|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu cz. V
Cytat:
Wisi mi fakt ze zarabiają miliony, noe interesuje mnie jej ciąża i instagram. To ze jej nie podziwiam nie jest hejtem. Cytat:
|
||
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dieta matek karmiących to jest dopiero hit. Jeszcze dziecka nie ma na świecie, a ja codziennie, kupując truskawki, słyszę od ekspedientki w warzywniaku (oczywiście matki), żebym jadła, bo potem sobie owoców ani warzyw nie pojem. Jak w końcu zwróciłam jej uwagę, że to mit, a kolki jednak powodowane są przez niedojrzałość układu pokarmowego (o czym wie moja mama, karmiąca 19 lat temu syna), to pani spojrzała z urazą i stwierdziła, że no widać są matki, których nawet płacz dziecka nie porusza i sobie muszą na wszystko pozwalać. I to też jest dla mnie OZM, nawet jeśli dziecko już w prawie na studiach, a do tego straszliwe chamstwo i wpędzanie co bardziej niepewnych siebie w poczucie winy... Edytowane przez SteveS Czas edycji: 2017-06-21 o 07:20 |
|
|
|
|
#1623 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie mówię o uwielbienie dla Hafiji ale nie da się ukryć ze w kraju diety matki karmiącej i pediatriow zalecajacych mm na każdą kroste oraz babć wciskajacych rumianki ona rozpoczęła dobra robotę. Nigdy akurat nie zauważylm u niej nieścisłości ale sama pamiętam jak się odnosiła do swoich starych wpisów, nie pamiętam o czym i była krytyczna w stosunku do siebie. Tak się zachowuje porządny człowiek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1625 |
|
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74800306]
Przedwczoraj autyzm, wczoraj homoseksualizm, dzisiaj raka.. Jutro stawiam na hiv.[/QUOTE] Mała pomyłeczka moja: ![]() Natomiast mam nadzieję, że jakieś służby zainteresują się osobami, które nie podają insuliny dzieciom z cukrzycą typu 1. |
|
|
|
#1626 |
|
wańka wstańka
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74829041]Mała pomyłeczka moja:
![]() Natomiast mam nadzieję, że jakieś służby zainteresują się osobami, które nie podają insuliny dzieciom z cukrzycą typu 1.[/QUOTE] Ludzie są głupi, a ich głupota bezdenna.
|
|
#1627 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ja nie mogę uwierzyć w takie rzeczy. W pale się nie mieści po prostu.
wysłane telepatycznie
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Skad ten screen?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#1630 |
|
Konto usunięte
|
Profil Stopstopnop - punktujemy antyszczepionkowców, a oni z jakiejś grupy cukrzycowej.
|
|
|
|
#1631 |
|
BAN stały
|
Brak słów 😲😲
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1632 |
|
Konto usunięte
|
A jakbyście poczytały, jak "leczą" dzieci na grupie "autyzm leczenie biomedyczne" (biomagiczne), to byście się dopiero zdziwiły. Odtruwania (no bo to nop, więc trzeba odtruć po szczepionkach), odrobaczania, chelatacje, diety (oczywiście konsultowane z magikami, nie lekarzami).. Czasami te strony wyłapujące takie wpisy wrzucają posty z tej grupy.
|
|
|
|
#1633 |
|
wańka wstańka
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74830251]A jakbyście poczytały, jak "leczą" dzieci na grupie "autyzm leczenie biomedyczne" (biomagiczne), to byście się dopiero zdziwiły. Odtruwania (no bo to nop, więc trzeba odtruć po szczepionkach), odrobaczania, chelatacje, diety (oczywiście konsultowane z magikami, nie lekarzami).. Czasami te strony wyłapujące takie wpisy wrzucają posty z tej grupy.[/QUOTE]
Akurat przy autyzmie dieta moze pomóc. Z ciekawości sobie poszukam tej grupy i magików.
|
|
#1634 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74830251]A jakbyście poczytały, jak "leczą" dzieci na grupie "autyzm leczenie biomedyczne" (biomagiczne), to byście się dopiero zdziwiły. Odtruwania (no bo to nop, więc trzeba odtruć po szczepionkach), odrobaczania, chelatacje, diety (oczywiście konsultowane z magikami, nie lekarzami).. Czasami te strony wyłapujące takie wpisy wrzucają posty z tej grupy.[/QUOTE]
Ludziom o mocnych nerwach polecam grupy o Totalnej biologii... |
|
|
|
#1636 |
|
Konto usunięte
|
A tak, to wklejalam tu nie raz
To już totalny odlot.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1637 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Te głupoty to sie chyba biorą z nadmiaru wolnego czasu, bo innego wytłumaczenia nie umiem znaleźć.
|
|
|
|
#1639 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i chyba nikt nie krytykuje jej, a promowanie jej, czyli promowania tylko jednego przepisu na macierzyństwo, na sylwetkę, na styl życia. Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74800306]Przedwczoraj autyzm, wczoraj homoseksualizm, dzisiaj raka.. Jutro stawiam na hiv.[/QUOTE] W Polsce stawiam na gender, zmiany płci i satanizm. Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74829041]Mała pomyłeczka moja: ![]() Natomiast mam nadzieję, że jakieś służby zainteresują się osobami, które nie podają insuliny dzieciom z cukrzycą typu 1.[/QUOTE] "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." |
|||
|
|
|
#1640 |
|
wańka wstańka
|
Ja potrafię. Choćby z desperacji oraz wiary w metody naturalne, które się często świetnie sprawdzają.
|
|
#1641 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale powiem szczerze, że jak leżałam na patologii ciąży to non stop widziałam dziewczyny obżerające się kebabem i czekoladą bo "po po porodzie przecież będzie dieta" - i to były laski leżące na takim a nie innym oddziale m.in. z powodu nadciśnienia ta cała dieta przy kp wywoła syndrom nażarcia się na zapas[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74829041]Mała pomyłeczka moja: ![]() Natomiast mam nadzieję, że jakieś służby zainteresują się osobami, które nie podają insuliny dzieciom z cukrzycą typu 1.[/QUOTE] leczenie cukrzycy typu 1 pozytywnym myśleniem ja naprawdę uważam, że takich ludzi powinno się pociągać do odpowiedzialności naprawdę, Ci ludzie to mają kompetencje co najwyżej do wyboru papieru toaletowego bo do wychowania dzieci czy w ogóle poruszania się po świecie to już nie bardzo Cytat:
dietetycy to akurat idealny przykład zawodu gdzie mnóstwo jego reprezentantów zwyczajnie pojęcie nie ma o tym jak ułożyć prawidłowa dietę dla potencjalnego klienta (a to zapewne skutek tego gdzie i jak można się na dietetyka "wyszkolić")nie twierdzę, że Hafija robi złą robotę ale cóż - praktycznie rzecz biorąc ma monopol - i dla mnie to jest monopol w złych rękach, dobrze, że ktoś się za to wziął ale moim zdaniem szkoda, że ktoś taki bo mnie po prostu wyzłośliwianie się w komentarzach nie przekonuje
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, ale widziałam wiele diet polegających na głodzeniu, przy na prawdę znacznej ilości przetworzonego jedzenia. I niestety wielu dietetyków nie potrafi ułożyć diety innej niż redukcyjna lub "na masę", nie wie jak postępować z osobą chorującą przewlekle i nie znają podstawowych zasad, tak jakby przez 5 at studiów wkuwali jedynie tabelki kaloryczności i nic więcej. Cieszę się, że jak byłam mamą po raz pierwszy to w internecie nie było zalewu " blogów parentingowych" . |
|
|
|
|
#1645 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja to po czesci rozumiem jesli chodzi o ciezkie choroby, kiedy normalne sposoby zawodza, ale jesli ludzie stosuja to OBOK a nie zamiast standardowego leczenia. Nawet jesli daje im to po prostu nadzieje, ze bedzie lepiej to jest to istotne.
|
#1646 |
|
Konto usunięte
|
Tylko niestety najczęściej ludzie wierzący w takie rzeczy są przekonani, że lekarze są w spisku, mafia medyczna, big farma itd. i wcale nie chcą leczyć ludzi, tylko narażać ich na kolejne koszta (leki), więc rezygnują z chemii na rzecz np. pestek moreli..
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja się tym ludziom często nie dziwie. Lekarze o farmaceuci dają niestety wiele powodów by im nie ufać, nie twierdzę że uczestniczą w spisku ale wszyscy wiemy jak to wygląda. Farmaceuci wymyślający wciąż nowe środki na nieistniejące choroby, lekarze traktujący wszystkich rutynowo. Ignorowanie pacjentow.
Plus ten cały sponsoring lekarzy przez firmy farmaceutyczne - to jest moim zdaniem sprzeczne z etyka zawodowa. Ja się nie dziwię potem ze człowiek źle potraktowany czy źle leczony ma uraz i szuka pomocy gdzie indziej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1648 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74853076]Tylko niestety najczęściej ludzie wierzący w takie rzeczy są przekonani, że lekarze są w spisku, mafia medyczna, big farma itd. i wcale nie chcą leczyć ludzi, tylko narażać ich na kolejne koszta (leki), więc rezygnują z chemii na rzecz np. pestek moreli..[/QUOTE]
Wiem. Panuje gdzies tam takie przekonanie, ze leczenie przez nich stosowane wręcz podtrzymuje choroby.
|
#1649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

ja generalnie rozumiem, że WHO to nie jest wyrocznia ostateczna natomiast razi mnie po prostu to, że między merytorycznymi materiałami są materiały na zasadzie "widzimisię"

To już totalny odlot.
ta cała dieta przy kp wywoła syndrom nażarcia się na zapas
dietetycy to akurat idealny przykład zawodu gdzie mnóstwo jego reprezentantów zwyczajnie pojęcie nie ma o tym jak ułożyć prawidłowa dietę dla potencjalnego klienta (a to zapewne skutek tego gdzie i jak można się na dietetyka "wyszkolić")