatnio zastanawialam czy to nie rozstepy w tym miejscu. ale nie - to te fioletowe żyły...

jade po syna do przedszkola. potem do lidla - jakies lody kupimy

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

aaaaa jaaaaa poprosze takie swojskie!!!

dasz rade. na siedząco mieszaj a ja bez miksera to se moge pomarzyc o cieście

co do deklaracji pediatry i poloznej w szpitalu - to szpital tego wymaga, ale nie ma obowiązku juz wtedy sie określac co do konkretnego lekarza. mozna powiedziec ze jeszcze nie wybraliscie i tyle. nic wam nie zrobią. wiadomo że bedą naciskać bo chcą mieć czysto w papierach, ale prawnego obowiazku nie ma!
3kg to duża, ja miałam 3kg przy urodzeniu w 39t TZ 3,300 w 41t

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Pozałatwiałam kilka ważnych spraw. Przychodnię i meldunek, żeby mi dziecia nie zameldowani w mamy domu mam to z głowy u mnie ostatnie wyprawkowe pranko się pierze, zostanie prasowanie.

Co do rozstępów, ja nigdy nie miałam, a teraz na biuście masakra. Na brzuchu nic i mam nadz, że tak zostanie. Ale niestety piersi mam teraz ohydne, mało tego, pręgi wystają mi spod bikini. Mam nadzieję, że po porodzie to się zmniejszy, bo jak nie to będę usuwać.

Kciuki żeby wóz jak najszybciej dotarł

Właśnie żałuję, że wtedy w rossie nie wzięłam.

Odśpiewałam piątakiem do puszki

Że ile?

Kciuki dla wizytujących.
Byłam w pepco, dopiero pani skanuje przeceniony towar.

Aha, w hm kupiłam za 30zł szary sweterek z misiem, który na stronie nadal jest za 50zł. Myślałam, że idą w parze sklepy online i stacjonarne.

Ja na wypredazy w h&m widziałam co innego niż na stronie
Cytat:
Dzięki za Wasze wypowiedzi odnośnie budżetu

Nulka to Twoja babcia chyba w świetnej kondycji, co? Super!

To się dzisiaj naszyłam Tyle nam zeszło w sklepie wózkowym, potem jeszcze wizyta na targu po czereśnie, truskawki i fasolkę szparagową, że dopiero dotarłam do domu.

Nie było tego koloru mutsy, który chciałam zobaczyć na żywo Czyli Farmer Fishbone Shadow... W katalogu i w wersji elektronicznej wszystkie mutsy wyglądają zupełnie inaczej niż na wzorniku, więc trochę boję się ryzykować, nie widząc wózka w całości.
Także jesteśmy PRAWIE zdecydowani na Mutsy Evo Farmer Mist z jasną ramą, ale jeszcze się przespimy z tą myślą Dostępny od ręki czyli 2-3 dni + mały rabat ok dwie stówki mniej, niż w sklepie internetowym gdzie chcieliśmy kupić

Załącznik 7115516

Kolor jest bez szału, nie powalił nas, ale elegancki. Spacerówka lepiej się prezentuje niż gondola.

Kciuki!

No nieźle!

Wow, piękna waga! Brawo za usg!
tez szary mutsy super i ja tez mam na jasnej ramie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Nulka uwielbiam makaron z twarogiem i truskawkami

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Anna Paula piękna waga maluszka

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Nie straszcie mnie

Jeszcze wyszły mi jakieś skurcze dość regularne na KTG ale z poziomu 40 więc chyba jeszcze nie ma co swirowac. Ja ich nie czuję w ogóle.

Anna Paula Ale juz duza!

nie wiem gdzie się mieści bo mam mały brzuch i 8,5kg na plusie
Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Babcia - lat 78, wsiadła dzisiaj rano w autobus i przyjechała z Łodzi na Kujawy ogólnie szalona kobita, potrafi ze swoją sąsiadka wsiąść w pierwszy lepszy MPK w Łodzi i pojechać sobie gdzieś na wycieczkę (oczywiście w obrębie miasta) I pół dnia ich nie ma i nigdy nie wiadomo gdzie wyląduje dobrze że chociaż telefon przy tyłku nosi i zawsze jest z nią jakiś kontakt

Babcia super, moja tez jest taka szalona

Cytat:
Waham się jeszcze trochę czy nie lepszy ten jeansowy, tylko we wzorniku kolor jeansu był ciemniejszy niż na zdjęciach i ciężko stwierdzić jak cały wózek na żywo wygląda
No i taki motyw jeansowy może się dość szybko znudzić, nie?
Załącznik 7115601

Jeansowy troszkę ciemny na lato a szary jest uniwersalny
Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Uuu... Vadi, no to.kciuki

za wszystkie wizyty dziś także mocno zaciskam kciukasy!
I dziękuję za wasze

Chilli
Wcale ci się nie dziwię. Ja tez nie mam ochoty na miziajki... zresztą mina męża jak wspominam ze chyba przed terminem by sie zdało jest bezcenna... to przerażenie w oczach

Odpoczywaj... samo przyjdzie w odpowiednim momencie.
Nam też sie marzy kamper... trzeba,zacząć odkładać kasę

Samantha... za Ciebie kciuki, bo też sie biedna męczysz

Chilli
Ja wczoraj w Pepco upolowałam.bluzę na 74.
A obiad wypas... ide jesc swój a potem tonę truskawek!

AnnaPaula
ładna waga niuni.

Morelle
Dalej tego nie widze :/

Może tak.być... że urodzą, tez nas, po których się nie spodziewamy.

Sill
Szary mi się bardziej podoba... i jest bardziej uniwersalny, gdybyś chciała sprzedać wózek.

Ja po wizycie, mały waży 2970 , 36t.2d. Wszystko jest dobrze. Wygląda na zdrowe dziewczyny.

Nie uwierzycie!!! Moja szyjk ma ma 4,5 cm zamknieta jestem... ale glowka nisko, jest ruchoma, czuć ją.
Tak, że jeszcze sobie pochodzę z brzuszkiem
Mały ma moj nos

Załącznik 7115641

to mały wazy jak moja córcia szyjka super jeszcze trochę pochodzisz w ciazy

Cytat:
W garnku

Gratuluję wizyty!

No to super. Gratuluję!

Co do rozstępów to ja nie mam.

muszę poczytać instrukcję tego laktatora co się wyparza. I będziesz gotować te rurki 5min w garnku?
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:37   #4214
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Ja tam się cieszę

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

My nic nie mamy na oknach dachowym i jeszcze blacho dachówka. Więc jest różnica między poziomami.
Mozna powiedziec ze my tez mieszkamy na poddaszu. Blacha na dachu. Watą ocieplone. I tez nie mam zadnych rolet w oknach. Tylko ze ja w przeciwienstwie do ciebie juz przy 25 stopniach sie rozplywam 😰
Tak jak slonce grzeje to mam tu skwar w mieszkaniu

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:38   #4215
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Morelka tylko się nie śmiej a jak mam wejść na stronę tej hurtowni żeby zobaczyć co mają?

aa dobra już mam

Anna Paula Gratulacje !! rosną dzieciaczki!!

Edytowane przez Chilli Pepper
Czas edycji: 2017-06-19 o 18:42
Stary 2017-06-19, 18:41   #4216
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 7115676
Załącznik 7115681
Załącznik 7115686
Załącznik 7115691
Załącznik 7115696
Załącznik 7115701
Załącznik 7115706

Śliczne ciuszki
Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Darietta, kciuki

SteveS, zgadzam się z Twoją opinia o zwierzakach. Nie bez powodu wykorzystuje się psy do dogoterapii czy koty do felinoterapii(? Jakoś tak:p)

Chilli, mniam

Wiem że zgłasza się pediatrę i położna ale czy dodatkowo trzeba to w przychodni robić?

Sili, ja lubię szaraczki

Mogę rodzic ale jeszcze do mnie nie dociera ze to już ale zleciało
Stary 2017-06-19, 18:43   #4217
Carolles
Zadomowienie

Boshhh znowu mam 6 stron do nadrobienia a nie bylo mnie kilka godz! 😂

Musze Was pokusić dzis Mackiem,pierwszy raz sie stoluje w ciąży w McDonaldzie 😀 chlop z domu wybyl to szaleje 😋

Idę nadrabiac 😊

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 18:50   #4218
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelka tylko się nie śmiej a jak mam wejść na stronę tej hurtowni żeby zobaczyć co mają?

aa dobra już mam

Anna Paula Gratulacje !! rosną dzieciaczki!!
http://www.hurtowniaawanti.pl

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość

zazdro truskawek

3kg to duża, ja miałam 3kg przy urodzeniu w 39t TZ 3,300 w 41t

Ja na wypredazy w h&m widziałam co innego niż na stronie

tez szary mutsy super i ja tez mam na jasnej ramie

nie wiem gdzie się mieści bo mam mały brzuch i 8,5kg na plusie

Babcia super, moja tez jest taka szalona

to mały wazy jak moja córcia szyjka super jeszcze trochę pochodzisz w ciazy

muszę poczytać instrukcję tego laktatora co się wyparza. I będziesz gotować te rurki 5min w garnku?
Raczej zagotuje wrzątek, wyłącze i włożę rzeczy.

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Darietta, kciuki

Chilli, mniam

Sili, ja lubię szaraczki

Tak. U mnie wypełnia się deklaracje.
Stary 2017-06-19, 18:52   #4219
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Darietta, kciuki

Chilli, mniam

Sili, ja lubię szaraczki

Ja byłam w przychodni u położnej i wypisywałam jakąś kartę, a co do pediatry to powiedziała że wszystkie dokumenty przyniesie na wizytę i wtedy wypełnimy i ona zaniesie do przychodni

Stary 2017-06-19, 18:52   #4220
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
http://www.hurtowniaawanti.pl

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Raczej zagotuje wrzątek, wyłącze i włożę rzeczy.

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Tak. U mnie wypełnia się deklaracje.

To jeszcze inaczej ja jutro się za to zabiorę
Stary 2017-06-19, 19:12   #4221
Carolles
Zadomowienie

Nulka ale masz super babcie! 😍

Chilli moj tż obiecal mi nowy samochod w tym roku jeszcze ale cos ostatnio temat umarł a nawet uslyszalam ze chce kupic jakiegoś busa przeciez schudne niedlugo zmieszcze się w osobowkę

Ooooo Vadi ciekaer czy lekarz prorok i za tydzieb będziemy witać pierwszego malucha 😀

Anna gratki za wizyte!

Minini wizytujemy razem w czwartek 😊

Emmos łącze sie w bólu tez mam biust w rozzstepach

Silli dla mnie oba kolory super ale ja bym szary wziela 😊 bardziej uniwersalny.
Silli a nie mowilam ze 62 to 62 😛

Mala Twoja szyjka sie wydłuża czy co!😀 super zdjęcie masz małego.

Aggs lez masz racje! Moj w delegacji wraca jutro lub w środę a ja bujam po mieście 😀

Morelle zerkne na ta hurtownie jak dotre do domu 😉

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 19:14   #4222
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Carolles haha mój też choruje na busa a ja się pytam na co nam bus do cholery??
Stary 2017-06-19, 19:29   #4223
emmos
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się dziś do nowej przychodni zapisałam i powiedziano mi, że po porodzie jak najszybciej mam się jeszcze raz do nich zgłosić.

Stary 2017-06-19, 19:30   #4224
pestycyda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość

Musze Was pokusić dzis Mackiem,pierwszy raz sie stoluje w ciąży w McDonaldzie 😀 chlop z domu wybyl to szaleje 😋

Idę nadrabiac 😊

Pierwszy raz?! Podziwiam
Cytat:
Carolles haha mój też choruje na busa a ja się pytam na co nam bus do cholery??
Zapytaj czy może ma jakiś kompleks:p. U moich rodziców sąsiedzi sobie kupili taka mega duża terenówkę. Nie że zwykły SUV czy coś tylko taki na serio ogromny samochód. Parking ciasny jak nie wiem a jak oni czasem postawią ten samochód to przejechać nie idzie wręcz a co dopiero zaparkować koło niego. I jeszcze widziałam ostatnio jakaś babę która tym najczęściej jeździ. Ja się pytam po co takie auto do jazdy po mieście?!

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 19:33   #4225
siilmariien
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie o kolorach wózka i ubrankach

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Siilmariien - super ubranka. Tak popatrzyłam na body z kotkami i az dziwne, ze ja nic nie zamówiłam z kocim motywem
Hehehe rzeczywiście dziwne

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
SIIL fajne rzeczy. Ja nie miałam nic z tej firmy, może to błąd
Na stronie są jeszcze ciekawsze, ja brałam takie w miarę bez wzorów, bo większość mam wzorzystych i potrzebowałam czegoś spokojniejszego, żeby potem dało się w miarę zestawy komponować

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Mój mąż też mówi, że ten jeansowy za ciemny na lato i będzie się nagrzewał. Na wzorniku był ciemniejszy niż na tym foto co wstawiłam.

Cytat:
Noo ostatnio jest jakieś szaleństwo
Przyznam, że ja ostatnio nadrabiam niedokładnie, bo nie daję rady wszystkiego!

Cytat:
Silli dla mnie oba kolory super ale ja bym szary wziela 😊 bardziej uniwersalny.
Silli a nie mowilam ze 62 to 62 😛
Mówiłaś?? Kurczę, to jakoś mi umknęło albo nie zrozumiałam Ostatnio cierpię na nawrót zbudynienia mózgu A było już lepiej!
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 19:37   #4226
SteveS
Zakorzenienie

Ja już po wizycie... Dwa tygodnie temu szyjka wydłużona, zamknięta. Dziś rozwarcie na 1 cm, szyjka już miękka, zgładzona, czop praktycznie odszedł (w kawałkach, jeszcze w poprzednim tygodniu)
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 19:39   #4227
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie... Dwa tygodnie temu szyjka wydłużona, zamknięta. Dziś rozwarcie na 1 cm, szyjka już miękka, zgładzona, czop praktycznie odszedł (w kawałkach, jeszcze w poprzednim tygodniu)
Wow ktory masz tydzień ?

Jak coś zapraszam na serniczek1497893986634.jpg

Stary 2017-06-19, 19:46   #4228
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
No pięknie szykujesz się?

Cytat:
Wow ktory masz tydzień ?

Jak coś zapraszam na serniczekZałącznik 7115806

Chilli! !!! Weź To foto! !! Język mi uciekł do. ...
Stary 2017-06-19, 19:48   #4229
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
W tych tygodniach to juz norma, jeszcze pochodzisz troche

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 19:49   #4230
SteveS
Zakorzenienie

Dziś idealnie ciąża donoszona - 37+0. Torba jest już spakowana od jakiegoś czasu Dobrze, że w weekend dokupiłam klapki, bo dziś w nocy miałam już serię dość przykrych, krzyżowych skurczów, ale przeszły po godzinie.
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości