|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Cytat:
D. funeral home D. gingerbread D. new zealand Guerlain Insolence Historie d’eau amethyste Celine fever Cartier fruitee edt Le feu light CDG edp CGD edp2 CGD Guerilla CDG Guerilla 2 Etro vicolo fiori L LL Czarna Mania JPG classic PP elxir Flowerbomb edt Feminite du bois Scent Hermes elixir des merveilles NR for her edp NR for her edt Kenzo Flower SJP Lovely Pure Poison Elixir V/S (czarne) Versace Jil Sander stylessence Mogę zrobić próbkę: Hanae mori Butterfly By woman D&G Jil Sander sensations Hot couture EDP Givenchy Marc Jacobs Essence Annayake Miyako Lalique Encre Noire Papugo, rzuć swoim slicznym oczkiem czy nie znalazłabyś u mnie czegoś w zamian za cytowane wyżej. ![]() Proszę o wyrozumiałość jeśli moja prośba jest zbyt wygórowana.
oswajam rzeczywistość Edytowane przez sylion Czas edycji: 2008-04-30 o 21:19 |
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
coś sobie wybierzesz za powyższe z podpisu u mnie?
|
|
|
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
mam Pradę, niecały ml, jeśli ktoś byłby zainteresowany
|
#3874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
D. new zealand CDG edp CGD Guerilla CDG Guerilla 2 Lalique Encre Noire Jeśli może być, podeślij pw z adresem.
|
|
#3875 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
bardzo bardzo proszę o próbeczki zapachów l'Occitane
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
szukam Sea & Sun in Cadaques S. Dali
|
|
|
|
#3877 |
|
Zadomowienie
|
Kriss, ja mam. Dołoże do przesyłki.
|
#3878 |
|
Rozeznanie
|
Mam do oddania :
- AVON Pur Blanca ( dużą ilość w atomizerkach,fiolkach) - AVON Wish of love (dużą ilość w atomizerkach,fiolakch z atomizerkami ) - B.U. Wild - około 3 ml we fiolce - Daring Isabella Rossellini - we fiolce z pudełeczkiem - 1 ml - Anisia Bella - we fiolce, ok 6-7ml(?) - Organza - 1 ml Szukam : -Ralph Lauren, Ralph -Agent Provocateur -Kenzo, Flower by Kenzo i wszystkie inne ![]() -Dolce & Gabbana -Chupa Chups -Amor Amor -Demeter, Play Doh, Rain, Chocolate Covered Cherries najbardziej.(wszystkie) -Calvin Klein Diesel Green - każdą ilość przyjmę ![]()
|
#3879 |
|
Rozeznanie
|
Szukam:
- Comme des Garcons 2 i inne kadzidła CdG - Silver Rain - Flowerbomb edt, extreme - Scent, Scent Sheer - Le Parfum Lalique - Libertine - Boudoir - Daim Blond - Gris Clair - Santal Blanc - Infusion D'Iris - Les Belles - Belle de Minuit - Black Kenneth Cole - Black Cashmere chętnie odlewkę ok 5ml Oddam: - Insolence - 1ml, o - My Insolence - 1ml, o - Le Baiser du Dragon - na porządny test globalny, o - Celine Oriental Summer - ok. 0,9ml, r - Automne VC&A - ok. 0,7ml, r - Flower by Kenzo - 4-5ml, r - L'or - ok. 0,7ml, r - Diesel ++ - ok. 1,5ml, r - Image - ok. 0,7ml, r - Delices de Cartier - ok. o,5ml, r - Pink Sugar - ok. 1ml, r - II Profvmo Vanille Bourbon - ok. 1,2ml, r - Nuits de Noho Bond no 9 - 1,7ml, o - Eau de New York Bond no 9 - 1,7ml, o - Coney Island Bond no 9 - 1,7ml, o - Chelsea Flowers Bond no 9 - 1,7ml, o - Fire Island Bond no 9 - 1,7ml, o - Fleurs D'Ombre Rose - 1ml, o - sweterek Sonia Rykiel - miniaturka 7ml - Mauboussin - odlewka w atomizerku 5ml - Alien - odlewka w atomizerku 5ml Wolałabym większe wymianki, minimum 3 próbkowe. o - oryginalna, r - robiona Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2008-05-04 o 16:07 |
|
|
|
#3880 |
|
Zadomowienie
|
reanimuję moją listę
![]() mam [oryginalne i robione]: - Davidoff Cool Water [męski oraz damski] - Dior J’adore Summer Fragrance alcohol free [odrobinka] - Joop! What About Adam - Chanel Allure Homme - Gucci Rush - Diesel ++ - V&R Flowerbomb [odrobinka] - Cerrutti Image - Armani Mania - Armani Mania - czarna - Kenzo Amour - Angel Violette [mała] - Chanel Allure Sensuelle - Celine Oriental Summer - Juicy Couture - Lacroix Tumulte - Max Mara EDP - Chanel Chance EDT - Fendi Fantasia - Nina Ricci Les Belles Almond Amour; Delice d'Epices?! - Ralph Lauren Pure Turquoise - TM Alien - Giorgio Armani Emporio White Woman - Guerlain Mitsouko - Mauboussin Histoire d'Eau - Demeter Snow, Cotton Candy, Lychee, Bonfire, Pina Colada, Violet - Parfum d'Empire Ambre Russe - Les Parfums de Rosine Rose Kashmirie - Charles Jourdan The Parfum w dalszym ciągu poszukuję: - Sin Garden Vivienne Westwood - Guerlain Mahora - Trussardi Bianco - Bvlgari Voile de Jasmin; Petits et Mamans - Musc Ravageur - Comme des Garcons - różne [oprócz Wood Coffee, Zagorsk, Jaisalmer] - zapachy Demeter - raczej te bardziej przyjazne, tzn nie Dirt itp. - Jil Sander Sun Delight - Il Profumo Vanille Bourbon - A*Men Pure Coffee - Tom Ford Tobacco Vanille - wszelkie niszowce zwłaszcza waniliowe [oprócz Messe, Rousse, Douce Amere, Ambre Sultan, Ambre Extreme, Ambre Rousse]- SL Five O'Clock au Gingembre
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-05-23 o 01:05 |
|
|
|
#3881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3883 |
|
Rozeznanie
|
miss natasha - prawie wszystko od Ciebie znam, prócz Demeterków, ale jakoś mnie do nich nie ciągnie...
chamelieu - jestem chętna na taką wymianę. Przechodzę na PW |
|
|
|
#3884 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
moze znajdziesz cos u mnie za odlewke? lista probek na poprzedniej stronie
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
czy wiesz, że Dobra Dusza z Ciebie Ulu?
|
|
|
|
#3886 |
|
Zadomowienie
|
Nargothrond mam CdG 2 oraz Belle de Minuit, u Ciebie interesowałoby mnie Insolence i Chelsea Flowers
|
|
|
|
#3887 |
|
Rozeznanie
|
Paulinka_S - nie znalazłam nic dla siebie co by mnie tak bardzo interesowało
![]() Taiwa - świetnie. Piszę PW
|
|
|
|
#3888 |
|
Rozeznanie
|
Mam do oddania :
- AVON Pur Blanca ( dużą ilość w atomizerkach,fiolkach) - AVON Wish of love (dużą ilość w atomizerkach,fiolkach z atomizerkami ) - B.U. Wild - Daring Isabella Rossellini - Anisia Bella - Organza Szukam : -Ralph Lauren, Ralph -Agent Provocateur -Diesel ++ -Prada EdP Intense -Fendi Palazzo -Kenzo, Flower by Kenzo, Amour i wszystkie inne ![]() -Dolce & Gabbana -Chupa Chups -Amor Amor -Demeter, Play Doh, Rain, Chocolate Covered Cherries najbardziej.(wszystkie) -Calvin Klein Diesel Green - każdą ilość przyjmę
|
#3889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3890 |
|
Zadomowienie
|
|
#3891 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
Szukam: Anglomania Femme Joop Hiver Micallef Kingdom Madness Mahora Nature Millenaire Paloma Picasso edp Python Prada Intense SL Rousse SL Ambre Sultan SL Un Bois Vanille Strip Agent Provocateur Tempore Donna Laura Biagiotti The Parfum Charles Jourdan Theorema Leggero bardzo bardzo Tygrysa Kenzo w ilości > 1ml ![]() Time To Play Bruno Banani Venezia Laura Biagiotti Oddam: 24 Faubourg edt Hermes (r) Addict Dior (r) Alchimie (r) Ambre by Calypso Christiane Celle (r) Amor Amor Cacharel (f) Angel różany (r) Black Cashmere (r) Coco czarna (f) Code edp Armani (r) Collection Cerruti 1881 (f) D&G czerwone (f bez atomizera) Deep Red Hugo Boss (r) Delice D'epices kropelka (r) Desnuda Ungaro (r) Diesel ++ (r) Dolce Vita Dior (r) Euphoria CK (r) Femme Hugo Boss (f) Fever Celine (r) Fleur Defendue Lolita Lempicka (f) Flowerbomb edp V&R (f) For Her edp NR (r) Gloria Cacharel (f) Hypnotic Poison Dior (r) In Black Del Pozo (r) Innocent Thierry Mugler (r) ISAbella edp (f bez atomizera) J'adore edp Dior (f) Jette Joop (r) Kate edt Kate Moss (f bez atomizera) Kyoto CdG (r) (mikrokapka) Le baiser du dragon Cartier (f) Lolita Lempicka edp (f) i odlewka ok. 4ml Lolita Lempicka Midnight (r) L'or (r) Mania (czarna) (f) Midnight Poison Dior (r) Musc Ravageur F. Malle (r) Must Chopard (r) Nu edp YSL (r) (kapka) Obsession CK (f) One Electric CK (f) Organza Indecence Givenchy (r) Poison Dior (f bez atomizera) Pure Poison Dior (f) Pure Wish Chopard (f bez atomizera) Roma Laura Biagiotti (f) RWD Oblique Givenchy (r) Safran Troublant (r) Sexy 212 Carolina Herrera (r) Shalimar EDP (r) Theorema Fendi (r) Theorema esprit d'ete kapka (r) - próbki robione (r) i fabryczne (f) Ktoś chętny?
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam rozpaczliwie i z drżeniem rąk
:Lutens'ów: Sa Majeste la Rose, Bois de Violette, Un Bois Sepia i Bois et Musc oraz Shaal Nur - Etro Molecule 01 i Marrakech - Aesop (za to jestem w stanie oddać duszę, serio! )Jeśli znajdzie sie jakaś Dobra Dusza, prześlę swoją listę na PW, co by tu rozpierdziawki nie robić (mam parę rzeczy na wymianę, m. in. garść dość ciekawych próbek z Luckyscenta) |
|
|
|
#3893 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Niby psino, ale skoro i tak musisz się ze mną spotkać w celu dostarczenia atomizerów...
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3895 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja wkleję moją uaktualnioną listę
Posiadam: o-oryginalna r-robiona MaxMara -o - około 1 ml Samsara - o - ok.0,6ml l'eau d'issey - o - ok.1,1ml cacharel Amor Amor - o - ok.1,0ml CK One - o -ok.1,0ml Ferre Rose - o - ok.1,4ml Acqua Di Gio - o - ok.1,0ml Alessandro Dell`acqua - o - ok1,3ml Boucheron - o - ok.1,0ml Storia - o - ok. 1,0 ml Gaultier2 - o - ok 0,9ml Miss Dior Cherie - o - ok 0,7ml Miracle forever - o - ok 1,1ml Tresor - o - ok 1,3 ml Hugo Pure purple - o - ok 1,5ml Rumeur - o - ok 1,8ml Lacosta pour homme - o - ok 1,8ml Insolence - o - ok 0,9ml Roma Uomo - o - ok 1,8ml Versace Crystal Noir - r - ok 0,8 ml Must - r - ok 0,5ml Shalimar - o - ok 1,0ml Masaki masaki - o - ok 0,7ml Pupa Love - r - ok 1,9ml Intimately Beckham - r - ok 0,9ml Bruno banani Not 4ever body - r - ok 0,9ml Demeter - Lilly of the walley - r - ok 0,9ml Demeter Prune – r – ok. 1ml Dior DUNE – r – ok. 0,7ml Givenchy EXTRAVAGANCE D'AMARIGE – r – ok. 0,8 ml Celine FEVER – r – ok. 1ml Celine ORIENTAL SUMMER – r – ok. 1ml Emporio she – r – ok. 1ml Nisze : Frapin Esprit De Fleure - r - chyba 1ml ( brak oznaczenia na próbce ) Bond no9 West Side - o – ok. 0,7ml Bond no9 Nuits de Noho – r – ok. 1ml L`Artisa Safran Troublant – o –ok. 0,8 ml Penhaligon`s Ellenisia - o - ok 1,3ml Jean-Charles Brosseau Ombre Rose – o – ok 1,8ml Creed Royal Delight – r – ok 1ml Clive Christan No 1 Women – r – ok 0,4ml? Annick Goutal Songes – ok1,5 ml Annick Goutal Grand Amour – ok 1,5ml Parfum d`Empire Cuir Ottoman – r- ok 1ml Etro DIANTHUS – r – ok 0,8 ml Amouage esprit – r – ok 0,7ml M. Micallef Note Poudree – r – ok 0,5 ml Serge Lutens AMBRE SULTAN – r – ok. 0,8ml Serge Lutens FIVE O'CLOCK AU GINGEMBRE – r – ok. 0,5 ml Serge Lutens ROUSSE – r – ok. 0,5 ml Mogę zrobić : Euphoria Casmir Alien Code Pure poison Sexy212 Eternity Linstant Kenzo Amour Poszukuję: CH 212 Venezia Noa perle Aomasai Balenciaga Talisman Organza Alchimie Eau De Cristobal Kenzo słoń Kenzo Kashaya Emporio night Armani Emporio White Addict Apparition Lalique Flora Bella Lalique Le Parfum Vera Wang Princess Amarige Amarige D'Amour Etro etra Python Attraction Absolu by Rochas Arpage by Lanvin White by CH Balmya Balmain for Women Black Pearls Infiniment Just Cavalli Her Amour D`Amandier Betsey Johnson Mulled Cider Sweet Darling Image Teracota Molinard Nirmala Trussardi Skin Baby Doll Pink Sugar Daim Blond Czy znajdzie się ktoś chętny
Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-06-09 o 17:23 |
|
|
|
#3896 |
|
Raczkowanie
|
Kagan mam:
Organza 2ml Kenzo słoń 2ml Addict (tylko że) Fraiche 0,5ml Balmya 1ml Pink Sugar 2ml Mnie interesują: L`Artisa Safran Troublant – o –ok. 0,8 ml Pupa Love - r - ok 1,9m Annick Goutal Grand Amour – ok 1,5ml Jean-Charles Brosseau Ombre Rose – o – ok 1,8ml Czy jesteś zainteresowana? |
|
|
|
#3897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3899 |
|
Raczkowanie
|
Agnysko świetnie
Jutro, najpóźniej w poniedziałek wyślę do Ciebie przesyłkę. Adres oczywiście mam |
|
|
|
#3900 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Aktualnie Rozpaczliwie Poszukuję:
- Intense N. Kamali - Burnt Sugar - Note Vanillée Oddam: - Musc Ravageur - Cinnamon Bun - Safari - Safran Troublant - Equus - Euphoria - Zagorsk - Pink Sugar - Angel - Versace Crystal Noir - Coco M. Chanel - Comme Une Evidence - OI - OI Dry Oil - BCDK - Mauboussin EDP - DV - Deep Red Hugo Boss - Midnight Lempicka - L LL - Lempicka EDP - DKNY By Delicious - Eau Parfumee Extreme Bvlgari - Summer White Avon - Celine Oriental Summer - Femme Montblanc - Le Feu Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2008-05-12 o 11:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

- piszę PW.