|
|
#4951 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
Śliczne te króliki ❤️ |
|
|
|
|
#4952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tez wlasnie skonczylam prac i suszyc 62. Teraz wlasnie tez prasowanie. Tobie/wam tez tak ciezko sie prasuje pieluchy tetrowe? Czy tylko ja nie umiem i dalej wygladaja jak by z gardla wyciagniete.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi, z klamka?! O la Boga hahaha
![]() Jak do Bożeny włożyć skarbonkę? Ale ze świnkę ?Aggs, mój fotelik tylko ja bez bazy nie trafiłam na tak dobra promocje... To ile daliście?Cashmere, w sumie oba wzory ładne... Chyba ptaki bardziej do mnie przemawiają. Poprostu, może zapytaj o swoją karoce? Ja przed weekendem napisałam maila jak się sprawy mają. W poniedziałek mi napisali że już się szyję a dziś wysłany. Też byłam w MOPSie dziś i nic nie mówili o 2016 roku. Tylko 2015 i faktycznie jak zmieniało się prace to trzeba przynieść świadectwo pracy i umowy. a reakcja tej dziewczyny się nie przejmuj, niemądra jest skoro ocenia:/ Silimarillion, piękne króliki! ![]() Właśnie była dzieweczka mierzyć moja suknię ślubną bo chce sprzedać. Dziwnie się patrzy na swoją kieckę na kimś. Oczywiście się nie dopięła. A taka była szcUplutka... Ja nie wiem ile ja miałam w talii wtedy o.O Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle wkurzyla mnie najpierw bo mówi że mi nie przysługuje bo nie urodzilam, ja mówię wiem ale chcę wiedzieć jakie dokumenty mam zebrać, zapytała o umowę ojca dziecka, ja mówię, że tylko mój dochód, a ona jak to? Ja mówię sama będę z dzieckiem, ona zrobiła dziwna minę i mówi jak? Jest pani samotną matką? Mi już ciśnienie skoczyło mówię BĘDĘ to co mam zebrać, a ona zaczęła sie tłumaczyć że musi wypytywać o to bla bla już byłam zła, gorąco mi bylo i miałam ochotę jej powiedzieć czy w końcu wydusi z siebie co mam zebrać
Aggs
|
|
|
|
#4955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Króliki prześliczne! Zazdroszczę tego szycia - ja nie tyle ze nie mam zdolności, co cierpliwości do tego. A nawet w domu mam maszynę do szycia. Cytat:
Można wjechać od ulicy Konstantynow, tylko jak ja tam kiedyś jeździłam do apteki to zawsze był ten bezpłatny parking pozajmowany. Dlatego dzisiaj pojechałam od strony Centrum, tj wjechalam na ulice Pielęgniarek. Kiedyś tam było pusto i duzo miejsca do parkowania, ale dzisiaj juz są szlabany na placu. Tyle, ze było pare wolnych miejsc wzdłuż uliczek. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne króliki.! Na prawdę super ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
A mam pytanie z serii urzędowych: jeśli kończy mi się teraz umowa o pracę, zostaje przedłużona do porodu, potem dostaje macierzyński, muszę sama w ziemię dokumenty zalatic- to ogarniam. Nie wiem tylko czy płatnikiem moich składek będzie ZUS od chwili porodu czy w UP muszę się rejestrować. Ktoś coś wie?
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko, nie dziwie sie, ze Ci ciśnienie podniosła. Ograniczona baba i jeszcze sie nie zna. Pestycyda, ja sie nie orientuje niestety. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4960 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja mama szybko urodziła mnie i siostrę więc po cichu liczę, że natura będzie i dla mnie łaskawa, obym tylko zdążyła do szpitala bo przeraża mnie wizja porodu w samochodzie. Chyba boję się tego bardziej od samego porodu. Cytat:
Cytat:
680 zł wyszło razem. Cytat:
Wkurzają mnie takie osoby jak koleżanka wyżej opisana. Jesteś bardzo dzielna, że jej oczu nie wydłubałaś. I nie przejmuj się!
|
|
#4961 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Jezu Nulka nie mogę przestać o Tobie myśleć
![]() Cytat:
Ahahaha pewnie tak było ![]() Cytat:
Chyba już zdecydowałaś, ja też bym brała zygzaki ![]() Cytat:
Mniammmm Cytat:
Jakie ciacho, jakie ciacho? ![]() Brawo za prasowanko mnie się ciuchy prasowało lepiej niż pieluchy tetrowe [/QUOTE]Cytat:
Agg_s mam identycznie. Cytat:
O jaaa, ale superaśne ! szyłaś wg jakiegoś wzoru?Cytat:
Wiesz co mnie też niektórą tetrę bardzo słabo się prasowalo, nie wiem czy to od jej jakości też nie zależy. Nawet wyciągając z pralki widziałam, że niektóre były dużo bardziej pogniecione niż pozostałe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda
Ja tak miałam, ale kurde zupełnie tych formalnych spraw nie pamiętam. Wybacz, że nie bardzo nie pomogę, ale z tego co pamiętam to ZUS jest płatnikiem. Ale nie dam sobie obciąć ręki ![]() Tez myślę o Nulce, my możemy jeszcze sobie tu pitu, pitu a Ona może właśnie przeżywa TEN moment. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-06-21 o 18:57 |
|
|
|
#4963 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja walczę ale żeby nie zwariować z nudów... 😕
Po czopkach nic nie ruszyło za bardzo, fakt w ciągu dnia bolał mnie brzuch dość mocno i skurcze bolesne, ale teraz cisza. Na ktg wieczornym raptem wyszły 3 skurcze, a rano były co chwilę... Pewnie rano znowu sprawdzą rozwarcie i dalej będziemy czekać. A czekanie w tym momencie jest najgorsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4964 | |||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4965 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
O Nulka
My już przed oczami mamy jak rodzisz heheTrzymaj sie! Oby ruszyła machina... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka, a my tu od zmysłów odchodzimy!
Aggs, jak na fotelik z bazą to dobra cena. Ja brałam komplet z wózkiem i adapterami to zapłaciłam 2200. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4968 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
ogromne Cytat:
|
|
|
#4969 |
|
Rozeznanie
|
Staram się czytać Was na bieżąco, a teraz dopiero wyszedł ode mnie mąż z rodzicami moimi i nie miałam kiedy napisać. Liczyłam że po tych czopkach ruszy akcja porządnie, a tu niestety nic. Każą czekać, na przyspieszenie nic nie dają bo jeszcze jest za wczesny termin na przyspieszanie akcji. Dziękuję że o mnie myślicie i trzymacie kciuki 😙
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
SIIL fajowe uszytki!!
![]() NULKA a już myslalysmy że rodzisz
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierze, ze czekanie może Cię teraz najbardziej męczyć, trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej i szczęśliwie urodziła ✊️ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cierpliwości życzę i szybkiego rozkręcenia akcji! Dobrze, sie odezwałeś. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4974 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekamy razem z Tobą Spokojnie, w końcu zacznie się rozkręcać Dzięki dziewczyny Emmos jest taka firma ku-ka, w której można m.in. zamawiać tkaniny, na których wydrukowany jest wzór, który samemu się przysłało. Moja siostra cioteczna zaprojektowała dla siebie króliczka i zrobiła też dwa dla mnie Mojej siostry króliczka można tutaj podejrzeć: https://www.instagram.com/p/BVHhQlCAcg4 (moje krzywulce wypadają przy nim blado hehehe no ale to mój pierwszy raz ) Potem wystarczyło wyciąć z materiału, zszyć, obrócić na drugą str, wypchać i zszyć dziurkę Chilli pojemnik na zabawki do kąpieli, nad wanną się przyczepia na przyssawki ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Dzielna jesteś, że sama bez paniki pojechałaś, nie będąc pewna co to za krwawienie
|
||
|
|
|
#4975 |
|
królikoholiczka
|
Dziewczyny chyba dziś dobijemy do nowego wątku
zostało 25postow!
|
|
#4976 |
|
Wtajemniczenie
|
Któraś z Was zamawiała może taką szczotkę z nuk? https://www.aptekagemini.pl/nuk-szcz...dni-zycia.html
Wasze też tak walą żywą kozą???
|
|
|
|
#4977 |
|
MerDer 4ever
|
Sill śliczne króliki!
Myszowata moje tetry fajnie sie prasowało Pestycyda muszę wystawić moja suknie w końcu! za sprzedaż Poprostu co za laska Emmos ciacho tzw kubkowe jogurtowe ![]() Dzięki Nulka a my wszystkie myślałyśmy ze rodzisz trzymamy kciuki cały czas! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4978 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Sill pomysłowe!
Nulka Ty się delektuj tą nudą bo lada chwila będziesz marzyć o nuuudzie Trzymaj się tam ,na nic się nie nastawiaj to szybko pójdzie !
|
#4979 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Siil - śliczne króliki ![]() Nulka nadal ![]() Byłam w 2 aptekach, herbaty z liści malin nie ma Za to jak szłam z Tż to nagle aż mnie zgięło, jakby mi ktoś wbił nóż w szyjkę, masakraaaa, nie wiem, co to było
|
|
|
|
|
#4980 |
|
Wtajemniczenie
|
Sill aż poszłam powąchać swoją szczotkę
mam z naturalnego włosia ale nie nuk i nie czuć kozą ale mam pędzel do różu z maestro i nie jestem w stanie go używać Wali kozą z daleka nie wspomnę już jak jest mokry po praniu
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

Są ok na szczęście

Tak mi się zamarzyło

nie trafiłam na tak dobra promocje... To ile daliście?

Jesteś bardzo dzielna, że jej oczu nie wydłubałaś. 
mnie się ciuchy prasowało lepiej niż pieluchy tetrowe
szyłaś wg jakiegoś wzoru?

ogromne 
)