|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dior HydrAction, Fekkai, Vichy, Kryolan - dokładki::..
Cytat:
![]() znalazlam w lazience odzywcza baze pod maskare Lash Primer Plus, Estee Lauder, poj. 5 ml, uzylam jej no nie wiem moze z 10 razy (na noc jako odzywke, bo tak mi polecono). mam tez 2 x shiseido Luminizing Color Powder, odcien L2 apricot i L3 golden beige, zuzycie musialabym pokazac na fotce jesli w ogole bylabys zainteresowana. PS czy ten blyszczyk daje transparentny efekt? bo o taki mi chodzi, zeby nie dawal za bardzo koloru
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, błyszczyk jest transparentny, bezdrobinkowy i pachnie karmelem albo czymś podobnym. A L3 golden beige brzmi fajnie, więc bardzo chętnie zobaczyłabym fotkę
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby bylo widac zuzycie. jest bardzo ciemna, nie mam jak dobrze oswietlic o tej porze. odcien najlepiej sprawdz w perfumerii, bo tutaj niestety niewiele widac
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Gothic_Daisy, bardzo przepraszam, ale rezygnuje z wymianki
![]() oba puderki ida w swiat. a plyn do demakijazu oczu tez chyba bede miala. nie gniewaj sie |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
w wątku niestety nic, chyba że masz coś poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Błyszczyk tak, serum chyba też, bo ta wizażanka coś mi nie odpowiada
![]() Napisz mi, co miałabyś na wymiankę, to pomyślę
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
To zalezy czego szukasz |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie Chocolovers brzmi fajnie Ale daj znać, co jeszcze bys miała
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Poszukam jeszcze chociaz zbyt wiele tego nie mam ostatnio zapasow nie robie, ale poszukam i odezwe sie wieczorkiem. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam najmocniej zapomniałam z pielegnacji to zalezy czego szukasz daj jakies w skazowki odrazu napisze, ze do twarzy nic nie mam najbardziej na zbyciu te cienie nouba pedzelek do korektora nowa wersja sephora i ten peeling czekoladowy aquolina, a tak mam kolorowke, ktorej raczej uzywam i kosmetyki do włosow tez w uzyciu. To moze za serum by cie zainteresowąły by cie te cienie i np kokosowa maska do rak ziaji praktycznie nowa uzyta 2 razy
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Do twarzy to nie, bardziej mi chodzi o coś do ciała / do kąpieli.
Serum wolałabym wymienić na coś, co mi się przyda, dlatego nie chciałabym go wymieniać za cień. ![]() A możesz coś więcej napisać o tej aquolinie, jeżeli by pasowała Ci taka wymianka? |
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
A czy blyszczyk jest wolny, bo bylas zainteresowana wymianka blyszczyk za cien. Co do peelingu ma on zapach czekoladowo-kawowy i delikatne złuszcza naskorek bardzo ładnie pachnie pojemnosc 250ml moze poczytaj sobie o nim w KWCa, a co do serum mam bardzo cienkie włosy czy ono faktycznie zwieksza objetosc włosow, bo bardzo na takim efekcie by mi zalezalo
. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem serum zwiększa objętość - na pewno bardziej niż różne pianki, które miałam, a które niby też miały zwiększać objętosć ![]() A na ile mniej więcej wyceniasz ten peeling? |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Podam ci cene za ile kupiłam 50zl w kwc cena widnieje, ze 69zl, ale mozna go rowniez taniej dostac i mi sie udalo oczywiscie jest swiezy z aktualna data waznosci kupiony miesiac temu z tego co widziałam w KWC twoje serum kosztuje 49zl , ze sie myle i zakupiłas gdzies drozej, ale twoj kosmetyk ma wiekszy ubytek, wiec i tak cenowo wychodzi mniej wiecej rowno. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wobec tego jeżeli Ci pasuje serum+błyszczyk za cień+peeling, czekam na PW
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie za eyeliner Dior, Kryolan, i czarny cień Dior'a?
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Estee Lauder Hydra Complete krem do cery suchej 7 ml YR - aksamitny balsam do ciała o zapachu maliny ale to mało ![]() Masz coś poza wątkiem?
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
A czego szukasz? może coś z cieni? dodam Ci zdjęcia
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za foty, ale cieni mam generalnie mnóstwo
Wyjątek robię jedynie dla pigmentów maca, limitowanek czy czegoś, co naprawdę wpadnie mi w oko.A czego szukam? Hmm, zasadniczo niczego konkretnego, bo chyba mam wszystko ![]() Ale pomyślmy: tonik (do suchej/normalnej), dobry płyn do demakijażu oczu, żele / płyny / sole / wszystko inne do kąpieli, coś fajnego do ciała. Mogłabym nawet oddać za coś o mniejszej wartości, jeżeli by było nowe i z długą datą wazności
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
hmm...
coś fajnego do ciała no dobra to mam tak: Body scrub H&M piękny zapach praktycznie nowy. Balsam ujędrniający AVON bardzo duży bo aż 400ml zostało więcej niż połowa ![]() Krem do ciała Natural Fruits o zapachu jabłek kilka razy uzyty. Żel do ciała Carena o zapachy aloesu. śliczny, mało używany. Peeling do ciała idealnie wygładzający Dr Ireana Eris malinowy. pozostalo jakies 30% ze 225ml. do twarzyczki: Vichy NormaDerm żel 30ml mało używany. Antybakteryjny żel do mycia skóry Get Out zainteresowana?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
ŻEL ALOE VERA 250 ml
Nawilżająca pielęgnacja dla skóry suchej i wrażliwej. Idealny po opalaniu. to jest żel pod prysznic ![]() |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
No więc to jeszcze mogłoby by mi się podobać
![]() - Body scrub H&M piękny zapach praktycznie nowy. a jaka pojemność i ile zostało? - Peeling do ciała idealnie wygładzający Dr Ireana Eris malinowy. pozostalo jakies 30% ze 225ml. - Nawilżająca pielęgnacja dla skóry suchej i wrażliwej. Idealny po opalaniu. to jest żel pod prysznic ![]() a jaka firma / pojemność / stan użycia?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Wyjątek robię jedynie dla pigmentów maca, limitowanek czy czegoś, co naprawdę wpadnie mi w oko.