Lipcówki 2017 cz. 6 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-19, 21:38   #4291
vadi
*sportaddict*

Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6

Dziewczyny, a w co mieścicie wszystkie gadżety do szpitala? Bierzecie torby? Walizki? Bo ciuchy itp. to żaden problem ale te wszystkie paczki podkładów, pieluchy itp. zajmują masę miejsca, a z drugiej strony nie chcę wparować na porodówkę z walizą jakbym emigrowała na Marsa
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 21:42   #4292
meja_ml
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
KAROLINUSIA od razu kciuki za jutro!

A wizytuję ktoś ze mną w środę?
Ach ja jutro idę do fryzjera, bardzo się cieszę Mam nadzieję że nie zacznę w nocy rodzić :P
Ja też się wybieram w środę na wizytę

Sill super ubranka

Dziewczyny gratuluję wizyt. Duże już są te nasze dzieciaczki.

Darietta nic się nie martw mala już gotowa do wyjscia. A poród to będziesz mieć ekspresowy w końcu szyjka już prawie gotowa.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 21:44   #4293
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
AGGS nie wywołuje Tylko torby nie można zapinać Nie wierzę w zabobony, tylko piszę jak mówią

Dzięki, zapamiętam!

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a w co mieścicie wszystkie gadżety do szpitala? Bierzecie torby? Walizki? Bo ciuchy itp. to żaden problem ale te wszystkie paczki podkładów, pieluchy itp. zajmują masę miejsca, a z drugiej strony nie chcę wparować na porodówkę z walizą jakbym emigrowała na Marsa
Ja na razie zniosłam najmniejszą torbę jaką znalazłam i zobaczę jak to wyjdzie Podkłady wzięłam dwa - podobno są w szpitalu a jak nie będzie to TŻ dowiezie, pampersów dla siebie biorę jedną paczkę - no ogólnie większość tych rzeczy pakuję w mniejszych ilościach niż faktycznie mogę potrzebować ale taką torbę do rodzenia chciałabym mieć mniejszą, poręczną, a po prostu resztę naszykuję TŻ żeby dowiózł mi już po wszystkim

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 21:46   #4294
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wszystko zamieściłam w torbie i dużej torebce, z tym ze nie biore pełnych opakowań podkładów czy pieluch a po jakies 8sztuk i TZ mi dowiezie.
W sumie to u mnie najwiecej miejsca chyba jedzenie zajmuje przy sobie bede miała 3 butelki wody na sam poród, a zgrzewkę chciałabym zeby TZ zostawił na sali jak juz bedzie po wszystkim. Muszę go jeszcze poinstruować co gdzie jest, zeby następnego dnia dowiózł co bedzie potrzebne.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 21:47   #4295
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Ja na razie zniosłam najmniejszą torbę jaką znalazłam i zobaczę jak to wyjdzie Podkłady wzięłam dwa - podobno są w szpitalu a jak nie będzie to TŻ dowiezie, pampersów dla siebie biorę jedną paczkę - no ogólnie większość tych rzeczy pakuję w mniejszych ilościach niż faktycznie mogę potrzebować ale taką torbę do rodzenia chciałabym mieć mniejszą, poręczną, a po prostu resztę naszykuję TŻ żeby dowiózł mi już po wszystkim

Te moje podkłady poporodowe są w ogromniastych paczkach

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Ja wszystko zamieściłam w torbie i dużej torebce, z tym ze nie biore pełnych opakowań podkładów czy pieluch a po jakies 8sztuk i TZ mi dowiezie.
W sumie to u mnie najwiecej miejsca chyba jedzenie zajmuje przy sobie bede miała 3 butelki wody na sam poród, a zgrzewkę chciałabym zeby TZ zostawił na sali jak juz bedzie po wszystkim. Muszę go jeszcze poinstruować co gdzie jest, zeby następnego dnia dowiózł co bedzie potrzebne.
Dobry pomysł z tym dowożeniem
U nas też radzili zabrać zgrzewkę wody.
Stary 2017-06-19, 21:48   #4296
xzora
Zakorzenienie

Aggs, widzę ze podobnie myślimy ja swoją torbę musiałam zapiac, zeby mi koty do środka nie wchodziły:

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 21:49   #4297
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Dziewczynki dzieki za mile ochy i achy nad serniczkiem polecam banalnie prosty.
Karo piekny pokoik sie zapowiada.
Darietta dasz rade urodzic nic sie nie martw tyle czasu twardo trwalas jestes taka dzielna mega Cie podziwiam wszystki bolaczki ciazowe nasze to naprawde pikus przy Twoim przymusie lezenia!!

Vadi ja sie ze wszystkim zmiescilam w duza kabinowke widzialam na ip jak laski mialy walizki i jeszcze duze torby sportowe takze luz walicha wygodna.

Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 21:51   #4298
vadi
*sportaddict*

Będę musiała jutro wszystko przygotować i zobaczyć, w co się wepchnę Sztywna walizka brzmi chyba najwygodniej, chociaż nie wiem, czy będzie na nią miejsce.
Stary 2017-06-19, 21:53   #4299
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:

Te moje podkłady poporodowe są w ogromniastych paczkach
Moje też. dlatego tylko dwa i chyba upchnę je gdzieś na dół torby, będą robiły za usztywnienie.

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Aggs, widzę ze podobnie myślimy ja swoją torbę musiałam zapiac, zeby mi koty do środka nie wchodziły:
zawsze śmieszą mnie te Wasze kociaki!

To dobrze, że nie tylko ja tak robię, bo już się zastanawiałam czy to dobre rozwiązanie. Co do wody - to się zgadzam, ja też zgrzewkę na pewno kupię a na poród to tak ze 3szt. Jutro mam wizytę u endo to przy okazji wyjścia z domu skoczę jeszcze do Rossmanna po mini pojemniczki na szampon, żel pod prysznic - nie chcę brać "pełnowymiarowych" produktów bo szkoda mi miejsca.

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:00   #4300
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam 2 torby spakowane- jedną małą na sam poród + jedną większą na salę po porodzie, tę 1 TŻ potem zabierze do domu. Ale rzeczywiście najwięcej miejsca to mi podkłady itp zajmują, a nie biorę np pieluch bo nie potrzebuję (tylko kilka sztuk na wszelki wypadek mam). Już sobie wyobrażałam jakbyśmy wparowali do szpitala z dwoma torbami + wielką paką pieluch jak na wakacjewięc najpierw tylko małą torbę weźmiemy a jak już będzie po wszystkim to mąż przyniesie mi tę drugą

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Moje też. dlatego tylko dwa i chyba upchnę je gdzieś na dół torby, będą robiły za usztywnienie.

To dobrze, że nie tylko ja tak robię, bo już się zastanawiałam czy to dobre rozwiązanie. Co do wody - to się zgadzam, ja też zgrzewkę na pewno kupię a na poród to tak ze 3szt. Jutro mam wizytę u endo to przy okazji wyjścia z domu skoczę jeszcze do Rossmanna po mini pojemniczki na szampon, żel pod prysznic - nie chcę brać "pełnowymiarowych" produktów bo szkoda mi miejsca.
O ja też mam wszystko w mini wersji z kosmetyków

Stary 2017-06-19, 22:03   #4301
morelle_
Zakorzenienie

Ja mam 1 torbę. Podklady całe op. Szamponu nie biore
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:04   #4302
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam mała torbę spakowana ze swoimi i malej ciuchami. Zmieściły się pampersy. Podpaski i podkłady oddzielnie w reklamowej mąż mi przyniesie potem i wode

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2017-06-19 o 22:06
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:05   #4303
cashmere
Zakorzenienie

Ja w torbę się spakowałam.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:10   #4304
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Ja poki co jestem w trakcie pakowania torby takiej sredniej. Ale wlasnie przez rozmiary podpasek pampersow itp nie wiem czy sie w niej znieszcze 😕
W razie w mam jeszcze mala walizke

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:13   #4305
darietta
Zakorzenienie

Może to dziwne ale targają mną takie emocje cieszę się ze mi się udało przelezałam prawie 17 tygodni. I ryczec mi się chcę że to już bo mega się nastawiłam na lipiec nie brałam innej opcji pod uwagę.

Ale to wszystko wina rodziców kazali mi rodzić przed swoim urlopem wnuczka słucha się dziadków.

A chciałam w ten weekend przygotować łóżeczko na szczescie wszystko wyprane ale tata sie smieje że z tymi torbami to jakbyśmy wyprowadzać się mieli.

Biedni moi rodzice już widzę mamę od dziś ma nocki zarwane.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:15   #4306
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Stan surowy jeszcze, ale musze Wam pokazać dziś Mąż złożył łóżeczko
Załącznik 7115891Załącznik 7115896

Super pokoik

Cytat:
Ja mam walizkę ta średnia. Jak na tygodniowe wakacje

Cytat:

Tez biorę małe opakowania. Mam tego trochę i przelewam.
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:16   #4307
Samantha7
Zakorzenienie

Dzięki za wiarę w mojego Tz tak pomoże mi , ale "po meczu"
Ja się właśnie wyszykowalam pół h temu żeby jechać do sklepu a on mi mówi ze za 2h bo teraz mecz
A w zasadzie to znów coś wymyślam i po co mi jechać do sklepu
Mój Tz jest taki , ze jak mu dobitnie nie odpowiem to nie dotrze. Mam wrażenie czasem, ze z blondynka ślub wzielam 🤦🏻☠♀️
Wiec mu odp.,ze chce kupić sobie chusteczki nawilżone dla dorosłych takie co można spuścić w wc bo jak sie załatwiam to mi boli tyłek i nastało milczenie
I nie ma opcji żeby on mi ogolił bozene o Hell No!

Karolinusia - super będzie pokoik 🏻

Ja się spakowalam w większa torbę dla siebie , a dla maluszka w jego taka ta Diaper bag. Nie muszę mieć pieluch i podpasek ani podkładów także mam łatwiej. W torbie małego mam laktator smoczki i butelkę w razie co oraz jego ubranka. Także podzieliłam sobie na to torbę dla mnie i torbę dla niego.
Muszę jeszcze spakować torbę dla starszaka bo jak zacznę rodzic to babcia go chyba do siebie zabierze.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:18   #4308
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Ja poki co jestem w trakcie pakowania torby takiej sredniej. Ale wlasnie przez rozmiary podpasek pampersow itp nie wiem czy sie w niej znieszcze 😕
W razie w mam jeszcze mala walizke

Ja mam małą torbę mam podklady dla siebie ale dziewczyny pisaly mi na fb że wszystko szpital daje koszule do porodu też. Dla malej wszystko jedynie chusteczki nawilżone mam mieć. A jak cos mi zabraknie to ktoś mi doniesie.
Jutro mama mi zamowienie z apteki odbierze. Żałuję że torby nie mam ze sobą ale do porodu tylko dokumenty są potrzebne.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Dziewczyny czy to pakowanie przeze mnie? Bo jeśli zrobiłam zamieszanie to przepraszam
Stary 2017-06-19, 22:22   #4309
Carolles
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja też dziś przy depilacji zmachałam się jak.przy sprincie na 500 m. Problem mam z dosiegnięciem i meczy mnie pozycja... ale jakoś na czuja wychodzi...mąż proponował pomoc, ale jakoś tego nie widzę.

Kurde... pokluciłam.się z mamą

Mała tule obyscie sie pogodzily szybko!

Cytat:
Karolina, łóżeczko bardzo ładne! kciuki za jutro!

cashmere, brawo za wyniki

Mój TŻ to już dwa miesiące temu pytał czy ma mi coś pomóc i że jak coś to on bardzo chętnie także tego.. ogólnie zaczynam sama, później go wołam na oględziny i ewentualne poprawki nie potrafię z lusterkiem bo tam wszystko na odwrót jest wiem, że nie jest to zrobione idealnie ale kuuuuurde, chyba każdy lekarz zauważy wielki brzuch przysłaniający dolne części ciała

Idę po torbę na strych i zacznę się pakować. To chyba nie wywołuje porodu?!
Ahahahahahaha może dlatego ja tak zwlekam z tym spakowaniem sie, podswiadomie boje się ze wywolam wilka z lasu 😋

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Ktoś tu się wysuwa na prowadzenie Będzie dobrze

Chilli jak otworzyłam to zdjęcie to sobie obiecałam, że jak już uporam się z cukrzycą to się nawpiep..am jak dzika świnia

Darietta wcale nie niestety. Tak mogłaś myśleć 10tygodni temu, pamiętasz? Teraz masz donoszoną i wszystko będzie dobrze!

Jaka hemo fju fju, brawo koleżanko

Ja też nie jestem spakowana, ale jutro już będę

Emmos moja terminowa siostro to pakujemy sie jutro razem 😁

Cytat:
Ja mialam zamiar spakowac dwie torby jedna dla mnie na poród i po porodzie a druga już dla malej tż by doniósł jak sie urodzi. Ale zobacze czy uda mi sie w jedną zmieścic. Kosmetyki w wersji mini biore. Podklady duzo miejsca zajmą ale przecież ubran nie bedzie duzo tylko koszule i szlafrok. Ubrania na wyjscie tż nam dowiezie.

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:26   #4310
Samantha7
Zakorzenienie

Z kosmetyków to ja wzielam żel do higieny intymnej i zamierzam się nim cała myć . Można tez spokojnie i buzie umyć i cała resztę. Do włosów mam szampon w wersji travel size bo mam tych zestawów trochę bo dużo podróżuje wiec zawsze coś tam mam. Tak samo mini pastę do zębów czy turystyczna szczoteczkę . Aczkolwiek wątpię , ze będzie mi się chciało myć włosy bo nie jest łatwe umyć taka ilość jaka ja posiadam

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Darietta - ja się już dawno temu spakowalam chyba z ponad miesiąc temu także luzik
Myśle, ze to już czas na palowanie dla niektórych z nas poprostu

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Hahaha palowanie leżę
Oczywiście chciałam napisać *pakowanie Lol

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:33   #4311
cashmere
Zakorzenienie

Ja do mycia spakowałam dwie małe buteleczki Johnsona dla dzieci do mycia ciała i włosów. Jak zajdzie potrzeba umyje tym raz włosy. Myślę czy brać żel do higieny intymnej czy tym się myć przez te dwa dni? W razie czego przeleje do małej buteleczki.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:34   #4312
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Może to dziwne ale targają mną takie emocje cieszę się ze mi się udało przelezałam prawie 17 tygodni. I ryczec mi się chcę że to już bo mega się nastawiłam na lipiec nie brałam innej opcji pod uwagę.

Ale to wszystko wina rodziców kazali mi rodzić przed swoim urlopem wnuczka słucha się dziadków.

A chciałam w ten weekend przygotować łóżeczko na szczescie wszystko wyprane ale tata sie smieje że z tymi torbami to jakbyśmy wyprowadzać się mieli.

Biedni moi rodzice już widzę mamę od dziś ma nocki zarwane.
Cytat:
Ja mam małą torbę mam podklady dla siebie ale dziewczyny pisaly mi na fb że wszystko szpital daje koszule do porodu też. Dla malej wszystko jedynie chusteczki nawilżone mam mieć. A jak cos mi zabraknie to ktoś mi doniesie.
Jutro mama mi zamowienie z apteki odbierze. Żałuję że torby nie mam ze sobą ale do porodu tylko dokumenty są potrzebne.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Dziewczyny czy to pakowanie przeze mnie? Bo jeśli zrobiłam zamieszanie to przepraszam
Nie miej zlych mysli. Musisz myslec o tym zeby mala jeszcze posiedziala troche. Duzo daje nasze nastawienie

Ja bylam wczoraj w szpitalu i jedyne co zapewniaja to "duze porcje posilkow" (polozna nie kazala jedzenia brac) ubranka musze swoje i cala reszte tez. Oprocz mleka i butelek w razie gdybym miala problemy z kp

Edytowane przez myszowata1313
Czas edycji: 2017-06-19 o 22:36
myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:41   #4313
poprostu
Zakorzenienie

Ja Was dwie h nadrabiałam bo myślałam, że ktoś urodził

ja też nie jestem spakowana ale myślę o tym

i też dzisiaj byłam zapisać się do przychodni

Kupiłam pampery Babydream New Born mają wycięcie na pępek i pasek, który jak zmieni kolor tzn, że trzeba pampersa wymienić ciekawe Babydream fun and fit też kupiłam będę sprawdzać.

Gratuluje udanych wizyt
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:43   #4314
vadi
*sportaddict*

Dzięki za wszystkie odpowiedzi i rady
Stary 2017-06-19, 22:45   #4315
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
No właśnie na co? 😂 Tak myślę czy tż ma jakiś kompleks tylko jaki

Noom pierwszy 😀 ja z maca tylko lody namiętnie ale na kanapki jakos nie mialam ochoty.

Ja ledwo jestem w stanie wszystko przeczytać a gdzie tam odpisać na wszystko

Łoooo Steves! Przerażacie mnie😂 jutro sie pakuje 😋

Aaaaaasssz musisz tak kusić! 😍

Darietta wyluzuj Ty jeszcze tydzień i mozesz rodzic! Donosilas, córcia jest malutka ale juz sobie na świecie poradzi 😊

Ja wrocilam do domu. Muszę iść sie obejrzeć czy nie mam kleszcza gdzieś. Byłam dziś na sesji ciążowej 😊 juz myślałam ze ta sesja nie wypali bo dwa tygodnie przekladana ale się udało i co najlepsze zupełnie za free 😂 zdjęcia z tego co widzialam będą fajne tylko wiecie co ja faktycznie jestem pulchna na buzi kazdy mi to mówił a ja nie widziałam dopiero dzis na tej sesji zauwazylam jaka jestem okragla 😋

ja juz nie moge sie doczekac na moje fotki z sesji! a buźką sie nie przejmuj, każda z nas zmienila sie nieco podczas ciąży to normalne! a fotograf zrobila napewno takie ujęcia ze bedziesz wygladala slicznie
a free to z jakiej okazji?

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Stan surowy jeszcze, ale musze Wam pokazać dziś Mąż złożył łóżeczko 😍
Załącznik 7115891Załącznik 7115896

ładnie będzie miała malutka!

Cytat:
KAROLINUSIA mocno trzymam kciuki by mała przybierała!

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Są moje wyniki krwi i moczu, wszystko ok, uffff Hemoglobina 12.4
brawo za wyniki!! 12,4 to naprawde sporo!

Cytat:
Hahahaha to walka o podium będzie zacięta 😁

Samantha my tu wszystkie kciuki trzymamy zebys Ty juz urodzila! A mąż napewno stanalby ma wysokosci zadanai gdyby byla konieczność pomagania Ci w podstawowych czynnosciach 😙

Haha mój tż ma różne dziwne pomysły 😀 u mnie też akrobacje niesiemskie! I podejrzewam ze juz blisko 3 kg moja "kruszynka" będzie miała 😁 a tu dopiero 36tc zaczynam.

Tez nie lubie jesc w fastfoodach wiec jem raz na ruski rok jak to mówią. wole isc do knajpy na coś pysznego 😊

u mnie 34tc. dzis mi aplikacja oznajmiła 41dni do porodu

tez wole jakies restauracje z pysznym jedzeniem niz mac. ale ja miesa nie jem, tłustego nie lubie.. wiec jak juz mam jesc poza domem to niech to jest cos super

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja też dziś przy depilacji zmachałam się jak.przy sprincie na 500 m. Problem mam z dosiegnięciem i meczy mnie pozycja... ale jakoś na czuja wychodzi...mąż proponował pomoc, ale jakoś tego nie widzę.

Kurde... pokluciłam.się z mamą

a co z mamą? jak ona moze Cie denerwowac pod koniec ciąży?

Cytat:
Karolina, łóżeczko bardzo ładne! kciuki za jutro!

cashmere, brawo za wyniki

Mój TŻ to już dwa miesiące temu pytał czy ma mi coś pomóc i że jak coś to on bardzo chętnie także tego.. ogólnie zaczynam sama, później go wołam na oględziny i ewentualne poprawki nie potrafię z lusterkiem bo tam wszystko na odwrót jest wiem, że nie jest to zrobione idealnie ale kuuuuurde, chyba każdy lekarz zauważy wielki brzuch przysłaniający dolne części ciała

Idę po torbę na strych i zacznę się pakować. To chyba nie wywołuje porodu?!
nie wywołuje, ale dobrze robi na psychike jak sie jest juz spakowaną

moja polozna mowi zeby wlasnie nie przejmowac sie tak tym goleniem, że kazdy lekarz i kazda polozna rozumie że z wielkim brzuchem nie da sie tego zrobic jak nalezy i wcale ich nie dziwi niedokladne ogolenie czy nawet to ze wogole nie golą sie w ostatnim okresie.
ja bym nie mogła, zadrapałabym sie za smierć z takimi kłakami

Cytat:
AGGS nie wywołuje Tylko torby nie można zapinać Nie wierzę w zabobony, tylko piszę jak mówią
hmm moja zapięta kilka tyg. temu to ja też nie wierzę w takim razie!

Cytat:
biore po kilka szt. tych wszystkich podkladow, wszystkiego minimum. reszte spakuje zeby mąż dowiózł pozniek czy nawet nastepnego dnia. ubranka na wyjscie tez w domu zostaną a jak bedziemy wychodzic to mąz i tak po nas przyjedzie to weznie pozniej.
tez nie chce z wielką walizką do szpitala jexhac jakbym tam planowala niewiadomo jak dlugo zostać

wykąpalam sie i planowalam wydepilowac nogi... a zjadlam truskawki z bananem i mi przeszło. ehh
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 22:48   #4316
darietta
Zakorzenienie

Ja ciuchów dla siebie na wyjscie nie przygotowałam najwyzej w koszuli do kp wyjde hehe.

Mąż już w pracy kolegę powiadomil że może w nocy go budzic zeby na pociąg odwiozl.
Generalnie siedzieli po pracy przed hotelem i jak dzwoniłam to już chcial jechac bo zrozumial ze juz jade na porodowke.
Stary 2017-06-19, 22:49   #4317
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
EMMOS słodka koleżanko jak często masz teraz wizyty u diablo? Mowil/a już Ci coś co po porodzie? Ja teraz idę w czwartek po miesiącu. I mam zlecone EKG do zrobienia. Ciekawe co to ma wspólnego z cukrzycą.

Wizytę mam za tydzień, czyli po 3 tyg. od ostatniej. Nic nie mówiła co po porodzie. W sumie nawet żadnych badań nie kazała mi robić, ale miałam krew mocz i usg porobione od gina i to oglądała. Zobaczymy co teraz powie. Mam nadzieję, że ta cukrzyca nam zniknie po porodach, nie biorę innej opcji pod uwagę

Cytat:

Ja wołałabym walizkę, ale coś czuję, że w średnią będzie ciężko wszystko upchnąć, a z dużą to jak na wczasy haha zobaczę jutro jak wyjmę wszystko co muszę zabrać

Cytat:

U mnie to nie przez Ciebie tylko DZIĘKI Tobie haha

Cytat:
Emmos moja terminowa siostro to pakujemy sie jutro razem

Umowa stoi sprawdzę Cię pod wieczór

Stary 2017-06-19, 22:52   #4318
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Ja biorę większą torbę i tyle. Jedzenie i wodę w reklamowie. Tylko że u mnie prawie nic nie zapewniaja i wszystko prawie biorę

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-19, 23:01   #4319
emmos
Zakorzenienie

W ogóle to kupiłam córce olejek do masażu i chyba będę musiała drugi kliknąć, bo już Tż połowę na moje plecy wylał.

Stary 2017-06-19, 23:04   #4320
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ciuchów dla siebie na wyjscie nie przygotowałam najwyzej w koszuli do kp wyjde hehe.

Mąż już w pracy kolegę powiadomil że może w nocy go budzic zeby na pociąg odwiozl.
Generalnie siedzieli po pracy przed hotelem i jak dzwoniłam to już chcial jechac bo zrozumial ze juz jade na porodowke.
Mój tak samo zareagował.po tym jak zadzwoniłam ze mam.rozwarcie siedział juz w aucie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości