|
|
#4261 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
![]() moj brat ma busa... ale kupil go ze wzgl.na to że czesto wyjezdzalismy kiedys ze znajomymi na snowboard. w gory mamy ani 100km wiec praktycznie kazdy wekend. teraz jak kazdy z dzieckiem to bus stoi i rdzewieje... to byle do czwartku!!! ciekawe co tam w brzuchu slychac... rusza sie jak szalony, a jak rosnie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
wygląda pysznie!!! i te truskawki na wierzchu Cytat:
regularne skurcze trwajace nawet do 2 godzin wciaz moga byc tylko przepowoadajacymi Cytat:
Cytat:
tez jestem ciekawa co lekarz na porod sn po takim czasie lezenia? pytalas? Cytat:
mnie jeszcze mąz przed chwila wysłał fo castoramy po pianke montażową. podjechalam od razu do apteki po pojemniczek do bad.moczu. pojde od razu jutro rano na bad.krwi, zeby wyniki do czwartkowej wizyty dotarły
|
|
|
#4262 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wrocilam do domu. Muszę iść sie obejrzeć czy nie mam kleszcza gdzieś. Byłam dziś na sesji ciążowej 😊 juz myślałam ze ta sesja nie wypali bo dwa tygodnie przekladana ale się udało i co najlepsze zupełnie za free 😂 zdjęcia z tego co widzialam będą fajne tylko wiecie co ja faktycznie jestem pulchna na buzi kazdy mi to mówił a ja nie widziałam dopiero dzis na tej sesji zauwazylam jaka jestem okragla 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Stan surowy jeszcze, ale musze Wam pokazać
dziś Mąż złożył łóżeczko 😍IMG_20170619_202348.jpgIMG_20170619_202341.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4264 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj się! Mała już wcale nie taka mała, ciąża donoszona. Niepotrzebnie się już stresujesz. Tyle wyleżałaś, że jeszcze z tydzień pewnie dasz radę a wcale się nie zdziwie jak dotrwasz do 39-40 tygodnia![]() Cytat:
Cytat:
Ja z ogoleniem krocza też będę miałą problem, bo na prawdę nei chce żeby to robił TŻ ;/ A moja położna zapytana o pomoc tak dziwnie wybrnęła że zazwyczaj pary sobie same radzą... No ale kurde, ja póki na chodzie jestem to mnie to MEGA krępuje. Najwyżej pojadę do porodu niedogolona. W nosie to mam;/ Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
KAROLINUSIA mocno trzymam kciuki by mała przybierała!
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Są moje wyniki krwi i moczu, wszystko ok, uffff Hemoglobina 12.4
|
#4266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nie tylko ja jestem niespakowana? jakoś mi się nei spieszy nei wiem...Cytat:
Łóżeczko i meble z Meblika?
|
||
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż juz mnie 2 razy golił. Nie będę się męczyć.
|
#4268 | ||
|
Zadomowienie
|
Hahahaha to walka o podium będzie zacięta 😁
Cytat:
Cytat:
Tez nie lubie jesc w fastfoodach wiec jem raz na ruski rok jak to mówią. wole isc do knajpy na coś pysznego 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
W szpitalu bylo 1890 a po tygodniu na wizycie powiedział ze ok 2 kg czyli maly przyrost ale jeszcze byl w dolnej granicy. Jutro ma pomierzyc i okaze sie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Was![]() Cytat:
Cytat:
za to jaki z Ciebie twardziel! Brawo Darietta!Carolles Super że miałaś sesję.... pochwalisz się fotkami?
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.a lozeczko nie wiem skadWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
LEPPER mi też zrobilas smaka!! :P
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles - super, ze mieliście sesje, bedzie pamiątka
![]() Karolinuusia - śliczny pokoik sie zapowiada. Ja nie mam problemu z goleniem krocza - robię na czuja, pilnuje zeby wszędzie przejechać maszynką i jest ok... TZ bym nie angażowała do czegoś takiego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4274 | |
|
*sportaddict*
|
SteveS, Darietta, widzę, że dzisiejsze wizyty mocno uświadamiają, że to już zaraz
Darietta, nie ma co żałować koncertu, zaraz będziesz miała koncerty codziennie w domu ![]() Chilli borze szumiący, daj mi to ciasto ![]() Karolinusia - gratuluję łóżeczka ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis golilam sie i zmeczylam sie jakbym przebiegła 10 km! Stwierdziłam ze mycoe włosów i golenie to za duzo na jeden dzien i jutro myje wlosy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4276 | |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
Cytat:
Karolina super to łóżeczko i komoda 😊 Xzora ka mojemu tż też daruję takie atrakcje jak golenie krocza, jakos nie mam sercs go angażować 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4277 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Karolinuusia ładnie się pokoik zapowiada ![]() A ja tam mojego męża angażuję w golenie, bo nie cierpię mieć tam dużego zarostu, a sama sobie nie radzę. Nas to nie krępuje ale każdy ma inaczej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4278 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dziś przy depilacji zmachałam się jak.przy sprincie na 500 m. Problem mam z dosiegnięciem i meczy mnie pozycja... ale jakoś na czuja wychodzi...mąż proponował pomoc, ale jakoś tego nie widzę.
Kurde... pokluciłam.się z mamą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4280 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolina, łóżeczko bardzo ładne!
kciuki za jutro!cashmere, brawo za wyniki ![]() Mój TŻ to już dwa miesiące temu pytał czy ma mi coś pomóc i że jak coś to on bardzo chętnie nie potrafię z lusterkiem bo tam wszystko na odwrót jest wiem, że nie jest to zrobione idealnie ale kuuuuurde, chyba każdy lekarz zauważy wielki brzuch przysłaniający dolne części ciała ![]() Idę po torbę na strych i zacznę się pakować. To chyba nie wywołuje porodu?!
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Mi nie wywołało...
O 21:00 przyszła godzina akrobacji Hugo,'ciekawe co.on tam wyprawia codziennie o tej godzinie... w dodatku czkawka mocna i aż cała latam... silny jest mega! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o małą się nie boję bo wiem że sobie poradzi. Teraz przeraża mnie sam poród.
Z tego wszystkiego o nic nie zapytałam a dostalam skierowanie na badanie zebym zrobila zeby byly świeże wyniki. Mogę rodzić w swoim szpitalu ktory wybrałam. Tak liczylam że bedzie bez zmian i troche pochodze a tu du.. Jeszcze położna dziś mnie wkurzyła tak nachalna kobieta mowie że zle sie czuje i że juz czekam na poród i nie mam siły a ona ze teraz najlepszy czas bo wszystko na świeżo. A najlepsze że byla u rodzicow jak bylam u lekarza ze o 20 na dwie godzinki wpadnie. Zadzwoniłam do niej to chciała chociaz na 15 minut nie wiem jak 9 zajec w 15 minut chciała omówić. Pewnie o podpisy chodzilo. Na przenoszenie nie ma szans lekarka już mi powiedziała ze do lipca nie dotrwam. A lezenie zeby od razu nie puscilo ale mam byc gotowa na dniach. Bo nawet luteina nie zachamuje. |
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
AGGS nie wywołuje
Tylko torby nie można zapinać Nie wierzę w zabobony, tylko piszę jak mówią
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Jon Piona
|
#4285 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś tu się wysuwa na prowadzenie Będzie dobrze![]() Cytat:
Chilli jak otworzyłam to zdjęcie to sobie obiecałam, że jak już uporam się z cukrzycą to się nawpiep..am jak dzika świnia ![]() Cytat:
Darietta wcale nie niestety. Tak mogłaś myśleć 10tygodni temu, pamiętasz? Teraz masz donoszoną i wszystko będzie dobrze!![]() Cytat:
Jaka hemo fju fju, brawo koleżanko ![]() Cytat:
Ja też nie jestem spakowana, ale jutro już będę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torby nie zapinać? Haha ok nie będę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
no to nie ma bata. Pakuje sie jutro!
|
|
|
|
#4289 |
|
królikoholiczka
|
Dopiero skończyłam i ledwo żyje. Jutro tylko zmyje podłogę i do domu
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
EMMOS słodka koleżanko
jak często masz teraz wizyty u diablo? Mowil/a już Ci coś co po porodzie? Ja teraz idę w czwartek po miesiącu. I mam zlecone EKG do zrobienia. Ciekawe co to ma wspólnego z cukrzycą.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Ostatnio cierpię na nawrót zbudynienia mózgu
A było już lepiej!
nie przejmuj się! Mała już wcale nie taka mała, ciąża donoszona. Niepotrzebnie się już stresujesz. Tyle wyleżałaś, że jeszcze z tydzień pewnie dasz radę a wcale się nie zdziwie jak dotrwasz do 39-40 tygodnia

za Was
za to jaki z Ciebie twardziel! Brawo Darietta!
borze szumiący, daj mi to ciasto